اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

متشکرم .در ضمن من چوک رو از مدار خارج کردم .الان کلیدها رو میشناسه ولی عکس العملی برای قبول پسورد و وصل رله انجام نمیده
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

رله رو وصل نمیکنه؟شاید پسورد رو قبول نمیکنه ولی شما متوجه نمیشید؟
      چیزی به خروجی صوت وصل کردید که ببینید میکرو بوق های مورد نظر رو میزنه یا نه؟
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
        رله رو وصل نمیکنه؟شاید پسورد رو قبول نمیکنه ولی شما متوجه نمیشید؟
        چیزی به خروجی صوت وصل کردید که ببینید میکرو بوق های مورد نظر رو میزنه یا نه؟
        (رله وصل میشه .اگر پسورد قبول نکنه باید رله قطع بشه دیگه ؟ .خوب قطع نمیشه)))......(یعنی قسمت تشخیص زنگ و وصل رله و درخواست پسورد مشکلی نداره).تا اینجا ok؟؟ طبق روال من باید 5تا 1 بزنم که پسورد رو قبل کنه ...خوب 4تا 1 که میزنم 4تا 1 رو تشخیص میده وledمربوطه روشن میشه ولی پنجمین 1 رو که میزنم که پسورد رو قبول کنه وبریم سراغ وصل کردن 6 تا رله ،، این 1 اخری رو قبول نمیکنه چون LEDروشن نمیشه فقط 4 تا 1 رو قبول میکنه وled هم برا این 4تا 1 روشن میشه ..وطبق برنامه اگر رمز اشتباه باشه باید رله قطع بشه که قطع نمیشه حتی اگر رمزم اشتباه وارد کنم ...

,سوال اخر::شما در شماتیک به پایه d.3 یه 5ولت با یه مقاومت وصل کردید .این 5 ولت برا چی هست؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط علیدلی
          (رله وصل میشه .اگر پسورد قبول نکنه باید رله قطع بشه دیگه ؟ .خوب قطع نمیشه)))......رله وصل میشه و موبایلو وصل میکنه و تن درخواست وارد کردن پسورد رو میفرسته (یعنی قسمت تشخیص زنگ و وصل رله و درخواست پسورد مشکلی نداره).تا اینجا ok؟؟ طبق روال من باید 5تا 1 بزنم که پسورد رو قبل کنه ...خوب 4تا 1 که میزنم 4تا 1 رو تشخیص میده وledمربوطه روشن میشه ولی پنجمین 1 رو که میزنم که پسورد رو قبول کنه وبریم سراغ وصل کردن 6 تا رله ،، این 1 اخری رو قبول نمیکنه چون LEDروشن نمیشه فقط 4 تا 1 رو قبول میکنه وled هم برا این 4تا 1 روشن میشه ..وطبق برنامه اگر رمز اشتباه باشه باید رله قطع بشه که قطع نمیشه حتی اگر رمزم اشتباه وارد کنم ...ولی بعد از زمان کوتاهی چون چیزی دریافت نمیکنه رله قطع میشه .اومدم بجای سوکت گوشی موبایل بصورت مستقیم میکرفون به mtزدم رله که وصل میشه تمام تن ها رو دریافت میکنه و من تمام پسورد رو میزنم (دراین حالت 5تا 1 رو دریافت میکنه برخلاف حالت قبل که فقط 4 تا 1 رو دریافت میکرد)ولی بازم هیچ اتفاقی نمی افته وتن قبول شدن پسورد رو نمیفرسته .وقتی هم که پسورد رو اشتباه میزنم رله هم قطع نمیشه.. :cry2:
          پسورد چهار رقمیه نه 5 رقمی.پس باید چهار تا 1 رو قبول کنه.
          روشن شدن ال ای دی هیچ ربطی به میکرو نداره،بلکه mt8870 او ال ای دی رو روشن میکنه.فقط وقتی میکرو بوقی رو روی خط میفرسته ممکنه mt نتونه کدهای دریافتی رو تشخیص بده و ال ای دی روشن نشه.نکته دیگه اینکه ممکنه ولتاژ ویبرره موبایل برعکس باشه یعنی وقتی تو خروجیش صفر قرار بگیره ویبره شروع به کار کنه ،اگه اینطور باشه در کار میکرو اختلال بوجود میاد و برنامه باید کمی تغییر کنه.
          راستی پس وقتی هر دکمه ای رو میزنی میکرو باید بوقی در تایید دریافت کد بزنه،آیا این کار انجام میشه یا نه؟
          نوشته اصلی توسط علیدلی
          منظورتون پایه 2 (D.0)میکرو هست؟؟
          بله یک بلندگو به این پایه وصل کنید.
          نوشته اصلی توسط علیدلی
          شما در شماتیک به پایه d.3 یه 5ولت با یه مقاومت وصل کردید .این 5 ولت برا چی هست؟میکرو ولتاژ ویبره رو تشخیص میده و رله رو وصل میکنه .بازم با این اوصاف نیاز به مقاومت و ولتاژا5 ولت هست؟؟
          ببینید میکرو دو حالت صفر و یک رو میتونه تشخیص بده .خوب وقتی ترانزیستور تحریک نشده باشه خروجیش چیه؟آزاد.پس برای اینکه میکرو درست کار کنه با یک مقاومت پول پ سطح منطقی یک رو براش درست میکنیم.
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

(راستی پس وقتی هر دکمه ای رو میزنی میکرو باید بوقی در تایید دریافت کد بزنه،آیا این کار انجام میشه یا نه؟)..چندروز پیش این کد رو پخش میکرد ولی از دیروز دیگه اصلا پخش نمیکنه وانگاری تو کل سیستم مدار یه اشکالی پیش اومده .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط علیدلی
              (راستی پس وقتی هر دکمه ای رو میزنی میکرو باید بوقی در تایید دریافت کد بزنه،آیا این کار انجام میشه یا نه؟)..چندروز پیش این کد رو پخش میکرد ولی از دیروز دیگه اصلا پخش نمیکنه وانگاری تو کل سیستم مدار یه اشکالی پیش اومده .
              ببینید از این چند حالت خارج نیست
              1- بین پایه d.2 و mt8870 قطعی وجود داره.ویا مثلا اگر از سوکت استفاده کردین اون خرابه و یا پایه میکرو خم شده و تو سوکت نرفته
              2- خود میکرو خراب شده و این پایش مشکلی پیدا کرده
              3- mt8870 به هر دلیلی کدها رو تشخیص نمیده
              4- برنامه تغییر کرده و مشکل بوجود آورده
              5- اینم که احتمالش خیلی ضعیفه هم ممکنه میکرو درست پروگرم نشده
              نوشته اصلی توسط علیدلی

2-((بله یک بلندگو به این پایه وصل کنید.)).خوب 2حالت اتفاق می افته یا تن پخش میکنه یا پخش نمی کنه ..اگر پخش کرد مشکل از کجای مدار میتونه باشه یا اگر پخش نکرد مشکل از کجاس؟؟
              اگر پخش کرد که مدار سالمه ولی اگر پخش نکرد یکی از همون حالات بالا

نوشته اصلی توسط علیدلی
              3-((فقط وقتی میکرو بوقی رو روی خط میفرسته ممکنه mt نتونه کدهای دریافتی رو تشخیص بده و ال ای دی روشن نشه)).خوب این مسلئه از دیروز اتفاق افتاد روزهای قبل تمام تن ها رو دریافت میکرد و صدای کلیدها رو برام پخش میکرد .فقط قسمت پسورد مشکل داشت که بعد از زدن 4 تا 1 رله رو قطع میکرد. .حالا فقط تن درخواست رمز رو میفرسته .صدای کلیدها رو نمی فرسته .خطم قطع نمی کنه
              یکی از همون حالات بالا

نوشته اصلی توسط علیدلی

4-((نکته دیگه اینکه ممکنه ولتاژ ویبرره موبایل برعکس باشه))..من بجای ویبره موبایل خودم یه ولتاژ رگوله میکنم و میزنم به پایه تشخیص زنگ که رله وصل بشه.که مشکل ویبره موبایل و احیانا (اختلال در برنامه میکرو)حل بشه.اینجور حله ؟؟
              از همون مدار خودش استفاده کنید خوب مطمعنا جواب میده.
              (حالت صفر روی پایه d.3 یعنی زنگ و حالت یک یعنی عادی.توجه کنید که وقتی رله وصل میشه این پایه باید یک یعنی حالت عادی باشه.
              نوشته اصلی توسط علیدلی
              5--میخاید به یه بار دیگه میکرو رو پروگرام کنم ؟
              هرچد احتمالش کمه از این مورد باشه ولی خوب امتحانش ضرری نداره.

دیدگاه

سلام . :bye
                اینکارها رو انجام دادم.:
                1=(بله یک بلندگو به این پایه وصل کنید.)بلندگو وصل کردم و تن درخواست پسورد رو می فرسته و طبق قبل رمز رو که وارد میکنم باید قانونا تن فشار دادن کلیدها رو بفرسته ولی نمی فرسته و هیچ صدای پخش نمی کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                  سلام . :bye
                  اینکارها رو انجام دادم.:
                  1=(بله یک بلندگو به این پایه وصل کنید.)بلندگو وصل کردم و تن درخواست پسورد رو می فرسته و طبق قبل رمز رو که وارد میکنم باید قانونا تن فشار دادن کلیدها رو بفرسته ولی نمی فرسته و هیچ صدای پخش نمی کنه.(( هنوز تمام مشکلات قبل رو داریم).. شما توبرنامه تون نوشتید که اگر هیچ پیامی دریافت نکردی بعد از فلان زمان بوق اشغال رو پخش کن و مدار رو قطع کن. درصورتی که من پسورد رو وارد میکنم و مدار به ظاهرداره پیامها رو دریافت میکنه انگاری در عمل پیامی از وارد کردن کلیدها رو دریافت نمیکنه وبه همین دلیله که مدار بعد از زمان خاص بوق اشغال رو پخش میکنه ومدار رو قطع میکنه.در صورتی که وقتی کلیدها رو میزنم LEDمربوط به mt روشن میشه. درحال حاظر فقط قسمت تشخیص کلیدها رو مشکل داریم هرچندم که به ظاهر mt اونارو دریافت میکنه وledروشن میشه .ولی شاید شفاف نباشه ومیکرو نتونه اونا رو به درستی دریافت کنه .چون مدار رله رو وصل میکنه ،و تن درخواست پسورد رو پخش میکنه و در نهایت تن اشغال و قطع رله رو پخش میکنه ،، فقط قسمت وارد کردن پسورد رو مشکل داریم که بازدن کلیدها چیزی رو پخش نمیکنه درحال حاضرم mt دیگه ای در دسترس ندارم که اونو امتحان کنم .

2=(نکته دیگه اینکه ممکنه ولتاژ ویبرره موبایل برعکس باشه)))وقتی گوشی زنگ میزنه ولتاژ ویبره بین (1.5) تا (2)تغیر حالت پیدامیکنه.یعنی اینکه وقتی زنگ میخوره ولتاژ میاد رو 2ولت .وقتی قطع میشه میاد رو (1.5)ولت ،، رو صفر نمیاد و بین (1.5 تا 2)تغییر وضیعت میده و این قطعی و وصلی سریع اتفاق می افته ..دیگه ویبره خوردن گوشی خودتون رو دیدید..ولی من اومدم بصورت دستی سیم ویبره رو می گذاشتم و برمیداشتم تا ولتاژ بین صفر تا 2 ولت تغیر کنه.مشکل تشخیص زنگ نداریم.
                  3=میخام هر عیب ایرادی تو قسمت سخت افزاری و کمو کسری در قطعات هست رو تو این مدار بگیرم بعد اون PCB جدید رو که طراحی کردیم بسازم
                  حتی اگر کد دریافتی از mt8870 اشتباه باشه میکرو باید کد تایید دریافت رو بزنه.اینجور که شما میگید یعنی در ارتباط بین میکرو و mt مشکلی هست که میکرو کد رو دریافت نمیکنه.شاید هم خود میکرو خرابه.راستی برای ال ای دی که حتما مقاومت گذاشتین دیگه؟

دیدگاه

((برای ال ای دی که حتما مقاومت گذاشتین دیگه؟))ال ای دی mtرو میگید؟؟قبلا گذاشته بودم ولی چون led قوی تری گذاشتم برداشتمش و مستقیم تو مدار نصبش کردم .مگه مقاومت ابنجا کارش چیه ؟؟اگر لازم هست چند اهمی بذارم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                      ((برای ال ای دی که حتما مقاومت گذاشتین دیگه؟))ال ای دی mtرو میگید؟؟قبلا گذاشته بودم ولی چون led قوی تری گذاشتم برداشتمش و مستقیم تو مدار نصبش کردم .مگه مقاومت ابنجا کارش چیه ؟؟اگر لازم هست چند اهمی بذارم؟؟
                      پس ایراد مشخص شد.اگه لازم نبود من نمیگفتم ال ای دی رو با مقاومت بگذارید.
                      120 اهم خوبه اگر هم بیشتر گذاشتین بهتر.مثلا یک کیلو

دیدگاه

پس ایراد مشخص شد.اگه لازم نبود من نمیگفتم ال ای دی رو با مقاومت بگذارید.
                        120 اهم خوبه اگر هم بیشتر گذاشتین بهتر.مثلا یک کیلو
                        سلام .من قبلا هم گفتم شما شخص بزرگی هستید انشاله در طول زندگیتون موفق وموئید باشید. :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                          سلام .من قبلا هم گفتم و مجداد میگم که شما شخص بزرگی هستید و به جرائت میتونم بگم تا به الان تو سایت های اینترنتی کسی رو ندیدم اینقد پشت کار داشته یاشه و پیگیر کارهای دیگر باشه واقعا متشکرم ازتون .انشاله در طول زندگیتون موفق وموئید باشید. :applause:
                          مشکل از مقاومت بود و با اضافه کردن مقاومت مشکل برطرف شد.ممنونم :wow: :icon_razz:
                          خوب خدا رو شکر که مشکل حل شد.شما نسبت به من لطف دارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                            سلام .جناب اقای کاخکی ،،من از این مدار میخام برا زمین کشاورزی استفاده کنم ومستحضر هستید که باتری گوشی باید شارژ بشه و مشکل هست که بخای در هفته چند بار بری سر زمین کشاورزی و گوشی رو شارژ کنی .خاستم یه برنامه ساعت بهش اضافه کنم که مثلا هر روز یه خروجی میکرو به مدت 15 دقیقه فعال بشه وباتری رو شارژ کنه (فقط کارش فعال کردن خروجی در یه زمان معین باشه).ولی نمی دونم برنامه ساعت رو کجای برنامه قرارش بدم که برنامه رو به هم نریزه .ممنونم در این زمینه هم راهنمایی بفرمائید
                            برنامه ساعت رو داخل حلقه بین main و end بگذارید (دقیقا زیر do)
                            البته میتونید یک تایمر هم فعال کنید و روتین خوندن ساعت رو داخل تایمر قرار بدید.ولی برای شما که به برنامه نویسی مسلط نیستید یکم کار مشکل تر میشه.
                            توجه کنید که حتما باید از rtc خارجی مثل ds1307 استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                              اقای کاخکی برادر حزب الهی همیشه در صحنه ،،کجایی چرا درصحنه نیستید؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :angry:
                              سلام
                              راستش سخت مشغول ساخت یک دستگاه دیگه ام برای همین کمتر میتونم به سایت سر بزنم.
                              خوب این مشکل خیلی عجیبه چون یک ترانزیستور که بیشتر روی مدار نیست.البته وجودولتاژ هم طبیعیه (البته 2.5 ولت کمه).همونطور که قبلا گفتم میکرو با صفر شدن پایه زنگش متوجه زنگ میشه پس در حالت عادی باید ولتاژ روی اون پایه داشته باشیم.
                              ولی روشن شدن ال ای دی طبیعی نیست.ترانزیستور رو چک کنید سالم باشه و یا پایه هاش رو بر عکس نزده باشید.اون مقاومت قبل از بیس ترانزیستور هم باید باشه.
                              سر دیگه مقاومت رو یک بار به زمین و یک بار به 5ولت وصل کنید ببینید آیا در خروجی ترانزیستور (همون ال ای دی که گذاشتین)تغییری ایجاد میشه؟

دیدگاه

سلام
                                راستش سخت مشغول ساخت یک دستگاه دیگه ام برای همین کمتر میتونم به سایت سر بزنم.
                                خوب این مشکل خیلی عجیبه چون یک ترانزیستور که بیشتر روی مدار نیست.البته وجودولتاژ هم طبیعیه (البته 2.5 ولت کمه).همونطور که قبلا گفتم میکرو با صفر شدن پایه زنگش متوجه زنگ میشه پس در حالت عادی باید ولتاژ روی اون پایه داشته باشیم.
                                ولی روشن شدن ال ای دی طبیعی نیست.ترانزیستور رو چک کنید سالم باشه و یا پایه هاش رو بر عکس نزده باشید.اون مقاومت قبل از بیس ترانزیستور هم باید باشه.
                                سر دیگه مقاومت رو یک بار به زمین و یک بار به 5ولت وصل کنید ببینید آیا در خروجی ترانزیستور (همون ال ای دی که گذاشتین)تغییری ایجاد میشه؟
                                اقا اشکال رو برطرف کردم والن مدار داره مثل یه مردی کار میکنه :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X