اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

سلام برنامه ایراد داره وقتی می خام ذخیرش کنم که پروگرامش کنم EEror میده که خط end sub رو درست کنید .چک کردم ولی چیزخاصی پیدا نکردم برنامه ای که نوشتید وگذاشتید توسایت رو بگیرید وامتحان کنید وببنید جواب میده
    .برا مدارخودتون مستقیم زدم به میکرو ودرست شد وبعداز4زنگ رله رووصل میکنه .چک رو حذف کنم تومدار اتفاق خاصی نمی افته؟میکروفون رووصل میکنم ببینم جواب میده .خبرتون میکنم :read:
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
      سلام برنامه ایراد داره وقتی می خام ذخیرش کنم که پروگرامش کنم EEror میده که خط end sub رو درست کنید .چک کردم ولی چیزخاصی پیدا نکردم برنامه ای که نوشتید وگذاشتید توسایت رو بگیرید وامتحان کنید وببنید جواب میده
      .برا مدارخودتون مستقیم زدم به میکرو ودرست شد وبعداز4زنگ رله رووصل میکنه .چک رو حذف کنم تومدار اتفاق خاصی نمی افته؟میکروفون رووصل میکنم ببینم جواب میده .خبرتون میکنم :read:
      احتمالا ورژن بسکام پایینه وگرنه روی کامپیوتر من با ورژن 2.0.7.0 هیچ اروری نداره
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
        احتمالا ورژن بسکام پایینه وگرنه روی کامپیوتر من با ورژن 2.0.7.0 هیچ اروری نداره
        متشکرم .تست می کنم خبرشو بهتون میدم چون شمابرای مدارتون یه فایل پسورد جدا ارائه کردید وگفتید اول اینو پروگرام کنید بعد فایل اصلی..این دیگه پسورد جدا نداره همین فایل رو پروگرام کنم حله؟؟؟

دیدگاه

سلام
          اون فایل رو نمیشه ریخت
          این فایل رو بریز
          http://s1.picofile.com/file/7354632040/password.hex.html
          قبل از اینکه این فایل رو بریزی حتما همون فیوزبیت مربوطه رو فعال کن.
          پسورد هم 1111 هستش
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
            سلام
            اون فایل رو نمیشه ریخت
            این فایل رو بریز
            http://s1.picofile.com/file/7354632040/password.hex.html
            قبل از اینکه این فایل رو بریزی حتما همون فیوزبیت مربوطه رو فعال کن.
            پسورد هم 1111 هستش
            سلام فیوز حفظ Eprom رو فعال کردم وپروگرام کردم .الان رمز ازم نیمخاد بدون رمزم کار میکنه .با حالت قبلش هیچ فرقی نداره

دیدگاه

نباید اینجور باشه چون اصلا راهی برای خروج از حلقه نگذاشتم بجز صحسح بودن پسورد.
              من سخت افزار رو ندارم که تست کنم شرمتده.
              شما روی همون مدار من کار کن اون که بهتره .از قسمت تشخیص زنگ هم که جواب گرفتید دیگه چه مشکلی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                سلام .میشه در مورد برنامه ای که نوشتید توضیح بدید که چطور عمل میکنه؟؟من اینجور متوجه شدم که وقتی من مدارو روشن کردم مستقیما 4مرتبه بزنم1-حالا مدار فعال میشه ومیتونم دستگاه ها رو کنترل کنم؟؟اگر اینجوره باشه بنظر شما اشتباه نیست؟؟؟ oo: چون اگر اینجوری باشه اینکه مثل خط ثابت نیست که شمارها رو تشخیص بده همینطور که نویسنده در برنامه شون نوشتند باید کدها رو معرفی کرد که مثلا اگر (0001)رو دریافت کردی این به منزله 1 هست و حالا شما فلان کارو انجام بده.مثلا شما میگید اگر 4 بار این کد(0001)رو دریافت کردی یعنی رمز درسته وحالا از حلقه خارج شووبرو کار اصلی رو انجام بده.البته شایدم من اشتباه میکنم این برداشت من هستش.جسارت نباشه
                هیچ فرقی بین ثابت و همراه نیست هردو DTMF میفرستند و هردو با MT8870 دیکد میشوند پس هیچ فرقی ندارند
                مثالی رو که خودتون زدید رو روی این تیکه برنامه اجرا کنید و ببنید حاصل Z چند میشه

Z.7 = Pina.0
                Z.6 = Pina.1
                Z.5 = Pind.0
                Z.4 = Pind.1
                البته حالا که برنامه رو دوباره نگاه کردم دیدم این کد رو جابجا نوشتم .لطفا تصحیح کنید.البته بازم دلیل نمیشه از حلقه خارج بشه فقط پسورد رو قبول نمیکنه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط علیدلی
                  اینو جواب ندادید؟؟؟؟ :angry:
                  واقعا شرمنده اینو ندیده بودم! :redface:
                  بله کاملا درسته ولی چون شما احتمالا میخواهین به میکروفون موبایل وصلش کنید حتما یک مقاومت با اهم بالا مثلا بالاتر از 200k اهم بگذارید که به موبایل آسیب نرسه.
                  درضمن قبلا هم گفتم اگر میخوایین کار اساسی انجام بدید از ماژولهای مخصوص مثل sim900 استفاده کنید که هم با این روش و هم با اس ام اس بشه کنترلش کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                    متشکرم.ولی کار با sim900ودستوراتش مشکل هست ومن نمیتونم باهاش کارکنم وهزینه هم زیاد میشه با این روش راحترو کم هزینه تره .شما با sim900کارکردید راحته؟؟
                    من با sim300 کارکردم .زیاد سخت نیست فقط باید کار کردن با پورت سریال رو بلد باشید

دیدگاه

سلام .امکان داره اون فایلی رو که پیوست کرده بودیدوبرا پسورد اشکال داشته باشه ویه موقع چیزی رو از قلم انداخته باشید؟؟؟
                      در برنامه اصلی که من نگاه کردم برا تنظیم دیپ سوئیچ دستوراتی رو نوشته ونوشته اگر فلان شد شما برو فلان خط رو اجرا کن وقتی اینجور هست مسلما برنامه پسورد رو نمیخونه ..درست میگم؟؟؟ :nerd:به برنامه یه نگاه بندازید::
                      '

[lf Pind.4 = 0 And Pind.5 = 0 Then Mode_1 = 1
                      If Pind.4 = 0 And Pind.5 = 1 Then Mode_1 = 2
                      If Pind.4 = 1 And Pind.5 = 0 Then Mode_1 = 3
                      If Pind.4 = 1 And Pind.5 = 1 Then Mode_1 = 4

Do
                      A = 1
                      For B = 1 To 250
                      If Pind.2 = 1 Then
                      B = 1

Z.7 = Pina.0
                      Z.6 = Pina.1
                      Z.5 = Pind.0
                      Z.4 = Pind.1

Pas(a) = Z
                      Incr A

While Pind.2 = 1
                      Wend
                      If A >= 5 Then
                      Exit For
                      End If
                      End If
                      Waitms 100
                      Next
                      If Pas(1) = Pasword(1) And Pas(2) = Pasword(2) And Pas(3) = Pasword(3) And Pas(4) = Pasword(4) Then
                      Waitms 800
                      Exit Do
                      End If

Loop

Do
                      If Mode_1 = 4 Then
                      Check:
                      If Pind.2 = 0 Then
                      Waitms 10
                      If Pind.2 = 0 Then
                      Call Reset_all
                      Else
                      Goto Check
                      End If
                      End If
                      End If
                      Loop
                      End[/right]
                      [/pre][/left[/left]]
                      یا اگر نظریه من اشتباه است پس چرا جواب نداد .؟؟
                      اگر امکانش هست یه نگاه کلی ودقیق به برنامه بندازید ببنید جریان از چه قراره ؟؟؟

دیدگاه

اونجایی که شما میگید اگر دیپ سوئیچها اینجوری بود برو به اونجا.... بعد از دریافت پسورده.(به ترتیب اجرا شدن خطوط برنامه دقت کنید.)
                        البته باز هم میگم من از برنامه مطمعن نیستم چون نمیتونم تستش کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                          پس فعلا بیخیال اون مداره میشیم ومیرم سراغ مدارخودتون :cry2:
                          مدار شما رو من ساختم جواب داد ومشکلی نداشت بازم متشکرم .به موبایل که وصلش کردم گوشی رو برمیداره و تن درخواست رمز رو میفرسته که رمز رو وارد کنید ...رمز رو که وارد میکنم اصلا هیچ اتفاقی نمیافته .حتی اگررمز اشتباه وارد کنم گوشی رو قطع نمیکنه .LEDهم به پایه 15 MT وصل کردم وبعضی از کلیدهارو میشناسه ولی با تاخیرخیلی کم ،یعنی وقتی کلیدی رو فشار میدی در ان واحد LEDروشن نمیشه ولی قبلا روشن میشد.گفتم شاید از MTباشه تعویضش کردم ولی مشکل همچنان باقیست (هیچ اتفاقی نمی افته).اولش که موبایل رو وصل کردم .وقتی گوشی رو برمیداشت ودرخواست رمز میکرد،،وقتی رمز رو وارد میکردم صدای تن فشار دادن کلیدها رو میشنیدم ولی بعد از 4تا 1 زدن گوشی رو قطع میکرد وارتباط قطع میشد!!!! (اینجوربگم که میکرو با تاخیر،،، تن ها رو دریافت میکرد وچون فاصله زمانی داشت ارتباط قطع میشد).از موبایل جداش کردم وخازن رو برگردونم سرجاشو بصورت عادی و خط ثابتی روشنش کردم.(مثل حالت اولیه ارائه شده توسط شما)... الان گوشی رو برمیداره ودرخواست رمز میکنه (ولی صدای تن درخاست رمز شفاف مثل قبل نیست حالت خشو خش روشه)ولی رمز رو که وارد میکنم هیچ اتفاقی نمیافته... وقتی که شماره ها رو میزنم led روشن نمیشه ولی بعضی مواقع برا بعضی از کلیدهاروشن میشه .کریستال MT و خازن 100نانو رو تعویض کردم . و مدارو از لحاظ قحطعی (بخصوص قسمت MT)چک کردم قطعی نداره ..امکان داره چیزی سوخته باشه .چون قبلا مدار کارمیکرد وبه مویایلم که وصلش کردم اولش درخواست رمز میکرد وشمارها هم تشخیص میداد ولی بعد از زدن 4 تا 1 ،،، گوشی رو قطع میکرد .حالا فقط گوشی رو برمیداره ودرخاست رمز که میکنه هیچ اتفاقی نمیافته .ممنونم از راهنماییتون در این زمینه :nice:
                          با این تقاسیر که شما میگین احتمالا ایراد باید از چوک باشه شاید هم برد کثیفه.حتما با بنزین و مسواک پشتش (قسمت مسی)رو خوب تمیز کن
                          فکر نمیکنم چیزی سوخته باشه.یعنی چیزی نداره که بسوزه و این ایراد رو بوجود بیاره.

دیدگاه

مگه چوک بغیر از ایزوله کارش دیگه چیه؟؟؟اگر هم از چوک باشه پس چرا برا موبایل جواب نمیداد چون فکرکنم چیزی به پایه های چوک متصل نکردم ل..من اگر برا موبایل بخام مدارتون رو استفاده کنم اگر چوک رو حذف کنم اشکال نداره ؟؟اگر بخام حذفش کنم کدوم پایه هایی چوک رو به هم اتصال کوتاه کنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                              مگه چوک بغیر از ایزوله کارش دیگه چیه؟؟؟اگر هم از چوک باشه پس چرا برا موبایل جواب نمیداد چون فکرکنم چیزی به پایه های چوک متصل نکردم وبرا تشخیص زنگ مستقیم وصل کردم به میکرو .و وصل شدن رله هم دادم به کلید مویایل..من اگر برا موبایل بخام مدارتون رو استفاده کنم اگر چوک رو حذف کنم اشکال نداره ؟؟اگر بخام حذفش کنم کدوم پایه هایی چوک رو به هم اتصال کوتاه کنم ؟؟؟
                              کارش فقط ایزوله کردن که نیست،ارسال و دریافت (سوار کردن و جدا کردن )صدا هم بر روی خط کار دیگشه ،ضمن اینکه خودش خط رو هم اشغال میکنه
                              برای موبایل هم نیازی به چوک نیست چون تمام این کارها رو خود موبایل میکنه و لازم نیست شما کاری بکنید. هیچ پایه ای هم لازم نیست اتصال کوتاه کنید فقط چوک رو از جاش دربیارید.

دیدگاه

اون ایراد داشت
                                از این استفاده کن.در ضمن برای قطع موبایل هم باید رله اضافه کنید.
                                http://eca.ir/sharing/uploads/13347348211.zip

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X