اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

به به جناب اقای کاخکی انلاین هستید .از حضورتون خوشحال شدیم :wow: :wow: :wow: :wow:
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام .

دیدم همه دوستان صاحب نظر اینجا جمعشون جمع هست گفتم شاید بد نباشه سوالم رو که خیلی هم بی ارتباط با این تایپیک نیست اینجا مطرح کنم :biggrin:

سوال من این هست که آیا از اگر ما به جای خط تلفن بیاییم خروجی اسپیکر یا هندزفری یک موبایل را مستقیم به ورودی آیسی MT8870 وصل کنیم آیا آیسی میتونه تن های دریافتی را آشکارسازی کنه ؟ یا فقط این آیسی جهت اتصال به خط تلفن ثابت طراحی گردیده ؟! :-/

اگر کسی از دوستان تا حالا این آزمایش را انجام داده خوشحال میشم تجربیاتش را در اختیار ما هم قرار بده تا استفاده کنیم .
      خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
        سلام .

دیدم همه دوستان صاحب نظر اینجا جمعشون جمع هست گفتم شاید بد نباشه سوالم رو که خیلی هم بی ارتباط با این تایپیک نیست اینجا مطرح کنم :biggrin:

سوال من این هست که آیا از اگر ما به جای خط تلفن بیاییم خروجی اسپیکر یا هندزفری یک موبایل را مستقیم به ورودی آیسی MT8870 وصل کنیم آیا آیسی میتونه تن های دریافتی را آشکارسازی کنه ؟ یا فقط این آیسی جهت اتصال به خط تلفن ثابت طراحی گردیده ؟! :-/

اگر کسی از دوستان تا حالا این آزمایش را انجام داده خوشحال میشم تجربیاتش را در اختیار ما هم قرار بده تا استفاده کنیم .
        بله میتونه
        مهم اینه که سیگنال DTMF به این ای سی برسه حالا از هر طریقی میخواد باشه.
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
          به به جناب اقای کاخکی انلاین هستید .از حضورتون خوشحال شدیم :wow: :wow: :wow: :wow:
          .شما گفتید اگر مدار دستگاهی رو روشن کنه مدار یه تونی رو می فرسته و این نشانگر روشن کردن مدار هست .خوب این ظاهر قضیه هست .اما میاییم برق مدار کنترل رو با باتری تامین می کنیم .تا اینجا حله؟ما زنگ میزنم و مراحل طی میشه و مثلا کلید 1 رو میزنیم و مدار،،، تن فعال کردن رله 1 رو برای ما میفرسته و میگه دستگاه شماره 1 رو روشن کردم .حالا اگر برق در ان مکان رفته باشه مدار ما بوق روشن کردن دستگاه رو میفرسته ((چون برق مدار رو با باتری تامین کردیم ))ولی باطن قضیه یه چیز دیگس..چون برق قطع هست ما مطمئن نیستیم که واقعا دستگاه روشن شده یا نه.چون تن ارسالی فقط وضعیت رله رو به ما میگه نه وضعیت روشن شدن دستگاه رو .شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید که اگر دستگاه روشن شد ما متوجه بشیم که واقعا روشن شده :nerd: :nerd:
          تنها راهی که فعلا به ذهنم میرسه تشخیص از روی جریان کشی مدار هست
          پس شما باید جریان دستگاه کنترل شونده رو اندازه بگیرید و اگر دیدید دستگاه جریان میکشه پس روشنه .
          البته از روی باطری هم میشه فهمید یعنی ولتاژ باطری رو اندازه بگیره و اگر ولتاژ کم بود یعنی باطری خالیه و بنابراین دستگاه هم خاموشه.
          برای این دو قضیه هم یک سرچ بکنید کلی مطلب هست .
          توجه کنید که این مدار کارش اونی نیست که شما میخواین بنابراین باید خودتون آستینها رو بالا بزنید و در یک تاپیک جدید شروع به کار کنید من هم سعی میکنم در حد توان کمکتون کنم
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
            سلام اقای کاخکی :bye :bye :bye
            جناب اقای کاخکی من میخام 2 تا از رله ها رو لحظه ای کنم چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟ممنونم اگر در این زمینه راهنمایی بفرمائید :applause: :applause:
            به جای
            toggle port X
            بگذار
            set portX
            waitms 100
            reset portx

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
              از بابت جوابتون متشکرم
              .یه سوال .شما توسط چه دستوری به میکرو میگید اگر فلان کلید زده شد فلان رله رو فعال کن؟؟؟

اگر یادتون باشه بهتون گفتم میخام در یه زمان ثابتی یه رله رو فعال کنم وشما گفتید حتما از ds1307 استفاده کن .اگر من ds اضافه کنم مگه نیاز به این ندارم که یه lcd هم اضافه کنم تا بتونم برای مرتبه اول ساعت رو تنظیم کنم؟؟

ایا بدون استفاده از ال سی دی هم میتونم ساعت رو تنظیم کنم ؟؟چون نمیخام از ال سی دی استفاده کنم ..

در ضمن خیلی مهم نیست که حتما رله در یه زمان خاصی فعال بشه ( 1 ساعت عقب و جلو مهم نیست)فقط میخام 24 ساعته یکبار به مدت 20 دقیقه یه رله فعال بشه .ایا با این تفاسیر که نیاز دقیقی به تنظیم بودن زمان نیست بازم نیاز به ds1307 هست. ؟؟
              نه نیازی نیست

دیدگاه

سلام .

1::نمیدونم کجای کارم ایراد داره و کجای برنامه رو اشتباه نوشتم.مشکل اینجاست وقتی مثلا میزنم 1 ،،رله 1 فعال میشه ولی وقتی مابقی کلید ها رو میزنم ازم قبول نمیکنه و تن نشناختن کلیدها رو میزنه

دیدگاه

این تیکه برنامه رو بین
                  wend و case11 بگذار و تست کن

کد:
                  Locate 1 , 1
                  Select Case A

Case 1
                  If Pinc.0 = 0 Then
                  Set Portc.0
                  Lcd "ON NUMBER (1)"
                  Else
                  Reset Portc.0
                  Lcd "       "
                  End If
                  Sound Beep , 200 , 130

Case 2
                  If Pinc.1 = 0 Then
                  Set Portc.1
                  Lcd "ON NUMBER (2)"
                  Else
                  Reset Portc.1
                  Lcd "       "
                  End If
                  Sound Beep , 200 , 130

Case 3
                  If Pinc.2 = 0 Then
                  Set Portc.2
                  Lcd "ON NUMBER (3)"
                  Else
                  Reset Portc.2
                  Lcd "       "
                  End If
                  Sound Beep , 200 , 130

Case 4
                  If Pinc.3 = 0 Then
                  Set Portc.3
                  Lcd "ON NUMBER (4)"
                  Else
                  Reset Portc.3
                  Lcd "       "
                  End If
                  Sound Beep , 200 , 130

Case 5
                  If Pinc.4 = 0 Then
                  Set Portc.4
                  Lcd "ON NUMBER (5)"
                  Else
                  Reset Portc.4
                  Lcd "       "
                  End If
                  Sound Beep , 200 , 130

Case 6
                  If Pinc.5 = 0 Then
                  Set Portc.5
                  Lcd "ON NUMBER (6)"
                  Else
                  Reset Portc.5
                  Lcd "       "
                  End If
                  Sound Beep , 200 , 130

دیدگاه

دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند. کوروش کبیر
                    ممنونم از راهنمایی که کردید

2:: وقتی رمزو اشتباه وارد میکنم رله گوشی رو قطع میکنه اگر اشتباه نکنم باید این دستور برا این قسمت باشه
                    If Pas(1) = Pasword(1) And Pas(2) = Pasword(2) And Pas(3) = Pasword(3) And Pas(4) = Pasword(4) Then
                    Waitms 800
                    Passok
                    End If
                    Sound Beep , 200 , 200
                    Waitms 500
                    Sound Beep , 200 , 200
                    Waitms 500

Sound Beep , 200 , 200
                    Waitms 500
                    Sound Beep , 200 , 200

Reset Tel
                    Return

Passok
                    End If
                    Sound Beep , 200 , 200
                    Waitms 500
                    Sound Beep , 200 , 200
                    Waitms 500

Sound Beep , 200 , 200
                    Waitms 500
                    Sound Beep , 200 , 200

Reset Tel
                    Cls
                    Home
                    Lcd "No Password "
                    Return
                    ===============================

========
                    ضمن اینکه تو یکی از تاپیکها خوندم که گفته بودید مشکل فارسی نوشتن رو دارید و نمیتونید زیاد به فارسی توضیح بدید .پیشاپیش بخاطر رهنمودهای شما متشکرم :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

قسمت اول این رو بنویس

Passok
                      End If

cls
                      locate 1,1
                      Lcd "No Password "
                      Sound Beep , 200 , 200
                      Waitms 500
                      Sound Beep , 200 , 200
                      Waitms 500

Sound Beep , 200 , 200
                      Waitms 500
                      Sound Beep , 200 , 200

Reset Tel
                      Cls
                      Return

قسمت دوم هم باید یک فکر اساسی تر بکنیم مثلا برای رله های روشن 1 و برای رله های خاموش 0 رو بنویسیم.اگه اینجوری خوبه برنامه رو تغییر بدم

دیدگاه

سلام :bye :bye :bye
                        مجداد سپاسگذاری میکنم :applause: :applause: :applause:

3: شما قسمت های رله رو تغییر دادید
                        Case 1
                        If Pinc.0 = 0 Then
                        Set Portc.0
                        Lcd "ON NUMBER (1)"
                        Else
                        Reset Portc.0
                        Lcd " "
                        End If
                        Sound Beep , 200 , 130
                        .چون من میخام بعضی از این رله ها رو لحظه ای کنم ایا اون دستور
                        SET PORTC.0
                        WAITMS 400
                        RESET PORTC.0
                        در اینجا که برنامه تغییر پیدا کرده صادق هست و جواب میده؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                          سلام :bye :bye :bye
                          مجداد سپاسگذاری میکنم :applause: :applause: :applause:

1::اینو یادتون رفت:(وقتی رمز رو وارد میکنیم به ازای رمزها ستاره بذاره )

2:تو کتاب 11 پروژه با avr یه مدار برا کنترل دما بود که 5 تا دماسنج داشت در خط اول 5 تا دماسنج رو نوشته بود و در خط دوم و زیر هر دماسنج ،،دمای اونو نوشته بود
                          این طرح خوبیه .ما هم ازاین روش استفاده میکنیم چطور؟مثلا تو خط اول مینویسم RLE 1 و مابقی رله ها هم مینویسیم .... و مثلا زیر RLE 1 اگر روشن باشه 1 و خاموش باشه 0 و RLE 2 و......

3: شما قسمت های رله رو تغییر دادید
                          Case 1
                          If Pinc.0 = 0 Then
                          Set Portc.0
                          Lcd "ON NUMBER (1)"
                          Else
                          Reset Portc.0
                          Lcd " "
                          End If
                          Sound Beep , 200 , 130
                          .چون من میخام بعضی از این رله ها رو لحظه ای کنم ایا اون دستور
                          SET PORTC.0
                          WAITMS 400
                          RESET PORTC.0
                          در اینجا که برنامه تغییر پیدا کرده صادق هست و جواب میده؟؟
                          این رو تو قسمت مربوطه بنویس
                          A = 1
                          Cls
                          For B = 1 To 250
                          If Telm = 1 Then
                          B = 1
                          Pas(a) = Pinb
                          Incr A
                          Locate 1 , A
                          Lcd "*"

While Telm = 1
                          Wend

قسمت دوم هم شما 6 رله دارید و بافرض نوشتن rel X برای هر رله شما احتیاج به 36 کارکتر دارید درصورتی که lcd شما فقط 16 کارکتر در هر سطر جا داره پس نمیشه

قسمت سوم هم نه صادق نیست

دیدگاه

خوب یه کار دیگه میکنیم

اینجوری بهتره . POS مخفف POSITION هست که یعنی وضعیت یا موقعیت.حالا اگر یه موقع باز کاراکتر کم اوردید E رله و خط دوم S رو بردارید

دیدگاه

اقای کاخکی من برنامه پسورد رو امتحان نکرده بودم .الان که امتحان کردم وقتی پسورد رو وارد میکنی بعد از 4 تا 1 .تن اشتباه بودن پسورد رو میزنه و گوشی رو قطع میکنه
                              همه چیز که روال قبل هست فقط اینو اضافه کردید
                              cls
                              locate 1,a
                              lcd"*"
                              ستارها رو نشون میده ولی بعد از 4 تا 1 گوشی قطع میشه
                              ولی وقتی که locate 1,a و lcd "*" رو بر میدارم درست میشه

متغییر A از نوع بایت هست .من متغییرa رو 10*STRING تعریف کردم برنامه خطا داد .گفتم شاید بخاطر متغییرش باشه . که با تغییر دادن اون برنامه خطا داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                                اقای کاخکی من برنامه پسورد رو امتحان نکرده بودم .الان که امتحان کردم وقتی پسورد رو وارد میکنی بعد از 4 تا 1 .تن اشتباه بودن پسورد رو میزنه و گوشی رو قطع میکنه
                                همه چیز که روال قبل هست فقط اینو اضافه کردید
                                cls
                                locate 1,a
                                lcd"*"
                                ستارها رو نشون میده ولی بعد از 4 تا 1 گوشی قطع میشه
                                ولی وقتی که locate 1,a و lcd "*" رو بر میدارم درست میشه

متغییر A از نوع بایت هست .من متغییرa رو 10*STRING تعریف کردم برنامه خطا داد .گفتم شاید بخاطر متغییرش باشه . که با تغییر دادن اون برنامه خطا داد
                                نباید اونجوری باشه مطمعنید مشکل از چیز دیگه ای نیست؟
                                اون دو قسمت هم انشا ا... فردا برات مینویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X