اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

سلام بچه ها
    اگر کسی فایل های مربوط به این پروژه را دارد لطف میکند اپلودشون کند .
    مثل اینکه اقای اسدی در دسترس نیستند...
    ممنون...
    :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
    قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen_22
      سلام بچه ها
      اگر کسی فایل های مربوط به این پروژه را دارد لطف میکند اپلودشون کند .
      مثل اینکه اقای اسدی در دسترس نیستند...
      ممنون...
      :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
      با سلام
      لینکها مشکلی ندارن

http://www.4shared.com/file/4QVfuzGm/MP3_Player_V3.html
      این هم از یه سرور ایرانی
      http://s2.picofile.com/file/7206330000/MP3_Player_V3.rar.html

به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

ممنون ازتون. میشه همین کتابخونه رو بر LPC1768 بذارید. باور کنید هرچی با کیل ور رفتم نتونستم هماهنگش کنم. همش ارورا عجیب غریب میداد. ممنون میشم اگه اینکارو بکنید.
        یه سوال دیگه : این کتابخونه برا Mega32 خوب جواب میده؟

دیدگاه

فقط یه خواهش دیگه. من همون کتابخونه ای برا mega128 نوشته بودین رو آزمایش کردم ولی جواب نمیده. مث اینکه برا مد 8 بیتی تنظیم شده بود. حتی تو هدر گزینه 8bit mode رو هم صفر کردم. اگه امکان داره میشه کتابخونه برا مد 16 بیتی رو هم بذارین. خدا خیرتون بده.

دیدگاه

ببخشید این پروژه ضبط رو هم شامل میشه؟

دیدگاه

اگر قابلیت رکورد هم داشت دیگه حرف نداشت. :nerd:
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام به همه دوستان و اساتید محترم مخصوصا استاد هادی اسدی
                با تشکر فراوان به خاطر زحمتی که در این پروژه کشیدن.
                خیلی تو پروژه ها پیش میاد که بخوایم یه آلارمی پخش بشه یا یه جورایی پروژمونو سحنگو کنیم و به این دلیل نیاز پیدا میکنیم به یک مداری که بتونیم بهش فرمان بدیم که کدوم آهنگ رو پخش کنیم یا متوقفش کنیم.
                این مدار خفنی که جناب هادی اسدی زحمتش رو کشیدن بسار عالی هستش و حرفی درش نیست ولی من میخواستم خواهش کنم اگه امکان داره یه مدار ساده که شامل vs1003 و مخلفاتش! و یک مموری هست رو که فقط بهش فرمان بدیم کدوم آهنگ رو پخش کن رو به ما معرفی کنید. یا حداقل راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنیم چون مدار شما یکم زیادی خفنه و برای مبتدیانی مثل من لقمه بزرگتر از دهنه!
                ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
                با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghjun
                  سلام به همه دوستان و اساتید محترم مخصوصا استاد هادی اسدی
                  با تشکر فراوان به خاطر زحمتی که در این پروژه کشیدن.
                  خیلی تو پروژه ها پیش میاد که بخوایم یه آلارمی پخش بشه یا یه جورایی پروژمونو سحنگو کنیم و به این دلیل نیاز پیدا میکنیم به یک مداری که بتونیم بهش فرمان بدیم که کدوم آهنگ رو پخش کنیم یا متوقفش کنیم.
                  این مدار خفنی که جناب هادی اسدی زحمتش رو کشیدن بسار عالی هستش و حرفی درش نیست ولی من میخواستم خواهش کنم اگه امکان داره یه مدار ساده که شامل vs1003 و مخلفاتش! و یک مموری هست رو که فقط بهش فرمان بدیم کدوم آهنگ رو پخش کن رو به ما معرفی کنید. یا حداقل راهنمایی بفرمایید که باید چیکار کنیم چون مدار شما یکم زیادی خفنه و برای مبتدیانی مثل من لقمه بزرگتر از دهنه!
                  ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.
                  با تشکر فراوان
                  سلام لطفا به تاپیک زیر مراجعه کنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57654.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                    سلام لطفا به تاپیک زیر مراجعه کنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57654.0

سلام
                    ممنون که جواب دادید
                    من یه ماژول خریدم که دقیقا همین مشخصات ماژول شما رو داره البته با مگا 8 ساخته شده . ولی این ماژولی که خریدم خیلی بی کیفیته و علاوه بر اون نیاز به تقویت کننده داره و ....
                    فکر کنم اگه با VS1003 یه ماژول طراحی کنیم کیفیتش به مراتب بالاتره.( چون فیلم MP3 PLAYER شما رو دیدم میگم)
                    یه سوال هم داشتم:
                    در دیتاشیت vs1003 نوشته ماکزیمم ولتاژ AVDD و CVDD برابر 2.85 ولت است در حالی که در شماتیک شما AVDD را به 3.3 ولت وصل کردید. آیا باعث آسیب دیدن آی سی نمی شه؟؟

دیدگاه

سلام مهندس اسدی
                      یه سوال درمورد بورد mp3 پلیر شما داشتم که اگه بخوایم از این آی سی برای پخش آلارم مثلا در یک دستگاه تایمر استفاده کنیم از چه مداری باید برای تقویت اون استفاده کنیم. چون ظاهرا خروجی آی سی vs1003 برای هدفن هست نه بلند گو.
                      ممنون

دیدگاه

hex

با سلام
                        ببخشید لطفا فایل hex برنامه و لیست مقاومت ها و ... را به ایمیل من بفرستید.
                        1791378@gmail.com

دیدگاه

سلام
                          ممنون که جواب دادید
                          من یه ماژول خریدم که دقیقا همین مشخصات ماژول شما رو داره البته با مگا 8 ساخته شده . ولی این ماژولی که خریدم خیلی بی کیفیته و علاوه بر اون نیاز به تقویت کننده داره و ....
                          فکر کنم اگه با VS1003 یه ماژول طراحی کنیم کیفیتش به مراتب بالاتره.( چون فیلم MP3 PLAYER شما رو دیدم میگم)
                          یه سوال هم داشتم:
                          در دیتاشیت vs1003 نوشته ماکزیمم ولتاژ AVDD و CVDD برابر 2.85 ولت است در حالی که در شماتیک شما AVDD را به 3.3 ولت وصل کردید. آیا باعث آسیب دیدن آی سی نمی شه؟؟
                          با سلام
                          این مشکل با رگلاتور 2.5 ولت در PCB درست شده لطفا به PCB ورژن سه مراجعه کنید
                          در مورد ماژول هم اگر فایل های MP3 رو پخش میکنه حتما دکودر داره که احتمالا درست کانفیگ نشده
                          اما میتونید همین کیفیت شاید بالاتر رو با فایل WAV هم داشته باشید که دیگه نیازی به دکودر نخواهد بود و خود میکرو میتونه
                          که میتونید به پروژه WAV پلیر بنده مراجعه کنید

سلام مهندس اسدی
                          یه سوال درمورد بورد mp3 پلیر شما داشتم که اگه بخوایم از این آی سی برای پخش آلارم مثلا در یک دستگاه تایمر استفاده کنیم از چه مداری باید برای تقویت اون استفاده کنیم. چون ظاهرا خروجی آی سی vs1003 برای هدفن هست نه بلند گو.
                          ممنون
                          میتونید از چیپ های امپلی فایر مثل LM380 که 3 وات هست یا LM386 که یک وات هست یا برای توانهای بالاتر از سری TDA استفاده کنید مثل TDA2030 که 14 وات هست

نوشته اصلی توسط 1234567899
                          با سلام
                          ببخشید لطفا فایل hex برنامه و لیست مقاومت ها و ... را به ایمیل من بفرستید.
                          1791378@gmail.com
                          سلام
                          حال شما خوبه ؟؟؟ خسته نباشید !!!!
                          همه چیز در پست اول هست لطفا دانلود کنید

دیدگاه

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی

آقای اسدی شما pcb چاپ شده اش را بجز هزینه پستی چه قدر می فروشید؟
                            و یه سوال دیگه این آی سی max 1811 را هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم.شما جایی را سراغ ندارید که این آی سی را بفروشد؟(سایت)
                            و یه چیز دیگه من وقتی می خواهم از کدویژن خروجی بگیرم ارور می دهد و متن ارورش هم همونیه که چند صفحه پیش توضیح داده بودید ولی هر کاری کردم این ارور ها از بین نرفت.اگر امکانش برای شما هست فایل بدون ارورش را برای من به این ایمیل 1791378@gmail.com بفرستید. :wow: :wow: :wow:
                            و یه سوال دیگه اون کانکتوری که بالای pcb هست برای چیه؟دقیقا بالای lcd کنار سوکت باتری؟
                            شما در pcb از دو کریستال استفاده کرده اید.لطفا بگویید که هر کدام چند مگاهرتز است و کدام کریستال برای کدام آی سی است.
                            و اگه از آی سی ساعت و سنسور دما استفاده نکنم مشکلی پیش می آید؟
                            و اگه ممکنه مشخص کنید کدام قطعات به صورت smd و کدام قطعات به صورت dip به کار رفته است.
                            من pcb را چاپ کردم ولی نمی دونم کدام قطعه را کجا نصب کنم و به کدام سمت.اگه می شه یه راه حلی پیشنهاد بدید.
                            باتری استفاده شده چند ولت و چند میلی آمپر باید باشد؟
                            منبع تغذیه استفاده شده چند ولت و چند میلی آمپر باید باشد؟
                            می شه بگید اون قطعه ای که در عکس قرمز کردم چیه؟و اونی که آبی کردم؟

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                              با سلام
                              این مشکل با رگلاتور 2.5 ولت در PCB درست شده لطفا به PCB ورژن سه مراجعه کنید
                              در مورد ماژول هم اگر فایل های MP3 رو پخش میکنه حتما دکودر داره که احتمالا درست کانفیگ نشده
                              اما میتونید همین کیفیت شاید بالاتر رو با فایل WAV هم داشته باشید که دیگه نیازی به دکودر نخواهد بود و خود میکرو میتونه
                              که میتونید به پروژه WAV پلیر بنده مراجعه کنید

میتونید از چیپ های امپلی فایر مثل LM380 که 3 وات هست یا LM386 که یک وات هست یا برای توانهای بالاتر از سری TDA استفاده کنید مثل TDA2030 که 14 وات هست

سلام
                              حال شما خوبه ؟؟؟ خسته نباشید !!!!
                              همه چیز در پست اول هست لطفا دانلود کنید

سلام
                              ممنون از استاد اسدی عزیز که وقت گذاشتید و جواب دادید.

دیدگاه

سلام
                                میتونم بپرسم جناب اسدی شما با چه کمپایلری کار میکنید؟
                                میشه همین پروزه رو با اتمل استدیو هم انجام داد؟(کار خیلی سخت نمیشه؟کجا ممکنه به مشکل بخورم؟)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X