پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی
با سلام
یه دو روز سر نزدم چه خبر بوده توی پیج
یه چند نکته باید مبنی بر فرمایش دوستان حرفه ای از جمله اقا مسعود عرض کنم
1 - این کار صرفا جنبه اموزشی داره
2 - اموزش مجانی و اشتراک اطلاعات جایی مقدوره که مانع تجارت و کسب و کار دوستان دیگه یا خود ناشر نشه
3 - فقط زمان بی کاری رو میشه برای کار اختصاص داد
4 - نیاز به هزینه ای برای ناشر نداشته باشه
5 - دوستانی که از اطلاعات استفاده میکنن فرهنگ استفاده کردن از اطلاعات ناشر رو داشته باشن
6 - دوستان نحوه پرسدن سوال و درخواست هارو بلد باشن و خدای نکرده به شخصیت و اهداف ناشر احانت نکنن
و ......
ولی .......
در مورد خود شخص شما اگر بخوایم صحبت کنیم و پیغام های غیر خصوصی که جواب دادم و تماسهای الفنی که وقت و بی وقت گرفتید و پاسخ دادم هم موارد بالا کاملا ملموسه
همون بار اول که تماس گرفتید عرض کردم کار سنگینی هست و کار شما نیست
بهتره نبود از همون اول هم به حرف بنده توجه میکردید!!! تا بعد از کلی هزینه به مشکل بر نخوردید
و از بنده نخواید که یه روزه براتون برد رو تست و تعمیر کنم !!!
و در اخر با قولی که به بنده دادید مبنی بر انتشار تجاربتون در مورد این برد در این پیج ..... هرچند ....
بنده بیشتر از 100 عدد از همین برد هارو مونتاژ شده به اعضای همین انجمن به قیمت 90 تا 300 هزار تومان فروختم
و بیش از 50 تا برد رو دوستان خودشون مونتاژ کردن و برام فرستادن تا براشون راه اندازی کنم
از اکثر دوستا ن همین خواهش رو کردم که لطفا در اخر تجارب خودتونو در همین پیج بنویسید یا سوالاتتونو به صورت خصوصی نپرسید تا دیگر دیتون هم استفاده کنن
حالا شما کم لطفی میکنید و همه چیز رو فقط برای خودتون میخواید
و یا چون شما نمیتونی ایسی MAX1811 یا سوکت نوکیا رو پیدا کنی
از بار علمی و اموزشی برد کم نمیکنه !!!!
اینکه شما برای اینکه نمیخواید هزینه کنید یا هزینه ای کردید و به نتیجه نرسیدید
بعد از کلی خراب کاری و هزینه و .... از دوستان دیگه همین برد رو که بنده بهشون دادم میگیرید و به استادتون تحویل میدید
یا به جای اینکه از اطلاعات خودتون استفاده کنید میایید این پروژه ای که ارزش اموزشی و علمی نداره رو به عنوان پروژه به استادتون پیشنهاد میدید
و فقط دوست دارید از تجارب دیگران با تخریب و انتقاد و کم لطفی به نتیجه برسید از بار علمی یا اموزشی پروژه کم نمیکنه
که هیچ خیلی هم اضافه میکنه
در کل اگر دوستانی مثل شما مانع از این گونه فرهنگ ها و فرهنگ سازی ها نباشن ایران ما خیلی زود تر و بهتر پیشرفت میکنه
بنده اولین بارم نیست که همچین حرفهایی رو میشنوم اگر قرار بود ناراحت بشم و از انتشار اطلاعاتم و ترویج این فرهنگ دست بردارم خیلی قبل تر از اینها کلا این سایت رو بیخیال شده بودم
بیشتر از 30 نفر از اعضای همین انجمن با بنده همکاری میکنن
چه اون موقع که بنده مغاذه داشتم و کارکانمون در کارگاه بیشتر خانوم بودن و چه الان که بیش تر از بیست نفر همکار اقا داریم
در هر حال جای تاسف داره بعد از اون همه اذیت و مزاهمت این طور حرف بزنید . هر چند انتظاری هم نیست
کار به جایی رسید که بنده شماره همراه خودمو تغییر دادم
اخه بابا ساعت 11 شب زمان زنگ زدن و پرسیدن سواله ؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایی اگه فقط یه چنتا از پیغام های خصوصی که دوستان برای همین پرووژه به نده میزن رو به شما بزنن که دیگه ....
پیغام داده :
اقا من خیلی از پروژه خوشم اومد برای پروژه دانشگاه برداشتم فقط استاد گفته فلان جور باشه و فلان تغییرات رو باید بدی و ....
فردا باید تحویل بدم این تغییرات رو بده این هم ایمیلم برام بفرست
خدایی شما بگید کدوم یکی از این پیغام خصوصی ها واقعا خصوصیه ؟؟؟
اگه همین سوال رو توی انجمن بپرسن یکی دیگه هم به دردش میخوره یا نه ؟؟؟
================================================== ========
سلام مهندس شبت خوش باشه
من واسه یه کار می خوام فرستنده و گیرنده ای بسازم که تا 40 یا 50 کانال داشته باشه یعنی یه تعداد فرستنده بسازم و همه رو با یک گیرنده در یافت کنم و فقط می خوام با زدن هر کلید تو گیرنده یکی از خروجی ها به صورت لحظه ای وصل بشه . تو بازار تا 16 کانال پیدا کردم . دلیلش رو نمیدونم چیه که تا 16 کاتال بیشتر نمیسازن.
ممنون میشم لطف کنید یه راهنمایی یا فایل آموزشی یا هرچیزی که بهم کمک کنه که خودم بسازم برام بفرستید
ایمیل : ****************
باتشکر و آرزوی توفیق روزافزون
جناب اسدی
سلام
ببخشید مزاحمتون می شم
توی انجمن گشتم برنامه ی شما رو (MP3 Player)هم دیدم اما من یه مشکلی دارم
چه طوری می تونم محتوای یک پوشه رو بخونم.
چند تا تابع دیدم می خواستم بپرسم این چنتا تابع چه طوری کار می کنن.
من نتونستم پیدا کنم کجا defineشون کردین.
scan_files
get_list
و می خواستم بپرسم این get_fileinfo چه طوری کار می کنه.
بعد سوال دیگه این که اسم اون فایلا کجا ذخیره می شه؟
توی struct هستش؟
می دونم احتمالا ازون برنامه فاصله گرفتین ولی اگه ممکنه کمکم کنین.
سلام آقای اسدی
من میخوام با LCD رنگی 2.8" و SD یک تصویر رو روی LCD نمایش بدم
اون فایل SDBMP.C رو هم هرچه خوندم متوجه نشدم
لطفا یه تایپکی درست کنید در مورد این خیلی ممنون میشم
هدری که برای lcd استفاده میکنم هدر آقای امینی فر هستش
و SD هم ff.h
لطفا کمکم کنید
با سلام وخسته نباشید به شما اقای اسدی من اولا از زحمات شما تشکر میکنم :smile: بعدا یه سوال داشتم من میخوام دمای محیط رو با استفاده از lm35 و ds1307 به صورت هر دو ساعت یکبار روی مموری ثبت کنم ( دما ، ساعت، تاریخ) برنامه جداگانه واسه lm35 و همچنین ds1307 رو هم یاد گرفتم و کتابخانه ff.h رو هم با مطالبی که شما لطف کرده بودین تو انجمن یاد گرفتم حالا تو جمع بندی و اینکه این سه تارو با چه دستوراتی کنار هم قرار بدم واز چه شروط و حلقه هایی در زبان c استفاده کنم موندم! شرطی که هر دو ساعت ثبت بشه ! منظورم اینکه نمیدونم کجا باید از دستور while یا do_while یا for یا if ...... باید استفاده بشه رو نمیدونم ! پیشاپیش به خاطر وقتی که برای سوال من صرف میکنین از شما تشکر میکنم
سلام
من ماژول رو با آرم راه انداختم الان مشکلی که دارم اینه که صدا کم و زیاد میشه ولی هر بار یکی از بلندگو ها (استریو )کم و زیاد میشه.
توی دیتاشیت هم دیدم که یه فرمول داره و یه عدد 16 بیتی باید بفرستم.
چه عددی باید بفرستم تا هر دو بلندگو درست بشه؟
توی برنامتون نفهمیدم چه اعدادی میفرستید.
ممنون
سلام جناب اسدی.
از اینگه پیام دادم شرمندم.
بنده یک فایل دارم که حجمش بالای 300 مگ هستش و این حجم متغیره.
باید بایت به بایت اورنو بخونم.
با توجه به تابع pf_lseek ارگومان اون 32 بیت رو ساپورت میکنه و نمیتونم تا یه حجم خاصی رو بیشتر بخونم.
راه حلی برای این کار هست؟
و ........
حالا اکثرا لیسانس دارن یا ارشد میخونن ولی ارسال: 0 میری نگاه میکنی به تاریخ ثبت نامشون میبینی مال دو سال پیشه
اقا از دوسال پیش تا حالا فقط پیغام خصوصی داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
فقط اومده خونده و پرسیده و رفته همین
بعد میگید اسدی سرش خیلی شلوغه و پیغام خصوصی رو جواب نمیده
بابا پیغام خصوصی یعنی این
سلام آقای اسدی عزیز.احوال شما؟
خیلی وقتتون رو نمیگیرم؛ از اون پروگرمر AVR که بهم داده بودین؛ (STK500) باز هم دارین؟ یکی از دوستام خیلی لازم داره.تا حالا دوتا پروگرمر خریده، هر دوتاش هم... :NO:

اگه دارین، آدرس یا شماره تلفن بدم بهش؟
سلام.خیلی خیلی ممنون.
اسم این دوستمون ******* هست.
دست شما مرسی! :nerd: :redface:
اخه یه لیسانس و ارشد و مهندسی که فرق بین خصوصی و سوال و ... رو ندونه به چه دردی میخوره
بعد میگن اسدی بده بابا به خدا منظور از همه اینها اینه که دوستان دیگه هم از سوال و جاب شما استفاده کنن
اگه از همون اول اینطوری برخورد کرده بودم یکی نمیومد بدگه
این پروژه کار میکنه یا سر کاریه ؟؟؟؟
این پروژه جنبه اموزشی نداره !!
این پروژه برای فروشه و میخواد تجارت کنه و .....
در ضمن اقا مسعود شما که استادی و حرفه ای هستی
بیا همین پروژه رو تغییر بده میکرو رو که ناکارمد هست رو عوض کن و به جاش ارم یا هر چیزی که کارامد تشخیص میدی بزار
یا حداقلش اگر برنامه نویسی و .. بلد نیستی بیا سخت افزار رو تغییر بده و فقط PCB ر ویرایش کن
اون ایسی شارژر رو هم که میگی پیدا نمیشه عوض کن و موجود بازار رو بزار
سوکتی که نتونستی پیدا کنی و تغییر بده و به جاش یه چیزی که هست رو بزار
نه ابن حرفا نیست برادر یه بابای بیکاری مثل اسدی باید بیاد همچین کارایی رو بکنه تا شما ازش انتقاد کنی
اخه برادر چون نتونستی بسازیش و ازش جواب بگیری لحیم های موجود بازار چه گناهی دارن ؟؟؟؟
کیفیت صدا چه ربطی به سیم لحیم و حویه داره ؟؟؟؟؟
حالا میایید این رومان رو میبینید و میخندید و میگید زیاد بود نخوندم :icon_razz:
به همین سادگی :nice:
نوشته اصلی توسط masoud 578
نوشته اصلی توسط masoud 578
یه دو روز سر نزدم چه خبر بوده توی پیج
یه چند نکته باید مبنی بر فرمایش دوستان حرفه ای از جمله اقا مسعود عرض کنم
1 - این کار صرفا جنبه اموزشی داره
2 - اموزش مجانی و اشتراک اطلاعات جایی مقدوره که مانع تجارت و کسب و کار دوستان دیگه یا خود ناشر نشه
3 - فقط زمان بی کاری رو میشه برای کار اختصاص داد
4 - نیاز به هزینه ای برای ناشر نداشته باشه
5 - دوستانی که از اطلاعات استفاده میکنن فرهنگ استفاده کردن از اطلاعات ناشر رو داشته باشن
6 - دوستان نحوه پرسدن سوال و درخواست هارو بلد باشن و خدای نکرده به شخصیت و اهداف ناشر احانت نکنن
و ......
ولی .......
در مورد خود شخص شما اگر بخوایم صحبت کنیم و پیغام های غیر خصوصی که جواب دادم و تماسهای الفنی که وقت و بی وقت گرفتید و پاسخ دادم هم موارد بالا کاملا ملموسه
همون بار اول که تماس گرفتید عرض کردم کار سنگینی هست و کار شما نیست
بهتره نبود از همون اول هم به حرف بنده توجه میکردید!!! تا بعد از کلی هزینه به مشکل بر نخوردید
و از بنده نخواید که یه روزه براتون برد رو تست و تعمیر کنم !!!
و در اخر با قولی که به بنده دادید مبنی بر انتشار تجاربتون در مورد این برد در این پیج ..... هرچند ....
بنده بیشتر از 100 عدد از همین برد هارو مونتاژ شده به اعضای همین انجمن به قیمت 90 تا 300 هزار تومان فروختم
و بیش از 50 تا برد رو دوستان خودشون مونتاژ کردن و برام فرستادن تا براشون راه اندازی کنم
از اکثر دوستا ن همین خواهش رو کردم که لطفا در اخر تجارب خودتونو در همین پیج بنویسید یا سوالاتتونو به صورت خصوصی نپرسید تا دیگر دیتون هم استفاده کنن
حالا شما کم لطفی میکنید و همه چیز رو فقط برای خودتون میخواید
و یا چون شما نمیتونی ایسی MAX1811 یا سوکت نوکیا رو پیدا کنی
از بار علمی و اموزشی برد کم نمیکنه !!!!
اینکه شما برای اینکه نمیخواید هزینه کنید یا هزینه ای کردید و به نتیجه نرسیدید
بعد از کلی خراب کاری و هزینه و .... از دوستان دیگه همین برد رو که بنده بهشون دادم میگیرید و به استادتون تحویل میدید
یا به جای اینکه از اطلاعات خودتون استفاده کنید میایید این پروژه ای که ارزش اموزشی و علمی نداره رو به عنوان پروژه به استادتون پیشنهاد میدید
و فقط دوست دارید از تجارب دیگران با تخریب و انتقاد و کم لطفی به نتیجه برسید از بار علمی یا اموزشی پروژه کم نمیکنه
که هیچ خیلی هم اضافه میکنه
در کل اگر دوستانی مثل شما مانع از این گونه فرهنگ ها و فرهنگ سازی ها نباشن ایران ما خیلی زود تر و بهتر پیشرفت میکنه
بنده اولین بارم نیست که همچین حرفهایی رو میشنوم اگر قرار بود ناراحت بشم و از انتشار اطلاعاتم و ترویج این فرهنگ دست بردارم خیلی قبل تر از اینها کلا این سایت رو بیخیال شده بودم
بیشتر از 30 نفر از اعضای همین انجمن با بنده همکاری میکنن
چه اون موقع که بنده مغاذه داشتم و کارکانمون در کارگاه بیشتر خانوم بودن و چه الان که بیش تر از بیست نفر همکار اقا داریم
در هر حال جای تاسف داره بعد از اون همه اذیت و مزاهمت این طور حرف بزنید . هر چند انتظاری هم نیست
کار به جایی رسید که بنده شماره همراه خودمو تغییر دادم
اخه بابا ساعت 11 شب زمان زنگ زدن و پرسیدن سواله ؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایی اگه فقط یه چنتا از پیغام های خصوصی که دوستان برای همین پرووژه به نده میزن رو به شما بزنن که دیگه ....
پیغام داده :
اقا من خیلی از پروژه خوشم اومد برای پروژه دانشگاه برداشتم فقط استاد گفته فلان جور باشه و فلان تغییرات رو باید بدی و ....
فردا باید تحویل بدم این تغییرات رو بده این هم ایمیلم برام بفرست
خدایی شما بگید کدوم یکی از این پیغام خصوصی ها واقعا خصوصیه ؟؟؟
اگه همین سوال رو توی انجمن بپرسن یکی دیگه هم به دردش میخوره یا نه ؟؟؟
سلام مهندس شبت خوش باشه
من واسه یه کار می خوام فرستنده و گیرنده ای بسازم که تا 40 یا 50 کانال داشته باشه یعنی یه تعداد فرستنده بسازم و همه رو با یک گیرنده در یافت کنم و فقط می خوام با زدن هر کلید تو گیرنده یکی از خروجی ها به صورت لحظه ای وصل بشه . تو بازار تا 16 کانال پیدا کردم . دلیلش رو نمیدونم چیه که تا 16 کاتال بیشتر نمیسازن.
ممنون میشم لطف کنید یه راهنمایی یا فایل آموزشی یا هرچیزی که بهم کمک کنه که خودم بسازم برام بفرستید
ایمیل : ****************
باتشکر و آرزوی توفیق روزافزون
جناب اسدی
سلام
ببخشید مزاحمتون می شم
توی انجمن گشتم برنامه ی شما رو (MP3 Player)هم دیدم اما من یه مشکلی دارم
چه طوری می تونم محتوای یک پوشه رو بخونم.
چند تا تابع دیدم می خواستم بپرسم این چنتا تابع چه طوری کار می کنن.
من نتونستم پیدا کنم کجا defineشون کردین.
scan_files
get_list
و می خواستم بپرسم این get_fileinfo چه طوری کار می کنه.
بعد سوال دیگه این که اسم اون فایلا کجا ذخیره می شه؟
توی struct هستش؟
می دونم احتمالا ازون برنامه فاصله گرفتین ولی اگه ممکنه کمکم کنین.
سلام آقای اسدی
من میخوام با LCD رنگی 2.8" و SD یک تصویر رو روی LCD نمایش بدم
اون فایل SDBMP.C رو هم هرچه خوندم متوجه نشدم
لطفا یه تایپکی درست کنید در مورد این خیلی ممنون میشم
هدری که برای lcd استفاده میکنم هدر آقای امینی فر هستش
و SD هم ff.h
لطفا کمکم کنید
با سلام وخسته نباشید به شما اقای اسدی من اولا از زحمات شما تشکر میکنم :smile: بعدا یه سوال داشتم من میخوام دمای محیط رو با استفاده از lm35 و ds1307 به صورت هر دو ساعت یکبار روی مموری ثبت کنم ( دما ، ساعت، تاریخ) برنامه جداگانه واسه lm35 و همچنین ds1307 رو هم یاد گرفتم و کتابخانه ff.h رو هم با مطالبی که شما لطف کرده بودین تو انجمن یاد گرفتم حالا تو جمع بندی و اینکه این سه تارو با چه دستوراتی کنار هم قرار بدم واز چه شروط و حلقه هایی در زبان c استفاده کنم موندم! شرطی که هر دو ساعت ثبت بشه ! منظورم اینکه نمیدونم کجا باید از دستور while یا do_while یا for یا if ...... باید استفاده بشه رو نمیدونم ! پیشاپیش به خاطر وقتی که برای سوال من صرف میکنین از شما تشکر میکنم
سلام
من ماژول رو با آرم راه انداختم الان مشکلی که دارم اینه که صدا کم و زیاد میشه ولی هر بار یکی از بلندگو ها (استریو )کم و زیاد میشه.
توی دیتاشیت هم دیدم که یه فرمول داره و یه عدد 16 بیتی باید بفرستم.
چه عددی باید بفرستم تا هر دو بلندگو درست بشه؟
توی برنامتون نفهمیدم چه اعدادی میفرستید.
ممنون
سلام جناب اسدی.
از اینگه پیام دادم شرمندم.
بنده یک فایل دارم که حجمش بالای 300 مگ هستش و این حجم متغیره.
باید بایت به بایت اورنو بخونم.
با توجه به تابع pf_lseek ارگومان اون 32 بیت رو ساپورت میکنه و نمیتونم تا یه حجم خاصی رو بیشتر بخونم.
راه حلی برای این کار هست؟
و ........
حالا اکثرا لیسانس دارن یا ارشد میخونن ولی ارسال: 0 میری نگاه میکنی به تاریخ ثبت نامشون میبینی مال دو سال پیشه
اقا از دوسال پیش تا حالا فقط پیغام خصوصی داده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
فقط اومده خونده و پرسیده و رفته همین
بعد میگید اسدی سرش خیلی شلوغه و پیغام خصوصی رو جواب نمیده
بابا پیغام خصوصی یعنی این
سلام آقای اسدی عزیز.احوال شما؟
خیلی وقتتون رو نمیگیرم؛ از اون پروگرمر AVR که بهم داده بودین؛ (STK500) باز هم دارین؟ یکی از دوستام خیلی لازم داره.تا حالا دوتا پروگرمر خریده، هر دوتاش هم... :NO:

اگه دارین، آدرس یا شماره تلفن بدم بهش؟
سلام.خیلی خیلی ممنون.
اسم این دوستمون ******* هست.
دست شما مرسی! :nerd: :redface:

اخه یه لیسانس و ارشد و مهندسی که فرق بین خصوصی و سوال و ... رو ندونه به چه دردی میخوره
بعد میگن اسدی بده بابا به خدا منظور از همه اینها اینه که دوستان دیگه هم از سوال و جاب شما استفاده کنن
اگه از همون اول اینطوری برخورد کرده بودم یکی نمیومد بدگه
این پروژه کار میکنه یا سر کاریه ؟؟؟؟
این پروژه جنبه اموزشی نداره !!
این پروژه برای فروشه و میخواد تجارت کنه و .....
در ضمن اقا مسعود شما که استادی و حرفه ای هستی
بیا همین پروژه رو تغییر بده میکرو رو که ناکارمد هست رو عوض کن و به جاش ارم یا هر چیزی که کارامد تشخیص میدی بزار
یا حداقلش اگر برنامه نویسی و .. بلد نیستی بیا سخت افزار رو تغییر بده و فقط PCB ر ویرایش کن
اون ایسی شارژر رو هم که میگی پیدا نمیشه عوض کن و موجود بازار رو بزار
سوکتی که نتونستی پیدا کنی و تغییر بده و به جاش یه چیزی که هست رو بزار
نه ابن حرفا نیست برادر یه بابای بیکاری مثل اسدی باید بیاد همچین کارایی رو بکنه تا شما ازش انتقاد کنی
اخه برادر چون نتونستی بسازیش و ازش جواب بگیری لحیم های موجود بازار چه گناهی دارن ؟؟؟؟
کیفیت صدا چه ربطی به سیم لحیم و حویه داره ؟؟؟؟؟
حالا میایید این رومان رو میبینید و میخندید و میگید زیاد بود نخوندم :icon_razz:
به همین سادگی :nice:
دیدگاه