اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

نوشته اصلی توسط 1234567899
    آقای اسدی شما pcb چاپ شده اش را بجز هزینه پستی چه قدر می فروشید؟
    و یه سوال دیگه این آی سی max 1811 را هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم.شما جایی را سراغ ندارید که این آی سی را بفروشد؟(سایت)
    و یه چیز دیگه من وقتی می خواهم از کدویژن خروجی بگیرم ارور می دهد و متن ارورش هم همونیه که چند صفحه پیش توضیح داده بودید ولی هر کاری کردم این ارور ها از بین نرفت.اگر امکانش برای شما هست فایل بدون ارورش را برای من به این ایمیل 1791378@gmail.com بفرستید. :wow: :wow: :wow:
    و یه سوال دیگه اون کانکتوری که بالای pcb هست برای چیه؟دقیقا بالای lcd کنار سوکت باتری؟
    شما در pcb از دو کریستال استفاده کرده اید.لطفا بگویید که هر کدام چند مگاهرتز است و کدام کریستال برای کدام آی سی است.
    و اگه از آی سی ساعت و سنسور دما استفاده نکنم مشکلی پیش می آید؟
    و اگه ممکنه مشخص کنید کدام قطعات به صورت smd و کدام قطعات به صورت dip به کار رفته است.
    من pcb را چاپ کردم ولی نمی دونم کدام قطعه را کجا نصب کنم و به کدام سمت.اگه می شه یه راه حلی پیشنهاد بدید.
    باتری استفاده شده چند ولت و چند میلی آمپر باید باشد؟
    منبع تغذیه استفاده شده چند ولت و چند میلی آمپر باید باشد؟
    می شه بگید اون قطعه ای که در عکس قرمز کردم چیه؟و اونی که آبی کردم؟

با تشکر
    با سلام
    امیدوارم از جمله پایین بنده ناراحت نشید ولی کاریش نمیشه کرد باید بگم
    بنده همه سوالایی که پرسید رو قبلا جواب دادم ولی بازم جواب میدم اما نکته مهمتر اینه که این پروژه برای کسی با این سطح اطلاعات مناسب نیست
    شما بهتر بود از پروژه های سبکتر شروع کنید

PCB مونتاژ نشده ندارم شرنده
    بنده MAX1811 رو خودم از کانادا اوردم که فعلا موجود ندارم ولی یادمه توی پاساژ امجد هم دیدم اما یادم نیست کجا
    این سورس برنامه که در اختیار شما قرارداده شده نسخه اصلی و بدون ارور هست.
    این نوع درخواست که فرمودید برای بنده ایمیل کن اصلا مناسب انجمن ها و شما که لیسانس هستید نیست لطفا توجه کنید
    بالای برد سه تا کانکتور هست یکی برای تغذیه و خروجی صدا و همین طور دیتا دومی کانکتور جیتگ هست و اون یکی SPI که هر دو برای پروگرام کردن برد به کار میره
    اگر PCB برد رو یه نگاهی کنید همه این موارد نوشته شده و معلومه
    هر دو کریستال 16 مگ هست و یکی برای دیکودر و اون یکی برای میکرو استفاده شده
    نه خیر مشکلی پیش نمیاد که در این صورت میتونید ایسی ساعت رو هم مونتاژ نکنید
    واقعا تعجب میکنم که این سوال یعنی چی ؟؟؟ هر قطعه ای که پایه بلند داره و پایه هاش توی سوراخ های فیبر میره برای مونتاژ DIP هست و اون یکی ها SMD این مورد رو هم میتونید از PCB ببینید از روی عکسی هم که گزاشید کاملا مشهوده که به جز مقاومت ها و سلف ها و کریستال ها و همچنین اون دوتا کانکتور پروگرام که به هم چسبیدن بقه قطعات SMD هستن
    برای مونتاژ باید PCB توی کامپیوتر باز کنید و با توجه جا و جهت قطعات مونتاژ کنید
    اگر MAX1811 رو بتونید پیدا کنید باتری باید 3.7 ولت باشه و جریانش بیشتر از 100 میلی امپر باشه در غیر این صورت نیازی نیست.
    تغذیه هم همون شارژر های نوکیای قدیمی یا همون سوزنی ها هست
    اونهایی که قرمز هستند کریستال هستن که میتونید از کریستال معمولی استفاده کنید و اون ابی ها خازن تانتالیم SMD هستن از روی PCB کاملا معلومه فقط باید یه نگاهی اونجا بندازید

اکثر سوالای شما سوالات ابتدایی الکترونیک هستن و به این برد ربطی نداره و اونهایی که ربط داره هم قبلا جواب داده شده اند لطفا پست های قبلی رو مطالعه کنید
    باز هم میگم جواب گرفتن از این پروژه برای افراد مبتدی خیلی سخت هست توصیه میکنم تا بالا رفتن تجاربتون از هزنه کردن و اتلاف وقتتون در پروژه های سنگین خود داری کنید
    کوچک ترین روغن و منتاژ نابجه و یا اشتباه مانع از کار کرد درست انکودر خواهد شد

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
    سلام
    میتونم بپرسم جناب اسدی شما با چه کمپایلری کار میکنید؟
    میشه همین پروزه رو با اتمل استدیو هم انجام داد؟(کار خیلی سخت نمیشه؟کجا ممکنه به مشکل بخورم؟)
    این پرژه همونطوری که در پست اول و دوم نوشتم و از این سورسش معلومه با کدویژن کار شده
    ولی بنده بیشتر ترجیه میدم با GCC کار کنم
    اون موقع که این کار رو شروع کردم بیشتر نیاز بود تا LCD این کار رو با کدویژن و به صورت 8 بیت راه اندازی کنیم
    یعنی دلیل استارت این پروژه هم همین بود فقط راه اندازی LCD به صورت 8 بیت
    اگر پست های اول تاپیک مخصوص این LCD رو بخونید متوجه میشد که شاید بنده اولین کسی بودم که در خصوص راه اندازی 8 بیت این LCD توضیحاتی دادم
    تا اینکه دوستان نمونه کد خواستن و این کار کلید خورد

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

شماتیک استفاده از vs1003 رو کسی داره؟

دیدگاه

سلام دوستان
        من میخوام از خروجی هدفون یا همان 3.5 jack موبایل با میکرو به ورودی فلش ضبط ماشین وصل کنم,در این مورد می تونین کمکم کنید؟؟؟
        میخوام با موبایل از ضبط ماشین اهنگ پخش کنم.
        لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

با سلام و درود خدمت تمام دوستان
          ببخشید جناب مهندسین محترم امکان پخش فایل های تصویری روی این پروژه وجود داره!؟
          اگه بتونیم یه همچین چیزی بهش اضافه کنیم واقعا که محشر میشه به نظرتون اینطور نیست!؟
          You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

کیفیت صدا چطوره؟ در حدی هست که با mp3 های خوبه بازار رقابت کنه؟
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
            مخترع برتر شمال غرب سال 96
            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام اول از همه به خاطر این تاپیک خوبتون تشکر کنم.
              آقا اولا این فایلایی که گذاشتین من نمیتونم دانلود کنم!!
              بعد من یه پروژه میخوام آهنگ رو از mmc بگیرم و به آنالوگ تبدیل کنم ولی نمی شه !
              آهنگ را با چه فرمتی روی mmc بریزم؟؟؟؟
              لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

سلام. با تشکر از جناب اسدی برای زحمات بی شاعبه شون.

اضافه شده در تاریخ :
                سلام، من کل تاپیک رو مطالعه کردم و حالا سوالی دارم، از آنجایی که مهندس اسدی دیگه این برد رو به صورت آماده ندارند مجبورم بدم بیرون تا یک دونشو برام طراحی کنند. حالا با توجه به اینکه آی سی max 1811 در بازار ایران پیدا نمیشه، اگه اون رو روی برد مونتاژ نکنم چه اتفاقی میفته؟ برد به درستی به کار خودش ادامه میده؟ اگر جواب این سوال مثبته، اون زمان راه حل جایگزینی برای شارژ باتری وجود داره؟ اگه به سوالاتم پاسخ بدین واقعا بینهایت ممنون میشم.
                کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

ببین اینجا داره
                  021-66727609

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                    ببین اینجا داره
                    021-66727609
                    آخ که خدا خیرت بده اگه بدونی چقدر منتظرم تا صبح بشه و باهاشون تماس بگیرم.... اگه داشته باشه خیلی دعات میکنم...راستی اسم فروشگاهشون چیه؟
                    کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

والا یادم نیست
                      امیدوارم که داشته باشن
                      نداشتن هم میتونی از 1555 استفاده کنی الیته مدارش کاملا فرق داره

دیدگاه

زنگ زدم نداشت :sad:
                        max1555 کلا فرق داره و منم واقعا جرات دست بردن تو این pcb رو ندارم....تازه الان که تو پایا و جوان نگاه کردم همونم موجود نداشت. به نظر شما امکانش هست یکی ازین برد های آماده شارژر مثل این:
                        http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98/3462-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-usb-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85%DB%8C-1a.html
                        باتری رو بصورت جداگانه شارژ کنم؟ اگر MAX1811 رو کلا مونتاژ نکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
                        کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

مونتاژ نکنی بدون شارژر میشه دیگه
                          از اون ها هم می تونی استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                            مونتاژ نکنی بدون شارژر میشه دیگه
                            از اون ها هم می تونی استفاده کنی
                            پس توی تغذیه مدار هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ مطمئنید؟ چون اونوقت سر مثبت باتری دقیقا میفته روی Vin رگولاتور ها، زمانی که شارژر وصل میشه 5 ولت میفته و رگولاتور به طبع کارشو به درستی انجام میده اما آیا رگولاتور ها با ولتاژ 3.7 ولتی کارشونو به درستی انجام میدن؟ حقیقتش من زمان کمی در اختیار دارم و میخوام این رو برای درس میکروپروسسور ارائه بدم، البته استاد کاری به سخت افزار نداره و فقط برنامه رو باید به خوبی براش توضیح بدم، اما به هر جهت سخت افزار هم به درستی باید کارشو انجام بده و چیز بی عیب و نقصی باشه چونکه ازمون میگیره و کاملا بررسی میشه.این ارائه برام خیلی خیلی مهمه... بخاطر همین خواهش میکنم با کمال دقت به سوالم جواب بدین. بازم ممنون
                            کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

والا من مدار رو ندیدم نمی دونم چطوره

دیدگاه

بازم سلام

امروز فایل pcb مدار رو بیرون سفارش دادم و تا دوروز دیگه آماده میشه. راستی یه سر هم به نمایندگی سایت زدم و چشممون به جمال آقای اکرمی روشن شد (چه جوون خوش برخورد و خوش محضری...) و ال سی دی رو از اونجا تهیه کردم که مطمئن باشه :nerd: اما بعد از اون دیگه انقدر "نه" شنیدم که مخم داره سوت میکشه :angry:
                                اوایل خوب بود میپرسیدم آی سی مکس 1811 دارین میگفتن نه. ولی دیگه آخراش طوری شده بود که تا پای مکس وسط میومد فوری میگفتن نع! کم مونده بود یه کتک مفصل هم بخوریم :biggrin:
                                آقا مکس 1811 یک آی سی بسیار نایابه! و من نه بودجه و نه نیاز و نه زمان کافی جهت وارد کردنش دارم. همچنین اون کانکتوری که برای جک هدفون و سوکت شارژ مشترکا استفاده میشه تو بازار اصلا نیست... با این دو چه کنم؟
                                آها راستی یک سوال دیگه، تو این پروژه ال سی دی تو مود 8 بیتی راه اندازی شده یا 16 بیتی؟
                                کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X