پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی
با سلام
امیدوارم از جمله پایین بنده ناراحت نشید ولی کاریش نمیشه کرد باید بگم
بنده همه سوالایی که پرسید رو قبلا جواب دادم ولی بازم جواب میدم اما نکته مهمتر اینه که این پروژه برای کسی با این سطح اطلاعات مناسب نیست
شما بهتر بود از پروژه های سبکتر شروع کنید
PCB مونتاژ نشده ندارم شرنده
بنده MAX1811 رو خودم از کانادا اوردم که فعلا موجود ندارم ولی یادمه توی پاساژ امجد هم دیدم اما یادم نیست کجا
این سورس برنامه که در اختیار شما قرارداده شده نسخه اصلی و بدون ارور هست.
این نوع درخواست که فرمودید برای بنده ایمیل کن اصلا مناسب انجمن ها و شما که لیسانس هستید نیست لطفا توجه کنید
بالای برد سه تا کانکتور هست یکی برای تغذیه و خروجی صدا و همین طور دیتا دومی کانکتور جیتگ هست و اون یکی SPI که هر دو برای پروگرام کردن برد به کار میره
اگر PCB برد رو یه نگاهی کنید همه این موارد نوشته شده و معلومه
هر دو کریستال 16 مگ هست و یکی برای دیکودر و اون یکی برای میکرو استفاده شده
نه خیر مشکلی پیش نمیاد که در این صورت میتونید ایسی ساعت رو هم مونتاژ نکنید
واقعا تعجب میکنم که این سوال یعنی چی ؟؟؟ هر قطعه ای که پایه بلند داره و پایه هاش توی سوراخ های فیبر میره برای مونتاژ DIP هست و اون یکی ها SMD این مورد رو هم میتونید از PCB ببینید از روی عکسی هم که گزاشید کاملا مشهوده که به جز مقاومت ها و سلف ها و کریستال ها و همچنین اون دوتا کانکتور پروگرام که به هم چسبیدن بقه قطعات SMD هستن
برای مونتاژ باید PCB توی کامپیوتر باز کنید و با توجه جا و جهت قطعات مونتاژ کنید
اگر MAX1811 رو بتونید پیدا کنید باتری باید 3.7 ولت باشه و جریانش بیشتر از 100 میلی امپر باشه در غیر این صورت نیازی نیست.
تغذیه هم همون شارژر های نوکیای قدیمی یا همون سوزنی ها هست
اونهایی که قرمز هستند کریستال هستن که میتونید از کریستال معمولی استفاده کنید و اون ابی ها خازن تانتالیم SMD هستن از روی PCB کاملا معلومه فقط باید یه نگاهی اونجا بندازید
اکثر سوالای شما سوالات ابتدایی الکترونیک هستن و به این برد ربطی نداره و اونهایی که ربط داره هم قبلا جواب داده شده اند لطفا پست های قبلی رو مطالعه کنید
باز هم میگم جواب گرفتن از این پروژه برای افراد مبتدی خیلی سخت هست توصیه میکنم تا بالا رفتن تجاربتون از هزنه کردن و اتلاف وقتتون در پروژه های سنگین خود داری کنید
کوچک ترین روغن و منتاژ نابجه و یا اشتباه مانع از کار کرد درست انکودر خواهد شد
این پرژه همونطوری که در پست اول و دوم نوشتم و از این سورسش معلومه با کدویژن کار شده
ولی بنده بیشتر ترجیه میدم با GCC کار کنم
اون موقع که این کار رو شروع کردم بیشتر نیاز بود تا LCD این کار رو با کدویژن و به صورت 8 بیت راه اندازی کنیم
یعنی دلیل استارت این پروژه هم همین بود فقط راه اندازی LCD به صورت 8 بیت
اگر پست های اول تاپیک مخصوص این LCD رو بخونید متوجه میشد که شاید بنده اولین کسی بودم که در خصوص راه اندازی 8 بیت این LCD توضیحاتی دادم
تا اینکه دوستان نمونه کد خواستن و این کار کلید خورد
به همین سادگی :nice:
نوشته اصلی توسط 1234567899
امیدوارم از جمله پایین بنده ناراحت نشید ولی کاریش نمیشه کرد باید بگم
بنده همه سوالایی که پرسید رو قبلا جواب دادم ولی بازم جواب میدم اما نکته مهمتر اینه که این پروژه برای کسی با این سطح اطلاعات مناسب نیست
شما بهتر بود از پروژه های سبکتر شروع کنید
PCB مونتاژ نشده ندارم شرنده
بنده MAX1811 رو خودم از کانادا اوردم که فعلا موجود ندارم ولی یادمه توی پاساژ امجد هم دیدم اما یادم نیست کجا
این سورس برنامه که در اختیار شما قرارداده شده نسخه اصلی و بدون ارور هست.
این نوع درخواست که فرمودید برای بنده ایمیل کن اصلا مناسب انجمن ها و شما که لیسانس هستید نیست لطفا توجه کنید
بالای برد سه تا کانکتور هست یکی برای تغذیه و خروجی صدا و همین طور دیتا دومی کانکتور جیتگ هست و اون یکی SPI که هر دو برای پروگرام کردن برد به کار میره
اگر PCB برد رو یه نگاهی کنید همه این موارد نوشته شده و معلومه
هر دو کریستال 16 مگ هست و یکی برای دیکودر و اون یکی برای میکرو استفاده شده
نه خیر مشکلی پیش نمیاد که در این صورت میتونید ایسی ساعت رو هم مونتاژ نکنید
واقعا تعجب میکنم که این سوال یعنی چی ؟؟؟ هر قطعه ای که پایه بلند داره و پایه هاش توی سوراخ های فیبر میره برای مونتاژ DIP هست و اون یکی ها SMD این مورد رو هم میتونید از PCB ببینید از روی عکسی هم که گزاشید کاملا مشهوده که به جز مقاومت ها و سلف ها و کریستال ها و همچنین اون دوتا کانکتور پروگرام که به هم چسبیدن بقه قطعات SMD هستن
برای مونتاژ باید PCB توی کامپیوتر باز کنید و با توجه جا و جهت قطعات مونتاژ کنید
اگر MAX1811 رو بتونید پیدا کنید باتری باید 3.7 ولت باشه و جریانش بیشتر از 100 میلی امپر باشه در غیر این صورت نیازی نیست.
تغذیه هم همون شارژر های نوکیای قدیمی یا همون سوزنی ها هست
اونهایی که قرمز هستند کریستال هستن که میتونید از کریستال معمولی استفاده کنید و اون ابی ها خازن تانتالیم SMD هستن از روی PCB کاملا معلومه فقط باید یه نگاهی اونجا بندازید
اکثر سوالای شما سوالات ابتدایی الکترونیک هستن و به این برد ربطی نداره و اونهایی که ربط داره هم قبلا جواب داده شده اند لطفا پست های قبلی رو مطالعه کنید
باز هم میگم جواب گرفتن از این پروژه برای افراد مبتدی خیلی سخت هست توصیه میکنم تا بالا رفتن تجاربتون از هزنه کردن و اتلاف وقتتون در پروژه های سنگین خود داری کنید
کوچک ترین روغن و منتاژ نابجه و یا اشتباه مانع از کار کرد درست انکودر خواهد شد
نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
ولی بنده بیشتر ترجیه میدم با GCC کار کنم
اون موقع که این کار رو شروع کردم بیشتر نیاز بود تا LCD این کار رو با کدویژن و به صورت 8 بیت راه اندازی کنیم
یعنی دلیل استارت این پروژه هم همین بود فقط راه اندازی LCD به صورت 8 بیت
اگر پست های اول تاپیک مخصوص این LCD رو بخونید متوجه میشد که شاید بنده اولین کسی بودم که در خصوص راه اندازی 8 بیت این LCD توضیحاتی دادم
تا اینکه دوستان نمونه کد خواستن و این کار کلید خورد
به همین سادگی :nice:
دیدگاه