اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

هادی جون ، راستش بهت نمیاید از اون آدمایی باشی که زود دلسرد میشن
    من یه نفرم ولی به اندازه ی همه ازت تشکر می کنم :applause:
    با اونکه وقت ندارم درست حسابی بخونمش ولی معلومه خیلی براش زحمت می کشی
    در هر حال برای رسیدن به موفقیت باید پافشاری کنی و ما هم کمکت می کنیم
    لبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد

دیدگاه

هادی جون دستت درد نکنه ولی من هنوز فایلهای PCB رو پیدا نکردم
      ممنون از این لینکهای مفیدت :applause:

دیدگاه

ممنون از اطلاعات مفیدت
        من فایلها رو گرفتم ولی PCB توشون نبود

دیدگاه

دوستان عزیز سلام
          توی صفحات قبلی ورژن 2 این mp3player توسط آقای اسدی گذاشته شده که همه مستندات از قبیل PCB و شماتیک داخلش هست
          اگر بگردید حتما"پیدا میکنین که اگر نتونستین براتون میل میکنم
          حضرت علی(ع):
          أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
          شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

با سلام
            دوستان شرمنده که دیر جواب میدم
            در مورد PCB باید بگم توی فایل ZIP ورژن 2 هست
            اما در مورد شماتیک باید بگم بعد از ورژن 1 به بعد اپدیت نشده و فقط PCB رو مستقیم تغییر دادم
            اما باز هم هر دوتا فایل رو براتون اپلود کردم این هم لینک دانلودش
            شماتیک ورژن1 و PCB ورژن 3
            http://ifile.it/n49ms2t
            و این هم سورس ورژن 3
            http://ifile.it/tg89an1/MP3%20Player%20V3.rar
            تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
            به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

با سلام
              این هم فیلم ورژن 3
              http://ifile.it/nc5l3yr/MP3PlayerV3.mkv.rar
              حجم فایل هم 24.862MB است.

دیدگاه

آقا هادی بسیار ممنون
                واقعا" عالیه دست شما درد نکنه و خسته نباشید
                این پروژه به تنهایی چند پروژه است که نکات آموزی بسیاری داره ازتون خواهش میکنم که این رویه ای که در پیش گرفتین رو ادامه بدین چون با دیدن این تلاش شما ما هم دلگرم میشیم
                حضرت علی(ع):

دیدگاه

با کسب اجاره ازجناب آقای اسدی
                  دوستان محترم اگر کسی این پروژه رو روی برد برد بدون قظعات جانبی بسته و تست کرده خبر بده چون من توی روشن کردنش مشکل دارم و نمیدونم چه اشتباهی میکنم که فقط بک لایت روشن میشه ؟
                  ممنون میشم اگر کمک کنید
                  حضرت علی(ع):

دیدگاه

واقعا کارتون عالیه، فقط یک نکته: شما 13:59 فیلم رکورد کردین ولی توش یک کلام هم صحبت نکردین در صورتی که تو این مدت می تونید کل کارو کامل توضیح بدید و از زمان به این شکل بهینه تر استفاده کنید، تازه خیلی هم تو فهمیدن پروژه تاثیر داره، نکات ریزو درشتش هم راحت بیان میشه. با تشکر.
                    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

با سلام
                      تشکر از پروژه زیبایتان
                      چندتا سوال دارم

اول اینکه آیا از فرکانس 8 مگ استفاده کردید؟

دوم اینکه آیا می شه بینه پورت ارتباطی ، میکرو و lcd از یک تقسیم مقاومتی استفاده کرد وبعد فر کانس میکرو را به بالاتر از 8 ارتقاع داد مثلا 16 مگا(جای دیدم دوستان تا 24 مگم از avr جواب گرفتن) برای اینکه سرعت نمایش عکس ها بر روی lcd افزایش پیدا کنند؟(تقسیم ولتاژ از این نظر در فرکانس بالاتر از 8 باید تغذیه میکرو 5 ولت بشه)

سوم اینکه فرض کنیم بشه فرکانس رو افزایش داد تا 16 یا 24 آیا در ساختار توابع نوشته mp3 player تغییراتی ایجاد می شود؟ کدوم توابع؟
                      ممنون.
                      نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

سلام
                        از دوستان کسی میتونه بگهاین پروژه چه قدر تموم میشه منظورم اینه که چه قدر خرج بر میداره ممنون از راهنماییتون :nice:
                        خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                        "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

سلام
                          خودتون میتونید تقریبا"محاسبه کنید مثلا" میکرو 6-7 تومن lcd 13-14 آی سی تاچ6-7
                          دیکدر و قطعات دیگه هم همینطور ضمنا" جناب آقای اسدی به صورت آماده این پروژه رو دارن که میتونین ازشون بپرسین قیمتش حتما" براتون با صرفه تر و مناسبتر از ساختش در میاد
                          موفق باشید
                          حضرت علی(ع):

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سارا امامی فر
                            با سلام
                            تشکر از پروژه زیبایتان
                            چندتا سوال دارم

اول اینکه آیا از فرکانس 8 مگ استفاده کردید؟

دوم اینکه آیا می شه بینه پورت ارتباطی ، میکرو و lcd از یک تقسیم مقاومتی استفاده کرد وبعد فر کانس میکرو را به بالاتر از 8 ارتقاع داد مثلا 16 مگا(جای دیدم دوستان تا 24 مگم از avr جواب گرفتن) برای اینکه سرعت نمایش عکس ها بر روی lcd افزایش پیدا کنند؟(تقسیم ولتاژ از این نظر در فرکانس بالاتر از 8 باید تغذیه میکرو 5 ولت بشه)

سوم اینکه فرض کنیم بشه فرکانس رو افزایش داد تا 16 یا 24 آیا در ساختار توابع نوشته mp3 player تغییراتی ایجاد می شود؟ کدوم توابع؟
                            ممنون.
                            با سلام
                            خانم امامی فر فرکانس کاری ما رو اگر دقت کنید یه کریستال 16 مگاهرتز تامین میکنه پس فرکانس 16 مگ هست نه 8 مگ از سورسش هم میتونستید ببینید.
                            از نظر من خوب دیدن تنها عامل موفقیت هست
                            در مورد سوال دومتون هم باید بگم برای بهینه شدن و ساده تر بودن کار من این کارو نکردم ولی همون طوری که شما فرمودید با تقسیم مقاومتی هم میشه ولی من پیشنهاد نمی کنم برای این کار میتونید از بافرهایی مثل 74LV244 استفاده کنید یا از ایسی های مخصوص این کار بهره ببرید که در این صورت برای افزایش سرعت میتونید از اسیلاتورهای کالیبره شده استفاده کنید که 24 مگاهرتز رو حتما جواب میده حتی اگر میکروتون L باشه
                            در مورد سوال سوم هم توابع تغییری نمیکنه ولی اگر دقت کنید توی فایل VS1003B.H یه دیفاین هست به نام CLOCK_REG روش محاسبه این مقدار رو هم همونجا توضیح دادم ولی اینجا هم میارم
                            توضیح : منظور از XTALI یا فرکانس در این جا کریستال خود VS1003 هست و ربطی به میکرو و کریستالش نداره
                            یکی از رجیسترهای VS1003 رجیستری به نام SCI CLOCKF است که از سه بخش تشکیل شده (دیتاشیت VS1003 صفحه 32)
                            بیت های 0 تا 10 SC FREQ است که فرکانس کریستال رو مشخص میکنه که از فرمول
                            4000/(SC FREQ = ( XTALI - 8000000
                            به دست میاد
                            بیت 11 تا 12 هم SC ADD است که Allowed multiplier addition رو تنظیم میکنه
                            بیت 13 تا 15 هم SC MULT است که Clock multiplier رو تنظیم میکنه
                            البته اگر دقت کنید مقداری که من به SC FREQ دادم برای 16 مگاهرتز 976 هست در صورتی طبق فرمولش باید مقدار 2000 رو میدادم
                            حالا چرا اینطوری شده (مهندسی معکوس یا کوشش و خطا) وقتی مقدار 2000 رو میدادم مشکل پیش میومد یا MP3 نمیخوند یا WMA یا یه بیتریت رو میخوند یکیشو نه اخر نشد که نشد تا اینکه اقدر این عدد رو تغییر دادم که بهترین کیفیت رو توی 16 مگاهرتز روی این عدد 976 بدست اوردم.
                            بعضی وقتها خوب نمیشه دیگه چیکار میشه کرد :nerd: نه اینکه ما مهندس نیستیم ها نه اونها نتونستن درست طراحی کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                              واقعا کارتون عالیه، فقط یک نکته: شما 13:59 فیلم رکورد کردین ولی توش یک کلام هم صحبت نکردین در صورتی که تو این مدت می تونید کل کارو کامل توضیح بدید و از زمان به این شکل بهینه تر استفاده کنید، تازه خیلی هم تو فهمیدن پروژه تاثیر داره، نکات ریزو درشتش هم راحت بیان میشه. با تشکر.
                              چشم سجاد جان حتما این مورد رو در کلیپ بعدیش در نظر میگیرم

دیدگاه

سلام-مجدد
                                تشکر از راهنمایتان

شما از یک64 نوع L استفاده کردید که در فرکانس 16 کار می کنه؟ درست متوجه شدم. سیستم درست کار می کنه هنگ نمی کن؟
                                یا اینکه از یک 16 -64 ATMEGAدر فرکانس 16 در ولتاژه 3.3 استفاده کردید؟
                                می شه بیشتر توضیح بدهید.؟

سوال دیگری هم داشتم- COMMENT=X2002 JACK تعریف کردید، ولی متوجه نمی شوم چه المانی هست؟
                                ممنون می شوم بیشتر توضیح بدهید.
                                سوال دیگر می شه این توابع را برای XMEGA نیز بکار برد؟
                                نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X