اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
    ممنون ولی یه سوال:

روی n96 مگه 4 پایه برای تاچ بیرون نیومده؟ خوب اون رو مگه نمیشه با adc مقادیرش رو خوند؟ چرا از این ایسی استفاده شده؟
    به این سوال قبلا پاسخ داده شده است اگر یه جستجوی ساده کرده باشید میبینید
    ولی دوباره جواب میدم
    1 - برای بالا بردن دقت
    2 - برای کم کردن زمان خوندن تاچ
    3 - کم کردن حجم برنامه فلش و محاسبات ریاضی

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام آقای اسدی . من فایلاتون رو دانلود کردم اما با شماتیکش مشکل دارم یعنی حدود 90 درصد نشون داده نمیشه . امکانش هست که یه pdf از شماتیک قرار بدید ؟ اگر این کارو بکنید ممنونتون میشم . :job: :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma-bah
        سلام آقای اسدی . من فایلاتون رو دانلود کردم اما با شماتیکش مشکل دارم یعنی حدود 90 درصد نشون داده نمیشه . امکانش هست که یه pdf از شماتیک قرار بدید ؟ اگر این کارو بکنید ممنونتون میشم . :job: :job:
        با سلام
        این هم لینک شماتیک با فرمت PDF
        البته این نکته هم یادتون باشه که این شماتیک برای ورژن یک بوده و تغییرات بعدی مستقیما روی PCB اعمال شده و شماتیک تغییر داده نشده است

http://s1.picofile.com/file/7197546662/MP3_Player_V1.pdf.html

به همین سادگی:nice:

دیدگاه

با سلام خدمت آقا هادی
          اول باید از این کار خوب و پرزحمت که نتیجه تلاشت رو برای استفاده سایرین روی سایت قرار میدی تشکر کنم و یک موضوع رو مطرح کنم که به این پروژه هم مربوط میشه. من لینک پروژه شمارو که تو codevision بود با ورژن 2.04.4a کامپایل کردم. اما به مشکلات زیر برخورد کردم که بخشیش با اندکی تغییر در نرم افزار رفع شد و بخشیش هنوز نه. میخواستم علت رو جویا بشم.
          1- در راه اندازی lcd کد درایور به درستی خونده نمیشد و lcd راه اندازی نشد، ولی وقتی شرط مربوط به چک کردن درایور رو از تابع lcd_init حذف کردم مشکل حل شد.
          2- در راه اندازی Micro SD هم مرحله initilizing انجام میشد ولی تابع get albums هیچ فایل و دایرکتوری رو پیدا نمیکرد. ولی وقتی شرط داخل تابع رو که بعد از چک کردنش شروع به پیداکردن فایلها میکنه رو حذف کردم اینم مشکلش حل شد و فایلها رو رو lcd لیست کرد.
          3- اما مشکل بعدی تو خوندن touch screen هستش که وقتی رو فایلها رو لمس میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.
          سوال من اینه که اگه این پروژه کامله و فقط باید کامپایلش کرد و بعدشم پروگرام بشه پس این مشکلات نرم افزاری از کجا میاد؟ نکته خاصی هست که رعایت نمیکنم؟
          ممنون.

دیدگاه

با سلام به دوست عزیزم آقا هادی و دوستانی که موضوعات این بخش رو دنبال میکنند.
            حالا که پروژه ساخت mp3 player با موفقیت راه افتاد میخوام نکاتی رو که تو راه اندازیش برام بوجود اومد رو ذکر کنم شاید بقیه دوستان هم کمابیش باهاش روبرو بشن و بتونه کمکشون کنه:
            1- هرگز به LCD های گرافیکی چینی رایج در بازار به یک چشم نگاه نکنید. اگه میخواید اونارو تو مد 8 بیتی راه اندازی کنید اکثرا نیاز دارن که مقاومتهای پشت کابل فلتشون جابجا بشه(چون پیش فرضشون 16 بیتی هست). اما بدقلقیشون همینجاست چون به یه صراط مستقیم نیستن و اطلاعات مفیدی هم ازشون در دست نیست. بیشتر با سعی و خطا و البته یه کم تیزهوشی باید قلقشونو در بیارین. اما نکته همشون اینه که باید اون مقاومت پایه IM0 رو به VCC وصل کنه(در این نمونه ای که من داشتم حتی لازم بود دو تا مقاومت رو تغییر بدم و با سری کردنشون IM0 رو به VCC وصل کنم.)
            2- تو تابع LCD_Init اولین کاری که انجام میشه خوندن کد درایورشه که معمولا از رجیستر R0 درایور قابل خوندنه. بعد با چک میکنه اگه کد درست باشه دستورات بعدی رو اجرا میکنه. نکته جالبی که من بهش برخوردم و تو پست قبلی هم اشاره کردم این بود که کد درایور با اون چیزی که خونه میشد فرق داشت. من اومدم شانسی یکی یکی شرطها رو حذف کردم و دیدم با مد 9320 کار کرد!!
            3- پایه های صفحه لمسی بعضی LCD ها یعنی X و Y ممکنه جابجا باشه اگه مثله من pcb زدینو نمیتونین کاریش کنین میشه از طریق تنظیم رجیسترهای آی سی کنترلر صفحه لمسی مختصات رو عوض کنید(یعنی جای X و Y)
            4- در مورد کارت SD هم حتما توجه کنید توابع Fat که ازشون استفاده میکنید چه فرمتهائی رو پشتیبانی میکنن. مثلا اگه FAT32 باشن و کارت شما با FAT16 فرمت شده باشه یا بلعکس، نباید انتظار داشته باشید کارت درست کار کنه.
            5- در مورد MP3 Player هم که خیلی الکی اذیتم کرد یه مشکل جزئی!!! وجود داشت و اونم این بود که برای اولین بار دیتاشیتو جدی نگرفتم. با اینکه تو بلوک دیاگرام یه مقاومت 1 مگا اهم روی دو سر کریستال 12.288MHz گذاشته بود اما گفتم نیازی نیست چون معمولا تو مدارهای دیگه ازش صرفنظر میکنن.همین مقاومت 5 تومانی 2 روز نافابل منو گذاشت سر کار با اجازتون!!! :twisted:
            اما بعدش که بردم راه افتاد خوب احساسی داشتم آقا خوووووب

با تشکر از راهنماییهای آقا هادی امیدوارم این نکات بتونه بهتون کمک هرچند کوچکی بکنه. چون من خودم از مطالب این بخش خیلی استفاده کردم احساس وظیفه کردم که بهشون اشاره کنم.

--------
            یا حق
            --------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navidinline
              با سلام به دوست عزیزم آقا هادی و دوستانی که موضوعات این بخش رو دنبال میکنند.
              حالا که پروژه ساخت mp3 player با موفقیت راه افتاد میخوام نکاتی رو که تو راه اندازیش برام بوجود اومد رو ذکر کنم شاید بقیه دوستان هم کمابیش باهاش روبرو بشن و بتونه کمکشون کنه...
              سلام
              ببخشید، میدونم این پستم اسپمه، اما اسپمی هست که باید زده بشه!
              به نظرم این حرکت بسیار مفیدیه، این که بعد از اجرای یک کار عملی بیاییم و تجارب و احتمالا اشتباهاتی که باهاشون مواجه شدیم رو بیان کنیم و راه حلش رو بگیم
              این میتونه برای بقیه که میخوان این کارو انجام بدن بسیار مفید و کار راه انداز باشه تا دوباره اشتباهات گذشته ما رو تکرار نکنند
              با سپاس...
              اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

سلام
                یه سوال داشتم می دونم این سوال قبلا پرسیده شده اما من نفهمیدم
                برنامه شما 60000 خط هست از دستور شرط هم استفاده کرید برای شرط اما اگر بخواد این 60000 خط به ترتیب بیاد تا برسه به دستور شرط خیلی زمان باید ببره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                  سلام
                  یه سوال داشتم می دونم این سوال قبلا پرسیده شده اما من نفهمیدم
                  برنامه شما 60000 خط هست از دستور شرط هم استفاده کرید برای شرط اما اگر بخواد این 60000 خط به ترتیب بیاد تا برسه به دستور شرط خیلی زمان باید ببره ؟
                  با سلام به احتمال زیاد شما با زبان بیسیک برنامه مینویسید و با توابع زیاد کار نکردید و ذهنیت خوبی از برنامه نویسی ندارید و فکر میکنم کسی به شما برنامه نویسی رو یاد نداده و خود شما از روی علاقه یاد گرفتید (اینها همه از نوع سوال شما اقتباس شده و یه احتمال هست)
                  دوست من درسته که این برنامه 60000 خط هست ولی در یک چرخه برنامه همه این 60000 خط اجرا نمیشه در واقع همین شرط ها هستند که مانع اجرای همه برنامه میشند و بیشتر قسمتهای برنامه وقتی که این شرط ها درست باشند اجرا خواهند شد
                  مثلا وقتی داریم mp3 گوش میدید دیگه توابع نشون دادن BMP اجرا نمیشه یا وقتی که شما نیازی به تنظیمات ندارید توابع منوها اجرا نمیشه و .....
                  درسته که باید در برخی از جاهای برنامه از زمان بندی خواصی استفاده بشه تا به موقع به نیاز های ما پاسخ داده بشه ولی اگر این زمان به صورت درست تقسیم بندی شده باشه مشکلی پیش نخواهد امد در ضمن برخی از دستورات که نیازی به دقت بالایی دارند هم در توابع وقفه های تایمر یا .... نوشته میشه که نیاز به چرخه کامل برنامه نباشه
                  درضمن میکروی شما وقتی با سرعت 16000000 هرتز کار میکنه یعنی در هر کلاکش میتونه یه خط از این 60000 خط رو اجرا کنه یعنی در هز ثانیه میتونه 266 بار همه این دستورات رو اجرا کنه البته این در صورتی هست که از توابع تاخیر یا حلقه استفاده نشده باشه ولی با این وجود هم میبینید که سرعت میکرو خیلی بیشتر از این چیزی هست که تصورشو میکنید و این یکی از خوبی های AVR هست که میتونه هر دستور رو در یک کلاک انجام بده

امید وارم این توضیحات کافی باشه

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندسین محترم
                    از دوستان کسی میتونه درباره ID3V2 کمک کنه چون من هر کاری میکنم نمیتونم درست Id3v2 رو بخونم
                    اگر هم در مورد Header infoش هم کمکم کنین ممنون میشم
                    دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Navid_Micro
                      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندسین محترم
                      از دوستان کسی میتونه درباره ID3V2 کمک کنه چون من هر کاری میکنم نمیتونم درست Id3v2 رو بخونم
                      اگر هم در مورد Header infoش هم کمکم کنین ممنون میشم
                      دویت من هر اطلاعاتی که نیاز دارید رو میتونید از این سایت تهیه کنید

http://www.id3.org/id3v2.3.0

دیدگاه

آقای اسدی من قصد دارم فایل mp3 را بدون lcd رنگی پخش کنم و از lcd کاراکتری استفاده کنم
                        من مدارم را مشابه شماتیک شما بستم حالا سوالم اینه که کیفیت صوت با speaker چه طوره ؟آخه من شنیدم نویز زیاد داره

سوال بعدی اینه که روند باز کردن فایل و خوندن فایل و ارسال به vs رو توضیح بدین

دیدگاه

وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :surprised:
                          واقعا از کمکتون ممنومنم . :wow: من هرچی گشته بودم نتونسته بودم ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾ا¾بیداش کنم .
                          حالا در مورد headerش : oo:
                          من header رو یه جورایی بیداش کردم ولی اطلاعات درست بهم نمیده . :angry: با عرض شرمندگی واسه headerش هم میتونید کمک کنید ؟؟؟؟؟؟ :rolleyes:
                          دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

سلام آقای اسدی
                            اگر امکانش هست یه توضیح درباره توابع کتابخانه ی vs1003 بدید و اینکه روند پخش فایل ها در این آی سی و توابع مورد استفاده به چه صورت باید باشد. با تشکر
                            قال علی(ع): زکاه العلم بذله لمستحقه، و جهادالنفس فی العمل به.

امام علی(ع) فرمود: زکات علم، بذل و آموزش آن به طالب و مستحق دانش است که شایستگی آموزش و آموختن را داشته باشد، و تلاش و کوشش نفس در عمل به علم و دانش است.

مصابیح الهداه ، ص701، به نقل از غررالحکم

دیدگاه

دوباره سلام اقای اسدی
                              کریستال مربوط به vs1003 چند باید باشه ؟ 16 یا 12.288
                              اگر کریستال دیگه ای انتخاب کنم و رجیستر SCI CLOCKF رو تایین کنم درست کار می کنه؟
                              مقدار کریستال میکرو روی کار این آی سی تاثیر نداره؟
                              قال علی(ع): زکاه العلم بذله لمستحقه، و جهادالنفس فی العمل به.

امام علی(ع) فرمود: زکات علم، بذل و آموزش آن به طالب و مستحق دانش است که شایستگی آموزش و آموختن را داشته باشد، و تلاش و کوشش نفس در عمل به علم و دانش است.

مصابیح الهداه ، ص701، به نقل از غررالحکم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad3
                                دوباره سلام اقای اسدی
                                کریستال مربوط به vs1003 چند باید باشه ؟ 16 یا 12.288
                                اگر کریستال دیگه ای انتخاب کنم و رجیستر SCI CLOCKF رو تایین کنم درست کار می کنه؟
                                مقدار کریستال میکرو روی کار این آی سی تاثیر نداره؟
                                با سلام
                                بنده هردو کریستال رو روی 16MHz تنظیم کردم
                                در صورت تنظیم درست SCI CLOCKF میتونید
                                ولی در مورد میکرو حتما کریستال رو 16 استفاده کنید
                                در غیر این صورت برای پخش فایل های با سمپل ریت بالا مشکل خواهید داشت

به همین سادگی:nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X