اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

سلام
    من بردی رو مطابق شماتیک موجود microSD زدم و میکرو هم Atmega128A
    ولی همون اول تو تابع disk_initialize می مونه و شرط res == FR_OK برقرار نمیشه
    از microSD مطمئن هستم چون روی بردی که از خود شما تهیه کردم کار می کنه.
    برای تنظیمات اولیه spi چیزی لازمه؟ من تو فایل hw_mcu.h پروژه خودتون چیزی ندیدم .
    داخل تابع disk_initialize تابع دیگه ای به نام rcvr_spi وجود داره که در زیر نشون داده شده و فکر می کنم مشکل از این باشه
    کد:
    static
    BYTE rcvr_spi (void)
        {
        SPDR = 0xFF;
        loop_until_bit_is_set(SPSR, SPIF);
        return SPDR;
        }
    تو تابع فوق توی حلقه loop_until_bit_is_set گیر می کنه و شرط برقرار نمیشه .
    فکر می کنید گیر کار از کجا می تونه باشه ؟

-----------------------------------------------------------------------
    یک تجربه :
    دوستان عزیر اگر خواستید RTC این برد رو به همراه باطری Backup استفاده کنید توجه کنید تغذیه RTC رو به +5 وصل کنید در شماتیک ارائه شده چون باطری نداریم با 3.3 هم راه میافته .
    به عبارت دیگر ولتاژ تغذیه باید 1.25 برابر ولتاژ باطری باشد تا بتوانیم با RTC ارتباط برقرار کنیم . لذا به ازای باطری CR2032 که ولتاژ 3 ولت دارد باید حداقل ولتاژ تغذیه ای برابر 3.75 ولت داشته باشیم .
    اگر ولتاژ تغذیه 3.3 باشد و باطری هم وصل شود امکان ارتباط با RTC وجود نخواهد داشت و عدد 165:165:165 خوانده میشود و این یعنی اینکه اصلا مقدار اولیه ای برای RTC نگاشته نشده و شروع به کار نکرده است .
    دوستان اشتباه ما رو دویاره تکرار نکنند
    مخلص شما صمد ملخ
    :nerd:
    There are only 10 types of people in the world
    those who understand binary , and those who don't

دیدگاه

با سلام خدمت جناب POLESTAR
      با تشکر از پروژه قشنگتون
      من تصمیم به ساخت mp3 player شما رو دارم
      میخواستم بدونم شما نسخه سخت افزاری جدیدتری نسبت به اونی که تو پست اول هست دارید یا نه ؟
      اگر دارید زحمت میکشید پلود کنید تا من آخرین نسخه رو بسازم
      و دوم اینکه امکان داره سخت افزار و نرم افزار رو تغییر بدید تا قابلیت پخش تصویر (mp4,mpg) رو داشته باشه یا امکان نداره
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صمد ملخ
        سلام
        من بردی رو مطابق شماتیک موجود microSD زدم و میکرو هم Atmega128A
        ولی همون اول تو تابع disk_initialize می مونه و شرط res == FR_OK برقرار نمیشه
        از microSD مطمئن هستم چون روی بردی که از خود شما تهیه کردم کار می کنه.
        برای تنظیمات اولیه spi چیزی لازمه؟ من تو فایل hw_mcu.h پروژه خودتون چیزی ندیدم .
        داخل تابع disk_initialize تابع دیگه ای به نام rcvr_spi وجود داره که در زیر نشون داده شده و فکر می کنم مشکل از این باشه
        کد:
        static
        BYTE rcvr_spi (void)
            {
            SPDR = 0xFF;
            loop_until_bit_is_set(SPSR, SPIF);
            return SPDR;
            }
        تو تابع فوق توی حلقه loop_until_bit_is_set گیر می کنه و شرط برقرار نمیشه .
        فکر می کنید گیر کار از کجا می تونه باشه ؟

یک تجربه :
        دوستان عزیر اگر خواستید RTC این برد رو به همراه باطری Backup استفاده کنید توجه کنید تغذیه RTC رو به +5 وصل کنید در شماتیک ارائه شده چون باطری نداریم با 3.3 هم راه میافته .
        به عبارت دیگر ولتاژ تغذیه باید 1.25 برابر ولتاژ باطری باشد تا بتوانیم با RTC ارتباط برقرار کنیم . لذا به ازای باطری CR2032 که ولتاژ 3 ولت دارد باید حداقل ولتاژ تغذیه ای برابر 3.75 ولت داشته باشیم .
        اگر ولتاژ تغذیه 3.3 باشد و باطری هم وصل شود امکان ارتباط با RTC وجود نخواهد داشت و عدد 165:165:165 خوانده میشود و این یعنی اینکه اصلا مقدار اولیه ای برای RTC نگاشته نشده و شروع به کار نکرده است .
        دوستان اشتباه ما رو دویاره تکرار نکنند
        مخلص شما صمد ملخ
        :nerd:
        با سلام و تشکر از اینکه تجربیات خودتونو در اختیار دیگران قرار میدهید
        ولی باید باید در مورد مشکلتون بگم که mega128 و mega64 هیچ فرقی با هم ندارند و در همه رجیسترها و رم مشترک هستند فقط در مقدار فلش فرق دارند و مشکل شما به rcvr_spi ربطی نداره من همین برنامرو برای mega128 کامپایل کردم و روی برد خودم هم mega128 منتاژ شده
        درمورد دوست دیگمون که پرسیده بوند ورژن 3 اخرین ورژن این mp3 پیره و ورژن دیگه ای نداره
        سوال بعدیشون هم که در مورد mp4 پلیر بود هم در پست های قبلی بحث و گفتگو شده
        تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
        به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

با سلام خدمت بر و بچ باحال ECA و تشکر ویژه از دوست عزیز آقای اسدی که پروژشون واقعا جامعه و نکات آموزشی زیادی داخلش برای یاد گرفتن وجود داره

آقا یه سوال نسبتا فنی :nerd:

ببینید من درست متوجه شدم:
          شما اومدی و وقتی خواستی BackLight این LCD رو خاموش کنی از تایمریک استفاده کردی، رفتم دیدم مشخصاتش اینه که: یه موج PWM (Fast PWM) تولید میکنه با دیوتی سایکل حدودا 40% و فرکانس بالای(!!) 2 مگ (البته اگه فرکانس میکرو رو 16مگ فرض کنیم)، خوب حالا من 2تا سوال دارم:
          1- این فرکانس بالا به آندهای LCD آسیب نمیزنه؟ (آخه اون BL در اصل داره ولتاژ آند مشترک lcd رو کنترل میکنه؟)یعنی ما با این فرکانس داریم ولتاژش رو کم و زیاد میکنیم در بلند مدت آسیب نمیزنه؟؟
          2- پایه آند LCD رو مستقیما به میکرو وصل کنیم دیگه؟ مشکلی پیش نمیاد؟(آخه من میخوام از مگا32 استفاده کنم و تو دیتاشیت حداکثر جریان مجاز هر پین رو40ma نوشته در صورتی که من وقتی ولتاژ VCC=3.3V به این پایه آند LCD میدم حدود 60ma جریان میکشه - البته تو ولتاژهای پایین تر جریان کمتری میکشه)
          بسیار ممنون...
          اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
            با سلام خدمت بر و بچ باحال ECA و تشکر ویژه از دوست عزیز آقای اسدی که پروژشون واقعا جامعه و نکات آموزشی زیادی داخلش برای یاد گرفتن وجود داره

آقا یه سوال نسبتا فنی :nerd:

ببینید من درست متوجه شدم:
            شما اومدی و وقتی خواستی BackLight این LCD رو خاموش کنی از تایمریک استفاده کردی، رفتم دیدم مشخصاتش اینه که: یه موج PWM (Fast PWM) تولید میکنه با دیوتی سایکل حدودا 40% و فرکانس بالای(!!) 2 مگ (البته اگه فرکانس میکرو رو 16مگ فرض کنیم)، خوب حالا من 2تا سوال دارم:
            1- این فرکانس بالا به آندهای LCD آسیب نمیزنه؟ (آخه اون BL در اصل داره ولتاژ آند مشترک lcd رو کنترل میکنه؟)یعنی ما با این فرکانس داریم ولتاژش رو کم و زیاد میکنیم در بلند مدت آسیب نمیزنه؟؟
            2- پایه آند LCD رو مستقیما به میکرو وصل کنیم دیگه؟ مشکلی پیش نمیاد؟(آخه من میخوام از مگا32 استفاده کنم و تو دیتاشیت حداکثر جریان مجاز هر پین رو40ma نوشته در صورتی که من وقتی ولتاژ VCC=3.3V به این پایه آند LCD میدم حدود 60ma جریان میکشه - البته تو ولتاژهای پایین تر جریان کمتری میکشه)
            بسیار ممنون...
            جواب سوال یک رو نمی دونم ولی فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه .
            در مورد سوال دومتون باید عرض کنم که اگر فایل ها رو دانلود کرده باشید تو شماتیک قسمت زیر رو حتما دیدید :

طبق عکس بالا آند lcd اصلا به پایه ی میکرو متصل نیست و به vcc وصله و بیس ترانزیستور با مقاومت به پایه ی میکرو متصل هست که از لحاظ جریان کشی از میکرو هیچ مشکلی پیش نمیاد .

دیدگاه

:redface: فایل ها رو دانلود کردم اما این قسمتشو حقیقتا نیگاه نکردم(واقعا خودمم نمیدونم چرا :redface
              البته یه مساله ای هم هست: تا حد امکان نمیخوام از ترانزیستور استفاده کنم(هیچوقت از این ترانزیستور خوشم نیومده-شاید به خاطر الکترونیک1 باشه :nerd ،پین میکرو تا40میلی میده،فک میکنم با تنظیم Duty Cycle موج PWM بشه جریانو به این مقدار (حدود35ma)محدود کرد، یه لطفی بکنید:
              ببینید با جریان35-40ma (فک کنم باید همون دیوتی سایکل خروجی تایمریک رو تنظیم کنید؟)چقدر بک لایت(نور زمینه) برای lcd میمونه؟خیلی کم میشه یا نه؟
              سوال یک رو هم اگه یکی جواب بده که دیگه...!
              ممنون...
              اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

سلام دوستان
                باتشکر از اقای هادی بابت این mp3 player
                دوتا سوال داشتم
                چه جوری میشه این pcb رو پیرینت گرفت توی file/pirint all رو میزنی فقط یه فایل می سازه :question:
                سوال دوم چه توری یه سیم از این ور میره اون ور بورد یعنی یه سوراخ هست که سیم این روی بورد رو به اون روی برد وصل میکنه

دیدگاه

سلام آقای اسدی
                  آن طور که من متوجه شدم برای نمایش عکس روی ال سی دی 2 تابع نیاز هست
                  تابع اول bmpfile که یه ورودی رشته داره و تابع bmpshow که عکس رو توموقعیت x ,y نمایش می دهد
                  سوالی که دارم این هست اگر توی مموری ما فقط یک عکس در مشخصات 240 *320 داشته باشیم مثلا reza.bmp
                  برای نمایش عکس باید به این صورت برنامه نوشته شود

Unsigned char buffer[8]="reza.bmp";
                  bmpfile(buffer);
                  bmpshow(0,0);

ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید

دیدگاه

حالا این کار هزینش چقدر میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hsoft2
                      حالا این کار هزینش چقدر میشه
                      به قول دوستمون هزینش چه قدر میشه
                      آیا همون پست اولو بخونیم و درست کنیم کافیه
                      آیا میشه چیزهای دیگه هم اضافه کرد فکر کردم از اونجا که لمسیه آیا میشه قابلییت دفترچه به همراه ثبت تاریخ رو هم بهش اضافه کرد یا نه .
                      از چه فاصله توان ضبط داره آیا میشه تو دانشگاه هم استفاده کردو صدای استاد و ظبط کرد

با سپاس از شما
                      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                        به قول دوستمون هزینش چه قدر میشه
                        آیا همون پست اولو بخونیم و درست کنیم کافیه
                        آیا میشه چیزهای دیگه هم اضافه کرد فکر کردم از اونجا که لمسیه آیا میشه قابلییت دفترچه به همراه ثبت تاریخ رو هم بهش اضافه کرد یا نه .
                        از چه فاصله توان ضبط داره آیا میشه تو دانشگاه هم استفاده کردو صدای استاد و ظبط کرد

با سپاس از شما
                        دوستان سلام
                        هزینه این برد حدود 100 هزار تومان هست ولی میتونید امادشو از خود بنده 80 هزار تومان تهیه کنید
                        البته اگه خودتون بخواهید درست کنید احتمالا در تهیه قطعاتی مثل LCD - MAX1811 - ADS7846 مشکل خواهید داشت چون توی بازار کم گیر میاد
                        شما میتونید برنامرو تغییر بدید و امکانات دیگه ای رو هم که میخواهید به برد اضافه کنید مثل
                        1- دفترچه تلفن
                        2- ادیتور برای نمایش یا ادیت فایلهای TXT
                        3- ضبط صدا
                        و .....

این برد امکان ضبط نداره ولی با اندکی تغییر میشه روش اضافه کرد

خود بنده در ورژنهای بعدی این برد امکاه نمایش فایلهای JPG و منوی تنظیم ساعت تاریخ و تریبل و باس صدا و دیگر تنظیمات را اضافه خواهم کرد که در حال برنامه نویسیش هستم البته دارم روی امکان فارسی نویسی و نشون دادن فونت و حروف فارسی برای اسن برد کار میکنم که در صورت پایان حتما در سایت قرار خواهم داد

به همین سادگی :nice:

دیدگاه

این برد امکان ضبط نداره ولی با اندکی تغییر میشه روش اضافه کرد
                          سلام. من یه برد با vs1003 بستم و پخش صدا رو روی اون اجرا کردم . این مدار قابلیت ضبط صدا رو هم داره ولی برنامه مربوط به اون رو ننوشتم . میشه اینکار رو شروع کنیم تا بتونیم قابلیت ضبط صدا رو هم داشته باشیم ؟

ممنون
                          "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                          در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

دوستان ایسی تاچ بکار رفته در این پروژه ADS7846 هست در حالیکه در فروشگاه ها ای سی ads7843 رو دیدم. این دو ای سی فرقی با هم ندارن؟ میتونم ads7843 رو بخرم و ازش توی پروژه استفاده کنم؟

ممنونم
                            http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
                              دوستان ایسی تاچ بکار رفته در این پروژه ADS7846 هست در حالیکه در فروشگاه ها ای سی ads7843 رو دیدم. این دو ای سی فرقی با هم ندارن؟ میتونم ads7843 رو بخرم و ازش توی پروژه استفاده کنم؟

ممنونم
                              نه دوست من فرقی نداره و میتونید به جای هم استفاده بشه

به همین سادگی :nice:

دیدگاه

ممنون ولی یه سوال:

روی n96 مگه 4 پایه برای تاچ بیرون نیومده؟ خوب اون رو مگه نمیشه با adc مقادیرش رو خوند؟ چرا از این ایسی استفاده شده؟
                                http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X