پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی
سلام
من بردی رو مطابق شماتیک موجود microSD زدم و میکرو هم Atmega128A
ولی همون اول تو تابع disk_initialize می مونه و شرط res == FR_OK برقرار نمیشه
از microSD مطمئن هستم چون روی بردی که از خود شما تهیه کردم کار می کنه.
برای تنظیمات اولیه spi چیزی لازمه؟ من تو فایل hw_mcu.h پروژه خودتون چیزی ندیدم .
داخل تابع disk_initialize تابع دیگه ای به نام rcvr_spi وجود داره که در زیر نشون داده شده و فکر می کنم مشکل از این باشه
تو تابع فوق توی حلقه loop_until_bit_is_set گیر می کنه و شرط برقرار نمیشه .
فکر می کنید گیر کار از کجا می تونه باشه ؟
-----------------------------------------------------------------------
یک تجربه :
دوستان عزیر اگر خواستید RTC این برد رو به همراه باطری Backup استفاده کنید توجه کنید تغذیه RTC رو به +5 وصل کنید در شماتیک ارائه شده چون باطری نداریم با 3.3 هم راه میافته .
به عبارت دیگر ولتاژ تغذیه باید 1.25 برابر ولتاژ باطری باشد تا بتوانیم با RTC ارتباط برقرار کنیم . لذا به ازای باطری CR2032 که ولتاژ 3 ولت دارد باید حداقل ولتاژ تغذیه ای برابر 3.75 ولت داشته باشیم .
اگر ولتاژ تغذیه 3.3 باشد و باطری هم وصل شود امکان ارتباط با RTC وجود نخواهد داشت و عدد 165:165:165 خوانده میشود و این یعنی اینکه اصلا مقدار اولیه ای برای RTC نگاشته نشده و شروع به کار نکرده است .
دوستان اشتباه ما رو دویاره تکرار نکنند
مخلص شما صمد ملخ
:nerd:
سلام
من بردی رو مطابق شماتیک موجود microSD زدم و میکرو هم Atmega128A
ولی همون اول تو تابع disk_initialize می مونه و شرط res == FR_OK برقرار نمیشه
از microSD مطمئن هستم چون روی بردی که از خود شما تهیه کردم کار می کنه.
برای تنظیمات اولیه spi چیزی لازمه؟ من تو فایل hw_mcu.h پروژه خودتون چیزی ندیدم .
داخل تابع disk_initialize تابع دیگه ای به نام rcvr_spi وجود داره که در زیر نشون داده شده و فکر می کنم مشکل از این باشه
کد:
static BYTE rcvr_spi (void) { SPDR = 0xFF; loop_until_bit_is_set(SPSR, SPIF); return SPDR; }
فکر می کنید گیر کار از کجا می تونه باشه ؟
یک تجربه :
دوستان عزیر اگر خواستید RTC این برد رو به همراه باطری Backup استفاده کنید توجه کنید تغذیه RTC رو به +5 وصل کنید در شماتیک ارائه شده چون باطری نداریم با 3.3 هم راه میافته .
به عبارت دیگر ولتاژ تغذیه باید 1.25 برابر ولتاژ باطری باشد تا بتوانیم با RTC ارتباط برقرار کنیم . لذا به ازای باطری CR2032 که ولتاژ 3 ولت دارد باید حداقل ولتاژ تغذیه ای برابر 3.75 ولت داشته باشیم .
اگر ولتاژ تغذیه 3.3 باشد و باطری هم وصل شود امکان ارتباط با RTC وجود نخواهد داشت و عدد 165:165:165 خوانده میشود و این یعنی اینکه اصلا مقدار اولیه ای برای RTC نگاشته نشده و شروع به کار نکرده است .
دوستان اشتباه ما رو دویاره تکرار نکنند
مخلص شما صمد ملخ
:nerd:
دیدگاه