اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحلیل سورس MP3 Player v2.0 با LCD ELT240320ATP تمام رنگی

با سلام و تبریک سال نو
    دوستان دیکه هیچ سوالی در مورد این پروژه ندارین ؟
    خیلی دوست داشتم کسی بیاد بگه هادی فلان جاشو اینطوری می نوشتی بهتر بود یا اوجاشو اشتباح کردی باید اینطوری باشه.
    من که نا امید نمیشم و بیکار هم نشستم و با دادن چندتا تغییرات و تکمیل سورس این mp3 playr تقریبا کار رو فاینال کردم
    اگر خدا بخواد فردا براتون فیلماشو میزارم :wow:

کارهایی که کردم :
    قبلا فقط 15 پوشه رد میشد دید و تو هر پوشه فقط 15 تا فایل که اونهم یا باید mp3 بودن یا wav,mid یا bmp ولی الان براش اسکرول گزاشتم و شما تا 60 تا فایل رو تو هر پوشه میبینید محدودیتی در نمایش نام و نوع و تعداد وجود نداره هر نوع فاید تویی لیست هست ولی فقط فایلهایی که ساپورت میشه باز میشه
    برای قسمت پلیر هم پوشه به عنوان البوم هست و با انتخاب یک فایل خود به خود بعد از اتمام فایل فایل بعدی باز میشه و در صورتی که عکس هم داخل پوشه باشه 20 ثانیه نمایش داده میشه و بهد ترک بعدی
    اگر تو پوشه BMP باشه همه رو به صورت اتواسلاید نشون میده :applause:
    برای قسمت صوتی هم کلید های مالتی مدیا گزاشتم (PREVIUSE - NEXT - PLAY - PAUSE , ....)
    فقط مونده بخش تنظیمات باس تریبل و ساعت و تاریخ و الارم و دما واگر هم شد اارم حرارت و ... جزئیات برای تکمیل و زرق و برق و خوشگلی کار
    البته میخوام یه کار کوچولوی دیگه هم براش انجام بدم که بتونه فایلهای TXT رو هم باز کنه با امکانات نشون دادن حروف فارسی و ... شاید اخر کار هم تونستیم یه چیزایی تو این فایل TXT بنویسیم یا بخوایم امکان کپی یا پیست و رینیم هم به کار اضافه کنیم که در این صوت چه اشی میشه خدا میدونه :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

پاسخ : شما هم میتونید MP3 Player بسازید اونهم با LCD رنگی لمسی

سلام
      آقا همه چیز رو گفتین جز مهمترین نکته!
      می شه یک سورس مطمئن از LCD معرفی کنید.می خواهیم راحت خریده بشه و هر کدام از LCDها ساز خودشونو نزنن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
        سلام
        آقا همه چیز رو گفتین جز مهمترین نکته!
        می شه یک سورس مطمئن از LCD معرفی کنید.می خواهیم راحت خریده بشه و هر کدام از LCDها ساز خودشونو نزنن!
        سلام دوست من
        توی همین پرژه یه فایل به نام ili9325.c هست که دو نوع چیپ این LCD رو ساپرت میکنه ILI9325,ILI9320 که فکر کنم کامل هست
        قبلا در مورد LCD توضیحات کافی داده شده لطفا پست مربوط به این LCD رو مطالعه کنید

دیدگاه

سلام
          اگه شماتیک پروژتونو بذارید ممنون میشم :smile:

دیدگاه

سلام دوست من
            توی همین پرژه یه فایل به نام ili9325.c هست که دو نوع چیپ این LCD رو ساپرت میکنه ILI9325,ILI9320 که فکر کنم کامل هست
            قبلا در مورد LCD توضیحات کافی داده شده لطفا پست مربوط به این LCD رو مطالعه کنید
            سلام
            عزیزیم من مشکلی با سورس ندارم.از نظر فیزیکی میگم، بعضی از lcd ها کانکتورهای مختلفی دارند(تعداد پین و ...) بعضی هاشون کنترولر مختلفی دارند، بعضی هاشون سایز مختلفی دارند و معنی همه اینها اینه که هیچ کدام به درد تولید بیشتر از 5 تا نمی خورن!!!!جای می شناسید که به تعداد وافر داشته باشه!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esmaeil21
              سلام
              اگه شماتیک پروژتونو بذارید ممنون میشم :smile:
              دوست من
              در اولین تاپیک همین پست شماتیک هم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
                سلام
                عزیزیم من مشکلی با سورس ندارم.از نظر فیزیکی میگم، بعضی از lcd ها کانکتورهای مختلفی دارند(تعداد پین و ...) بعضی هاشون کنترولر مختلفی دارند، بعضی هاشون سایز مختلفی دارند و معنی همه اینها اینه که هیچ کدام به درد تولید بیشتر از 5 تا نمی خورن!!!!جای می شناسید که به تعداد وافر داشته باشه!؟
                دوست من میری پاساژ علائدین طبقه دوم به بالا از مغازه های قطعات فروشی موبایل سراغ LCD گوشی N95 چینی با فلت 3 سانتیمتر میگردی قیمتش هم از 6000 تومان تا 14000 تومان متغیره که بستگی به جنسش و کسی که میخری داره من هر ماه حدود 50 تا میخرم

دیدگاه

خیلی ممنون . تو شهر ما iVS1003 گیر نیومد منم با یک کلک رشتی یک mp3 پلیر ساختم همش شد 11 هزار تومان. :nice:
                  اومدم یک mp3 پلیر ماشین برداشتم دربشو باز کردم کد های کنترولشو بدست آوردم 1 پایه از میکرو دادم به پایه چشم گیرنده mp3 پلیر
                  حالا هر شماره ای که میخواستم بهش میدادم همون آهنگو برام میخونه . :mrgreen: :mrgreen:
                  سیم آنتن به زمین وصل کردم که روی موج اف ام نفرسته .حالا اگه vs1003 گیرتون نیومد این کارم به نظرم خوب باشه.
                  خود mp3 پلیره حدود 5 هزار تومانه که یک نمایشگر کوچک داره با یک مگا 8 smd حدود 3 هزار تومان 4 تام کلید.

دیدگاه

دوست عزیز آقای اسدی سلام
                    از شما به خاطر این آموزش بسیار تشکر میکنم
                    یه درخواستی از شما داشتم :
                    متاسفانه من نمیتونم فایلهای شما رو دانلود کنم ....
                    از شما درخواست میکنم که اگر مقدور است فایلهای مربوط به این پروژه رو برام mail کنید .
                    ممنون از شما
                    moup_2008@yahoo.com
                    هرگز به خدا نگویید که مشکل بزرگی دارید
                    همیشه به مشکل بگویید که خدای بزرگی دارید
                    ---------------------------------------------------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                      دوست من
                      در اولین تاپیک همین پست شماتیک هم هست
                      به جان خودم نیست.
                      فقط فایل pcb هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                        خیلی دوست داشتم کسی بیاد بگه هادی فلان جاشو اینطوری می نوشتی بهتر بود یا اوجاشو اشتباح کردی باید اینطوری باشه.
                        هادی تو نوشتن اشتباه اشتباه کردی! باید این جوری بنویسی: اشتباه :mrgreen:
                        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                          هادی تو نوشتن اشتباه اشتباه کردی! باید این جوری بنویسی: اشتباه :mrgreen:
                          اینو تو تاپیک 29 هین پست قبلا نوشته بودم اگر مطالعه کرده باشین
                          ولی باز ممنون از توجهت دوست من :redface:
                          اول از همه اگر اشتباه تایپی یا املایی بود شرمنده شما ببخشید :icon_razz:

دیدگاه

با سلام
                            این هم ورژن 3 سورس این پوژه
                            http://www.4shared.com/file/4QVfuzGm/MP3_Player_V3.html
                            امکانات اضافه شده
                            قبلا فقط 15 پوشه رو میشد دید و تو هر پوشه فقط 15 تا فایل که اونهم یا باید mp3 بودن یا wav,mid یا bmp ولی الان براش اسکرول گزاشتم و شما تا 50 تا فایل رو تو هر پوشه میبینید محدودیتی در نمایش نام و نوع هم وجود نداره همه فایلها تو لیست دیده میشه ولی فقط فایلهایی که ساپورت میشه باز میشه
                            برای قسمت پلیر هم پوشه به عنوان البوم هست و با انتخاب یک فایل خود به خود بعد از اتمام فایل فایل بعدی باز میشه و در صورتی که عکس هم داخل پوشه باشه 20 ثانیه نمایش داده میشه و بهد ترک بعدی یا فایل بعدی
                            اگر تو پوشه BMP باشه همه رو به صورت اتواسلاید نشون میده :applause:
                            برای قسمت صوتی هم کلید های مالتی مدیا گزاشتم (PREVIUSE - NEXT - PLAY - PAUSE , ....)
                            نشون دادن دقیق ولتاژ باطری با 0.01 دقت
                            فقط مونده بخش تنظیمات باس تریبل و ساعت و تاریخ و الارم و دما واگر هم شد الارم دما و ... جزئیات برای تکمیل و زرق و برق و خوشگلی کار
                            البته میخوام یه کار کوچولوی دیگه هم براش انجام بدم که بتونه فایلهای TXT رو هم باز کنه با امکانات نشون دادن حروف فارسی و ... شاید اخر کار هم تونستیم یه چیزایی تو این فایل TXT بنویسیم یا بخوایم امکان کپی یا پیست و رینیم هم به کار اضافه کنیم که در این صوت چه اشی میشه خدا میدونه :nice:
                            این اخرشو از خودم تقلب کدم

دیدگاه

باسلام
                              کاربر محترم جناب polestar در ابتدا کمال تشکر بخاطر تاپیک بسیار زیبا ودر عین حال آموزنده شما داریم :applause: :applause: :applause: :applause:
                              اگر محبت نمایید فایل شماتیک مداراتان رو نیز بگذارید نهایت محبتان به دوستان اهدا فرموده اید(لازم به ذکر هست من تمامی فایل های پیوست صفحه اول را دانلود کردم ولی شماتیک نداشت).
                              نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

سلام
                                دستت درد نکنه ، خیلی مفید و خوبه
                                من همه فایلها رو گرفتم ولی قطعات و PCB رو ندیدم
                                میشه بگید کدومشونه ؟
                                لبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X