اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

سلام..
    تابع های تستی که نوشتین برای درج جملات فارسی از معادل یونیکد حروف استفاده کردین! ال سی دی بدون مشکل راه اندازی می شه و جملات فارسی را نشان میدهد.
    ولی وقتی می خوام بنویسم مثلا "سلام" وقتی تست می کنم روی ال سی دی "؟؟؟؟" نشان می دهد!!!
    لطفا من را راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

دیدگاه

پاسخ : کاملترین تابع فونت فارسی - عربی و انگلیسی ترکیبی برای انواع LCD های گرافیکی

نوشته اصلی توسط nta_xyz
      سلام..
      تابع های تستی که نوشتین برای درج جملات فارسی از معادل یونیکد حروف استفاده کردین! ال سی دی بدون مشکل راه اندازی می شه و جملات فارسی را نشان میدهد.
      ولی وقتی می خوام بنویسم مثلا "سلام" وقتی تست می کنم روی ال سی دی "؟؟؟؟" نشان می دهد!!!
      لطفا من را راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
      با سلام،

این تیکه از کدی که برای نوشتن "سلام" نوشتی رو بزار ببینیم چی نوشتی اخوی....
      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
        با سلام،

این تیکه از کدی که برای نوشتن "سلام" نوشتی رو بزار ببینیم چی نوشتی اخوی....
        مشکلم حل شد :rolleyes:

مشکل به خاطر تنظیمات ویندوزم بود که فونتا را ریخته بود به هم الان کاملا خوب داره جواب میده :rolleyes:

فقط 2 تا سوال توی مد 8 بیت نسبت به 16 بیت با سرعت 32 مگاهرتز خیلی تفاوت سرعت احساس می شه؟

و سوال بعدیم اینه که این فونتی که هست یکم زیبا نیست!!!
        من اگر بخوام از فونت ایران سیستم استفاده کنم چه طور می تونم این کار را انجام بدم ممنون...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
          مشکلم حل شد :rolleyes:

مشکل به خاطر تنظیمات ویندوزم بود که فونتا را ریخته بود به هم الان کاملا خوب داره جواب میده :rolleyes:

فقط 2 تا سوال توی مد 8 بیت نسبت به 16 بیت با سرعت 32 مگاهرتز خیلی تفاوت سرعت احساس می شه؟

و سوال بعدیم اینه که این فونتی که هست یکم زیبا نیست!!!
          من اگر بخوام از فونت ایران سیستم استفاده کنم چه طور می تونم این کار را انجام بدم ممنون...
          با سلام،

خدا رو شکر که مشکل حل شد....

اگر میکروی شما 8 بیتی باشه، مد 8 بیتی و 16 بیتی روی LCD تفاوت سرعت چندانی نخواهند داشت....

شما برای آشنایی با نحوه اضافه کردن فونت و ایجاد فونت جدید، این تاپیک رو مطالعه کنید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55585.0

و این پست :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55585.msg333686#msg333686

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای نوربخش :smile:
            آقا این LCDTFT رو ما راه اندازی کردیم با توابع شما خیلی هم عالی بود ولی یه مشکل داره اونم این که همه چیز توش آینه ایه : :NO:

چیکارش کنم درس شه؟ :cry2:
            هر سری یه فکری داره! :read:
            ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

سلام با تشکر از شما
              من یه پروژه نوشتم با کدویژن ورژن 2.05.3
              کتابخانه کاملی داره
              شاید فارسی هم داشته باشه ولی من پیدا نکردم
              برای همین کتابخانه شما رو برداشتم تا باهم تلفیق کنم
              اما موقع کامپایل میگه که بعضی کتابخانه ها رو پیدا نکرده مثل inittypes.h
              دو تا پیوستهایی که داده بودید رو دنبال کردم و با هم تلفیق کردم اما چیزی سر در نیاوردم

خیلی خوشحال میشم که یه بررسی بکنید ببینید این خطا مال چیه؟
              و یا اگه ممکنه یه پروژه کامل با شماتیک و ks0108 در حدی که یه کلمه فارسی رو نمایش بده برام میل کنید خودم مشکلمو نگاه میکنم
              کارم کامل راه می افته
              خیلی هم ممنون میشم ازت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
                عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای نوربخش :smile:
                آقا این LCDTFT رو ما راه اندازی کردیم با توابع شما خیلی هم عالی بود ولی یه مشکل داره اونم این که همه چیز توش آینه ایه : :NO:

چیکارش کنم درس شه؟ :cry2:
                با سلام،

شما باید مقادیر Entry-Mode رو اصلاح کنید ....
                ( ببخشید که دیر جواب میدم، چند وقتی نبودم! :mrgreen: )

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط shineab
                سلام با تشکر از شما
                من یه پروژه نوشتم با کدویژن ورژن 2.05.3
                کتابخانه کاملی داره
                شاید فارسی هم داشته باشه ولی من پیدا نکردم
                برای همین کتابخانه شما رو برداشتم تا باهم تلفیق کنم
                اما موقع کامپایل میگه که بعضی کتابخانه ها رو پیدا نکرده مثل inittypes.h
                دو تا پیوستهایی که داده بودید رو دنبال کردم و با هم تلفیق کردم اما چیزی سر در نیاوردم

خیلی خوشحال میشم که یه بررسی بکنید ببینید این خطا مال چیه؟
                و یا اگه ممکنه یه پروژه کامل با شماتیک و ks0108 در حدی که یه کلمه فارسی رو نمایش بده برام میل کنید خودم مشکلمو نگاه میکنم
                کارم کامل راه می افته
                خیلی هم ممنون میشم ازت
                با سلام،

شما یه سری بزن اینجا، حل نشد در خدمتم ....

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65459.0

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام
                  مرسی از توضیحات و برنامه هاتون فقط من یه مشکلی دارم فایل هارو دانلود کردم ولی بعضی از توابع رو نمی تونم پیدا کنم تو تعریف font.h هستش ولی تو font.c نیستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahideh_nobari
                    سلام
                    مرسی از توضیحات و برنامه هاتون فقط من یه مشکلی دارم فایل هارو دانلود کردم ولی بعضی از توابع رو نمی تونم پیدا کنم تو تعریف font.h هستش ولی تو font.c نیستش
                    با سلام،

مثلا کدوم ها؟!
                    احتمالا شما دارید تعاریف رو میگید که تابع نیستند. این تعاریف با define شروع میشن ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                      خدایی این عکس هارو نگاه کنید کسی تاحالا به این زیبایی و فشردگی فونت فارسی توی KS108 دیده

سلام جناب اسدی

واقعا این فونت به خوبی و قانونمند طراحی شده . من تا به حال با چندتا فونت که کار کردم حروفشون از لحاظ اندازه اصلا به هم نمی خوردن .

این فونت با نرم افزار LCD font generator طراحی شده ؟ هدرش توی دسترستون هست ؟

ممنون
                      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                        با سلام،

شما یه سری بزن اینجا، حل نشد در خدمتم ....

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65459.0
                        سلام استاد نوربخش اینطوری که من پست ها تون را دیدم .واقعا خسته نباشید که اون کاربر فعال که براتون زدن بیخودی نیست بخدا !!
                        چند تا سوال دارم
                        1- ایاکتابخونه این ال سی دی N96 تو پروتوس هست یا نه ؟؟؟
                        اگه نیست میشه اونو درست کرد ؟؟؟
                        2-من با کدویژن کار میکنم لطف کنید اگه امکان داره یه فایل کامل شامل برنامه برای فارسی نویسی تو السیدی 1100 همراه با تستش تو پروتوس برام بزارید . که واقعا جواب گرفته باشید من این کار را کردم ولی اصلا نتونستم جواب بگیرم تمام پست های شما راهم دنبال کردم ولی غیر از این که چشمام از حدقه در امد و قرمز شده چیزی نصیبم نشد . موندم شما چطوری این همه پست زیدن . واقعا جای تشکر داره :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

با سلام،

از ابراز محبت شما بسیار سپاسگذارم .....

کتابخونه LCD مدل N96 در پروتئوس وجود داره من ه از اون استفاده کردم. توی وب بچرخید، حتما پیدا میکنید. ( پیدا نکردی بگو تا برات پ کنم )

من تمام پروژههایی که ارائه میدم رو حتما تست میکنم ( ترجیحا عملی، نه با پروتئوس ) و بعد از اطمینان از صحت عملکردش، اون رو توی سایت میگذارم.
                          این موردی هم که شما خواستید رو هم به روی چشم، به زودی براتون پ میکنم .....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                            با سلام،

از ابراز محبت شما بسیار سپاسگذارم .....

کتابخونه LCD مدل N96 در پروتئوس وجود داره من ه از اون استفاده کردم. توی وب بچرخید، حتما پیدا میکنید. ( پیدا نکردی بگو تا برات پ کنم )

من تمام پروژههایی که ارائه میدم رو حتما تست میکنم ( ترجیحا عملی، نه با پروتئوس ) و بعد از اطمینان از صحت عملکردش، اون رو توی سایت میگذارم.
                            این موردی هم که شما خواستید رو هم به روی چشم، به زودی براتون پ میکنم .....
                            قربونت هر چی گشتم پیدا نکردم بیزحمت اگه دم دست داری برام اپش کن انشالله که خیر دنیا و اخرت نصیبت بشه . کاری که از دستمون بر نمیاد برات بکنیم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
                              قربونت هر چی گشتم پیدا نکردم بیزحمت اگه دم دست داری برام اپش کن انشالله که خیر دنیا و اخرت نصیبت بشه . کاری که از دستمون بر نمیاد برات بکنیم .
                              با سلام،

به اینجا یه سری بزن :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60920.msg449084#msg449084

اون کتابخونه هم پیدا کردم برات پ میکنم. ( گشتم، نبود! )

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام‏ ‏با‏ ‏عرض‏ ‏خسته‏ ‏نباشد
                                اگر‏ ‏بخواهیم‏ ‏از‏ ‏کتابخانه‏ ‏stbmp.c در‏ ‏این‏ ‏کتابخانه‏ ‏ی‏ ‏جدید‏ ‏ال‏ ‏سی‏ ‏دی‏ ‏ان‏ ‏۹۶ کنیم‏ ‏باید‏ ‏کاری‏ ‏انجام‏ ‏بدم؟هر‏ ‏کاری‏ ‏کردم‏ ‏نشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X