اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

نوشته اصلی توسط 2HM
    دوستان کسی نظری نداره؟
    دوست عزیز حتما تو بازار هست یکم بگردیدپیدا میکنید من خودم از مغازه لوازم الکترونیکی خریدم بعضی از تجهیزات پزشکی ها هم دارند درصورت تمایل میتونید از سایت زیر خرید کنید. موفق باشید
    www.eggborn.com
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

سلام دوستان.
      در قسمت چرخش , موتور باید آرام و همواره بچرخه تا به 45 درجه برسه و به میکروسوئیچ برخورد کند یا هر 1 ساعت یک بار 45 درجه بچرخد و بعد بایستد ؟
      ممنون از بحث جالبی که راه انداختید. :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامانtf
        سلام دوستان.
        در قسمت چرخش , موتور باید آرام و همواره بچرخه تا به 45 درجه برسه و به میکروسوئیچ برخورد کند یا هر 1 ساعت یک بار 45 درجه بچرخد و بعد بایستد ؟
        ممنون از بحث جالبی که راه انداختید. :read:
        هر 1ساعت یک بار 45.منظورم 45درجه به راست حرکت کرد تا 1ساعت وایسه بعد 1ساعت حرکت کنه 45 درجه طرف دگه توسط میکرو موتور بایسته باز 1ساعت وایسه
        دوستان یه سوال واسه تولید بخار از چی استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

دوستان یه سوال واسه تولید بخار از چی استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          بنظر من بهترین راه استفاده از رطوبت ساز آلتراسونیک هست که قیمت مناسبی دارند و طول عمر زیاد
          از المنت هم میشه استفاده کرد که داخل آب باشه و آب گرم بخار بشه که در اون صورت طبعا دما هم میره بالا و فن روشن میشه و دستگاه دایما درحال روشن شدن و خاموش شدن هست درصورتی که رطوبت ساز آلتراسونیک بخار سرد تولید میکنند

دیدگاه

سلام دوباره.
            میشه یکم توضیح بدید که چرا ds18b20 از lm35 بهتر است. و این که از ds18b20 در پروژه استفاده کنیم. فرموده بودید که وقتی از lm35 استفاده کردید بعد از یک دوره به شما 40 تا تخم مرغ پخته تحویل داده. یعنی دقت نداره و این که دما را درست نمایش نمیده روی lcd . کلا میشه یک یکم توضیح بدید در این مورد. ممنون

دیدگاه

سلام سامان
              ببین با پیشرفت تکنولوژی سنسور ها هم پیشرفت میکنن
              lm35 نسبت به ds1820 تکنولوژی قدیمی تری داره هم دقت هم انالوگ بودنش هم مشکلاتش مثل پرش دماا
              در صورتی که ds , , lm تقریبا هم قیمتن اما این کجا و ان کجا
              ds کمی ارتباط باهاش سخت تره چون دیجیتال و لقمه اماده دست تو میده و هم دقتش در حد دهم درجه ست
              اما lm در حد یکی یا دو درجه خطا داره بعلاوه پرش و نیاز به مبدل میکرو

ما به دقت بالای نیاز داریم
              lm سنسور خوب و بی الایشیه اما بدرد اینجا نمیخوره
              و ربطی هم به lcd نداره و نمایش

و مشکلاتی هم که بوجود اوردن بخاطر دقت کمش برای این کار بوده و حتی پرش دما

دیدگاه

ممنون از توضیحتون. :nice:

دیدگاه

سلام
                  اقا من از رطوبت سنج hs1101 استفاده میکنم و به زبان c برنامه را نوشتم. متاسفانه باید از 1 ثانیه تاخیر استفاده کرد در این برنامه تا mega8 تعداد پالس ورودی را بخواند و بعد از روی آن فرکانس را به ما بدهد.
                  وقتی تنها این فرکانس متر را مینویسم و رطوبت را میگیرم خیلی خوب کار میکند ولی وقتی با RTC و دماسنج میبندم کلا RTC را به هم میریزد و دماسنج هم با یک تاخیر خیلی بد روبرو می شود. بعد گفتم بیام کل کار ها را با mega32 انجام بدم و بعد رطوبت را با mega8 اندازه بگیرم و با SPI اون را از mega8 به mega32 بفرستم و رطوبت را روی نمایشگر نشان بدم. ولی وقتی دستور spi را مینویسم هم باز RTC به هم میریزه. به نظر شما برای رطوبت سنج چکار کنم؟ میخوام کل قسمت ها را توی یک 32 جمع کنم. مشکل روش بالا چیست ؟ از یک سنسور رطوبت دیگه استفاده کنم بهتر نیست ؟ :cry: :cry:
                  ممنون

دیدگاه

سلام
                    تو مدار رطوبت سنج پتانسیومتر 576 کیلو برای تنظیم تشخیص دما هست درسته؟
                    من پتانسیومتر یا مولتی ترن بیشتر از 500 کیلو پیدا نکردم
                    میشه از مقاومت 576 کیلو استفاده کرد؟

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                      سلام
                      تو مدار رطوبت سنج پتانسیومتر 576 کیلو برای تنظیم تشخیص دما هست درسته؟
                      من پتانسیومتر یا مولتی ترن بیشتر از 500 کیلو پیدا نکردم
                      میشه از مقاومت 576 کیلو استفاده کرد؟
                      مقاومتی که بین پایه 6-7 ic555 قرار میگره فقط مربوط به تنظیم مدار رطوبت سنج هست و ربطی به مدار دماسنج نداره اون مدارش جداست! برای داشتن همچن مقداری میتوانید یک مقاومت با یک پتانسیومتر سری کنید نیازی نیست که خیلی دقیق هم باشد. دیتاشیت hs1101 رو مطالعه بفرمایید

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز ، ببخشید پا برهنه می پرم وسط صحبتاتون
                        عزیزانی که تجربه کار با سنسور DS18B20 و سنسور رطوبت گفته شده در این تاپیکو دارن میشه در مورد این سنسورا (خروجیشون چه جوریه و...) یه توضیحی بدن البته یکم در سطح پایین که ما هم متوجه بشیم :rolleyes:
                        مثلا اینکه این دیتای خروجیشو چه جوری میشه خوند (الگوریتم خوندنش چه جوریه)
                        من چون سرعت اینترنتم کمه نمیتونم زیاد تو نت باشم و تاپیکارو زیر و رو کنم :redface:
                        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                        [hr]

دیدگاه

آآآآآآآآآآآآآآآآآی کسی نیست :eek:
                          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                          [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
                            آآآآآآآآآآآآآآآآآی کسی نیست :eek:
                            سلام دوست عزیز کافیه که تو نت یه سرچ کوچیک بزنید و دوتا دیتاشیت ناقابل دانلود کنید فکر نکنم کسی بتونه راحت تر از دیتاشرکت سازنده درمورد سنسورها توضیح بده موفق باشید

دیدگاه

آقای sami222 من برنامه ds18b20 که شما نوشته بودین رو پروگرام کردم دو تا مشکل داره :
                              1- ابتدای راه اندازی میکرو دمای 85 درجه رو به صورت موقت به مدت یک ثانیه یا کمتر نشون میده
                              2- فرکانس کریستال رو اگه از 2Mhz بیشتر کنی دما نشون داده شده معتبر نیست
                              برای رفع این مشکلات چه کار باید کرد ؟ راه حل چیه؟
                              ضمنن ممنون از زحماتتون
                              [hr]

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

سلام جناب 4850 بله درشروع یه عدد دیگه نشون داده میشه چون خواستم اول بودن یا نبودن سنسور رو تشخیص بده واگه سنسور نبود یه کلمه که یادم نیست رو نشون بده و اگر سنسور متصل بود شروع به خوندن کنه این عدد میاد و اصلا نگران نباشید عجله ای شد وقت نکردم حذفش کنم فقط همون یک ثانیه اول میاد و تاثیر منفی درمدار نداره و بسیار خوب عمل میکنه. شما چرا میخواید فرکانس رو زیادتر کنید؟ اگر منظورتون افزایش سرعت خوندن دما هست بهتره مقدار عددی تاخیر های وایت های مربوطه موجود در حلقه لوپ رو دربرنامه تغییر بدید که راحت تره. موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X