اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

دوستان موفق باشید
    مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

جمش کنید وقت تلف کردنه
      نخیر...وقت تلف کردن نیست...
      البته رسیدن به نتیجه مطلوب و راندمان بالا به همین راحتی بدست نمیاد...باید هزینه بشه..وقت گذاشته بشه و ازمون و خطای زیاد بش تا نتیجه مطلوب حاصل بشه...کاری که تو کشور ما حد اقل برای این محصول نمیشه و اینطور که بنده اطلاع دارم اکثر دستگاه های موجود در بازار که تولید داخل هستند روش کار نشده و اصلا راندمان مطلوبی ندارند.
      بنده حدود یک سال و نیمه یک دستگاه فول اتوماتیک ساختم با سنسور های دقیق...حدود یک سال هست که جوجه کشی میکنم باهاش و از 30 عدد تخم نطفه دار در هر سری به ترتیب 4_8_12_21 تخم سالم بیرون اومدن.
      بنظر من اگه کار ها تخصصی بشه نتیجه بسیار مطلوبتری میده...مثلا ینفر تمام تخصصش رو بزاره رو ساخت دستگاه و یکی دیگه روی جوجه کشی.نه اینکه هم دستگاه بسازید و هم جوجه پرورش بدید...
      در کل توصیه میکنم برای تفریح یا سرگرمی این دستگاه رو نسازید.چون نتیجه ای نمیگیرید.اگه میخواید جدی ادامه بدید باید سرمایه و وقت و کار زیاد روش بزارید تا موفق بشید...
      اگه دستگاتون نقصی داشته باشه یا جوجه ها در نمیان یا ناقص هستند که اخر هم میمیرند و دیدن زجر اونها برای خود من که خیلی ناراحت کننده بود.

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

دوستان منو بابت لفظ بدم ببخشید
        مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
          مدار اقا محمد رو درست کنید
          با سلام
          با این لحن حرف زدن درست صحیح نیست
          این مدار سابقه بسیار طولانی تری از مدار محمد اقا داره
          انگیزه اصلی ساخت مدار ایشان تجمیع و تصحیح این مدار بود
          .
          جناب مهندس سامی و دوستانشون در حد توان خود و مناسب با زمان خود این مدار ها را طراحی کردن
          و گام های اولیه ساخت این نوع مدار ها را در انجمن برداشتن
          بدون هیچ چشم داشت و انگیزه مادی فقط برای کمک به دوستان وقت گذاشتن
          ولی بعلت مشغولیت فردی بعدها مدار پیشرفتی نکرد
          .
          من خودم چند سال پیش تمام اینترنت را گشتم ولی هیچ تاپیکی مثل تاپیک فوق مدار ها را رایگان و با مشاوره و راهنمایی ساخت ارایه نکرده بود
          و در زمان خودش پرچم دار حساب میشد
          .
          .
          البته مدار محمد اقا بعلت تجمیع و تکنیک بهتر است
          ولی باز هم این از احترام صاحب این تاپیک و دوستان هیچ چیز کم نمیکنه
          ما نیز از انها کمال تشکر را داریم
          و چشم به راه مدار های بعدی و راهنمایی های خوب این دوستان هستیم
          .
          درکمال حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

تشکر از اقای سامی که این مدار و بحث علمی رو گذاشتند.

دیدگاه

سلام
              این مدار همون طور که جناب ekf گفتند در زمان خودش برنامه نویسی شده و جوابگوی نیاز آن زمان بود من فقط کاری که کردم همین مداراتی که دوستان اینجا گذاشتند رو برداشتم و همه رو در یک ای سی جمع کردم لطفا این بحث ها رو دنبال نکنید اگر خدایی نکرده حرفی بزنید که باعث دلخور شدن اعضای تاپیک بشه اونوقت من شرمنده هستم و باید معذرت خواهی کنم...

برد جوجه کشی:
              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

EKFجان حقیر قصد جسارت ندارم!

و اگه منظوری داشتم معذرت خواهی میکنم

من اطلاعی نداشتم :redface:
                مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

ممنون میشم از دوستان و استادان در صورت امکان یه جمع بندی بزارن. داشتم چک میکردم مدارات زیادی در این زمینه گذاشته شد و در هر موردش کلی مدار معرفی شد چندین رطوبت سنج یا چندین ....
                  ممنون میشم یه مدار کامل که در حال حاضر خوب جواب میده و در حال کار با نتیجه مطلوب هست معرفی کنید.
                  با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad26
                    ممنون میشم از دوستان و استادان در صورت امکان یه جمع بندی بزارن. داشتم چک میکردم مدارات زیادی در این زمینه گذاشته شد و در هر موردش کلی مدار معرفی شد چندین رطوبت سنج یا چندین ....
                    ممنون میشم یه مدار کامل که در حال حاضر خوب جواب میده و در حال کار با نتیجه مطلوب هست معرفی کنید.
                    با تشکر
                    با سلام
                    بیا اینجا
                    www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96054.570
                    اگر صبر کنی قراره بازم اپدیت بشه و ارتقا پیدا کنه
                    درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

ببخشید رله ای که برای قسمت دما استفاده کردین چیه؟
                      پاک و سالم خالصانه
                      راهو وا کن عاشقانه
                      بسه هر چی جفتک زدیم
                      ریسکم بکن
                      عاقلانه..

دیدگاه

سلام ببخشید فایل ها دانلود نمیشه

دیدگاه

سلام ببخشید فایل ها دانلود نمیشه

دیدگاه

سلام
                            حدود یک ساعت دارم این تاپیک رو می خوانم
                            دنبال یه مدار رطوبت سنج با hs1101 بودم که حاضر آماده . هلو برو تو گلو بودم که متاسفانه پیدا نکردم
                            بابا یه با مرام سورسش رو بزاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhddns
                              سلام
                              حدود یک ساعت دارم این تاپیک رو می خوانم
                              دنبال یه مدار رطوبت سنج با hs1101 بودم که حاضر آماده . هلو برو تو گلو بودم که متاسفانه پیدا نکردم
                              بابا یه با مرام سورسش رو بزاره
                              سلام
                              دوست من سورس امده که نباشه می تونی از مدارت دیگه که توشون از این سنسور استفاده شده استفاده کنی و تنها قسمت مربوط به سنسور مورد نظر خودتو در بیاری
                              برد جوجه کشی:
                              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام دوستان بنده از کتابخونه خود میکرو استفاده کردم ولی متاسفانه دمای محیط را 8 درجه بالاتر میزنه وقتی هم این 8 درجه را ازش کم میکنم باز بعد از 11و 12 ساعتی دوباره 4 درجه اضافه تر میزنه
                                دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                                بانک اطلاعاتی سنسورها
                                ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                                تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                                [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X