اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

اساتید بزرگوار
    آیا میشه از این ماژول واسه ارسال و دریافت صوت استفاده کرد؟یعنی میشه خروجی mp3 player بدی به این ماژول و با هندفری بلوتوث گوش کرد؟
    اگه نمیشه شما ماژول بلوتوثی میشناسید که بشه این کارو کرد؟
    تشکرات فراوان :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosmas
      اساتید بزرگوار
      آیا میشه از این ماژول واسه ارسال و دریافت صوت استفاده کرد؟یعنی میشه خروجی mp3 player بدی به این ماژول و با هندفری بلوتوث گوش کرد؟
      اگه نمیشه شما ماژول بلوتوثی میشناسید که بشه این کارو کرد؟
      تشکرات فراوان :biggrin:
      باید بدونی چه جوری و تحت چه فرمتی دیتای مربوط به صدا رو ارسال میکنه و بعد دیتا رو بخونی رو ارسال کنی.
      هر جور دیتایی رو میشه ارسال کرد چون همشون صفر و یک هستند و فقط باید فرمت ارسال رو بدونی
      زندگی یعنی امید و حرکت
      کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
      سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
      به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
        باید بدونی چه جوری و تحت چه فرمتی دیتای مربوط به صدا رو ارسال میکنه و بعد دیتا رو بخونی رو ارسال کنی.
        هر جور دیتایی رو میشه ارسال کرد چون همشون صفر و یک هستند و فقط باید فرمت ارسال رو بدونی
        سلام
        ببخشید ولی من همون طوری که قبلا گفتم نتونستم اینکار را برای مدت بیش از 10 الی 20 ثانیه انجام بدما.
        آیا شما این کار را نجام دادید؟
        بله من دیتا را به راحتی تبادل کردم و صوت هم یک دیتا است ولی دیتایی که با سرعت انجام می شود و یکسره هستش.
        به نظرم یه مشکلی در ارتباط دارد و این باعث پرشدن بافر و قطع شدن ارتباط می شود البته من از پروتکل یوزارت استفاده کردم شاید spi اینطوری نباشه .

ارسال صوت هم کاری نداره وقتی ارتباط بین دو ماژول برقرار شد شروع به انتقال می کنی (گفتم که گفته باشم)
        اما حیف که در حال ارتباط قطع می شود.
        البته این ماژول نسبت به aubtm از نظر من ارجع تر است ولی خب من نتونستم این کار را نتجام بدهم .
        دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
        وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
        او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

سلام میشه یکم در رابطه با ارسال دیتای صوتی راهنمای کنید
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

نوشته اصلی توسط 011
            سلام
            ببخشید ولی من همون طوری که قبلا گفتم نتونستم اینکار را برای مدت بیش از 10 الی 20 ثانیه انجام بدما.
            آیا شما این کار را نجام دادید؟
            بله من دیتا را به راحتی تبادل کردم و صوت هم یک دیتا است ولی دیتایی که با سرعت انجام می شود و یکسره هستش.
            به نظرم یه مشکلی در ارتباط دارد و این باعث پرشدن بافر و قطع شدن ارتباط می شود البته من از پروتکل یوزارت استفاده کردم شاید spi اینطوری نباشه .

ارسال صوت هم کاری نداره وقتی ارتباط بین دو ماژول برقرار شد شروع به انتقال می کنی (گفتم که گفته باشم)
            اما حیف که در حال ارتباط قطع می شود.
            البته این ماژول نسبت به aubtm از نظر من ارجع تر است ولی خب من نتونستم این کار را نتجام بدهم .
            بله حق با شماست. USART یک پروتکل سریال ساده و راحته ولی با سرعت خیلی پایین. تنها مشکلی که در ارسال صوت و تصویر و داده با حجم بالا بوجود میاد بحث سرعت ارتباط سریال هست
            در مورد AUBTM هم باید بگم من رو که دیونه کرد و به زور تونستم یک ارتباط سریال ازش بگیرم و هیچ AT کامندی هم جواب نمیداد روش. سایتشم بسته شده و کلا حالمو گرفت و ولش کردم
            زندگی یعنی امید و حرکت
            کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
            سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
            برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
            به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : [پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
              بله حق با شماست. USART یک پروتکل سریال ساده و راحته ولی با سرعت خیلی پایین. تنها مشکلی که در ارسال صوت و تصویر و داده با حجم بالا بوجود میاد بحث سرعت ارتباط سریال هست
              در مورد AUBTM هم باید بگم من رو که دیونه کرد و به زور تونستم یک ارتباط سریال ازش بگیرم و هیچ AT کامندی هم جواب نمیداد روش. سایتشم بسته شده و کلا حالمو گرفت و ولش کردم
              سلام
              البته aubtm اگر جواب بده خیلی خب بودش من فکر می کنم سه تا از یکی از فروشگاه های جمهوری خریدم یکیش کار کرد ولی 4 الی 5 تا HC05 که سه تا از همین جا خریدم خیلی خب بودش و کار هم می کنه.
              اما حیف بدردم نخوردش من می خواستم برای یک پروژه ای استفاده کنم که خیلی بد شدش
              من می خواستم یک بلوتوث به چند بلوتوث صوت را بفرسته که هر کاری کردم به یکدونه هم این کار را نتونست انجام بدهد و خلاصه بیخیالش شدم و به صاحب کار گفتم نمی شه oo:
              ولی اگر کسی تونسته من سر و پا گوشم.
              دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
              وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
              او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

سلام دوستان
                آقا من هنوز این مشکلو دارم که هروقت دستور AT میفرستم بینهایت OK میفرسته.مشکل از کجاست؟
                آقا سجاد شما گفتی آخرش یه اینتر بفرس یعنی تو هایپرترمینال چه کار باید بکنیم دقیقا؟ :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosmas
                  سلام دوستان
                  آقا من هنوز این مشکلو دارم که هروقت دستور AT میفرستم بینهایت OK میفرسته.مشکل از کجاست؟
                  آقا سجاد شما گفتی آخرش یه اینتر بفرس یعنی تو هایپرترمینال چه کار باید بکنیم دقیقا؟ :redface:
                  متاسفانه من تاحالا با هایپرترمینال کار نکردم و با هاش آشنا نیستم، شما باید توش بگردین ببینید چجوری ته رشته ارسالی رو با کاراکترهای اینتر یا همون CR/LF یا همون 2تا کد اسکی 10 و 13 (هر 3تاش یه معنی رو میده) میبنده و میفرسته.
                  ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

آقا سجاد دمت گرم.خیلی کارت درسته.طبق گفته شما در هایپرترمینال باید تیک گزینه send line ends with line feeds بزارید.
                    دوستانی که با این ماژول کار کردن.امنیت و دسترسی این ماژول چه جوریه؟یعنی اگه با میکرو طوری طراحیش کنیم واسه باز و بسته کردن در خونه چقدر مطمئنه که همه کس با موبایلشون نتونن در باز کنن؟ :read:

دیدگاه

سلام
                      آقا من اول ماژول راه اندازی کردم و هم با موبایل هم با hyper terminal بش وصل شدم و خیلی راحت راه اندازی شد و AT command هم بش دادم.حالا که تو مدار بستمش و میخام با میکرو ارتباط برقرار کنم ماژول شناسایی میشه و حتی pair هم میشه ولی connect نمیشه و نمیشه باش ارتباط برقرار کرد.به نظر مشکل از کجاست؟باید دوباره راه اندازی بشه؟

دیدگاه

سلام دوستان
                        میخواستم بپرسم این ماژول رو اگر بدون max232 به میکرو وصل کنیم ، این ماژول میسوزد؟

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید بزرگ چنتا سوال داشتم در مورد HC-05
                          1.چطور میشه یه متنی رو با گوشی به این ماژول فرستاد بعد با uart یا usart دقیق نمیدونم کدومش به atmega32 ارسال کرد بعد متنو رو lcd 16*2 نشون داد
                          2.اگر امکانش هست کد بسکامشم بزارید
                          به این صورت
                          1از گوشی ارسال متن
                          2.دریافت از گوشی توسط HC-05
                          3.از HC-05 به atmega32
                          4. از atmega32 به lcd 16*2

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید. من سوالی که می خوام از خدمتتون بپرسم در انجمن قرار دادم ولی کسی جواب نداد(بعد از 10 روز :cry، ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید یا آدرس لینک راهنما رو برام بفرستید.
                            من با ماژول HC05 نزدیک یک ماه هست که درگیرم،تنها کاری که تونستم انجام بدم مد pairing هست(که اون هم کامل نیست)، یعنی با بلوتوث لپ تاپم با ماژول pair می شم و از سمت دیگه با یک pc و پورت سریال+USB به مدار متصل هستم. سمت لپ تاپ برنامه Serial-Com که قرار دادین رو اجرا می کنم و سمت pc هم همین برنامه.جالب اینکه اگر از سمت pc کلمه ای رو send کنم سمت لپ تاپ recieve میشه ولی برعکسش امکان پذیر نیست و اشتباها خود لپ تاپم پیامی که می فرسته خودش دریافت میکنه.
                            مشکل بعدی و اساسی من مشکل مد ATCommand هست. من هر دو مد رو طبق دستورالعملی که آقای آراسته در pdf گفتن رفتم، و چراغ چشمک زن روی پورت 31 میگه که در کدام مد AT هستم ولی طبق ساختاری که بالا خدمتتون گفتم این بار من از سمت pc، هم از طریق برنامه Serial-Com و هم از طریق هایپرترمینال دستورات AT رو وارد می کنم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته، البته یه LED در مسیرش گذاشتم و عکس العملی نشون میده، یعنی دستورات میرن ولی نمی دونم چرا هیچ OK نمی یاد.

دیدگاه

آقای ایمانی فر من منابعی که فرمودین رو یکبار دیگه چک کردم. دارم کم کم به این نتیجه می رسم که ماژول بلوتوث من هم با توجه به مشکلی که در pair داره و هم در عدم پاسخ به دستورات AT Command ،باید پورت 1 برای پاسخ کلا مشکل داشته باشه(Transmit)!!! واقعا دیگه نمی دونم باید چکار کنم. نظر شما چیه؟ اگر لازمه عکس هایی که از مدارم گرفتم با توضیحات دقیق بفرستم براتون؟؟

دیدگاه

خوب ببیین از AT mode1 استفاده کن بعد با نرم افزار SENA BTerm استفاده کن (اگر کوشی یا تبلت اندرویدی داری) با ماژول پیر شو .
                                بعدش هر چی تو گوشی تایپ کنی باید تو کامپیوتر ببینی و برعکس.
                                اگر جواب نداد مدار های واسط رو چک کن صد در صد مشکل از اون ها هست

از ATmode 1 استفاده میکنی یا 2؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X