اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] راه اندازی ماژول HC-05

سلام
    داخل pdf , فقط 7 پایه از 26 پایه ماژول گفته شده که چی هستند , کسی نمیدونه بقیه پایه های ماژول برای چی هستند؟

دیدگاه

با دستور AT+PIO میتونی مستقیم اکثر پایه های PIO رو قطع و وصل کنی یه جوری از این ماژول به صورت ساده میشه مستقیم و بدون قطعات جانبی اصلی مثل میکرو ،استفاده کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrmahdi3
        با دستور AT+PIO میتونی مستقیم اکثر پایه های PIO رو قطع و وصل کنی یه جوری از این ماژول به صورت ساده میشه مستقیم و بدون قطعات جانبی اصلی مثل میکرو ،استفاده کنی.
        میشه بیشتر توضیح بدین؟ اون پایه هایی که برای اتصال پورت usb در نظر گرفته شده چطور باید راه اندازی کرد؟

دیدگاه

با سلام
          اینم لینک دانلود اپلیکیشن بلوتوث کنترل سفارشی همراه با سورس
          Http://Amjadkakeh.Blogfa.Com/Post/5

دیدگاه

لینک خرابه

دیدگاه

برای اتصال ماژول به میکرو راحت ترین کار استفاده از ارتباط سریاله وبرای کامپیوتر هم میشه از یه مبدل usb به سریال استفاده کرد.
              برای استفاده از ارتباط usb ماژول می تونی از pic18f4550 استفاده کنی که بدون هیچ قطعه اضافی مستقیم به پورت usb وصل میشه.

دیدگاه

لینکشو عوض کرده این درسته
                http://amjadkakeh.blogfa.com/
                :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

اینکه سورس نداره !
                  فقط apk هست ...

دیدگاه

سلام
                    من میخام سیم اسپیکر که حدودا پنج متر هست را جمع کنم جاش بلوتوث بذارم میشه؟!
                    احتمالا دوتا بلوتوث لازم داره دیگه یکی روی اسپیکر یکی هم روی دستگاه
                    ولی اینکه کلا باید چیکار کنم و چه بلوتوسی بگیرم نمیدونم
                    از الکترونیک هم سر رشته ندارم
                    کسی کمکم میکنه؟ :read:

دیدگاه

سلام دوستان

من 5 تا ماژول hc-05 دارم که میخام وقتی با گوشی یا تبلت به هرکدوم از این ماژول ها متصل شدم ، هر اطلاعاتی که برای یکی از ماژول ها فرستادم ، برای بقیه ماژول ها هم این اطلاعات ارسال بشه یعنی یه شبکه ایجاد کنم ، آیا میشه hc-05 ها رو شبکه کرد???

الان در حالت عادی ماژول ها باید به جایی وصل نباشن (چون حداکثر یه ماژول بلوتوث میتونه با یک دیوایس ارتباط برقرار کنه) تا بتونم با گوشی به هرکدومشون که خواستم وصل بشم ، به محض دریافت اطلاعات باید به ماژول بعد خودش وصل بشه و اطلاعات رو به اون بده و ارتباط رو قطع کنه

خوب این کار در کل خوبه یا نه اگر راه بهتر یا سریعتری نیست ، برای انجام اینکار و pair شدن و ارتباط و قطع ارتباط باید چیکار کرد و کامنت هاش چی هست????
                      http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

دوستان کسی اطلاعاتی نداشت?

دیدگاه

سلام و درود خدمت دوستان
                          پسورد کانکت شدن HC-05 عدد 1234 میباشد . حالا میخوام اینو تغییر بدم . این امکان وجود داره؟ یا اینکه یک موبایلو یک مرتبه بهش کانکت کنم دیگه نیازی به ارسال پسوورد 1234 مجدد نباشه .

سپاس فراوان .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                            سلام دوستان

من 5 تا ماژول hc-05 دارم که میخام وقتی با گوشی یا تبلت به هرکدوم از این ماژول ها متصل شدم ، هر اطلاعاتی که برای یکی از ماژول ها فرستادم ، برای بقیه ماژول ها هم این اطلاعات ارسال بشه یعنی یه شبکه ایجاد کنم ، آیا میشه hc-05 ها رو شبکه کرد???

الان در حالت عادی ماژول ها باید به جایی وصل نباشن (چون حداکثر یه ماژول بلوتوث میتونه با یک دیوایس ارتباط برقرار کنه) تا بتونم با گوشی به هرکدومشون که خواستم وصل بشم ، به محض دریافت اطلاعات باید به ماژول بعد خودش وصل بشه و اطلاعات رو به اون بده و ارتباط رو قطع کنه

خوب این کار در کل خوبه یا نه اگر راه بهتر یا سریعتری نیست ، برای انجام اینکار و pair شدن و ارتباط و قطع ارتباط باید چیکار کرد و کامنت هاش چی هست????
                            دلیل خاصی داره که می خواین به یکی از ماژول ها ارسال کنید و اون ماژول به بقیه دیتا رو انتقال بده ؟

می تونید برای هر ماژول یه ادرس قرار بدین و برنامه موبایل به صورتی باشه که محیط رو سرچ کنه و به همه ماژول ها اطلاعات رو بفرسته. حالا ماژولی که ادرشس مطابق با خواسته شماست طبق نیازتون بهتون جواب بده.

چرا ناراحتی پاتریک!
                            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                            - از دیدنش ناراحت شدی؟
                            + نه
                            پس چی ناراحتت کرده
                            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
                              دلیل خاصی داره که می خواین به یکی از ماژول ها ارسال کنید و اون ماژول به بقیه دیتا رو انتقال بده ؟

می تونید برای هر ماژول یه ادرس قرار بدین و برنامه موبایل به صورتی باشه که محیط رو سرچ کنه و به همه ماژول ها اطلاعات رو بفرسته. حالا ماژولی که ادرشس مطابق با خواسته شماست طبق نیازتون بهتون جواب بده.
                              سلام

ماژول ها توی یه سالن هستند و فاصله بین هم ماژول تا ماژول بعدی حدود 10 متر هست ، پس من میخام که گوشی یا تبلت به نزدیکترین ماژول متصل بشه (شاید ماژول های آخری رو حتی پیدا هم نکنه) و اطلاعات رو رد و بدل کنه
                              منظور شما از آدرس همون اسم هست?

میخام یه شبکه ایجاد بشه به صورتی که ماژول ها برای بعدیشون ارسال کنن ، این at comment هاش خیلی گنگه !!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                                سلام

ماژول ها توی یه سالن هستند و فاصله بین هم ماژول تا ماژول بعدی حدود 10 متر هست ، پس من میخام که گوشی یا تبلت به نزدیکترین ماژول متصل بشه (شاید ماژول های آخری رو حتی پیدا هم نکنه) و اطلاعات رو رد و بدل کنه
                                منظور شما از آدرس همون اسم هست?

میخام یه شبکه ایجاد بشه به صورتی که ماژول ها برای بعدیشون ارسال کنن ، این at comment هاش خیلی گنگه !!!!
                                چرا این ماژول رو اتتخاب کردین ؟
                                اجباری در استفاده ازش هست ؟

در صورتی که بتونید از سایر ماژول ها بهره ببرید و صرفا هدف از استفاده این ماژول ارتباط با گوشی موبایل هستش یه راه ساده تر هست.
                                باید بگم با اینکه استفاده از ماژول HC-05 در حالت Slave خیلی راحته اما نمیشه به این راحتی اون رو در مد Master استفاده کرد.
                                پیشنهاد من اینکه شما بیای از NRF استفاده کنی و یه برد تبدیل بسازی که روش یه ماژول بلوتوث و یه NRF باشه تا به عنوان واسط بین گوشی و بقیه دستگاه ها ازش استفاده کنی.

ارتباط کاملا امن خواهد بود و سرعت ارتباط هم قطعا بیشتر از بلوتوثه.

چرا ناراحتی پاتریک!
                                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                                + نه
                                پس چی ناراحتت کرده
                                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                                محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X