اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

سلام و خسته نباشید به همه ی اعضای این انجمن .
    منم همین مشکل رو دارم حتی قسمتی از فایل رو حذف کردم حجمشو آوردم پایین که البته راحت کامپایل شد ولی برنامه دچار مشکل شد . اینم از ارور برنامه آخری تو محیط بسکام
    http://uupload.ir/viewer.php?file=bcs4_error.jpg

دیدگاه

درود دوستان
      مشکلی بر نخوردم
      این هم فایلها ... کامپایل شده و آماده ...
      http://s5.picofile.com/file/8170988234/Software_and_GPL_2_.zip.html

موفق باشید
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

عالی ممنون از ارسال فایل اصلاحی مشکل بطور کامل حل شد سپاس بیکران از شما دوستان گرامی.

دیدگاه

سلام دوستان من میخوام یکی بسازم لطفا راهنمایی کنید و بگید فایل کلی ساختش کجاست دانلود کنم :eek:
          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
            سلام دوستان من میخوام یکی بسازم لطفا راهنمایی کنید و بگید فایل کلی ساختش کجاست دانلود کنم :eek:
            http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_files/Elmcie.rar
            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
            ارتباط با من : ir02x6
            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

ممنون دوست عزیز فقط پسوردش چیه
              مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                ممنون دوست عزیز فقط پسوردش چیه
                www.eca.ir یا eca.ir

دیدگاه

اگرکسی جواب بده خیلی خیلی ممنون میشم . این بلندگویاهمان بیزری که دراین سلف سنج استفاده شده برای چیه ؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alixxzaellp
                    اگرکسی جواب بده خیلی خیلی ممنون میشم . این بلندگویاهمان بیزری که دراین سلف سنج استفاده شده برای چیه ؟ :question:
                    کار خاصی انجام نمیده ، هنگام سوییچ از سلف سنج به خازن سنج ، خاموش کردن ، ارور دادن ؛ مراحل کالیبراسیون ( هنگام خطا یا تمام شدن یک مرحله ) صدا ی خاصی تولید میکنه ...

دیدگاه

:byeباسلام به همه دوستان یک سوال ازخدمت کاربران داشتم :question: . تواینترنت یک سلف سنج باpic16f628 ویا باpic16f84 هستش روی بردبورد چندین بارازسایتهای مختلف پروژه رادانلودکردم اما هیچ کدام کارنمی کردند :cry2: خواستم بپرسم آیا کسی هست باpicسلف سنج درست کرده وکارهم می کنه . اگه این طوره لطفا توانجمن قراربده تا ماهم استفاده بکنیم مرسی از توجه دوستان عزیز بی صبرانه منتظر جواب ازسوی دوستان هستم :redface:

دیدگاه

سلام دوستان
                        من تمام مراحل تا Pre-flight3 رفتم و همه چیز درست پیش رفت ولی در فایل آخری Elmcie2_0 موقعی که کمپایلش میکنم ارور زیر رو میده :

خیلی عجیبه! با وجود این ارور باز فایل رو کمپایل میکنه و من پروگرام کردمش اما وقتی مدار به برق میزنم اول روشن شدن اون متن اولی درست میاره اما بعدش حروفهای ناخوانا!!!
                        به نظرتون مشکل چیه؟ کلی زحمت کشیدم تا اعداد بدست بیارم آخر اینطوری شد oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                          سلام دوستان
                          من تمام مراحل تا Pre-flight3 رفتم و همه چیز درست پیش رفت ولی در فایل آخری Elmcie2_0 موقعی که کمپایلش میکنم ارور زیر رو میده :

خیلی عجیبه! با وجود این ارور باز فایل رو کمپایل میکنه و من پروگرام کردمش اما وقتی مدار به برق میزنم اول روشن شدن اون متن اولی درست میاره اما بعدش حروفهای ناخوانا!!!
                          به نظرتون مشکل چیه؟ کلی زحمت کشیدم تا اعداد بدست بیارم آخر اینطوری شد oo:
                          سلام کاک حمید
                          شاید مشکل از بسکام باشه
                          این رو دانلود کن
                          http://s5.picofile.com/file/8120870600/BASCOM_AVR_2_0_7_3_Techno_Electro_COM_.zip.html

اضافه شده در تاریخ :

این پست رو هم نگاه کن ...

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                          درود دوستان
                          مشکلی بر نخوردم
                          این هم فایلها ... کامپایل شده و آماده ...
                          http://s5.picofile.com/file/8170988234/Software_and_GPL_2_.zip.html

موفق باشید
                          [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                          معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                          معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام دوباره
                            نه مشکل از بسکام نیست مهندس گیان
                            فهمیدم مشکل چیه
                            داخل فایل زیپ یک فایل کانفیگ هست به اسم ELMCIE2_0.CFG که حتما باید کنار سورس یا همون برنامه Elmcie2_0.bas باشه وگرنه اون ارور رو میده
                            خب من هم مدار رو تکمیل کردم
                            براش هم جعبه خریدم (جعبه از مدل مهندس هادی هست)
                            طرح دکمه ها هم براش طراحی کردم اگر کسی خواست حتما بگه بهش بدم
                            کالیبره کردن مدار هم اصلا سخت نبود! راهنمای داخل ورد هرچند انگلیسی هستش اما خیلی خیلی ساده و بیان گفته!! انگار داری فارسی میخونی
                            راستی من برای این خازن سنج یک آداپتور 12 ولت 1 آمپر که به نام سوئیچینگ هم از یک فروشگاه که نامش رو نمیبرم خریدم اما 250 میلی آمپر بیشتر نیست!!! واقعا نمیدونم چی بگم به این جور گردانندگان فروشگاه ها
                            ولی قبلا دو تا 5 ولت 1 آمپر از فروشگاه eca خریدم باور کنید 2.3 آمپر خروجیش بود!
                            با این آداپتور 12 ولت 1 آمپر که خروجیش 250 میلی آمپره برای رگولاتور هیتسینک نذاشتم اما رگولاتور هیچ داغ نمیکنه خنک هم هست (حالا نمیدونم بخاطر این هست که رگولاتور اورجینال گذاشتم یا بخاطر جریان کم آداپتور هست!).

اینم عکس از دستگاه خازن سنج من (اگر کیفیتشون پایینه شرمنده شبه اینجوری در اومد، فردا یادم بود دوباره عکس میگیرم در همین پست ویرایش و عکسهارو میزارم) :
                            عکس اولی دستگاه خاموش هستش :

عکس دومی یک خازن الکترولیتی 470 میکرو فاراد بهش وصل کردم :

در آخر هم از تمام دوستانی که برای این تاپیک و این پروژه زحمت کشیدن تشکر میکنم، بخصوص آقا مهدی گل که واقعا دستشون درد نکنه به خاطر همچین پروژه خوب و عالی، و آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیش دارم
                            :nice: :bye

دیدگاه

دوستان یک چیز عجیب، نمیدونم برای شما هم همچین مشکلی هست یا نه!!!
                              من الان مدلهای مختلف خازن رو که تست کردم دیدم در اندازه گیری خازن های عدسی در رنج نانو مثلا یک خازن 100 نانو عدسی که اندازه گیری میکنم عدد نمایش داده شده از حدود 94 نانو شروع به افزایش میکنه و میره بالا و پایین هم نمیاد!! مثل این میمونه داری یک باطری شارژ میکنی و با ولت متر اندازه میگیری باطری رو و ولتاژ میره بالا!!!
                              سریع هم نمیره یواش یواش میره، اولا یک نانو یک نانو میره بالا بعدش 0.5 نانو و در آخر 0.1 نانو هی میره بالا!! من حدود 1 دقیقه صبر کردم تا 115 نانو رفت!
                              این مشکل فقط برای خازنهای عدسی اونم در رنج نانو هست و برای رنج پیکو نیست
                              خازنهای دیگه مثل پلی استیر، MKT، مولتی لایر و الکترولیتی اینجوری نیستند!!
                              کسی این مشکل داره؟ آیا عادیه؟

دیدگاه

سلام حمید جان
                                خیلی خوشحال شدم افرین کارت حرف نداره :job: خیلی تمیز و قشنگ کار کردی
                                این مشکلت خیلی عجیبه من نداشتم! خازن رو تا حد امکان بدون سیم های رابط اندازه گیری کن (مستقیما به ترمینال وصل کن) و مسئله مهم تر این که احتمال میدم حرارت باعث شیفت مقدارت میشه. وقتی درب جعبه بستس و مدار رو روشن گذاشتی بعد مدتی درب رو باز کن ببین رگولاتور تا چه حد گرم شده. راستی توی کدوم حالت اندازه گیری این شیفت رو داری؟ اگه ماله قسمت اندازه گیری سلف \ خازنه ممکنه حرارت باعثش باشه اما تو روش RC حرارت نمیتونه تاثیر گذار باشه چون هم عناصرش اندازه گیریش بالای PCB هست هم به حرارت حساس نیستن. البته LM311 و اون المان ها هم حساس به حرارت نیستن به اون صورت ولی این یه احتماله که باید بررسیش کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X