اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

سلام دوستان
    در رابطه با این lcr meter پس چرا من تصاویر رو که دیدم esr خازنها رو نشون نداده فقط ظرفیت رو زده؟
    مشکل کجاست؟ آیا نشون نمیده یا باید دکمه خاصی زد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electro.kar96 نمایش پست ها
      آیا نشون نمیده یا باید دکمه خاصی زد؟
      دوست عزیز ESR خازن رو اندازه نمیگیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electro.kar96 نمایش پست ها
        سلام دوستان
        در رابطه با این lcr meter پس چرا من تصاویر رو که دیدم esr خازنها رو نشون نداده فقط ظرفیت رو زده؟
        مشکل کجاست؟ آیا نشون نمیده یا باید دکمه خاصی زد؟
        با سلام:
        کاربر گرامی ، E.S.R میتر ها بصورت جداگانه بفروش می رسند. و اکثر L.C.R میتر ها فاقد اندازه گیری E.S.R می باشند.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام... وقت بخیر
          اول تشکر میکنم بخاطر حوصلتون .. و بعدش ی سوال داشتم از شما راجب lc متری که ساختیت...
          تا چه حد میشه رنجش رو تغییر داد؟ شما گفتید از 0,1 پیکو میشه باهاش اندازه گرفت... برای اندازه گیری خازن های کوچکتر از این مقدار چه تغییری باید در سخت افزار و نرم افزار اون ایجاد کنیم؟ و تا چه حد میتونیم این رنج کمش کنیم.. مثلا میشه به مقادیر به حد 0.001 فمتو فاراد یا کمتر از اون هم رسید؟ ممنون میشم راهنمایی بکنید... مچکرم
          نوشته اصلی توسط mahdi_7 نمایش پست ها
          خازن از 0.1 پیکو تا 2200 میکرو که %99 نیاز ها برطرف میشه و سلف از 0.1 میکروهانری تا چندین هانری که سقف بالاشو من چیزی نداشتم باهاش تست کنم دیگه! اولیه و ثانویه ترانس هامو اندازه گرفتم کاملا جواب میده. فقط رنج نانو هانری رو با این برنامه نمیتونه اندازه بگیره به نظر منم نیازی نیست چون رنج نانو هانری توی مدارات مخابراتی فقط مصرف داره که خیلی محدوده و نیازی نیست البته با دستکاری برنامه و سخت افزار هم میشه نانو هانری رو هم اندازه گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plc-s7 نمایش پست ها
            سلام... وقت بخیر
            اول تشکر میکنم بخاطر حوصلتون .. و بعدش ی سوال داشتم از شما راجب lc متری که ساختیت...
            تا چه حد میشه رنجش رو تغییر داد؟ شما گفتید از 0,1 پیکو میشه باهاش اندازه گرفت... برای اندازه گیری خازن های کوچکتر از این مقدار چه تغییری باید در سخت افزار و نرم افزار اون ایجاد کنیم؟ و تا چه حد میتونیم این رنج کمش کنیم.. مثلا میشه به مقادیر به حد 0.001 فمتو فاراد یا کمتر از اون هم رسید؟ ممنون میشم راهنمایی بکنید... مچکرم
            سلام
            کمتر این مقدار نمیشه با این سخت افزار اندازه گیری کرد مقدار فوق العاده کمیه باید طرح عوض شه

دیدگاه

ممنون که پاسخ دادید.... میشه لطفا اگه پیشنهادی دارید بگید؟ ی سرنخ که بتونم دنبالش کنم... ممنون میشم
              کمتر این مقدار نمیشه با این سخت افزار اندازه گیری کرد مقدار فوق العاده کمیه باید طرح عوض شه

پاسخ

دیدگاه

سلام دوباره...
                من برنامه بیسیکی که شما ت و فایل word گذاشتید رو کپی کردم تو بسکام .. کامپایل که میکنم ارور میده... اسکرین شات ارور رو attach میکنم

اگه مشکلی هم برای پروگرام کردن میکرو داشتی بگو تا راهنماییت کنم

دیدگاه

سلام خدمت دوستان واساتید...ممنون میشم فایل هگز وفیوزبیتای این مدارو واسم بذارید

دیدگاه

با سلام...
                    آیا امکان خرید lc متری رو که ساختید هست؟ ممنون میشم جواب بدید ...

سلام

دیدگاه

سلام دوباره...
                      من برنامه بیسیکی که شما ت و فایل word گذاشتید رو کپی کردم تو بسکام .. کامپایل که میکنم ارور میده... اسکرین شات ارور رو attach میکنم
                      http://uupload.ir/files/4gko_اسکرین_شات.jpg

دوست عزیز ESR خازن رو اندازه نمیگیره

دیدگاه

سلام خوب هستید
                        من برنامه رو تو bascom کپی میکنم کامپایل که میکنم error میده.... چرااااا؟ اینم اسکرین شات
                        http://uupload.ir/files/4gko_اسکرین_شات.jpg

نوشته اصلی توسط MZN84 نمایش پست ها
                        لام بر همه
                        اول از همه یه تشکر حسابی میکنم از آقا مهدی که این پروژه با تمام جزئیاتش اینجا قرار دادن.
                        من این مدار رو ساختم و کاملا جواب داد.فقط یه سری نکات هست که باید حتما رعایت بشه موقع ساخت:
                        این مدار به روغن لحیم خیلی حساسه و برای پاک کردن هم میشه از اسپری contact cleaner استفاده کرد.اگر این اسپری دم دست نیست بنزین هم بسیار عالی و مثل این اسپری این کار رو انجام میده.فقط بعد از اسپری یا استفاده از بنزین، سریع باید پشت فیبر رو مسواک بزنین تا خوب تمیز بشه.
                        موقع پروگرام کردن حواستون باشه EEPROM نباید پروگرام بشه. فقط باید حافظه فلش رو پروگرام کنین.فیوز بیت ها هم مثل عکس دوم آقا مهدی باشه.من از PonyProg2000 استفاده کردم.پروگرامرش رو هم خودم ساختم.
                        برای قطعات سعی کنین از دقیق ترین و بهترین جنس استفاده کنین مثلا مقاومت ها رو 1درصد وبا اهم متر امتحان کنین تا نزدیک ترین مقدار رو به مقاومت پیشنهادی داشته باشن.خازن ها هم MKT باشن.
                        سیمهای پراب اتصال خازن و سلف(DUT) رو تا حد امکان کوتاه کنین یا اگه امکانش هست حذف کنین.من حذف کردم و بجاش از پین هدر مادگی نظامی رو برد استفاده کردم.
                        پاور هم 9-12 ولت باشه.هیت سینک رو رگولاتور هم نیاز نیست.خازن عدسی220 نانو(224) قبل و بعد رگولاتور رو میتونین بزرگتر کنین.من470 نانو گذاشتم(474).خازن صافی الکترولیتی قبل رگولاتور(470میکرو) باید از ولتاژ ورودی بزرگتر و ولتاژ خازن صافی الکترولیتی بعد رگولاتور(4*100 میکرو) رو میتونین 6.3 یا 10 ولت بگیرین.ظرفیتش رو هم میتونین افزایش بدین.من برا هردو طرف دوتا 1000میکرو گذاشتم.به خازن های 10 و 47 میکرو دست نزنین.
                        کریستال یک قطعه بسیار مهمیه.اگر خراب یا اشتباه باشه نشون نمیده و شما رو به دردسر میندازه.یه مدار تست کریستال ساده بسازین و امتحانش کنین.تو نت خیلی فراوانه.گوگل کنین Crystal Tester
                        من برا سلف L1 از این سلف های مقاومتی 100 میکرو گذاشتم ولی بعد فهمیدم که75 میکرو بود.البته حرف آقا مهدی در مورد این سلف کاملا درسته.خود طراح(Nard) هم از سلف84 میکرو استفاده کرده.اشتباه در طراحی!. فرکانس من حدود 560 بود
                        بازم میگم مقاومت هارو دقیق با اهم متر امتحان و دقیق انتخاب کنین.حتما 1 درصد باشن.
                        فقط برا کالیبراسیون باید دوتا خازن 100 نانو و 1 نانو که دقیق اندازه گیری شده باشه رو داشته باشین.برای مرحله دوم کالیبراسیون باید به قسمت C و COM خازن وصل بشه.برای قسمت سوم به L\C و COM.این نکته رو دقت کنین.
                        همه چیز تو سایت اصلی خود طراح هست.راهنما هم بی اندازه آسونه!
                        من فیبر رو هم خودم با روش اتو زدم.چاپ رو فیبر هم با همین روش که البته زیاد جالب در نیومد.
                        من چون قصد ساخت جعبه براش نداشتم برا همین یه سری تغییرات تو pcb آقا مهدی دادم. کلید ها رو روی فیبر قرار دادم هچنین یه ورودی آداپتور هم گذاشتم.برای اینکه تو روش اتو به مشکل بر نخورم بعضی از پد ها و ترک ها رو هم کوچکتر کردم.
                        در انتها هم بازم ازآقا مهدی تشکر میکنم.یه چند تا عکس هم پ کردم تا دوستان ببینن.4.2 مگ

دیدگاه

نوع آی سی رو از atm8 به atm16 تغییر دادم... درست شد... اما خب پینهای این دوتا آی سی با هم فرق دارن...... کسی هست راهنمایی کنه؟

دیدگاه

کسی از دوستان فایل شماتیک این lc متر رو داره؟
                            چرا هیچ کس نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

دیدگاه

سلام
                              میشه تیغه های این رله رو مشخص کنید؟ کدوم NC هستش و کدوم NO ؟ مشخص نیستتتت... لطفا جواب بدیددددد ... لطفا
                              برای چی معلوم نیست چی به چیه؟!
                              ببین 3 تا پین داره یکی COM که خب معلومه مشترکه (برای اتصال خازن قطب دار منفیش به این وصل میشه)
                              C پین اتصال خازن برای اندازه گیری در حالت مدار RC هست
                              L/C هم پین اندازه گیری خازن و سلف (با انتخاب تغییر حالت توسط شاسی ها) با مدار اسیلاتور هست
                              به اون 47 نانو توجه نکن چیزی نیست :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plc-s7 نمایش پست ها
                                کسی از دوستان فایل شماتیک این lc متر رو داره؟
                                چرا هیچ کس نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X