اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط alixxzaellp
    دوست عزیز پس حتما یک خازن یک نانو با تولرانس کم پیداکن وبااون کالیبره کن یعنی یک خازن یک نانوبا پسوند J باشدنه K پسوند J یعنی تولرانس خازن5درصداست وپسوند K یعنی تولرانس خازن 10درصد است .فرق نمی کندپولیسترباشدویا MKT مهم این است که تولرانسش کم باشه . توجه کن حتما حتما خازن یک نانوموجوددرمدارهم این ویژگی روهم داشته باشه تادقت مدارهم بالا بره.من هم مثل شما همین مشکل راداشتم چندتاخازن n1J گرفتم ودربازاربایک خازن سنج دقیق وحرفه ای اندازه گرفتم نه با مولتی مترهای معمولی که امکان اندازه گیری خازن راداره .دوتاازخازنهایی که تولرانسش پایین بودیکیش رودرخودمداراستفاده کردم بااویکی هم کالیبرش کردم .
    مهندس دقت نکردی
    من خازن رو با دستگاه خوب اندازه گرفتم و عدد 1079.5 پیکو رو به من داد.من این عدد رو به برنامه میدن و دستگاه رو راه می اندازم بعد اخر برنامه در دستگاه خودم که باید مقدار خازن رو نشون بده به جای 1نانو 108 پیکو نشون میده
    این مشکل ربطی به خازن و مقدار خطا نداره که!!
    ممنون

دیدگاه

اگر1079.5راضریب 0.1بکنیم میشود 10795 مومیزحذف میشه بعداین رقم کامپایل کن وای سی روپروگرم کن :nerd:

دیدگاه

دوستانی که دنبال جایگزین bs250 هستند bs170 هم باید جواب بده.نکته مهم در باره ی این ترانزیستورها اینه که بسیار به الکتریسیته ساکن حساسند و ممکنه با کوچکترین تماس دست بسوزند! برای لحیم کردنشون بهتره هویه را از برق جدا کرده و تا داغه زود لحیمکاری بشن. گاهی اگه به نوک هویه یه فازمتر بذاری روشن میشه! فکر کنم یه چیز مثل اثر القائ مغناطیسی باشه چون المنت حالت یه سیم پیچ داره.البته اگه از این دستکشهای ارت داشته باشید بهتره.
        اینکه از این ماسفت استفاده کرده بخاطر اینه که مقاومت داخلیش کمتر از bjt هست و براحتی با میکرو راه اندازی شده و افت ولتاژی روی ترانزیستور واقع نمیشه و دقیقا مثل یه کلید عمل میکنه و جریانی از پورت میکرو کشیده نمیشه.
        دوستان نمیشه این مدار را کاری کرد که esr خازن را هم نشون بده؟ اگه میشد منم میساختمش و دیگه چیزی کم نداشت! :agree:
        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام اقا منم میخوام بسازم این اقای mahdi.7 هستند هنوز یا دیگه رفتند؟؟؟؟؟
          تو eca افراد مبتدی نمی تونن فعالیت کنند این واقعیت انجمن شماست!

دیدگاه

درود

نکته ای که باید توجه شود این است که در ظرفیت های کم سیم پیچ بسامد(فرکانس ) به چند صد کیلو هرتز (تا 600کیلو هرتز) میرسد در حالی که در فریت های ساده بسامد تا 100 کیلوهرتز رفتار نسبتا خظی دارد و توصیه شده است.

دیدگاه

آقا مهدی سلام
              ابتدا باید یه تشکر ویژه کنم از زحمات شما؛ و البته دیگر دوستانی که تو این تاپیک وقت گذاشتن.
              از روی نقشه ارایه شده؛ تا بحال 2 تا مدار تو آلتیوم طراحی کرده و ساختم - البته تو قالب SMD -؛ ولی متاسفانه رو صفحه LCD هیچکدوم از اونها نوشته ای مشاهده نمی کنم. یعنی ال سی دی کاملا سفیده و کارکتری روش نمایش داده نمیشه.
              اولین مدار رو -البته با فیبر 2 رو- خودم درست کردم و نهایتا چون روی ال سی دی هیچی نداشتم؛ گفتم شاید بخاطر عدم ساخت دقیق با دست هست؛ لذا با ایجاد تغییرات جزئی، کار رو به سازندگان فیبر سفارش دادم. اما متاسفانه بازهم همون شرایط حاکم هست و روی ال سی دی هیچی ندارم.
              لازمه بگم که بودن و نبودن میکرو کنترلر روی پایه آیسی، هیچ تاثیری روی قصه نداره و تنها تفاوت، بوقی هست که از بازر شنیده میشه؛ لذا بنظر اولین ایرادم تو نحوه پروگرام کردن میکرو هست.
              میکرو رو با پراگرامر TNM 2000 پروگرام میکنم؛ آدرس ذیل:

البته باید بگم شکل و ظاهر بخش تنظیم فیوز بیتها، با اونچه که شما ارایه دادید -در Bascom- متفاوت هست و البته پروگرامر من هم با بیسکام مچ نمیشه؛ لذا مجبورم از برنامه مختص به پروگرامر خودم استفاده کنم.
              تو آدرس ذیل عکسهای تنظیم فیوز بیتها و نمای کلی برنامه پروگرامر رو گذاشتم.

ضمنا 2 تا عکس از پشت و روی فیبر هم تو آدرس ذیل گذاشتم

نمی خوام زحمت های شما رو نادیده بگیرم، اما با این هزینه و وقتی که گذاشتم، اگه یه ال سی متر دقیق میخریدم؛ به نفعم بود!
              ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط EBI2009
              با تشکر از مهدی آقا و جناب نوربخش و سایر دوستان
              من هم lcمتر رو ساختم ...ولی با یک سری تغییرات در برد به شرح زیر :
              ..............
              5نکته مهم در مورد پروگرام برنامه: حتما از پروگرامری استفاده باید کرد که بتوان فیوز بیت EESAVE را برنامه ریزی (صفر) کردمشکلی که برای من پیش آمد و پروگرام TNM2000 این فیوز بیت رو نشون نمیدادو با پروگرام هاتل مشکلم حل شد
              در پایان عکسای برد مونتاژ شده و نهایی رو میزارم

وبا توجه به مشکلات اکثر دوستان در پروگرام .....فلوچارت مرحله اول -دوم سوم و چهارم که خودم ساختم واستفاده کردم رو هم قرار میدم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره :job:

جناب Ebi2009 سلام
              میشه دقیقا بفرمایید مشکلی که توی پروگرامر TNM2000 بخاطر عدم امکان تنظیم فیوز بیت EESAVE پیش میومد چیه؟
              آیا نوشته های روی LCD مشاهده نمیشد یا ایراد دیگه ای هست؟
              لطفا مشکل بالا که -تو پست قبلی- عنوان کردم رو ملاحظه کنید و بفرمایید آیا شما هم همین ایراد رو داشتید؟

---------------------------------------
              رفع ایراد و انتقال تجربه:
              دوستان:
              1-ایراد نشون ندادن LCD به اشتباه قرار دادن مقاومت 47K بجای 4.7K بر می گشت؛ 3 تا مقاومت 36 و 37 و 38 رو که بین پایه های میکرو LCD قرار داره اشتباه جایگذاری کرده بودم.
              2- معادل فیوز بیت EESAVE در پروگرامر های قدیمی؛ EEPROM Erase Protection هست. و در حقیقت بر خلاف گفته دوستمون EBI2009 ،در پروگرامر MTN2000 هم این فیوز بیت هست اما با اسم دیگه ای.
              3- برای تطبیق فیوز بیت ها در پروگرامر های جدید و قدیم، میتونید به سایت http://www.engbedded.com/fusecalc/ مراجعه و با انتخاب قطعه، نوع فیوز بیت رو مشخص کرده و تطبیق گزینه ها رو در پروگرامر های جدید و قدیم ببینید.
              جدیدترین ویرایش توسط infoshinfo; ۱۸:۴۹ ۱۳۹۵/۱۰/۰۵.

دیدگاه

با سلام من این مدار رو ساختم و مراحل کار رو انجام دادم اما بعد از پروگرم کردن فایل آخری
                اول اطلاعات درست روی ال سی دی میاد بعد که میخوام قطعات رو اندازه گیری کنم چرت و پرت روی ال سی دی میاد ولی مدار کار میکنه چون دکمه ها رو که میزنم مدار عمل میکنه
                میکرو رو عوض کردم مراحل رو هم چندبار از صفر شروع کردم بازم فرقی نکرد لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

با سلام
                  مشکل برطرف شد
                  مشکل مربوط به فایل برنامه بود از سایت سازنده فایلها رو دوباره دانلود کردم و مجدد کامپایل و پروگرم شد و الان داره کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط infoshinfo نمایش پست ها

جناب Ebi2009 سلام
                    میشه دقیقا بفرمایید مشکلی که توی پروگرامر TNM2000 بخاطر عدم امکان تنظیم فیوز بیت EESAVE پیش میومد چیه؟
                    آیا نوشته های روی LCD مشاهده نمیشد یا ایراد دیگه ای هست؟
                    لطفا مشکل بالا که -تو پست قبلی- عنوان کردم رو ملاحظه کنید و بفرمایید آیا شما هم همین ایراد رو داشتید؟
                    سلام فیوز بیت eesaveمربوط به ذخیره مقادیر در مراحل برنامه ریزی میکرو هستش به نمایش lcd ربطی نداره....شما پایه های میکرو وlcdرو مطابق شماتیک اولیه چک کن ...درنهایت اگر میکرو smd استفاده کردی بین پایه ها رو اسپری خشک ناهید ومسواک تمیز کن ...اگر مشکل رفع نشد میکرو و lcd رو جداگونه تست کن
                    جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
                    دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebi2009 نمایش پست ها
                      سلام فیوز بیت eesaveمربوط به ذخیره مقادیر در مراحل برنامه ریزی میکرو هستش به نمایش lcd ربطی نداره....شما پایه های میکرو وlcdرو مطابق شماتیک اولیه چک کن ...درنهایت اگر میکرو smd استفاده کردی بین پایه ها رو اسپری خشک ناهید ومسواک تمیز کن ...اگر مشکل رفع نشد میکرو و lcd رو جداگونه تست کن
                      دوستان توجه کنن اگه بعد از پروگرم کردن فایل آخر اطلاعات روی ال سی دی درست نشون داده نمیشه ولی مدار کار میکته یعنی وقتی کلید های مدار رو میزنین عمل میکنه مشکل مربوز به فایل است که کامپایل کردین از سایت سازنده مجددا دانلود کنین و با مقادیری که نوشتین رو وارد و کامپایل کنین درست میشه منم همین مشکل رو داشتم ربطی هم به پروگرمر نداره خودم TNM2000+ دارم و با همین پروگرم کردم و فیوز بیت ها رو هم با همین تنظیم کردم

دیدگاه

سلام.واسه نوشتن فصل دوم پایان نامم که موضوعش ساخت خازن سنج دقت بالاس دچار مشکل شدم
                        فصل دوم:معرفی ساختار و نحوه عملکرد خازن سنج های آنالوگ و دیجیتال
                        هرچیم گشتم چیزی پیدا نمیکنم.
                        اگه میتونین راهنمایی کنین
                        ممنون
                        جدیدترین ویرایش توسط hesam_hesam; ۰۰:۰۹ ۱۳۹۵/۰۵/۱۸.

دیدگاه

سلام
                          راستش نیاز به یه LC متر پیدا کرده بودم و تو تاپیک ها به این قسمت برخوردم و شروع به ساخت LC متر جناب نوربخش کردم
                          با سلام، چندی پیش داش مهدی خودمون یه LC متر ساخت و من هم کنجکاو شدم که یکی بسازم! چرا که هم نکات آموزشی داره و هم اینکه تا حدودی کاربردیه! قبل از هر چیز یه گشتی توی اینترنت زدم و دیدم که سایت ها و افراد بسیار زیادی در اینترنت هستند که در تمام سطوح ( از مبتدی تا حرفه ای ) به این موضوع پرداختن ( البته هیچکدوم فارسی نبودن! )،

برنامه خودم رو نوشتم و فرکانس مترش عالی کار می کرد و مشکلی نداشت
                          قسمت بعدی کار ساختن نوسان ساز بود که با LM393 ساختمش ولی مشکل همین جا بود که اصلا فرکتنس مورد نظر حتی با یه تقریب هم درست در نمیومد و فرکانس ها کاملا اشتباه بودن البته فرکانس تولیدی و نه فرکانس خونده شده چون فرکانس متر رو چندین بار چک کردم و مشکلی نداشت
                          این نوسانساز اصلا فرکانس درستی تولید نمی کنه و فرکانس هم مدام در حال تغییره و متناسب با رنج در حد چند صد هرتز تا چند 10 کیلو هرتز تغییرات داره
                          نمی دونم مشکل از کجاست (حتی با LM 311 هم تست کردم و همین مشکل وجود داشت)
                          اگه کسی با این نوسانساز کار کرده ممنون میشم کمکم کنه
                          جدیدترین ویرایش توسط فرید الدین میرزایی; ۱۳:۴۸ ۱۳۹۵/۰۵/۱۸.

دیدگاه

سلام دوستان.من الان اومدم فایل pre-flight1.bas رو کامپایل کنم که این ارور رو داد
                            Error : 0 Line : 71 [ADC_MUX entry not found in DAT file] , in File : C:\Users\pc\Desktop\REV 2\Pre-flight1.bas
                            Error : 0 Line : 74 [ADC_MUX entry not found in DAT file] , in File : C:\Users\pc\Desktop\REV 2\Pre-flight1.bas

مشکل از چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farokh110 نمایش پست ها
                              سلام دوستان.من الان اومدم فایل pre-flight1.bas رو کامپایل کنم که این ارور رو داد
                              Error : 0 Line : 71 [ADC_MUX entry not found in DAT file] , in File : C:\Users\pc\Desktop\REV 2\Pre-flight1.bas
                              Error : 0 Line : 74 [ADC_MUX entry not found in DAT file] , in File : C:\Users\pc\Desktop\REV 2\Pre-flight1.bas

مشکل از چیه؟
                              از این فایل استفاده کنید ...

ترجیحا فقط جاهایی که باید توسط شما تغییر داده بشن رو تغییر بدید و به جاهای دیگه دست نزنید
                              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                              ارتباط با من : ir02x6
                              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 نمایش پست ها
                                از این فایل استفاده کنید ...

ترجیحا فقط جاهایی که باید توسط شما تغییر داده بشن رو تغییر بدید و به جاهای دیگه دست نزنید
                                نه جایی رو دست نزدم. از این فایلی که الان دادین استفاده کردم ولی همین ارور رو میده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X