اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط nima_zeus

حالا مونده مقادیری که باید وارد کنم.مقدار خازن 100Nf و 1Nf رو چقدر باید وارد کنم؟(اخه lcr متر Hioki دم دست ندارم )

حتما باید خودم یک خازن رو با دستگاه اندازه بگیرم یا همین اعداد بقیه رو بزنم درسته؟

ممنون
    با اعداد بقیه چکار داری ؟ oo: مگه مطالب رو نخوندی...با یک lcr متر دقیق باید خازناتو اندازه بگیری تو برنامه بزاری....مگه کدوم شهری؟ دانشگاهها .. کارگاه ها ...مراکز آموزشی فنی حرفه ای ...همه دارن :read:
    جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
    دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
      با اعداد بقیه چکار داری ؟ oo: مگه مطالب رو نخوندی...با یک lcr متر دقیق باید خازناتو اندازه بگیری تو برنامه بزاری....مگه کدوم شهری؟ دانشگاهها .. کارگاه ها ...مراکز آموزشی فنی حرفه ای ...همه دارن :read:
      ممنون

خونده ام.ولی فکر کردم اعداد ثابته :biggrin:

من مشهدم.پس باید بگردم دنبال یک دستگاه دقیق

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان اگه امکانداره یه فایل تکمیلی بزارید که کدوم مدار رو بسازیم
        مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
          سلام خدمت همه دوستان اگه امکانداره یه فایل تکمیلی بزارید که کدوم مدار رو بسازیم
          سلام

اینم لینک
          http://s5.picofile.com/file/81076277...meter.zip.html
          حتما صفحه ی 2 همین تاپیک رو کامل بخونید.

دیدگاه

سلام
            این طرح برای پنل جعبه ای هست که استفاده کردم
            میزارم اگر کسی لازم داشت استفاده کنه
            عکس :

لینک دانلود عکس RAR شده :
            کد:
            http://hamidup.persiangig.com/LC_Meter/LC_Meter_Panel.rar/dl

دیدگاه

سلام دوستان

من مدار رو درست کردم و قسمت اول برنامه به درستی اجرا شد.حالا مونده کالیبره کردن.کسی از دوستان مشهد دستگاه دقیق داره ؟

ممنون میشم بهم خبر بده و از دستگاش استفاده کنم.

اینم عکس مدار من:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                خب در این پست عکس های PCB و داخل دستگاه و درحال کار بودنه دستگاه رو میزارم:

اول از همه عذر خواهی میکنم بابت حجم نسبتا زیاد عکس ها و همچنین نور کم و... خیلی عکس گرفتم و پاک کردم تنظیم نور و... خیلی سخت بود!
                به بزرگی خودتون ببخشید

عکس از PCB طراحی شده در پروتئوس:

عکس راهنمای روی جعبه طراحی شده در محیط پروتئوس:

همونطور که میبینید جای عبارت های L/C و C/C عوض شده چون توی طراحی اول جابجا گذاشته بودم :mrgreen:

عکس مدار:

همونطور که میبینید مقاومت ها درصد بوده و خازن های بی پلار MKT هستند.
                کنار بیزر اون خازن اتصال کوتاه شده و به جای مقاومت 470 اهم از مقاومت 0 اهم استفاده شده (همونطور که توی پست قبلی گفتم)
                راهنمای قطعات با روش اتو چاپ شده (خود PCB رو دادم بیرون زدن)
                برای رگولاتور یدونه هیت سینک کوچیک رو یک طرفشو شکستم و گذاشتم :mrgreen:
                اگه دقت کنید بدلیل این که فیش های منبع تغذیه ای پیچ های بزرگی داشتن و توی جعبه جاشون نمیشد پیچ هاشون رو تا جایی که توی جعبه جا بشه با سنگ فرز تراشیدم!

عکس پشت PCB:

همونطو که میبینید یک مقاومت 10 کیلو پشت مدار لحیم کردم. دلیلش اینه که موقع کشیدن شماتیک یادم رفت مقاومت 10 کیلو خروجی اسیلاتور رو بزارم بعد مجبور شدم از پشت مدار لحیمش کنم!
                البته نگران نباشد PCB رو اصلاح کردم و این مقاومت رو بهش اضافه کردم اگه دقت کنید زیر اسیلاتور میکرو یه مقاومت هست که زیرش یه جامپر کوچیک هست. اون جامپر برداشته شد و مقاومت جا مونده رو گذاشتم اونجا! به عکس PCB یک بار دیگه نگاه کنید این مقاومت رو میبینید!!

خب عکس های دستگاه موقع کار: (چون وقتی در دستگاه بسته باشه دوربین نوشته های LCD رو درست نشون نمیده بدون گذاشتن درش عکس گرفتم)

اندازه گیری خازن 100 نانو:

اندازه گیری خازن 1000 میکرو الکترولیتی:

اندازه گیری خازن 2.2 میکرو MKT:

اندازه گیری خازن 470 پیکو عدسی:

حالت سلف متر:

اندازه گیری سلف دست پیچ:

اندازه گیری سلف 100 میکرو:

اندازه گیری سیم پیچ اولیه ترانس سوییچینگ دست پیچ: (اولین بهانه برای ساخت این LC متر )

اندازه گیری سیم پیچ اولیه ترانس 220 به 12 : (25.465 هانری)

این هم PCB طراحی شده توی محیط پروتئوس:

http://s5.picofile.com/file/81076277...meter.zip.html

خب توضیحات بالاخره تموم شد دوستان اگه نظری , سوالی , انتقادی , پیشنهادی چیزی درباره این LC متر و LC متر جناب نوربخش دارن خوشحال میشیم بگین :nerd:

برای دوستانی که توی مراحل پروگرام مشکل دارن به فلوچارت زیر که دوست خوبم EBI2009 تهیه کرده توجه کنن و به راحتی پروگرام کنن:

بادرودوتشکراززحمات شمابرای ال سی مترمهندس بیزحمت فال هکزپی سی بی ولیست قطعات رادرسایت پلودنماییدفایل لایوت مشکل دارد

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

من این مدار رو درست کردم فقط تو قسمت کالیبر pre-flight 2 و قسمت nulling گیر میکنه و جلو نمیره فقط یک نقطه پر میشه و ثابت میمونه
                  ممنون میشم اگه بزرگواری کنین و منو راهنمایی بفرمایین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramin_49
                    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

من این مدار رو درست کردم فقط تو قسمت کالیبر pre-flight 2 و قسمت nulling گیر میکنه و جلو نمیره فقط یک نقطه پر میشه و ثابت میمونه
                    ممنون میشم اگه بزرگواری کنین و منو راهنمایی بفرمایین
                    سلام ، فیوز بیت ها رو درست پروگرام کردید ؟؟؟
                    پشت برد رو با اسپری برد شور ، خوب بشورید ...
                    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                    ارتباط با من : ir02x6
                    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

بلاخره درستش کردم :wow: ایراد از فیوز بیتها و یه دونه bs250 ها بود خیلی عالی داره کار میکنه دقتش حرف نداره با تشکر فراوان از دوستانی که توی این تاپیک فعالیت کردن مخصوصا گرد آورنده مدار آقا مهدی دمتون گرم پیروز باشید

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط ir02x6
                      سلام ، فیوز بیت ها رو درست پروگرام کردید ؟؟؟
                      پشت برد رو با اسپری برد شور ، خوب بشورید ...
                      سلام آقا دست شما درد نکنه مشکل از همون فیوز بیتها و ماسفت بود لطف کردین بابت راهنمایی

دیدگاه

سلام دوستان

مدار من یک مشکلی داره!!

پری فلایت 1 و 2 رو کاملا درست انجام میده و هیچ مشکلی هم نیست ولی پری فلایت 3 وقتی به پایان برنامه می رسه که باید مقدار خازن رو نشون بده اشتباه نشون میده و خازن رو 108 پیکو نشون میده !!
                        توی قسمت فلایت 2 عددی که اخرش نشون میده درسته یعنی 102 نانو فاراد نشون میده.

وقتی هم که برنامه رو با همین اعداد کامل میکنم هیچی نشون نمیده یعنی قطعه رو که وصل میکنم انگار هیچی وصل نیست و صفر نشون میده
                        ولتاژ ورودی 12 ولته و فیبر کاملا تمیز شده .سلف روی مدار هم 100 میکرو هانری هستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima_zeus
                          سلام دوستان

مدار من یک مشکلی داره!!

پری فلایت 1 و 2 رو کاملا درست انجام میده و هیچ مشکلی هم نیست ولی پری فلایت 3 وقتی به پایان برنامه می رسه که باید مقدار خازن رو نشون بده اشتباه نشون میده و خازن رو 108 پیکو نشون میده !!
                          توی قسمت فلایت 2 عددی که اخرش نشون میده درسته یعنی 102 نانو فاراد نشون میده.

وقتی هم که برنامه رو با همین اعداد کامل میکنم هیچی نشون نمیده یعنی قطعه رو که وصل میکنم انگار هیچی وصل نیست و صفر نشون میده
                          ولتاژ ورودی 12 ولته و فیبر کاملا تمیز شده .سلف روی مدار هم 100 میکرو هانری هستش.
                          کسی از دوستان نظری درباره ی مشکل من نداره!!!
                          ممنون میشم یکی کمک کنه

دیدگاه

سلام . دوست گرامی یک خازن یک نانورابایک خازن سنج اندازه گیری کن سپس اندازه به دست اومده رو به پیکوتبدیل کن سپس این مقدارراکه به پیکوتبدیل کردی تقسیم بر0.1 بکن . حتما درست میشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alixxzaellp
                              سلام . دوست گرامی یک خازن یک نانورابایک خازن سنج اندازه گیری کن سپس اندازه به دست اومده رو به پیکوتبدیل کن سپس این مقدارراکه به پیکوتبدیل کردی تقسیم بر0.1 بکن . حتما درست میشه .
                              سلام

من این عدد رو وارد میکنم.برنامه تا اخر برنامه همه چیز رو درست نشون میده ولی در اخر عدد خازن رو به جای 1نانو 108 پیکو نشون میده.(موقع اجرا برنامه)
                              قسمت پری فلایت 1 و 2 رو هم کاملا درست اجرا میکنه.
                              مقدار مقاومت ها و ماسفت ها و ترانزیستور ها همه چک شده.

دیدگاه

دوست عزیز پس حتما یک خازن یک نانو با تولرانس کم پیداکن وبااون کالیبره کن یعنی یک خازن یک نانوبا پسوند J باشدنه K پسوند J یعنی تولرانس خازن5درصداست وپسوند K یعنی تولرانس خازن 10درصد است .فرق نمی کندپولیسترباشدویا MKT مهم این است که تولرانسش کم باشه . توجه کن حتما حتما خازن یک نانوموجوددرمدارهم این ویژگی روهم داشته باشه تادقت مدارهم بالا بره.من هم مثل شما همین مشکل راداشتم چندتاخازن n1J گرفتم ودربازاربایک خازن سنج دقیق وحرفه ای اندازه گرفتم نه با مولتی مترهای معمولی که امکان اندازه گیری خازن راداره .دوتاازخازنهایی که تولرانسش پایین بودیکیش رودرخودمداراستفاده کردم بااویکی هم کالیبرش کردم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X