اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

:wow: مرحله دوم هم OK شد ، بعد از شستن برد با CONTACT CLEANER سرعت میکرو به طور چشم گیر افزایش پیدا کرد !
    فیلم مرحله دوم (جدید):
    سرور Persiangig :
    http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_...w.mkv/download
    سرور 4Shared :
    http://www.4shared.com/video/QNMD1M9...ight2-new.html

اما تو مرحله سوم فرکانس همچنان صفر است ! خروجی LM311 هم حدود 0.2 ولت است :sad:

نوشته اصلی توسط spgpayam
    وحید جان کاشکی یبار هر دوتا ایسی (atmeag8 و lm311 ) رو عوض کنی..خوده من چند بار بخاطر اینکه یکی از پورتهای میکرو سوخته بود رفتم سر کار...از سوکت واسه 311 استفاده کردی دیگه؟
    میکرو رو هم عوض کردم فرقی نکرد ، ML311p هم فعلا همون یکی رو دارم ، برا 311 هم از سوکت استفاده کردم .
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

با سلام
      یه سوال در مورد مدار اقای نوربخش
      طبق توضیحاتی که فرمودید ماید برای محاسبه مقادیر خازن یا سلف سه پارامتر F0 ,Fref ,Fx نیاز هست که تا جایی که من فهمیدم FX فرکانسی هست که وقتی خازن و یا سلف مجهول به مدار وصل هست .تولید میشه
      F0 هم فرکانسی هست که وقتی C0 و L0 به مدار وصل هست ولی خازن یا سلف مجهول وصل نیست .تولید میشه
      این فرکانس رفرنس چی هست ؟و از کجا و چطور بدست میاد
      روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
        با سلام
        یه سوال در مورد مدار اقای نوربخش
        طبق توضیحاتی که فرمودید ماید برای محاسبه مقادیر خازن یا سلف سه پارامتر F0 ,Fref ,Fx نیاز هست که تا جایی که من فهمیدم FX فرکانسی هست که وقتی خازن و یا سلف مجهول به مدار وصل هست .تولید میشه
        F0 هم فرکانسی هست که وقتی C0 و L0 به مدار وصل هست ولی خازن یا سلف مجهول وصل نیست .تولید میشه
        این فرکانس رفرنس چی هست ؟و از کجا و چطور بدست میاد
        اگه دقت کرده باشین در پست های مربوط به توضیحات استاد نوربخش فرمودن که در مدار ایشون جهت عملکرد مناسب باید فرکانس رفرنس دقیقی به مدار اعمال بشه.

سپس گفته شده که این فرکانس رو با استفاده از دستگاههای مولد فرکانس و با دامنه مناسب تولید و به مدار اعمال کنید.(البته بعد از رفتن به مرحله کالیبراسیون از طریق شستی مربوطه)

در اخر سر ثابت هایی(اگه درست یادم باشه) بیان شده که باید با استفاده از اونها و تغییر اعداد، فرکانس مورد نظر را بر روی نمایشگر نمایش دهید و در صورت بروز مشکل اعداد داخل رجیستر OCR مربوط به تایمر را هم دستخوش تغییر کنید.(در حد یک واحد)

البته امیدوارم منظور شما رو درست فهمیده باشم و توضیحات ارائه شده مناسب با اون ها بوده باشه.

موفق باشید
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

سلام
          ببخشید وحید جان اون عکس فیوز بیت ها ماله mega88 بود (برای درایور براشلس) و اشتباه گذاشته بودم شرمنده
          این عکس درسته:

سلام بچه ها
          راستش من همیشه این تاپیک رو پیگیری میکنم.قطعات اصلیشو گرفتم.امادیدم کسی جواب ایده ال رو نمیگره البته به جز اقا مهدی. :applause:
          اومدم بگم که ال سی متر اماده چنده؟
          اما خوب اقا مهدی اومدن و مایه دلگرمی شدن.
          حالا من چندتا سوال دارم. :redface:
          این 3تاکلید که گذاشتید.باید چی بگم برای خریدش؟(یعنی پوش باتوم هستش که بعد از کلید رو زدن بر میگرده؟یا نه بعد از زدن کلید میره داخله ومیمونه ودوباره باید کلید رو زد تا به حالت اولش برگرده؟(یعنی فنر داخلشه؟)

برای قسمت ورودی تغذیه.یه چیز دایره ای مشکی هستش که روی قاب هستش.این اسمش چیه.اگه لینکی یا عکسی ازش تو نت هست ممنون میشم کمک کنید :nerd:
          بعد تو قسمت پی سی بی.
          ah rad جان اصلا مدار کاری نداره یه ذره حوصله + وقت که داشته باشی به راحتی میسازیش و سال ها استفاده میکنی و نیازت برطرف میکنه
          LC بدرد بخور هم از 100 تومن باید بالا تر باشه...

این 3 تا کلید نیست همونطور که قبلا توضیح دادم شاسی هستن
          اون دایره سیاه هم فیش مادگی تغذیه هست (فیش های اداپتوری استاندارد) که روی جعبه بسته میشه و انواع مختلفی داره میتونی هر کدوم رو که خواستی استفاده کنی
          یه ترک دور پایه میکرو چرخیده ودور زده.اینو بیرون میسازن؟ یا بهتر نیست یه جامپر دیگه استفاده کرد؟
          ممنون
          منظورت اون ترکی هست که دور پین 12 میکرو چرخیده؟ چرا به این گیر دادی حالا؟! همینجوری خوبه دیگه جامپر هم نمیشه گذاشت PCB رو خیلی فشرده طراحی کردم و جای جامپری نیست دیگه.
          آقا مهدی دسته شمام درد نکنه..خوب عزیزم از اول همینجوری توضیح میدادی که ما هم اینقدر به مشکل نخوریم..البته من الان سر کار هستم،عصر میرم خونه تست میکنم...خدا امواتت رو بیامرزه داداش :agree:
          مگه قبلا چیجوری توضیح میدادم؟! هر جا دوستان مشکلی داشتن کمکشون کردم والا جور دیگه ای بلد نیستم!
          ممنون داداش خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
          :wow: مرحله دوم هم OK شد ، بعد از شستن برد با CONTACT CLEANER سرعت میکرو به طور چشم گیر افزایش پیدا کرد !
          فیلم مرحله دوم (جدید):
          سرور Persiangig :
          http://ir02x6.persiangig.com/elmcie_files/Pre-flight2-new.mkv/download
          سرور 4Shared :
          http://www.4shared.com/video/QNMD1M9Qce/Pre-flight2-new.html

اما تو مرحله سوم فرکانس همچنان صفر است ! خروجی LM311 هم حدود 0.2 ولت است
          تبریک میگم قسمت خازن سنج RC رو راه انداختی :applause: دیدی کار خاصی نداشت فقط یکم دقت میخواست!
          همیشه توی مدارات فرکانسی حواست به روغن لحیم های باقی مونده روی فیبر باشه دردسر درست میکنه و حتما برای کارکرد درست و مطمئن مدار باید با اسپری تمیزش کنی

برای مرحله سوم توی خط هفتم برنامه مقدار خازن 1 نانو رو به دهم پیکو فاراد وارد کن بعد پروگرام کن. بعد مقدار Pre_flight_elcie_f_null رو چقدر نشون میده؟ صفر؟ حواست باشه خازن 1 نانو رو وصل نکرده باشی
          اگه مقدار Pre_flight_elcie_f_null صفر هست یعنی اصلا اسیلاتور نوسان نمیکنه یا تغذیش مشکل داره یا قطعات یا لحیم کاری. ببین اشکال کجاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
            اگه دقت کرده باشین در پست های مربوط به توضیحات استاد نوربخش فرمودن که در مدار ایشون جهت عملکرد مناسب باید فرکانس رفرنس دقیقی به مدار اعمال بشه.

سپس گفته شده که این فرکانس رو با استفاده از دستگاههای مولد فرکانس و با دامنه مناسب تولید و به مدار اعمال کنید.(البته بعد از رفتن به مرحله کالیبراسیون از طریق شستی مربوطه)

در اخر سر ثابت هایی(اگه درست یادم باشه) بیان شده که باید با استفاده از اونها و تغییر اعداد، فرکانس مورد نظر را بر روی نمایشگر نمایش دهید و در صورت بروز مشکل اعداد داخل رجیستر OCR مربوط به تایمر را هم دستخوش تغییر کنید.(در حد یک واحد)

البته امیدوارم منظور شما رو درست فهمیده باشم و توضیحات ارائه شده مناسب با اون ها بوده باشه.

موفق باشید
            چون استفادم از این جور مدارات و یا به عبارتی دستگاه ها خیلی کم هست و فقط سلف سنجش رو بیشتر لازم دارم (برای ساخت سلف های مورد استفاده در مدارات سویچینگ بوک )اونهم گه گاه .برای همین ترجیح دادم قسمت نوسان ساز مدار رو بسازم و فرکانس خروجی رو با کارت اسیلوسکپ اندازه بگیرم و دستی حساب کنم .با این تفاسیر فرمولی که جناب نور بخش گذاشتن که با استفاده از سه تا فرکانس مقدار مجهول محاسبه میشه .به کار من نمیاد .دوستان برای محاسبه دستی مقادیر روشی یا فرمولی راحت تر سراغ دارن ؟

دیدگاه

سلام برای تمیز کردن مدار مهدی جان اسپری خشک (از این قرمزا ، اگه اسمش رو درس نوشته باشم ) خریدم ، اینا خوبه . زدم به پشته یه بردم پشتش سفیدک بسته (سفید شده گله گله )
              میگن تینر خشک از همه بهتره که روغنی نباشه
              نظر شما چیه ؟
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام
                من اوایل با تینر تمیز میکردم ولی چند وقت پیش یکی از دوستان گفت هاردنر چسب یک دو سه از همه بهتره منم یه امتحان کردم .واقعا که کارش عالی هشت خیلی سریع تمیز میکنه و هیچ ردی نه از خودش میمونه و به از روغن

دیدگاه

بله اقا مهدی همون پایه 12،اگه بسازن که ما مشکلی نداریم. :redface:

راستی بچه ها بازر رو چطور تست میکنن؟من یدونه دارم با مولتی مترچه تست دیود وچه روی مقاومت.هیچ عکس العملی نداره.چه طوری تستش کنم که سالمه؟ :nerd:
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    این عکس درسته:

...
                    برای مرحله سوم توی خط هفتم برنامه مقدار خازن 1 نانو رو به دهم پیکو فاراد وارد کن بعد پروگرام کن. بعد مقدار Pre_flight_elcie_f_null رو چقدر نشون میده؟ صفر؟ حواست باشه خازن 1 نانو رو وصل نکرده باشی
                    اگه مقدار Pre_flight_elcie_f_null صفر هست یعنی اصلا اسیلاتور نوسان نمیکنه یا تغذیش مشکل داره یا قطعات یا لحیم کاری. ببین اشکال کجاست
                    سلام ، آقا مهدی من امروز برنامه رو با تنظیمات فیوزبیت جدید ، توی میکروی دیگه پروگرام کردم ؛ همچنین LM311 و سلف 68 میکروهانری و خازن 1 نانو و 47 میکرو و 10 میکرو فاراد رو هم تعویض کردم ... اما نتیجه تغییری نکرد ... :sad: و مقدار Pre_flight_elcie_f_null صفر هست :angry:
                    در صورت امکان لطفا فایل هگز قسمت سوم رو به ازای خازن 1 نانوفاراد در اختیار بنده بزارید ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فرکانس متر + خازن سنج و سلف سنج .....

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
                      سلام ، آقا مهدی من امروز برنامه رو با تنظیمات فیوزبیت جدید ، توی میکروی دیگه پروگرام کردم ؛ همچنین LM311 و سلف 68 میکروهانری و خازن 1 نانو و 47 میکرو و 10 میکرو فاراد رو هم تعویض کردم ... اما نتیجه تغییری نکرد ... :sad: و مقدار Pre_flight_elcie_f_null صفر هست :angry:
                      در صورت امکان لطفا فایل هگز قسمت سوم رو به ازای خازن 1 نانوفاراد در اختیار بنده بزارید ...
                      سلام اینو به صورت تجربی تو چندتا مدار که بستم به دست اوردم
                      1- ای سی پروگرمرتون رو عوض کنین و 2باره پروگرم کنینش
                      دوما از سلامت کیتی که طراحی کردین مطمزن شین ( اندازه قطعات نصبشون و ... )
                      سوما با تست بیزر ببین همه پایه هایی که مشکوک هستن به هم راه میدن
                      چهارما ، اگه دیدی ج نمیده بردت مشکل داره یه برده دیگه فوری طراحی کن یا همون قبلی رو چاپ کن ، این مورد برا خودم خیلی پیش اومده
                      برا مثال کل ترانزیستور ها ، کا دیود ها ، کل ای سی های یه مدار رو عوض کردمو ج نگرفتم اما رو یه برد نو ج گرفتم ( فایبر گلاس باشه بهتره )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                        سلام
                        من اوایل با تینر تمیز میکردم ولی چند وقت پیش یکی از دوستان گفت هاردنر چسب یک دو سه از همه بهتره منم یه امتحان کردم .واقعا که کارش عالی هشت خیلی سریع تمیز میکنه و هیچ ردی نه از خودش میمونه و به از روغن
                        سلام
                        اسمش هاردنره بخوام بخرم ؟

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط ah rad

راستی بچه ها بازر رو چطور تست میکنن؟من یدونه دارم با مولتی مترچه تست دیود وچه روی مقاومت.هیچ عکس العملی نداره.چه طوری تستش کنم که سالمه؟ :nerd:
                        معلومه با مقاومت
                        رو تست بیزر بزار 2 پروپ رو بزن به هم سوت زد درسته ،اگه نزد یه دیود 4007 یا مقاومت رنج کمتر از 100 اهم بردار بزن ،اگه ال سی دی عدد نشون داد فبها وگرنه کلا داغونه
                        برا تست رنج مقاومتم همین کار رو کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                          معلومه با مقاومت
                          رو تست بیزر بزار 2 پروپ رو بزن به هم سوت زد درسته ،اگه نزد یه دیود 4007 یا مقاومت رنج کمتر از 100 اهم بردار بزن ،اگه ال سی دی عدد نشون داد فبها وگرنه کلا داغونه
                          عاقا زدم.اصلا نه بوقی نه مقاومتی هیچی!انگار اتصال باز باشه.نو از فروشگاه سایت خریدم :cry:
                          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام برای تمیز کردن مدار مهدی جان اسپری خشک (از این قرمزا ، اگه اسمش رو درس نوشته باشم ) خریدم ، اینا خوبه . زدم به پشته یه بردم پشتش سفیدک بسته (سفید شده گله گله )
                            میگن تینر خشک از همه بهتره که روغنی نباشه
                            نظر شما چیه ؟
                            داداش همین اسپری خشک قرمزا (اسپری ناهید)خوبه فقط باید شما وقتی یه کمیش رو اسپری کردی سریع با دستمال کاغذی با یه تیکه پارچه پاک کنی تا چربی هارو بگیره به خودش اسپری به تنهایی فقط روغن لحیم رو حل میکنه شما باید پاکش کنی. اینجوری سفیدک هم نمیزنه. من همیشه از همین اسپری استفاده میکنم و راضیم طرف تینر و اینها هم نرفتم هم بو داره و باید توی محیط باز استفاده بشه هم مقداری خطرناکه. تینر و اینها لقمه دور سر چرخوندنه این اسپری ها برای همین کار ساخته شده دیگه!

این ترک ها چیزی نیست خیلی ظریف تر از اینها رو میسازن خیالت راحت!
                            بازر رو که با مولتی متر تست نمیکنن بازر با 5 ولت روشن میشه اکثر مولتی متر ها نمیتونن روشنش کنن. بهش 5 ولت رو وصل کن ببین صدا میده یا نه (در ضمن بعد این که توی مدار گذاشتین باید اون کاغذ روش رو بردارین)
                            داداش فکر نکنم از برنامت باشه ولی بفرمایید hex برنامه preflight 3:
                            http://zaylogm.persiangig.com/other/...3.zip/download

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              داداش فکر نکنم از برنامت باشه ...
                              ممنون دوست عزیز خدا خیرت بده :redface:
                              :sad: همه قطعات و مسیرهارو تست کردم نشد که نشد ...
                              اگر ممکنه یه لطفی کن ؛ ولتاژ پایه های LM311 رو (تو حالتی که مدار روشنه) نسبت به منفی منبع اندازه بگیر برام ؛ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                                سلام
                                اسمش هاردنره بخوام بخرم ؟

اضافه شده در تاریخ : معلومه با مقاومت
                                سلام
                                اره اسمش هادنر هست البته اگه بخای بخری باید با چسب بخری .فقط هاردنر بهت نمیدن .معمولا وقتی از این چسبها استفاده میشه .کمی از هاردنر اضافه میاد ولی چسب تموم میشه .منم از همون باقی مونده اکثرا استفاده میکنم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X