اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

نوشته اصلی توسط rezasaeidpor نمایش پست ها
    باسلام یه سوال دارم اگه مزاحم نیستم
    یه آی سی pic18f452دوستام ازترکیه برام آورده بودنداول روی مدارجاگزاری کردم خوب کارمی کردولی یه بارازسوکت درآوردم که یه آی سی دیکه روامتحان بکنم وبعد آی سی خودم رااشتباه جازدم ویه لحظه ولتاژرووصل کردم متوجه شدم اشتباهه زودخاموش کردم الان پروگرامرpickt2می شناسه ولی روی مدارکارنمی کنه استادعزیزم چه کارکنم به حالت اولش برگرده متشکرم
    سلام.
    اگر منظور میکرویی که کد روشه و بصورت رایت شده خریداری شده باشد.
    وقتی از میکرو read میگیری اگر میکرو قفل نداشته باشه( به احتمال ضعیف) باید بتونی کدهاشو مشاهده کنی.در این صورت کدمیکرو را بخوان و رو یه میکروی دیگه رایت کن..
    اگر جواب دادن یعنی اینکه احتمالا پینی از میکرو دچار مشکل شده .
    ولی
    اگر جواب نداد یعنی اینکه یا بردت (به احتمال کم) دچار مشکل شده است یا کد میکرو.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
      سلام.
      اگر منظور میکرویی که کد روشه و بصورت رایت شده خریداری شده باشد.
      وقتی از میکرو read میگیری اگر میکرو قفل نداشته باشه( به احتمال ضعیف) باید بتونی کدهاشو مشاهده کنی.در این صورت کدمیکرو را بخوان و رو یه میکروی دیگه رایت کن..
      اگر جواب دادن یعنی اینکه احتمالا پینی از میکرو دچار مشکل شده .
      ولی
      اگر جواب نداد یعنی اینکه یا بردت (به احتمال کم) دچار مشکل شده است یا کد میکرو.

باتشکرازشمادوست عزیزوقتی readرومیزنم کلاصفرمیادآیامیشه ازمیکروقفل شده هگزانتقال داد اگه میشه چه طوری میشه متشکرم

دیدگاه

باتشکرازشمادوست عزیزوقتی readرومیزنم کلاصفرمیادآیامیشه ازمیکروقفل شده هگزانتقال داد اگه میشه چه طوری میشه متشکرم
        سلام.
        به احتمال زیاد میکرو دچار مشکل سخت افزاری شده ( مثل سوختن پایه و...)
        وقتی میکرو رو میخونی و 0 برمیگردونه، یعنی حافظه میکرو قفل شده و کاریش نمیشه کرد. صرف اینکه همین 0 رو برمیگردونه، یعنی CPU سالم و میکرو به فرمان های پروگرم جواب میده. اما اینکه روی مدار کار نمیکنه، به احتمال زیاد نشانه معیوب شدن قسمتی از میکرو هست.
        این میکرو واسه ی مدار فلزیاب ترکیه ای نیست؟!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام.
        به احتمال زیاد میکرو دچار مشکل سخت افزاری شده ( مثل سوختن پایه و...)
        وقتی میکرو رو میخونی و 0 برمیگردونه، یعنی حافظه میکرو قفل شده و کاریش نمیشه کرد. صرف اینکه همین 0 رو برمیگردونه، یعنی CPU سالم و میکرو به فرمان های پروگرم جواب میده. اما اینکه روی مدار کار نمیکنه، به احتمال زیاد نشانه معیوب شدن قسمتی از میکرو هست.
        این میکرو واسه ی مدار فلزیاب ترکیه ای نیست؟!

دیدگاه

سلام روزتون بخیر...
          دوستان من یه پروگرامر pickit2 دارم وقتی میخوام برنامه رایت کنم روش این ارور میده:
          programming failed at program memory address 0x000000
          ولی وقتی میزنم erase یا read کنه, هیچ اروری نمیده!
          مشکل از کجا هس؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HoSein Mohammadi نمایش پست ها
            سلام روزتون بخیر...
            دوستان من یه پروگرامر pickit2 دارم وقتی میخوام برنامه رایت کنم روش این ارور میده:
            programming failed at program memory address 0x000000
            ولی وقتی میزنم erase یا read کنه, هیچ اروری نمیده!
            مشکل از کجا هس؟
            سلام.
            یه خازن 1000 میکرو فاراد روی تغذیه پروگرمر باید باشه که اگه نباشه معمولا این خطا رو میده.

دیدگاه

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

سلام دوستان میشه یک نقشه مدار پروگرامر PIC که خودتون هم ساختید و جواب داده رو در اینجا قرار بدید چون واقعا نیاز دارم ممنون

دیدگاه

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

سلام من درایور نصبی این پروگرامر رو میخوام خواهشا برام تلگرام کنین ممنون 09927698319

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X