اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مهاجرت از AVR به PIC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مهاجرت از AVR به PIC

سلام

نوشته اصلی توسط able
    پروگرمر باید بخریم یا میشه درست کرد
    از لینک زیر پروگرامر PICKit 2 رو بخرید :

http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=83&products_id=620

من ساختش رو توصیه نمیکنم چون به دردسرش نمیصرفه

خیلی ها در این سایت از این پروگرامر استفاده میکنن
    نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
    تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

دیدگاه

سلام دوست من
      اگه دنبال یه کار صنعتی با pic هستید باید بگم من یه بار فرصت داشتم یکی از ماژول های i/o یک plc_s7_200 رو باز کنم و خودم دیدم که از یک pic18 داخلش استفاده شده بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ramezani.t
        سلام

از لینک زیر پروگرامر PICKit 2 رو بخرید :

http://eshop.eca.ir/product_info.php?cPath=83&products_id=620

من ساختش رو توصیه نمیکنم چون به دردسرش نمیصرفه

خیلی ها در این سایت از این پروگرامر استفاده میکنن
        ینی اگر خودمون درست کنیم ارزون تر در نمیاد
        مثل ای سی های avr نمیشه به پرت سریال نصب کردو از طریق بسکام برنامه رو ارسال کرد

دیدگاه

چرا پروگرامر ساده با پورت سریال هم داره jdm programmer یکی از اونهاست و تغذیه شو هم از پورت سریال می گیره ولی فقط تو سیستمهایی که پورت سریال سخت افزاری دارند درست کار میکنه و با مبدل usb به سریال کار نمیکنه .

دیدگاه

من می خوام با میکرویی کار کنم که صنتعی باشه و نویز پذیری اون خیلی کم باشه
            البته می دونم هم avr و هم pic تو صنعت استفاده می شه ولی متاسفانه میکرو های درجه یک کمتر گیر میاد و حالا تو بازار ایران خیلی از قطعات چینی هستن
            می خواستم بدونم تو بازار ایران avr درجه یک بیشتر گیر میاد یا pic درجه یک ؟؟
            همچنین قیمتش خیلی برام مهم نیست یعنی برام چندان مهم نیست که این یکی ارزون تره یا اون یکی

پیشاپیش ممنون از دوستان.
            دانشجو دانشکده فنی شهید باهنر شیراز

دیدگاه

سلام
              بهتر هست با میکروهای PIC کار کنید تا AVR چون مدلهای قلابی و بسیار مشکلدار AVR در بازار پر شده است و این مشکل کمتر و به ندرت در مدلهای PIC دیده می شود
              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

چرا از arm استفاده نمی کنید؟
                فکر کنم اگه میکرویی احتیاج دارید که نویزز پذیری کمتری داشته باشه بهتره از نمونه های نظامی استفاده کنید
                حتی avr هم نظامیش موجوده ولی نه تو ایران
                باید بگی یکی برات بیاره
                مردود شدن بهتر از با تقلب قبول شدن است

دیدگاه

سلام به همگی دوستان

مطالبی که دوستان گفتندقابل احترام و تقدیر است
                  بسته به نوع کار فرق می کنه
                  ما باید جعبه ابزار ذهنمون از ابزار الکترونیکی زیاد باشه و هر چیزی بتونیم سر جای خودش استفاده کنیم

سعی کنیم قابل انعطاف باشیم
                  یکی از کمپانی های مطرح در ساخت پردازنده ها کمپانی infineon هست اما حالا شما به کامپایلرش و پروگرامر و ... دسترسی دارید؟(هسته پردازنده های PLC Seimens)
                  یکی دیگه از کمپانی های Toshiba هست حالا شما به کامپایلرش و پروگرامر و ... دسترسی دارید؟ (به ماندن که اکثریت لوازم خانگی های ژاپنی این پردازنده ها را دارند)

Freescale - Renesas - Cypress Semiconductor - Atmel - Microchip - TI - ST - NXP و ...تا بخوایید کمپانی هست

حال ما به کدامش دسترسی داریم؟(البته متاسفانه به اندکی کم :cry2(ای کاش یه روزی برسه که نمایندگی اکثری از کمپانی نیمه هادی داشته باشیم :wow: یا لااقل دسترسی راحت بشه )
                  با علم و دانشی که داریم تو این زمان از کدامش می تونیم استفاده کنیم؟
                  خودمون محصور به یک پردازنده از یک کمپانی نکنیم؟
                  از هر کدام در جای خودشون استفاده کنیم؟(این خیلی مهم کجا باشه : آموزشی - صنعت - نظامی ، دوستان بخوان همه مطالب براشون باز می کنم البته مقایسه بین 2 یا چند کمپانی نه به صورت کلی)

مثال AVR بگم :
                  قبلش این بگم دوستان تعصبی ATMEL نداشته باشن از حرف های من برداشته ی دیگی بکن و دوستان موافق Microchip ویا ... برداشت غلط حرفم کلی
                  حال این بگم
                  تو همین کشور خومون با همین میکرو (AVR) پروژه آموزشی - صنعت - نظامی انجام شده شاید آموزشی - صنعتی شنیده باشید اما نظامی نه
                  دوستان تعصب نداشته باشید فقط با فکر و دانشی که دارید استفاده کنید

حرف آخر: بنده مقایسه نخواستم انجام بدم و قصدم این که دوستان با چشم باز به ابزار الکترونیکی ذهن خود آشنا باشن و سعی در تقویت اون باش
                  هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm
                    سلام به همگی دوستان

مطالبی که دوستان گفتندقابل احترام و تقدیر است
                    بسته به نوع کار فرق می کنه
                    ما باید جعبه ابزار ذهنمون از ابزار الکترونیکی زیاد باشه و هر چیزی بتونیم سر جای خودش استفاده کنیم

سعی کنیم قابل انعطاف باشیم
                    یکی از کمپانی های مطرح در ساخت پردازنده ها کمپانی infineon هست اما حالا شما به کامپایلرش و پروگرامر و ... دسترسی دارید؟(هسته پردازنده های PLC Seimens)
                    یکی دیگه از کمپانی های Toshiba هست حالا شما به کامپایلرش و پروگرامر و ... دسترسی دارید؟ (به ماندن که اکثریت لوازم خانگی های ژاپنی این پردازنده ها را دارند)

Freescale - Renesas - Cypress Semiconductor - Atmel - Microchip - TI - ST - NXP و ...تا بخوایید کمپانی هست

حال ما به کدامش دسترسی داریم؟(البته متاسفانه به اندکی کم :cry2(ای کاش یه روزی برسه که نمایندگی اکثری از کمپانی نیمه هادی داشته باشیم :wow: یا لااقل دسترسی راحت بشه )
                    با علم و دانشی که داریم تو این زمان از کدامش می تونیم استفاده کنیم؟
                    خودمون محصور به یک پردازنده از یک کمپانی نکنیم؟
                    از هر کدام در جای خودشون استفاده کنیم؟(این خیلی مهم کجا باشه : آموزشی - صنعت - نظامی ، دوستان بخوان همه مطالب براشون باز می کنم البته مقایسه بین 2 یا چند کمپانی نه به صورت کلی)

مثال AVR بگم :
                    قبلش این بگم دوستان تعصبی ATMEL نداشته باشن از حرف های من برداشته ی دیگی بکن و دوستان موافق Microchip ویا ... برداشت غلط حرفم کلی
                    حال این بگم
                    تو همین کشور خومون با همین میکرو (AVR) پروژه آموزشی - صنعت - نظامی انجام شده شاید آموزشی - صنعتی شنیده باشید اما نظامی نه
                    دوستان تعصب نداشته باشید فقط با فکر و دانشی که دارید استفاده کنید

حرف آخر: بنده مقایسه نخواستم انجام بدم و قصدم این که دوستان با چشم باز به ابزار الکترونیکی ذهن خود آشنا باشن و سعی در تقویت اون باش
                    کاملا درسته من تو ECU خودرو infineon دیدم و با قطعات TOSHIBA هم کار کردم ولی نه با میکروکنترلر هاش. من هر وقت قطعات توشیبا روی یک برد خراب میبینم مطمئنم که اون خراب نشده من اینو تجربه کردم شدیدا سگ جان هستند ولی یکی از دوستانم هم pic رو توی S200 زیمنس دیده بود و از پردازنده های 8051 هم توی ماژول DI استفاده کرده بود به امید روزی که این کمپانی های بدر بخور تراشه هاشون مثل PIC وارد بازار بشه :cry:

دیدگاه

میکرو ها اکثرشون جیگرن ولی بعضیاشون به درد لای جرز دیوار هم نمی خورن مثلpic12f675
                      من سه تا از اینا رو خریدم، کلی زدم تو سرشون و فقط تونستم یکیش رو یکی دو بار پروگرم کنم
                      avrخوب هم attiny ها هستن که باهاشون همه کار میشه کرد و راحت پروگرم می شن. یه پرگرمر رو از صفر فقط با خوندن دیتا شیتش تونستم بسازم. این یه مزیت بزرگه که اینقدر راحت میشه به همه جاش دسترسی داشت.
                      arm هم که اینجا جای بحثش نیست ولی امکاناتش بهتره معمولا
                      pic32 هم که ...
                      من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x.m.k
                        میکرو ها اکثرشون جیگرن ولی بعضیاشون به درد لای جرز دیوار هم نمی خورن مثلpic12f675
                        من سه تا از اینا رو خریدم، کلی زدم تو سرشون و فقط تونستم یکیش رو یکی دو بار پروگرم کنم
                        avrخوب هم attiny ها هستن که باهاشون همه کار میشه کرد و راحت پروگرم می شن. یه پرگرمر رو از صفر فقط با خوندن دیتا شیتش تونستم بسازم. این یه مزیت بزرگه که اینقدر راحت میشه به همه جاش دسترسی داشت.
                        pic32 هم که ...
                        دوست عزیز احتمالا شما 12c675 خریدین که سری c میکروچیپ معروف هست به ارزونی ولی یک بار پروگرم برای تولید خیلی خوب هستن شما برو سری f بخر و مثل avr حالشو ببر :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x.m.k
                          pic32 هم که ...
                          راستی اون پروگرامر ساده رو pic هم داره
                          میشه بگین pic32 چی؟
                          خوب
                          بد
                          عالی
                          عیبی داره
                          من ازش لستفاده کردم مشکلی نداشتم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin11
                            راستی اون پروگرامر ساده رو pic هم داره
                            میشه بگین pic32 چی؟
                            خوب
                            بد
                            عالی
                            عیبی داره
                            من ازش لستفاده کردم مشکلی نداشتم؟
                            عالی
                            سری 14f، هست (حداقل f رو روش نوشته)، شانسی خوب درمیاد
                            من با چهار سری pic کلا خیلی حال کردم
                            pic10
                            pic16
                            pic18
                            pic32 - king of the microcontrollers

دیدگاه

پرگرمرت چی هست؟
                              فقط f نوشته یا دوحرف نوشته اگه دو حرفی هست حرف دومش چی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin11
                                پرگرمرت چی هست؟
                                فقط f نوشته یا دوحرف نوشته اگه دو حرفی هست حرف دومش چی؟
                                یه حرف f نوشته فقط
                                pickit2
                                البته من اینارو نگفتم که شرکت مایکروچیپ رو تحریم کنم، فقط نوشتم که اگر کسی از دوستان خدایی نکرده می خواد این آی سی رو بریزه تو خط تولید، این اشتباه رو نکنه - شاید هم من دارم اشتباه می کنم، شاید پروگرمرم تقلبیه!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X