اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مهاجرت از AVR به PIC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مهاجرت از AVR به PIC

ولی بعضیاشون به درد لای جرز دیوار هم نمی خورن مثلpic12f675
    من هم با avr کار کردم هم با pic
    با 12f675 هم کار کردم و بسیار راضی هستم
    مسئله اینه که نرم افزارهای کرک شده گاهآ مشکل
    آفرین میشن و تعویض اونها با نسخه های دیگه
    مشکل رو میشه بر طرف کرد.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x.m.k
      یه حرف f نوشته فقط
      pickit2
      البته من اینارو نگفتم که شرکت مایکروچیپ رو تحریم کنم، فقط نوشتم که اگر کسی از دوستان خدایی نکرده می خواد این آی سی رو بریزه تو خط تولید، این اشتباه رو نکنه - شاید هم من دارم اشتباه می کنم، شاید پروگرمرم تقلبیه!!
      منم اینارو گفتم شاید بتونم مشکلتون رو حل کنم و نخواستم شرکت میکروچیپ رو از تحریم در بیارم؟؟؟
      راستی پایه هایی که از طریق اونا ای سی پروگرم میشه باید در حالت یک باشن حالا اگه تو برنامه صفرشون کنی دقیقا همین مشکل پیش میاد راه حلش اینه که به مدت 100 میلی ثانیه تو برنامت همه ی پایه ها رو ورودی کنی و بعدش میکرو شروع به کار کنه یا از پروگرامر nmp113 استفاده کنید
      احتمال دیگه ای هم هست که پروگرامرتون فیوز بیت پروگرام از طریق ولتاژ پایین یا دیگر روش های پروگرمو میزنه هر دوتاش برای من اتفاق افتاده که مشکل خاصی نیست

دیدگاه

سلام دوستان.
        من میخوام کار با میکرو های پیک رو بگیرم
        من برای شروع PIC16f84 رو انتخاب کردم . برای شروع خوبه؟برای راه اندازی این قطعه فقط منبع تغذیه ی 5ولت کافیه یا باید قطعه ی دیگه ای هم باشه؟
        یه جا خوندم که این سری نیاز به کریستال خارجی داره. گه نیاز داره چند مگاهرتز بگیرم؟
        کامپایلری هم که میخوام استفاده کنم میکروبیسیکه چون قبلا که با AVR کار میکردم از این کامپایلر استفاده میکردم. آیا کامپایلر بهتر از این هم هست؟

لازم به ذکر هست که من هم با آرم و هم با AVR کار کردم و مباحث پایه رو کاملا بلدم.

پیشاپیش از کمکتون سپاس گزارم. :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
          تا الانم برای من فرق آنچنانی نکرده که بخوام بی خیال avr بشم !
          همونطور که یاسین میگه ، یه چند تا علت یا برتری یا .... چیز دیگه ای که نشون میده این picها بهترند بگین .
          سلام خدمت دوست عزیز
          بنده زمانیکه 8051 کار میکردم هنوز avr و pic تو بازار نبودند بعد با avr سالها کار کردم حدود 6 سال بسیار میکروی قوی و راحتی هستند بعد چند تا پروژه pic انجام دادم که بسیار قوی و مورد اطمینان هستند فقط یه سری تنظیمات اولیه حساس دارند و کار را نسبت به avr سخت تر میکنه شاید بشود گفت کامپایلر بسکام کار avr را راحت کرده برای pic کامپایلر pbp برای امور ساده و با یه سری تنظیمات پیشفرض خوبه چون یه سری توابع تنشیمات اولیه رو تو منابع فارسی و حتی انگلیسی نمیشه پیدا کرد و یه سری جاها کار گیر پیدا میکنه ولی mikroc pic pro یه کامپایلر بسیار قوی تره که من باهاش کار میکنم البته برای بیشتر کارا با pbp کار میکنم ولی برای کارهای مهمتر با mikro c pic pro کار میکنم یه مثال از پروژه هام اینکه روی یک پروژه ابتدا با 89c2051 کار کردم تا یه موتور 220 ولت رو خاموش میکردم میکرو به بارها و بارها هنگ میکرد با avr این هنگ کمتر بود ولی وقتی این کارو با 16f628a انجام دادم دریغ از یک بار هنگ در حالیکه سخت افزار در بخش تغذیه که زیاد مهم هست با هم یکی بودند

دیدگاه

مشکل من با PIC اینه که دیباگرش رو نمیتونم پیدا کنم. فقط پروگرامر تو بازار هست. ولی برای AVR هم پروگرامر و هم دیباگر JTAG هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghmansoory
              مشکل من با PIC اینه که دیباگرش رو نمیتونم پیدا کنم. فقط پروگرامر تو بازار هست. ولی برای AVR هم پروگرامر و هم دیباگر JTAG هست.
              فکر کنم شما دنبال این بودین.

http://www.microchip.com/stellent/id...param=en534451

(سرچ زدن چیز خوبیه! )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                فکر کنم شما دنبال این بودین.

http://www.microchip.com/stellent/id...param=en534451

(سرچ زدن چیز خوبیه! )
                البته سرچ زدن چیز خوبیه. کجای تهران یا ایران میتونم یکی از اینا رو بخرم؟!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghmansoory
                  البته سرچ زدن چیز خوبیه. کجای تهران یا ایران میتونم یکی از اینا رو بخرم؟!!
                  البته که چیز خوبیه!! :biggrin:

دقت داشته باشین که استفاده از واژه ی یکی از اینا ، خیلی خوش بینانه هست! همه ی اینا دم دست شما نیست تا حق انتخاب گسترده ای داشته باشین!واقعیت اینه که اینجا ایرانه،نفرات PIC کار، خیلی کمه به نسبت AVR ، محصولات مربوط به PIC هم کمتر پیدا میشن و اگه پیدا بشن گرون هستن...البته متاسفانه :cry:

این لینک فروش PICKit3 هست.با دیدن قیمتش امیدوارم حالتون سرجای خودش باقی بمونه!

دیدگاه

سلام دوستان
                    من یه سوال داشتم من میخوام از PIC برای کنترل یه valve استفاده کنم به طوری که فرمان ورودی را به طور وایرلس باید دریافت کنه میشه منو راهنمایی کنید که برای اینکار چکار باید کرد و چه مدار رابطی برای دریافت وایرلس نیاز هست درضمن به نظرتون PIC برای این مورد بهتر است یا AVR؟
                    یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور که دوری برای من شده عادت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
                      سلام دوستان
                      من یه سوال داشتم من میخوام از PIC برای کنترل یه valve استفاده کنم به طوری که فرمان ورودی را به طور وایرلس باید دریافت کنه میشه منو راهنمایی کنید که برای اینکار چکار باید کرد و چه مدار رابطی برای دریافت وایرلس نیاز هست درضمن به نظرتون PIC برای این مورد بهتر است یا AVR؟
                      سلام.
                      برای ارتباط بی سیم ، انتخابهای زیادی دارین.یکیش استفاده از سری rfPIC هست که ماژول گیرنده و فرستنده ی مدولاسیون FSK رو داخلش داره و نیازی به ماژول بیرونی نداره، ولی... اگه تو ایران از این میکروها پیدا کردی، سلام من رو به میکرو برسون! :mrgreen:
                      سایر روشها: ماژول های FSK که فروشگاه انجمن داره و قیمتشون بسیار مناسب هست. ماژول های RFM - ماژول NRF
                      انتخاب میکرو هم بستگی به خودتون داره.ولی چون سوالتون رو تو انجمن PIC مطرح کردین؛ مدیون هستین اگه از میکروهای PIC استفاده نکنین!!

دیدگاه

سلام دوستان
                        نرخ a/d های موجود در میکروکنترلرهای pic ، arm و avr چنده ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
                          سلام دوستان
                          با avr بهتره چون ارزون تر و و در دست تر است

کاری که میخاین بکنین راحت جواب میده
                          بزرگی سراسر به گفتار نیست

دو صد گفته چون نیم کردار نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                            سلام.
                            برای ارتباط بی سیم ، انتخابهای زیادی دارین.یکیش استفاده از سری rfPIC هست که ماژول گیرنده و فرستنده ی مدولاسیون FSK رو داخلش داره و نیازی به ماژول بیرونی نداره، ولی... اگه تو ایران از این میکروها پیدا کردی، سلام من رو به میکرو برسون! :mrgreen:
                            سایر روشها: ماژول های FSK که فروشگاه انجمن داره و قیمتشون بسیار مناسب هست. ماژول های RFM - ماژول NRF
                            انتخاب میکرو هم بستگی به خودتون داره.ولی چون سوالتون رو تو انجمن PIC مطرح کردین؛ مدیون هستین اگه از میکروهای PIC استفاده نکنین!!
                            سلام و ممنون ... راستش من ایران نیستم و این سری که شما گفتید را سرچ کردم
                            http://www.microchip.com/wwwproducts/Devices.aspx?product=rfPIC12F675H

راستش این اولین کار من هست میشه بیشتر راهنمایی کنید یعنی این مدل کار راه انداز هست ... فقط قراره تو یک محیط بسته آزمایشگاهی ورودیها که یک سری عدد هستند به صورت وایرلس ارسال بشوندو توسط PIC دریافت بشوند و بعد به چهارتاخروجی که یکی دیجیتال و سه تا خروجی انالوگ هست دستور بدن که درواقع سه تا mass flow controller داریم ؟؟؟؟
                            و یک نکته هم اینکه من تاحالا برا PIC برنامه ننوشتم و اونطوری که تو این انجمن خوندم ظاهرا خیلی با AVR فرق نمیکنه درسته؟؟؟ هرچند چون مدیون کردید حتما PIC استفاده میکنم ;-)
                            یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور که دوری برای من شده عادت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
                              سلام و ممنون ... راستش من ایران نیستم و این سری که شما گفتید را سرچ کردم
                              http://www.microchip.com/wwwproducts/Devices.aspx?product=rfPIC12F675H

راستش این اولین کار من هست میشه بیشتر راهنمایی کنید یعنی این مدل کار راه انداز هست ... فقط قراره تو یک محیط بسته آزمایشگاهی ورودیها که یک سری عدد هستند به صورت وایرلس ارسال بشوندو توسط PIC دریافت بشوند و بعد به چهارتاخروجی که یکی دیجیتال و سه تا خروجی انالوگ هست دستور بدن که درواقع سه تا mass flow controller داریم ؟؟؟؟
                              و یک نکته هم اینکه من تاحالا برا PIC برنامه ننوشتم و اونطوری که تو این انجمن خوندم ظاهرا خیلی با AVR فرق نمیکنه درسته؟؟؟ هرچند چون مدیون کردید حتما PIC استفاده میکنم ;-)
                              قبل از هرچیزی، التماس دعا!! ما که واسه دانلود یه دیتاشیت هم هزارجور کلک باید بزنیم تا بتونیم دانلودش کنیم...قطعات الکترونیکی خاص که... :NO:
                              از اونجایی که تا بحال این میکروها رو از نزدیک هم ندیدم.............دیگه بقیه ش رو خودتون حدس بزنین!
                              موندش ماژول های خارجی، که NRF و RFM از ماژولهای ارزون قیمت هست.
                              ماژولهای FSK هم فکر کنم(مطمئن نیستم) تو ارسال تعداد کد محدودیت داشته باشین.(حداکثر 16 کد میتونه بفرسته) که با توجه به کد ارسال شده؛ گیرنده کار خاصی رو انجام میده.
                              اما اگه میخواین دیتای دلخواهی رو بفرستین،باید از ماژولهایی مثل NRF و RFM و بلوتوث و... استفاده کنین.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                                بالاخره از AVR دل بکنیم یا نه؟خودم با AVR تو پروژه های صنعتی کار کردم زیاد مشکل نداشتم (البته به شرط طراحی اصولی PCB با توجه به نکاتی که مهندس کینژاد برای avr گفتن) ولی نمیشه 100% از عملکردش اطمینان حاصل کرد :cry:(با فعال کردن watchdog میشه از عملکرد میکرو مطمئن تر شد)
                                یه مدتی هست با کامپایلر ccs کار میکنم،کامپایلر خوبیه ولی دنبال کامپایلری (به زبان c)میگردم که بشه مستقیما به رجیسترها دسترسی داشت. اگر میدونید معرفی کنید؟
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X