اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

کی تو ایران با هسته خالی آرم کار میکنه؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثلا xmega دیگه چه نیازی به یادگیریه arm

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
      کی تو ایران با هسته خالی آرم کار میکنه؟؟؟
      مگه با هسته ی خالی هم میشه کار کرد؟
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jh_topgraph
        ببیند شما وقتی میگید xmega یعنی یه معماری متعلق به atmel و همون محصولاتی که در سایتش قرار داره و اتمل اونا رو تولید میکنه. ولی وقتی میگید ARM در مورد یه معماری صحبت میکنید که شرکت ARM Ltd طراحیش کرده
        من به این حرف دوست عزیز حق میدم ما قیاس مع الفارق می کنیم نمی شه یک سبک رو بایک محصول مقایسه کرد
        اما بحث فکر کنم الان داره درست تر پیش میره ما چی کار داریم که arm چه چیز ها داره یا نداره یا اتمل چی کار میکنه یا مالک اتمل یهودیه و ..
        من میگم تو بازار برای میکرو پیشرفته ارزان قیمت 3 مدل است الان من می خوام برای فردا یک مدار طراحی کنم برای چه کاری سراغ کدوم برم
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

من اومدم یه چیزی بگم برم خواهشن نگید به بحث ربطی نداشت :agree:
          اولین فضا پیما یا ماهواره با مگا 32 به فضا رفته استاد رباتیک گفت :mrgreen:
          پس مشکل از ماست نه اتمل
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اون موقع که الکترونیک دیجیتال وجود نداشت که :mrgreen: منظور استادتون احتمالا ماهواره ی امید بوده
            Gracias A La Vida
            [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
            http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
            زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

مشکل ما اینه که درست نمیتونیم مقایسه کنیم هر بار که من یه جواب دندان شکن میدم هسته آرم رو به رخم میکشند آخه یکی نیست بگه ما مشکلمون تو عمله نه به قول خودشون بحث روی نرم افزار و توی تئوری مهم اینه که تو عمل چی کار میشه کرد خواهشا دیگه هسته آرم رو به رخم نکشین که ربطی به موضوع نداره ما بحثمون روی آرم 7 هست نه مثلا Cortex و Eagle اگه میتونید پای و پای بجنگید :mrgreen:
              راستی کسی نگفت هسته آرم رو کجا خالی برای پروسسور استفاده میکنند
              من فکر کنم ضعف آرم7 اینجا مشخص میشود ما پیروز شدیم :wow:
              حالا میتونید دفاع کنید

دیدگاه

پاسخ : یکی میشه بگه با وجود میکروهای اتمل مثل

عمو داداش پسر دایی پسر عمو حاجی کربلایی oo: :angry:
                با استفاده از arm استادمون کامپیوتر طراحی کرده
                از مبایل بهتره داداش
                800 مگا هرتز برو حالشو ببر تو سایتم هست یدونه :nice:
                از مشخصات arm
                atod
                dtoa
                قابلییت اتصال به اینترنت :eek:
                قابلیت usb2.0 تازگیا هم 3.0 :eek:
                قابلیت پشتیبانی از وایرلس :eek:
                همه چی داره تو خودش راستی :eek:
                خروجی مستقیم tv و صدا :eek:
                خروجی مانیتور :eek:

البته ممکنه همه ی این امکانات تو یه میکرو نباشه
                در ضمن چون 32 بیت هست از تمامی امکانات کامپیوتر پشتیبانی میکنه
                فلا ارزونتر هم هست نسبت به مگا 32 که زحمت کشیدن تحریم کردن :cry2:
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

خوب همه اینها رو که گفتی درست چرا آدم وقت صرفش کنه؟میره یه لپ تاپ 300 تومانی میخره 10 اینچ حالشو میبره برای اینجور کار ها هم باید برد چند لایه زد که با پولش میتونی دوتا از این لپ تاپ ها بخری اصلا یه چیزی خیلی علاقه داری مادر برد بخر باهاش هر کار خواستی بکن تازه این سیستم های آرم که Bios نداره که هی باید سیستم عامل های مختلف رو روش پرت کنیم حالا اگه میتونید دفاع کنید این چیزها برای تولید خیلی انبوه خوبه نه برای کار های تکی

دیدگاه

تازه این سیستم های آرم که Bios نداره که هی باید سیستم عامل های مختلف رو روش پرت کنیم
                    bios که خود به خود متوجه سخت افزار نمیشه که.کارخونه ی سازندش اومده همه چیز رو براش تعریف کرده و اونم همون روتین رو اجرا میکنه!!اگه دقت کرده باشید برای هر مادربورد بعد از یه مدت یه برنامه ای برای پدیت کردن بایوس میاد.از همه ی این ها میشه این نتیجه رو گرفت که بلاخره یکی سیستم عامل رو برای مادربورد پورت کرده.
                    خوب همه اینها رو که گفتی درست چرا آدم وقت صرفش کنه؟میره یه لپ تاپ 300 تومانی میخره 10 اینچ حالشو میبره
                    اون لپ تاپ یه پروسسور داره نه یه میکرو کنترلر.حالا از همه ی اینا گذشته آیا توان مصرفی ARM با یه CPU خیلی سبک که تو لپ تاپا استفاده میشه(مثل ATOM) برابره ؟ اصلا پردازنده های لپ تاپ میتونه بدون سیستم خنک کننده کار کنه؟ شما تا حالا یه گوشی اسمارت دیدی که توش پردازنده ای به جز ARM باشه؟
                    این چیزها برای تولید خیلی انبوه خوبه نه برای کار های تکی
                    اینو راست میگی ولی شاید یه روزی ما هم انبوه تولید کردیم :nice: آرزو که بر جوانان که عیب نیست که!هست؟
                    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

مگه من نگفتم بحث پردازنده رو پیش نکشین
                      بعد هم باید بگم اگه جایی یه PC خوب با آرم میدادند که دردسر نداشت من میخرم ولی شما همونقدر که پول اضافه برای کار با آرم میدی بده باتری لپ تاپ بخر حالا یه ذره زیرش داغ بشه مگه میپزی :eek:ببینید کد سیستم عامل برای این نوع معماری CPU های گامپیوتر طراحی شده فقط میمونه توی برد چی هست چی نیست که بایوس اینو میفهمونه ولی شما باید چند روز وقت بزاری تا ببینی سیستم عاملو چجوری میشه پورت کرد سیستم عامل هم برای تطبیق به CPU پورت شده اصلا نوشته شده مگه این نیست که یه سی دی میزاریم تو کامپیوتر سریع سیستم عاملو نصب میکنه؟
                      در ضمن من که گفتم پردازنده برام مهم نیست چون نمیشه تو ایران ازش استفاده کرد پس در مورد چیزهای ممکن صحبت کنید :agree:
                      آرزو کردن هم باید سازنده باشه :nerd:

دیدگاه

باید بگم هرچی اونوریا تجهیزات پیشرفته تری میدن تو بازار ما ایرانیا عقب افتاده تر میشیم. من نمیدونم این آمریکا که پی آی سی تولید میکنه چرا خودش هیچکدوم از مداراش باهاش نمیبنده!! تو هیچ دسگاهیشون 1دونه پی آی سی هم پیدا نمیشه. به نظرم اونا اومدن کار واسه ما ایجوری راحت کردن که عقب مونده بمونیم وقتیکه مدارهای دیجیتال به طور کلی از یادمون رفت این میکرو ها جاش گرفت از بازار جمش کنن. بقیه چه نظری دارن؟
                        طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                          مگه من نگفتم بحث پردازنده رو پیش نکشین
                          بعد هم باید بگم اگه جایی یه PC خوب با آرم میدادند که دردسر نداشت من میخرم ولی شما همونقدر که پول اضافه برای کار با آرم میدی بده باتری لپ تاپ بخر حالا یه ذره زیرش داغ بشه مگه میپزی :eek:ببینید کد سیستم عامل برای این نوع معماری CPU های گامپیوتر طراحی شده فقط میمونه توی برد چی هست چی نیست که بایوس اینو میفهمونه ولی شما باید چند روز وقت بزاری تا ببینی سیستم عاملو چجوری میشه پورت کرد سیستم عامل هم برای تطبیق به CPU پورت شده اصلا نوشته شده مگه این نیست که یه سی دی میزاریم تو کامپیوتر سریع سیستم عاملو نصب میکنه؟
                          در ضمن من که گفتم پردازنده برام مهم نیست چون نمیشه تو ایران ازش استفاده کرد پس در مورد چیزهای ممکن صحبت کنید :agree:
                          آرزو کردن هم باید سازنده باشه :nerd:
                          آقای رجب زاده :
                          1- اولا سعی کنید مودبانه تر بحث رو ادامه بدید.
                          2- باتری لپ تاپ قیمتی بالاتر از 150 هزار تومان داره و هر چی تعداد cell بالاتر بره گرونتر میشه. و شاید در بهترین حالت 5 ساعت کار کنه.و در ضمن شاید 60% وزن لپ تاپ مربوط به باتری باشه چون واقعا سنگینه!
                          3- شما قادر نخواهید بود آنجور که آزادانه با پورت های میکرو کار میکنین با لپ تاپ کار کنید.
                          4- نمیتونید به راحتی با انواع پروتکل ها کار کنید و محدود به usb خواهید بود که بعضی وقتها کار بسیار سخت خواهد شد.
                          5- ساخت پردازنده کامپیوتر فعلا دست اینتل و amd هست پس اگه میخواین واقعا آزادانه کار کنید باید دستورات پایه و معماری این پردازنده ها رو یاد بگیرید.

فعلا اینا به ذهنم میرسه اگه جواب قانع کننده دارید بدید.
                          و دوستان دیگر هم در چارچوب بحث صحبت کنند و بی خیال پیش بینی حرکات آمریکا بشند.
                          ممنون.
                          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

من یه پست توی صفحه ی اول دیدم دیگه بدم اومد صفحات بعد رو بخونم.
                            کی گفته ای وی آی ها تجاری نیستن؟ شما کجای تجارتو گرفتی که انی حرف رو میزنی
                            تازه اولا AVR32 زود تر از Xmega تولید شد :icon_razz: بعدشم توی سایت Youtube.com برو ببین چه پروژه هایی با Xmega انجام دادن پخش فیلم با سرعت 25 فریم در ثانیه.
                            و خیلی امکانات دیگه ایکس مگا داره که آرم و باباش باهم سال ها هم بدو ان بهش نمیرسن
                            هرچیزی هم برای یه کار بردی ساخته میشه ایکس مگا ها یه ساختار 8Bit دارن اما ARM ها ساختار های 32 بیتی دارن و بسته به سرعت پردازش و امکانات جانبی و ... متمایز میشن.
                            مثلا اگه پودر کیک آماده نباشه شما باید آرد و تخم مرغ و روغن و شیرو باهم قاطی کنی تا اول اونو درست کنی و بعد بزاری تو فر اما با پودر کیک فقط کافیه اونو برزاری تو کیک میتونی از ماژول آماده (شیرینی فروشی هم استفاده کنی). البته این مثال خیلی ناقصه اما شبیه.
                            از دوستانم میخوام اگه راجع به موضوعی اطلاع ندارن حرف نزنن ویا حداقل راه اشتباه رو نشون ندن.
                            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

اولا باید بگم کجا بی ادبی شده به ما هم بگید oo:تا بررسی کنیم
                              بعد هم بگم بحث ما سر میکروکنترلره نه اینکه این بحث رو به پردازنده های آرم نسبت بدیم بعد هم میشه بگید کی توی ایران از هسته آرم استفاده میکنند؟(این سوال برام خیلی مهمه)
                              بعد هم آخرش با این پردازنده های موجود در بازار چی کار میشه کرد که فایده داشته باشه(اینم مهمه)
                              امیدوارم بی ادبی نشده باشه

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان

من تمامی مطالب رو خوندم از اولش هم خیلی ساده یه سوال پرسیدم و خواستم وارد بحثهای فرعی مثل سیستم عامل و هسته و غیره نشیم

امادوستان باز مطلب رو شلوغ کردن یکی غیرتی شده میگه ارم فلانه یکی دیگه میگه لپ تاپ استفاده کنیم و...

عزیزان من منظورم اینه به فرض من استاد برنامه نویسی ارم هستم خب حالا می خوام یه سیستم ساده رزرو ژتون برای خودم بسازم اونم مثلا با ارم 9 یا 11

اگه می تونین بردشو بزنین من اسم مو عوض می کنم

در حالی که با یه ATMEGA32 من این کارو کردم کلی هم منفعت بردم منظور همین بود .

اقایون هنوز هم می گم دوستانی که جیبشون پره ودنبال تفنن هستن و دنبال نون در اوردن نیستن برن رو ارم
                                حتی اگه خواستن ارم 13 و 15 و... هم کار کنن

الانش هم خیلی از پروژه ها رو با همین AVR انجام می دند و حالشم می برن

همین

نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X