اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار گروهی با at91sam9260

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار گروهی با at91sam9260

من تونستم این برد رو که برای کار با at91sam9260 طراحی کرده بودم رو چاپ کنم

حالا دارم روی لحیم کاری اون کار می کنم
    کسانی که وقت و حوصله کار با این میکرو رو دارند همین جا اعلام کنن من برد رایگان براشون میفرستم تا با یک کار گروهی بتونیم به یک نتایجی برسیم
    البته پیش شرط اینکه این میکرو رو بخرید

http://www.payaelectronicscomplex.com/GenericGroup.aspx?Group=ARM

1389/07/11
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

پاسخ : کار گروهی با at91sam9260

:eek:
    کسی تا حالا این قطعات رو از پایا خریده؟
    اخه جوان AT91SAM9260B بیست تومن :eek:
    LPC2368FBD این هم 10 تومن :agree:
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

کسی تا حالا این قطعات رو از پایا خریده؟
      اخه جوان AT91SAM9260B بیست تومن :eek:
      LPC2368FBD این هم 10 تومن :agree:
      من دیشب یه چند تایی at91sam9260 به واسطه ی قیمت ارزونش از پایا گرفتم :icon_razz:
      حالا دارم روی لحیم کاری اون کار می کنم
      کسانی که وقت و حوصله کار با این میکرو رو دارند همین جا اعلام کنن من برد رایگان براشون میفرستم تا با یک کار گروهی بتونیم به یک نتایجی برسیم
      البته پیش شرط اینکه این میکرو رو بخرید
      منم دارم با این میکرو کار میکنم
      فقط چیزی که هست این برد شما بیشتر شبیه به یک آداپتور هستش تا یک برد
      من فعلا دارم یک pcb براش میکشم , یه چیزی مشابه تبلت میخام بسازم :mrgreen:
      شما با mmu این میکرو کار کردین؟
      nand و nor فلش 16 بیتی براش تو بازار کی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
        من دیشب یه چند تایی at91sam9260 به واسطه ی قیمت ارزونش از پایا گرفتم :icon_razz: منم دارم با این میکرو کار میکنم
        من فقط دنبال اینم که یک چشمک زن ساده یا این میکرو بسازم( چه چشمکی بزنه با فرکانس 200 مگ )من فقط می خوام در زمینه پردازش سیگنال کار کنم که احتیاج به mmu و فلش و ... ندارم فقط به 200 مگ و 400 مگ و .. این جور چیزها کار دارم بیشتر کار هام همون چشمک زنی است

اما برای شما این میتونه مفید باشه

http://elmicro.com/files/olimex/sam9-l9260-rev-b-sch.gif
        همه قطعاتش تو بازار هست

ام در مورد Memory management unit باید بگم که چون هم باس داده داره هم باس آدرس هم باس کنترل پس mmu هم داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
          من دیشب یه چند تایی at91sam9260 به واسطه ی قیمت ارزونش از پایا گرفتم :icon_razz: منم دارم با این میکرو کار میکنم
          واقعا میخواهید تبلت بسازید؟ من هدفم از الکترونیک این بوده :rolleyes:

دیدگاه

الآن تبلت ها توی بازار فکر کنم با atom 1.6GHz کار میکنن . پس نباید جالب باشه که با ARM 210MHz این کار رو انجام بدین . بهتره حداقل برین سراغ ARM Cortex A8 یا یه چیز بالاتر . درضمن با آرم شرکت سامسونگ الآن تو دزد بازار جمهوری تهران یه برد هست که لینوکس روش پورت شده از 150 هزار تومن هست تا 300-400 تومن که این بورد رو میفروشن .
            فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

سلام
              ما تو مرکز تحقیقات دانشجویی دانشگاه شیراز یه برد برای at91rm9200 زدیم.تا خوندن ram و لود کردن درایور فلاش روی ram پیش رفتیم ولی فلش erase نمی شد هرکاری کردیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naserim
                سلام
                ما تو مرکز تحقیقات دانشجویی دانشگاه شیراز یه برد برای at91rm9200 زدیم.تا خوندن ram و لود کردن درایور فلاش روی ram پیش رفتیم ولی فلش erase نمی شد هرکاری کردیم.
                میشه مدار و بردتون رو بذارید اینجا از هزینه هاش بگید مدت انجام طرح و تعداد نفرات و لحیم کاری برد رو یکم توضیح بدید

دیدگاه

سلام به برو بچ
                  کسی خبر نداره بند و بسات این بنده خدا رو از کجا میشه گیر آورد؟ چنده؟ nand flasho غیره و رو مگم
                  همه رو باید سفارش بدیم؟
                  راستی داشتم دیتا شیتش نگا می کردم دیدم از رو sd ram هم میشه بوتش کرد! :nerd:

یه چیز دیگه اگه قراره همه رو سفارش بدهم وارد کنن، مدل دیگه ای نیس که درایور lcd داشته باشه ، پکیجشم BGA نباشه؟ :cry2:

پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                    سلام به برو بچ
                    کسی خبر نداره بند و بسات این بنده خدا رو از کجا میشه گیر آورد؟ چنده؟ nand flasho غیره و رو مگم
                    همه رو باید سفارش بدیم؟
                    راستی داشتم دیتا شیتش نگا می کردم دیدم از رو sd ram هم میشه بوتش کرد! :nerd:

یه چیز دیگه اگه قراره همه رو سفارش بدهم وارد کنن، مدل دیگه ای نیس که درایور lcd داشته باشه ، پکیجشم BGA نباشه؟ :cry2:
                    من چند ماه پیش کل میکرو های ARM و DSP هارو زیر رو کردم ولی حتی یکدونه میکرو یا DSP هم پیدا نکردم که LCD رو ساپورت کنه و پکیجش BGA نباشه! تنها راه کار خرید برد هایی به اسم Core Board که مثل همه چیز دیگه 2-3 برابر قیمت تو تهران گیر میاد! یعنی یه 90 دلار میدید و یه برد می گیرید که روش خود میکرو و حافظه های نند و فلش و رگولاتور های 1.2 و 1.8 و3.3 و چندتا چیز دیگه هست .بعد این بردا روی برد با ساختار موردنظر خودتون سوار میشند .

برای طراحی PCB این برد ها هم خدارو شکر هیچ منبعی پیدا نمیشه! (جز همون آتوروت نرم افزارا!)
                    Gracias A La Vida
                    [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                    http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                    زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پژوهان
                      من چند ماه پیش کل میکرو های ARM و DSP هارو زیر رو کردم ولی حتی یکدونه میکرو یا DSP هم پیدا نکردم که LCD رو ساپورت کنه و پکیجش BGA نباشه! تنها راه کار خرید برد هایی به اسم Core Board که مثل همه چیز دیگه 2-3 برابر قیمت تو تهران گیر میاد! یعنی یه 90 دلار میدید و یه برد می گیرید که روش خود میکرو و حافظه های نند و فلش و رگولاتور های 1.2 و 1.8 و3.3 و چندتا چیز دیگه هست .بعد این بردا روی برد با ساختار موردنظر خودتون سوار میشند .
                      برای طراحی PCB این برد ها هم خدارو شکر هیچ منبعی پیدا نمیشه! (جز همون آتوروت نرم افزارا!)
                      lcd رو ساپورت نمی کنه یعنی چه ؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
                      خوب میکرو پورت آدرس و داده داره شما یک آدرس رومشخص می کنید و داده رو میدی یا میگیری حالا اگه رو اون آدرس پورت باشه که به lcd وصل باشه
                      lcd رو ساپورت میکنه ؟ نمی کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                        lcd رو ساپورت نمی کنه یعنی چه ؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
                        خوب میکرو پورت آدرس و داده داره شما یک آدرس رومشخص می کنید و داده رو میدی یا میگیری حالا اگه رو اون آدرس پورت باشه که به lcd وصل باشه
                        lcd رو ساپورت میکنه ؟ نمی کنه ؟
                        اگه اینجویه که SAM7 ویندوز 98 هم ساپورت می کنه!!! وقتی برای میکرو کنار اون هسته ی ARM یه واحد LCD قرار نمی دند شما خودتون باید یه برنامه بنویسید که کار مشابه همون واحد رو بکنه! حالا کی می تونه برنامه بوت یه سیستم عامل رو بنویسه که بخواد همچین کاری کنه!
                        مثل اینه شما یه کامپیوتر بخرید بدون کارت گرافیکی بعد بخواید با خروجی سریال یا پارلل اش یه محیط گرافیکی براش فراهم کنید.توی گفتن که میشه ولی کو تا عمل!
                        Gracias A La Vida
                        [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                        http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                        زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

سلام

منم می خوام روی این تراشه کار رو شروع کنم یه کارایی رو قبلا انجام دادم و دیگه ادامه ندادم ولی می خوام با کمک دوستان برنامه ریزی شده پیش بریم .

درسته این پردازنده امکانات سخت افزاری برای پشتیبانی از TFT رو نداره ولی به عوضش خیلی خوش دسته :nice:

به نظر من اولین قدم برای کار کردن با یه پلتفرم اینه که سخت افزارش اماده بشه به همین منظور اماده کردن یه بورد رو ضروری میدونم .
                          همون که دوستان اطلاع دارن چند نمونه برد خوب تو دنیا براش ساخته شده که من برد ساخته شده شرکت olimex رو بهتر و مناسب تر دیدم .

اشتباه نکنید منظور من این نیست که این برد رو بخریم بلکه می خوام بگم با توجه به نقشه شماتیکی که خود شرکت بیرون داده اقدام به طراحی یه برد مشابه با اندکی تغییرات، بکنیم .

بعد طراحی برد میریم سراغ نرم افزارش .

نظرتون چیه ؟

دیدگاه

مرسی از پاسخ هاتون

راستش من که تا حالا نه پول به برد آموزشی دادم، نه به پروگرمر و ...
                            حالا arm9 رو(هنوز) نمی دونم ولی برا من خیلی زور داره پول به چیزایی بدم که می دونم خرج ساختنش در بد ترین حالت یک پنجم قیمتشونه :angry:
                            برد arm7 50تومن ، arm9 200تومن ، cpld 300 تومن :angry: اونم وقتی می دونم 9572xc ،گرون ترین قطعشه وهمش 4000 تومن می ارزه

خیلی دلم پر بود

اگرم قراره یه "ماژول" arm9 بخریم ، بچسبونیم به بوردمون که دیگه واویلا ... من که اصلا خوشم نمیاد

کسی خبر نداره اون دوستانی که رو arm9 بخصوص 9260 کار میکردن چی شدن؟
                            تیم arm9 هم که ملوم نیست چی کار میکنه...

ولی اگه پایه باشین با کمک هم و البته اساتید یه کار درست و حسابی بکنیم البته در حد یه pcb دو رو :mrgreen:
                            من دیگه تحمل ندارم ماکز کلاکم (تازه اور کلاک) 20 MHz باشه :cry:
                            پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

اگرم قراره یه "ماژول" arm9 بخریم ، بچسبونیم به بوردمون که دیگه واویلا ... من که اصلا خوشم نمیاد
                              منظور منم اینه که بشینیم از اول خودمون براش یه pcb دولایه بکشیم نه اینکه این برد رو تهیه کنیم و به صورت ماژول ازش استفاده کنیم oo:

اون قدرم که شما فکرش رو می کنید هزینه نداره تازشم خداوکیلی بردی که خودت طراحی کرده باشی کجا، بردی که عین بستنی آمادش و از بیرون گرفته باشی کجا شما رو نمی دونم ولی من حاضرم 5 برابر اضافه هم خرج کنم ولی به شرط اینکه خودم اون برد رو تهیه کنمش . :wow:

ولی لازمه شروع کار اینه که یه تحقیقی بکینم ببینم که قطعاتش رو می تونیم پیدا کنیم یا نه ؟ کدوم قطعات باید جایگزین بشن ؟
                              این موضوع هم باید مشخص بشه که باید براش یه سوکت بزاریم یا نه همین جوری روی برد مونتاژش کنیم که البته ابتدای این تاپیک مثل اینکه دوستون براش یه سوکت زده بودن .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X