اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فایل اکسپلورر mmc به وسیله arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فایل اکسپلورر mmc به وسیله arm

نوشته اصلی توسط علیرضا روزیطلب
    سلام.من بک برنامه نوتم که bmp رو پیکسل به پیسکل بخونه و روی lcd هم پیکسل به پیکسل نشون بده.ابتدا از fgetc استفاده کردم و بعد از تابع fread اما سرعتش زیاد تغییر نکردودر هر دو صورت نزدیک به 2 ثانیه برای باز شدن عکسی که کل lcd رو بپوشونه زمان نیاز هست :NO:
    سلام دوستان ، آقای روزیطلب برنامه ای که نوشتید برای نمایش پیکسل ها از تابع write_pixel استفاده کرده که این تابع برای نمایش هر پیکسل از 4تا write_wdr و 4تا write_index_regester استفاده کرده که اگه حساب کنیم میشه
    (4*7)+(4*3)+5=45
    45خط برنامه برای یک پیکسل در حالی که برنامه آقای جعفر پور این قسمت را با 9 خط انجام میده، بنابراین افزایش 4 برابری سرعت به دلیل 5 برابر شدن خطوط برنامه خنثی میشه ضمن اینکه به نظر میاد چون شما متغیر بافر را local تعریف کردید نمیتونید اون را بیش از 3600 قرار بدید که این هم سرعت را کم میکنه (البته این مشکل موقعی که rtx حذف نشده بود پیش می آمد و در برنامه بدون rtx من خودم چک نکردم )
    در مورد عکس PCX من توی SAVE AS برنامه PAINT نگاه کردم فرمتی به این اسم ندیدم ، GBG لطف کنید توضیح بدهید که این فایل با چه برنامه ای ساخته میشه و الگوریتم ذخیره اطلاعات چطوری هست؟

دیدگاه

سلام.این حداکثر 0.5 ثانیه تفاوت ایجاد میکنه تا اینکه اونجوری بنویسی . 5 برابر سرعت کم میشه :mrgreen: :eek: :eek: دلیل اینکه اینجوری نوشتم هم این بود که عکس هارو برعکس نشون نده.توی برنامه جدید اقای جعفر پور نفهمیدم چجوری برعکس شدنو حل کردن اگه بفهمم اونجوری مینویسم.خود برنامشون هم که نتونستم تست کنم.اصلا میکرو بالا نیماد!در ضمن توی این برنامه تابع freed و fgetc خیلی تفاوت ایجاد نمیکنن با هر دو نزدیک به 2 ثانیه طول میکشه.اما در مورد ارایه حق با شما بود الان تونستم ارایه بیشتر از 3600 هم تعریف کنم.ممنون

دیدگاه

اگه صفحات قبل را خونده باشید و درست یادم مونده باشه من اشاره کردم که برای حل مشکل برعکس بودن تصاویر توی خط 133 فایل tftlcd_function.h مقدار TS_VAL_ENTRY_MOD را از 0030 به 0010 تغییر بدید تا جاروب صفحه از پایین به بالا بشه و مشکل حل بشه، اونجوری توی 9 خط انجام میشده شما توی 45 خط انجام دادید یعنی خطوط شما 5 برابر هست ، وسرعت شما 5 برابر کمتره، ببخشید من منظورتون از 45 برابر شدن را متوجه نشدم!

دیدگاه

تو گوگل سرچ کردم
          اینو ببینین
          http://www.chemistrydaily.com/chemistry/.pcx

دیدگاه

من تونستم بلاخره عکسو سایزشو تغییر بدم :nice: :wow:منتها فقط کوچکتر میکنه مثلا یک دوم - یک سوم - یک چهارم و ..... :applause:
            یکم دیگه باهاش ور برم تا تابعش بتونه مستقیم با SD کار کنه میزارم برا همه حالشو ببرن :nice:
            فعلا... :bye
            زندگی یعنی امید و حرکت
            کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
            سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
            برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
            به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

ایول آقای ایمانی فر منتظریم. :applause: :applause: :applause:
              یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.

دیدگاه

سلام ببخشید من چند وقت در گیر کار دیگه ای بودم جوابتون رو ندیدم یعنی من برای کار با ال سی دی و mmc با هم پایه کم میارم با sam7s64???
                هیچ جوری نمیشه؟؟؟ :cry:
                اگه نمیشه بگید برم سراغ 7x :cry2:
                تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
                موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
                  سلام ببخشید من چند وقت در گیر کار دیگه ای بودم جوابتون رو ندیدم یعنی من برای کار با ال سی دی و mmc با هم پایه کم میارم با sam7s64???
                  هیچ جوری نمیشه؟؟؟ :cry:
                  اگه نمیشه بگید برم سراغ 7x :cry2:
                  مگه این که بیاید و lcd رو 8 بیتی درایو کنید

دیدگاه

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟؟؟ چجوری باید اینکارو بکنم؟؟؟ :mrgreen:
                    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
                      میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟؟؟ چجوری باید اینکارو بکنم؟؟؟ :mrgreen:
                      راستش دو سه تا مقاومت توی lcd هست که باید جابه جا بشند بعد هم درایور lcd تغییر پیدا کنه

دیدگاه

خوب بازم بیشتر کدوم مقاومتها؟؟؟ چه درایوری ؟؟؟ کدام پایه ها؟؟ :cry2:
                        موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
                          خوب بازم بیشتر کدوم مقاومتها؟؟؟ چه درایوری ؟؟؟ کدام پایه ها؟؟ :cry2:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...4891#msg244891
                          تو این تاپیکه هست درایورش هم نمیدونم خودتون برنامه رو تغییر بدید
                          فکر کنم این باشه که شما از طریق 8 پایه اطلاعات مربوط به رنگ و ... رو میدید

دیدگاه

سلام اقای جعفر پور .مجله نویز اومد اما خبری از VS1003 نبود؟؟؟!!!! :cry2:
                            اگه میشه پروژتون رو همینجا بذارید.با تشکر

دیدگاه

واقعا" بیصبرانه منتظر بودیم که پروژه جدید جناب آقای جعفر پور رو توی این شماره داشته باشیم حتی این موضوع از TATLI AVR هم شیرینتر بود .
                              اگر براتون مقدور هست این بحث رو همیجا ادامه بدین :applause: :applause: :applause:
                              حضرت علی(ع):
                              أَشرَفُ الخَلاَئِقِ اَلوَفَا بِالعَهد.
                              شریفترین خصلتها وفاى به عهد است.

دیدگاه

با سلام،

دوستان ببخشید که پا برهنه میپرم وسط بحث :redface:
                                داشتم روتین رسم پیکسل رو نگاه میکردم، بنظرم اومد اگر مثل این کد زیر تغییرش بدید بهتر باشه!
                                کد:
                                //-----------------------------------------------------------------------
                                // Turn On A Pixel On The LCD Screen
                                //-----------------------------------------------------------------------
                                void tftlcd_write_pixel(int x,int y,int color)
                                {
                                	tftlcd_write_index_register(TS_INS_GRAM_ADX); // initial settings for the GDDRAM X address in the address counter (AC).
                                	tftlcd_write_wdr(x);

tftlcd_write_index_register(TS_INS_GRAM_ADY); // initial settings for the GDDRAM Y address in the address counter (AC).
                                	tftlcd_write_wdr(y);

tftlcd_write_index_register(TS_INS_RW_GRAM);

tftlcd_write_wdr(color);
                                }
                                بنظرم، اصلا لزومی نداره که اول روتین مختصات X و Y رو چک کنید. بهتره قبل از ورود به روتین این کار انجام بشه، این سرعت رو بیشتر میکنه، مخصوصا وقتی که نقاط متوالی رسم میشه، مثل رسم تصویر یا خط و اینا. اونوقت فقط یکبار این کار انجام میشه نه برای رسم هر پیکسل!

البته چندتا تغییر کوچولو هم بنظرم اومد دادم.

بازم معذرت میخوام، موفق باشید
                                مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X