اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه های آماده Matlab

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه های آماده Matlab

آهاااان!! به نکته ی جالبی اشاره کردین! نمیدونم چرا خودم به ذهنم نرسیده بود؟

الان فرض کنیم همین فرمول امگا صفر رو نوشتم؛ چطور میتونم واسه ی مقادیری که قراره خودم بدم شرط آلفا رو هم برنامه خودش در نظر بگیره؟ بهتر بگم تو اینجا در اصل 2تا

مقاومت داریم و 2 تا هم خازن.مقدار یکی از خازن ها و مقاومت ها رو ثابت فرض میکنم.حالا میخوام با در نظر گرفتن شرط آلفا برابر 1 ؛ حدود دو تا المان دیگه رو پیدا کنم( البته

برنامه پیدا کنه! ) خیلی دردسر داره؟

چیزی که مد نظرم هست مشابه اینه؛البته اینی که میگم خیلی ساده تر هست.یا شاید هم من به نظرم اینطور میاد!!

چند وقت پیش یه برنامه نوشته بودم واسه طراحی تقویت کننده ی امیتر مشترک.اطلاعات اولیه ی ولتاژ تغذیه و مقادیر مقاومت ها و بتا رو از کابر میگرفت.نقطه ی کار DC و

بهره ولتاژ و...محاسبه میکرد.اگه مثلا ترانزیستور تو اشباع بود پیغام میداد که مقادیر فلان مقاومت رو کم یا زیاد کن و از اینجور چیزها... :nerd:

اینجا هم یه همچین چیزی میخوام انجام بدم؛اما با متلب...ولی مسئله ی اصلی من اینه که تو این فرمول ها روابط به هم دیگه وابسته هستن. اینو نمیدونم چیکارش کنم! oo: ممنون میشم راهنماییم کنین...

دیدگاه

منظورتون از شرط الفا اینه که مثلا الفا رو با یه مقدار معلوم در نظر بگیره؟

اگر اینطوره کافیه یه خط از برنامه بنویسید الفا=1....همین!

وابستگی فرمولها مشکلی پیش نمیاره فقط کافیه تو روال نوشتن فرمول های اصلی رو ابتدا بنویسید و بعد مرحله به مرحله فرمولهایی رو که به قبلی ها وابسته میشن.

یه پیشنهاد! شما دقیقا مسئلتون رو اینجا بنویسید تا کمک کنیم حل بشه...یعنی صورت مسئله رو کامل بنویسید تا روال کار معلوم بشه...ایشالا به نتیجه میرسیم.
      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

اگه موافق باشین چون این تاپیک واسه ی پروژه های آماده ی MATLAB هست، ادامه ی این موضوع رو تو یه تاپیک جدید پیگیری بکنیم؟

دیدگاه

اوکی...فقط لینک تاپیک رو واسم pm کنید.

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
            اگه موافق باشین چون این تاپیک واسه ی پروژه های آماده ی MATLAB هست، ادامه ی این موضوع رو تو یه تاپیک جدید پیگیری بکنیم؟
            خیلی ممنون از درک شما شاهرخ جان و فرشته خانم عزیز.منم شرمندم اگر کمکی از دستم بر نیومد
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

پروژه های متلب برای رشته برق قدرت :

http://barghghodrat.ir/1390-11-18-18-49-29/matlab-********.html
              www.bargh-azmoon.blogfa.com

دیدگاه

ا سلام
                دوستان من می خوام فیلتر طراحی شده با ابزار fdatool رو که یک فیلتر چبیشف نوع 1 مرتبه 4 هستش رو روی داده ای سی جی که از فیزیو نت گرفتم اعمال کنم با چه دستوری می تونم این کارو بکنم ؟ من داده رو در متلب لود کردم و همچنین کد فیلتر دارم حالا چه طور فیلتر رو اعمال کنم :
                کد چبیشف که ابزار متلب ساخته :
                function Hd = chebyshef 1 order 4
                %CHEBYSHEF 1 ORDER 4 Returns a discrete-time filter object.

%
                % MATLAB Code
                % Generated by MATLAB(R) 7.11 and the Signal Processing Toolbox 6.14.
                %
                % Generated on: 13-Mar-2012 1005
                %

% Chebyshev Type I Bandpass filter designed using FDESIGN.BANDPASS.

% All frequency values are in Hz.
                Fs = 55; % Sampling Frequency

N = 4; % Order
                Fpass1 = 6; % First Passband Frequency
                Fpass2 = 16; % Second Passband Frequency
                Apass = 1; % Passband Ripple (dB)

% Construct an FDESIGN object and call its CHEBY1 method.
                h = fdesign.bandpass('N,Fp1,Fp2,Ap', N, Fpass1, Fpass2, Apass, Fs);
                Hd = design(h, 'cheby1'

% [EOF]
                اول توکل
                دوم پشتکار
                سوم مشورت
                چهارم عمل
                -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

چی شد دوستان ؟
                  اول توکل
                  دوم پشتکار
                  سوم مشورت
                  چهارم عمل
                  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
                    چی شد دوستان ؟
                    براش تاپیک جدایی ایجاد کنید :agree:
                    جانم به فدای ائمه اطهار
                    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                      سلام به اعضای محترم سایت
                      من پیشنهاد میدم همه کسانی که درس متلب دارن یا پروژه ای دارن انجام میدن و یا هرکسی سوالی داره در این تاپیک مطرح کنه تا باهم انجام بدیم و من خودم اولین نفریم که اعلام آمادگی برای کمک به دیگران می کنم.هرکس سوال درسی یا پروژه ای داره از این به بعد اینجا مطرح کنه و ایشالا با کمک من (ادعا نمیکنم و در حد توانم هست) و اساتید نتیجه میگیره.البته من تازه دارم متلب رو میخونم و هنوز تموم نشده ولی لینک قوی دارم و خوب آموزش دیدم و باید خودم تلاش کنم تا در کاربرد آموخته ها قوی بشم.این فرصت خوبی برای همه میتونه باشه برای ورزیده شدن در این نرم افزار کاربردی و مهم که حتی پروژه های دکترا هم باهاش انجام میشه و من دارم میبینم تعداد زیادی پروژه سطح بالای ارشد و چندتا دکترا در بهترین دانشگاه های ایران.
                      با تشکر،منتظر استقبال شما هستم.

سلام
                      عارضم خدمتتون استاد درس الکترونیک صنعتی ما یه تمرین به ما داده و گفته تا بعد عید حل کنیم و ببریم که 5 نمره پایان ترم هم از همینه من خودم هر چی باهاش کلنجار رفتم نتونستم درست حلش کنم و از اجبار قرار شد بدم کسی که میتونه حل کنه حالام من این تمرینو براتون پلود می کنم اگه بتونین کمکم کنین واقعا لطف بزرگی انجام دادین
                      این ادرس فایلیه که استاد داده تمرینی که من باید حلش کنم تویه ردیف 33 گفته که میشه تمرین 5 و 70
                      ببینین من خودم واقعا نتونستم پس اگه میتونین این لطف و کنین ممنون

http://ghoroobeashegha.persiangig.com/P ... roject.pdf

دیدگاه

خالیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
                          سلام دوستان.تقریبا کل تاپیک رو خوندم.البته اول خواستم یه تاپیک جدید ایجاد کنم.گفتم اینجا بپرسم بهتره! لااقل تو لیست موضوعات به روز شده ی دوستان دیده میشه! شاید زودتر جواب بگیرم! :nerd:

این روابط رو نگاه کنین :

چون این فرمول رو اینطور ساده کردم :

از طرف دیگه هست.این مسئله دو حالت رو خواسته : و

حالت اول که برابر یک هست پیدا بشه ، حالت دوم هم راحت پیدا میشه.فعلا من همون حالت آلفا برابر 1 مد نظرم هست.

من اومدم فرض کردم و به جای قرار دادم

طرفین رو به توان 2 رسوندم و بعد از ساده سازی و.... این عبارت حاصل شد :

= عبارت 1

رابطه ی امگا هم اینطوری نوشتم :

= عبارت 2

و اما این همه نوشتم واسه اینکه اینو بگم!!

حالا مقدار امگا برابر هست با 13194.68 رادیان بر ثانیه یا بهتر بگم F=2.1KHz الان میخوام مقادیر مقاومت ها و خازن ها رو با توجه اون فرمولها و به کمک نرم افزار متلب پیدا کنم.

این رو هم بگم که این سوال باید با عدد دهی حل بشه.....خب....پیلیز هلپ می!!!! :mrgreen:

....Please Help me
                          فهمیدم می خوای چی کار کنی
                          خب برای اینکه کارت راحت تر باشه تمام این روابط با استفاده از تابعinput بنویس
                          اینطوری میتونی به هر فرمولی دستی چندین مقدار به صورت آرایه هم بدی و بهترین جواب و خودت از خروجی کی می خوای باشه انتخابش کنی :bye

دیدگاه

سلام دوستان

من یه کدنویسی اولیه برای تشخیص چهره و شناسایی آن می خوام کسی می تونه اینجا به من کمک کنه؟؟؟؟ :cry:

دیدگاه

سلام
                              من یه سوال خیلی آسون دارم
                              همین امشب هم میخوام به نتیجه برسم کسی هست منو یاری کنه :mrgreen:
                              من میخوام ماتریس زیر رو توسط دستورات for , if مرتب کنم و هدف از این کار پیاده سازیه دستور استورته
                              x=[1 3 99 33 2 20 4 ] ------ ba sepas
                              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                                سلام به اعضای محترم سایت
                                من پیشنهاد میدم همه کسانی که درس متلب دارن یا پروژه ای دارن انجام میدن و یا هرکسی سوالی داره در این تاپیک مطرح کنه تا باهم انجام بدیم و من خودم اولین نفریم که اعلام آمادگی برای کمک به دیگران می کنم.هرکس سوال درسی یا پروژه ای داره از این به بعد اینجا مطرح کنه و ایشالا با کمک من (ادعا نمیکنم و در حد توانم هست) و اساتید نتیجه میگیره.البته من تازه دارم متلب رو میخونم و هنوز تموم نشده ولی لینک قوی دارم و خوب آموزش دیدم و باید خودم تلاش کنم تا در کاربرد آموخته ها قوی بشم.این فرصت خوبی برای همه میتونه باشه برای ورزیده شدن در این نرم افزار کاربردی و مهم که حتی پروژه های دکترا هم باهاش انجام میشه و من دارم میبینم تعداد زیادی پروژه سطح بالای ارشد و چندتا دکترا در بهترین دانشگاه های ایران.
                                با تشکر،منتظر استقبال شما هستم.
                                سلام به همه دوستان

ممکنه به تمرین بنده هم نگاهی بندازید
                                اگر راهنمایی لازم برای نحوه انجام دادن ان بفرمایید ممنون میشم
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62526.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X