اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه های آماده Matlab

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه های آماده Matlab

من دو تا ماتریس دارم که مختصات دو تا منحنی هستند تو فضای دو بعدی، میخوام نزدیکترین نقاط این دو تا منحنی رو پیدا کنم، یک راهش اینه که تک تک نقاط هر دو تا رو با هم فاصلشون رو مقایسه کنم و اون دو تایی که کمترین فاصله رو دارند ذخیره کنم ولی دنبال یک راه سریعتر میگردم. کسی نظری نداره؟

شکل دو تا منحنی و نقاط با کمترین فاصله:

مختصات دو تا منحنی:
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سری در متلب

نوشته اصلی توسط skyzare
      شما میدونید برای دستور سیگما از چه تابعی در متلب استفاده میشه ؟ در کل میخوام در مورد شعاع همگرایی ، فاصله همگرایی ، و عددی که سیگما در صورت همگرابودن به اون همگرا میشه رو بتونم با متلب به دست بیارم .
      میخواستم بگم خودم پیداش کردم :mrgreen: میزام شاید بدرد یکی خورد . این هم مثالش :

منبع:13 Sums (or Series)

مثال : شعاع همگرایی و عبارت مساوی با سری زیر را بیابید .

کد PHP:
      >&gtsyms x n
      >&gta=n^2*x^n

=

n^2*x^n

>&gtsymsum(a,n,1,inf)

ans =

piecewise([abs(x) &lt1, -(x^x)/(1)^3]) 

اولی شعاع همگرایی هست دومی هم عبارت مساوی با سری هست .

گاهی اوقات متلب نمی تواند یک جواب معادل عبارت سری دهد در این حالت می توان با دستور vpa تقریبی از حاصل سری را به دست آورد . البته با این فرض که سری مربوطه همگرا باشد .

کد PHP:
      >&gtsyms n 
      >&gtS=symsum(1/(n^4+sqrt(n)),1,inf)

=

sum(1/(n^(1/2) + n^4), 1..Inf

اما در این حالت می توان عدد تقریبی آن را به دست آورد که با دستور vpa صورت می گیرد :

کد PHP:
      >&gtvpa(S,3)

ans =

0.577

>&gtvpa(S,5)

ans =

0.57695 

که عدد 3 و 5 بیانگر تعداد ارقام اعشاری می باشد .
      مصادیق اظهار محبت به همسر
      بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
      ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
      اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

خداخیرتون بده یک راهنمایی بکنید ثواب داره :cry2:
        در سیمولینک مطلب برای پاسخ به این سوال ها چطور باید با شماتیکی که در مطلب ایجاد کردم کار کنم؟

این عکس شماتیک مداری:

این هم فایلی که برای مطلب آماده کردم:
        http://www.4shared.com/file/zAdB9qw6/QUT91.html

سوال ها:
        مدار یکسوکننده سه فاز تمام موج کنترل شده زیر با بار R-L ، با ورودی سینوسی سه فاز برق شهر با دامنه Vm = 380V و فرکانس R = 100Ω , L = 0H , Lc=100μH , E = 0V , α = 25˚, f = 50 Hz , CF = 1000uF مفروض است که در آن Lc امپدانس منبع می باشد. مطلوب است:
        الف) رسم شکل موج های Vo, io, VAK1, is, iAK1
        ب) تعیین مقادیر ولتاژ و جریان متوسط و موثر خروجی و محاسبه مقدار ریپل جریان خروجی
        ج) رسم توان حقیقی (P) و توان ظاهری (S) منبع و ضریب توان ورودی
        د) رسم نمودار هارمونیک های منبع ورودی و محاسبه THD جریان ورودی (جریان سمت مثلث ترانس)
        ه) محاسبه مولفه اصلی جریان ورودی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
          خداخیرتون بده یک راهنمایی بکنید ثواب داره :cry2:
          در سیمولینک مطلب برای پاسخ به این سوال ها چطور باید با شماتیکی که در مطلب ایجاد کردم کار کنم؟

این عکس شماتیک مداری:

این هم فایلی که برای مطلب آماده کردم:
          http://www.4shared.com/file/zAdB9qw6/QUT91.html

سوال ها:
          مدار یکسوکننده سه فاز تمام موج کنترل شده زیر با بار R-L ، با ورودی سینوسی سه فاز برق شهر با دامنه Vm = 380V و فرکانس R = 100Ω , L = 0H , Lc=100μH , E = 0V , α = 25˚, f = 50 Hz , CF = 1000uF مفروض است که در آن Lc امپدانس منبع می باشد. مطلوب است:
          ب) تعیین مقادیر ولتاژ و جریان متوسط و موثر خروجی و محاسبه مقدار ریپل جریان خروجی
          د) رسم نمودار هارمونیک های منبع ورودی و محاسبه THD جریان ورودی (جریان سمت مثلث ترانس)
          من سیمولینک واسه الکترونیک کار نکردم واسه این خیلی نمیدونم چطوره اما واسه رسم شکل موج شما از همون قسمتی که میخواین خروجی رو ببینید باید اسکوپ وصل کنید (مثل همه نرم افزارهای شبیه سازی مدار) و ورودی هم یه پالس بدین تا خروجی رو ببینید.
          فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
            من سیمولینک واسه الکترونیک کار نکردم واسه این خیلی نمیدونم چطوره اما واسه رسم شکل موج شما از همون قسمتی که میخواین خروجی رو ببینید باید اسکوپ وصل کنید (مثل همه نرم افزارهای شبیه سازی مدار) و ورودی هم یه پالس بدین تا خروجی رو ببینید.
            الان مشکل بنده با فشردن دکمه "Start Simulation" اعلام این خطا هست و نمی دونم چطور رفعش کنم شما ببینید ایراد از چیه؟
            Solver ode45 is not supported by Physical Networks. Select one of these solvers: ode23t, ode15s or ode14x (fixed-step).

دیدگاه

با سلام
              من سه تا سوال از درس متلب دارم اگر پاسخ دهید یک دنیا ممنون می شوم.
              1- مشتق اول و دوم تابع زیر را در بازه [3و-3] رسم کنید(با استفاده از دستور sobplot)
              F(x)=(x+3)(x2-1)(6x+4)
              2- با استفاده از function تابعی برای انتگرال گرفتن از یک چند جمله ای بنویسید(نام تابع دلخواه)
              3- یک دایره رسم کنید.شعاع دایره را از ورودی بخواند با استفاده از دستور input

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
                الان مشکل بنده با فشردن دکمه "Start Simulation" اعلام این خطا هست و نمی دونم چطور رفعش کنم شما ببینید ایراد از چیه؟
                Solver ode45 is not supported by Physical Networks. Select one of these solvers: ode23t, ode15s or ode14x (fixed-step).
                سلام ببینم شما انگار اصلا تنظیمات حلگر رو انجام ندادی؟
                خب توی هلپ سرچ کن Solver یکم اطلاعاتت زیاد که شد سوال خصوصی بپرس تا جواب بدم
                Solver رو می تونی از قسمت
                این دیگه چیه!!!!!!

سر کارمون گذاشتی! دوست داری منم سر کارت بزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پلنگ ایرانی!!!!
                  Solver رو می تونی از قسمت
                  این جمله شما ناقص بدست من رسیده.
                  بنده کمی در استفاده از مطلب در حل مسائل بی تجربه هستم ممکنه بفرمایید حلگر در کدام قسمت قرار دارد و کمی از نحوه تنظیم آن بفرمایید؟؟

این دیگه چیه!!!!!!

سر کارمون گذاشتی! دوست داری منم سر کارت بزارم
                  دوست گرامی بنده اصلا چنین قصدی ندارم
                  عکسی از نقشه در اختیار نهادم و این هم فایلی هست که سعی کردم با توجه به همان عکس شماتیک ترسیم کنم که البته نتونستم کاملش کنم
                  - لازم داشتم که حتما یک ترانسفورماتور سه فاز با ورودی مثلث و خروجی ستاره ایجاد کنم و سه فاز خروجی آنرا به سه سلف متصل کنم که نشد.
                  - این همه ترانس 3فاز در سیمولینک کدام یکی برای کار بنده مناسبه؟

شما بیشتر به عکس از شماتیکی که گذاشتم توجه کنید تا طرح ناشیانه اینجانب.

دیدگاه

بابا چرا با خودت همچین میکنی!
                    این همه کتاب در مورد سیمولینک هست چرا به خودت سختی میدی!؟
                    کافیه بری کتابخونه دانشگاهتون یا کتابخونه مرکزی شهرتون یا نه توی اینترنت یه سرچی بزنی زیرو بم سیولینک و برات در آوردن !
                    شما وقتی این کارهارو نکردی دیگه از من حقیر سراپاتقصیر چه انتظاری داری
                    شما برو بکن نشد در خدمتیم هرسوالی که داشتی :job:

دیدگاه

راستش یک سری به نمایشگاه کتاب زدم و کتاب مرجع کامل سیمولینک را خریدم
                      فقط راجع به همین منبع سه فاز با 3 خروجی که بنده در مطلب بکار برده بودم توضیح داده حال انکه باید از ترانسی مطابق عکس استفاده کنم تا بشه تمام پارامترهای روی خطوط (جریان ها و ولتاژها) که حتی پشت ترانس هم خواسته بایستی روی اسکوپ نمایش بدم و مقدارشون را پرینت بگیرم

-- یک نگاه به عکس و این سوال های ما بنداز ببین می تونی راهنمایی کنی چطور باید جواب بگیرم؟

?? این دو گزینه زیر چطور باید جواب بگیرم ؟؟

دیدگاه

ببینم نکنه شما هم این تمرین رو برای درس الکترونیک صنعتی دانشگاه ازاد بندر عباس میخوای!؟
                        عجب تنبلایی هستین شما دیگه! :NO: :NO:
                        راستش من هنوز درس الکترونیک صنعتی رو برنداشتم ولی تایه جاهایی از مثال رو میتونی حل کنم ولی متاسفانه اصلا وقت ندارم چون پایان ترم خیلی نزدیکه و منم چهارتا امتحان پشت سرهم دارم چارتاتخصصی اینم آخرین جوابیه که بهت میدم
                        اینم اضافه کنم که کتابهایی هستم که راجع به اینجور مسائل توضیح داده باشن فقط کافیه یکم دانشجو باشی!! میفهمی که :rolleyes: :nerd:
                        :bye :bye :bye

دیدگاه

دوستان من می خوام معادله دیفرانسیل مدار RLC سری رو تو M-file مطلب وارد کنم و پاسخ اون رو به یک ورودی رسم کنم به صورت برنامه نویسی ولی چون معادله مرتبه دوم هستش نتونستم ...لطفا راهنمایی کنید ...///
                          مدارات rl وrc رو چون مرتبه اول بود با یه حلقه for حل کردم ولی مرتبه دوم ....

دیدگاه

ببینم نکنه شما هم این تمرین رو برای درس الکترونیک صنعتی دانشگاه ازاد بندر عباس میخوای!؟
                            عجب تنبلایی هستین شما دیگه! :NO: :NO:
                            یادش بخیر دوره ی خوبی بود ما که چند وقتیه فارغ شدیم :biggrin:
                            تو دوره ما فقط از مطلب و سیمولینک جهت تحلیل لوپ های کنترل استفاده می کردیم (چه تحلیل های قشنگی :rolleyes
                            وقتی از نحوه تحلیل مدار الکترونیکی و صنعتی در مطلب سوال میشد میگفتند برای اینکار چندان کارایی نداره و کتابخانش ناقصه!! الان جدیدا از دانشجوهاش می خواهد اینگونه تحلیل ها انجام بدن که البته من هم تمایل پیدا کردم حتما یاد بگیرم
                            (از دانشگاه فارغ گشتم و علم را عقد نمودم! )

راستش من هنوز درس الکترونیک صنعتی رو برنداشتم ولی تایه جاهایی از مثال رو میتونی حل کنم ولی متاسفانه اصلا وقت ندارم چون پایان ترم خیلی نزدیکه و منم چهارتا امتحان پشت سرهم دارم چارتاتخصصی اینم آخرین جوابیه که بهت میدم
                            اینم اضافه کنم که کتابهایی هستم که راجع به اینجور مسائل توضیح داده باشن فقط کافیه یکم دانشجو باشی!! میفهمی که :rolleyes: :nerd:
                            :bye :bye :bye
                            شاید باورت نشه ولی 2تا کتاب خریدم و خوندم هیچکدام با وجود عنوان مرجع کامل سیمولینک حرفی راجع به نحوه کار با بلوک Power gui و بلوکی که قادر هست با توجه به روابط فرمولی برنامه نویسی شده کاربر ورودی را تحلیل و به خروجی تحویل بده نیافتم. (چقدر مرجع کاملی بود oo
                            در حال حاضر هم دو فایل شماتیک را به شکل بهتری ویرایش کردم که حداقل چند گزینه ی اولی را انجام میده و فقط مشکلم مانده با چگونگی توان گیری و هارمونیک گرفتن.

دیدگاه

w = input('please enter w 6*1&#039
                              mark = input ('please enter mark 5*6&#039
                              av = mark + (w/sum/w);
                              for i = 1,5
                              if av(i) >12
                              t(1)=1 ;
                              else
                              t(i) =0
                              end
                              end
                              سلام این یک معدل گیر ساده است که مشروطی و غیر مشروطی رو نیز مشخص می کننه ولی من موندم که نمی دونم باید چه طوری w و mark رو وارد کنم هر جوری وارد می کنم خطا میده
                              بابت این مطلب جالب که دوستمون راه انداخته و بقیه هم دارند یاریش می کنند نهایت سپاس و دارم
                              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                                w = input('please enter w 6*1&#039
                                mark = input ('please enter mark 5*6&#039
                                av = mark + (w/sum/w);
                                for i = 1,5
                                if av(i) >12
                                t(1)=1 ;
                                else
                                t(i) =0
                                end
                                end
                                سلام این یک معدل گیر ساده است که مشروطی و غیر مشروطی رو نیز مشخص می کننه ولی من موندم که نمی دونم باید چه طوری w و mark رو وارد کنم هر جوری وارد می کنم خطا میده
                                بابت این مطلب جالب که دوستمون راه انداخته و بقیه هم دارند یاریش می کنند نهایت سپاس و دارم
                                سلام

چرا به صورت فانکشن نمینویسید؟
                                با فانکشن ورودی ها رو هم میتونید به سادگی به برنامه بدید

ورودی های w چی هستن؟
                                فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X