اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه های آماده Matlab

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه های آماده Matlab

حالا یه سوال دیگه
    میخوام پاسخ پله تخمین زن و فیدبک حالت رو بدست بیارم، قطب های سیستم رو چطوری باید تنظیم کنم؟؟
    آیا باید بصورت عدد مختلط باشه؟؟ یا مقادیر حقیقی؟
    " کسی که دارای عزمی راسخ است ،جهان را مطابق میل خویش عوض می کند " .
    گوته

دیدگاه

سلام به همگی
      من دنبال برنامه ی کنترل stepper motor تو matlab میگردم پدرم در اومد ولی نتونستم پیدا کنم ماشینوشو دارم برنامه اش هم تو turbo c دارم ولی تو مطلب میخوام استاد گیر داده اگه کسی داره ازش خواهش میکنم کمکم کنه ممنون. بفرستین به ایمیلم عالی میشه
      :angry: :angry: :angry:
      mehrdad_devil@yahoo.com

دیدگاه

سلام
        مثالهایی در مورد کنترل پذیری و رسم مکان هندسی و رسم نمودار بد و فضای حالت و روئیت پذیری و بدست اوردن Tr و tr نمیشه بنویسید . خودمم از همین الان شروع می کنم ولی نمیدونم چرا متلب خونه هنگ می کنه .
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

%RASME NEMODAER BODE MOJAZZA
          clc
          clear
          g = tf([1 0.1 7.5],[1 0.12 9 0 0]);
          bode(g)

%RASME NEMODAER nichols
          clc
          clear
          nichols(g)

%RASME NEMODAER nyquist
          clc
          clear
          nyquist(g)

%NEVESHTANE TABE TABDEL
          G=ZPK([1 0.1 7.5],[1 0.12 9 0 0],1)

%rasme makanhendesi
          clc
          clear
          g1=tf([1 4],[1 2 5])
          g2=tf([1],[1 2 5])
          G=series(g1,g2)
          rlocus(G)
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

درود بر دوستان

قصد دارم مدار زیر را در متلب حل کنم و طبق فرمولی که دوستمون در این تایپیک به من دادند مقادیر را در متلب جایگذاری کردم ولی به نتیجه نرسیدم ( هر سه جریان را یک مقدار میدهد) . خواهشا شما هم یه نگاهی بندازید و در صورت امکان برنامه را بنویسید .

لینک فرمول :
            کد:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=70000.0
            لینک پروژه :
            کد:
            http://mriahinasab.persiangig.com/Cir1-prj2.pdf
            مرسی از شما

دیدگاه

سلام دوستان
              من میخوام از دستور سیگما تو متلب استفاده کنم ولی نمیتونم
              اگر کسی میتونه کمک کنه، ممنون میشم.
              (C=(b(i,1)*(M^-1*K)^i-1
              حروف بزرگ ماتریس هستند، من میخوام سیگمای عبارت سمت راست رو حساب کنم ولی نمیتونم.
              برای مثلا i=1:3
              mail: 30gha.asdmin@gmail. com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gha_asd
                سلام دوستان
                من میخوام از دستور سیگما تو متلب استفاده کنم ولی نمیتونم
                اگر کسی میتونه کمک کنه، ممنون میشم.
                (C=(b(i,1)*(M^-1*K)^i-1
                حروف بزرگ ماتریس هستند، من میخوام سیگمای عبارت سمت راست رو حساب کنم ولی نمیتونم.
                برای مثلا i=1:3
                با سلام .

دستور سیگما در متلب symsum هست . این پست ها رو ببینید یه مثال داخلشون هست شاید بتونه کمکتون کنه:

سری در متلب

یک مثال
                مصادیق اظهار محبت به همسر
                بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                  جواب تمرین 5 که خیلی هم مفصله تقدیم به شما:
                  http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ahmadpashaei.persiangig.com/document/tamrine5.rar
                  شرمند ه فایل متلب فوق درمتلب6.5 اجرانشد میشه لطفا بفرمایید باچه ورژنی قابل اجراست ؟ متشکرم

دیدگاه

سلام.یه نیم نگاهی دوستان بهم بکنن منم میرم دنبال کار و زندگیم!! :mrgreen:
                    میخوام تو متلب یه خط افقی رسم کنم با زاویه ی مشخص از محور افقی، که وسطهای همین خط ، این زاویه تغییر پیدا کرده.
                    برای اینکار دستور مشخصی وجود داره یا باید واسش برنامه بنویسم و فانکشنی دربیارم که تو برنامه ی اصلیم هر جا خواستم صداش کنم؟بیشتر بخوام توضیح بدم اینجوری میشه که فقط یه زاویه بدم و یه طول،خط رو رسم کنه و برای امتدادش که از اونجا تغییر زاویه داریم هم همینطور
                    ممنون. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                      سلام.یه نیم نگاهی دوستان بهم بکنن منم میرم دنبال کار و زندگیم!! :mrgreen:
                      میخوام تو متلب یه خط [s]افقی[/s] رسم کنم با زاویه ی مشخص از محور افقی، که وسطهای همین خط ، این زاویه تغییر پیدا کرده.
                      برای اینکار دستور مشخصی وجود داره یا باید واسش برنامه بنویسم و فانکشنی دربیارم که تو برنامه ی اصلیم هر جا خواستم صداش کنم؟بیشتر بخوام توضیح بدم اینجوری میشه که فقط یه زاویه بدم و یه طول،خط رو رسم کنه و برای امتدادش که از اونجا تغییر زاویه داریم هم همینطور
                      ممنون. :nerd:
                      فکر می کنم بتونی از دستور line استفاده کنی. مختصات اول و آخر پاره خط رو میگیره پس با توجه به زاویه مورد نظرت باید مختصات رو حساب کنی. خط دوم رو هم با تکرار همین دستور با مختصات جدید رسم کن(مختصات نقطه آخر خط اول و نقطه اول خط دوم یکسان میشن).
                      لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                      لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                      با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                      اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                      یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام اگه بخوام تو درس طراحی خطوط انتقال یه مسیر انتقال رو تو برنامه متلب رسم کنم باید چه دستوراتی رو بنویسم بفرض که زمین صاف و دکل ها هم به یه فاصله از هم باشن،شکم سیم ها رو هم باید در نظر گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
                          فکر می کنم بتونی از دستور line استفاده کنی. مختصات اول و آخر پاره خط رو میگیره پس با توجه به زاویه مورد نظرت باید مختصات رو حساب کنی. خط دوم رو هم با تکرار همین دستور با مختصات جدید رسم کن(مختصات نقطه آخر خط اول و نقطه اول خط دوم یکسان میشن).
                          سلام.
                          از راهنماییتون ممنون.
                          به علت کم تجربگی، از این دستور نتونستم خوب جواب بگیرم.
                          عوضش این برنامه رو نوشتم که خوب هم جواب داد:

کد:
                          teta_1=input('input teta_1 \n')
                          teta_2=input('input teta_2 \n')
                          b_1=10*sind(teta_1);
                          a_1=10*cosd(teta_1);
                          step_a_1=a_1/100;
                          step_b_1=b_1/100;
                          draw_a_1=[0:step_a_1:a_1];
                          draw_b_1=[0:step_b_1:b_1];

b_2=10*sind(teta_2);
                          a_2=10*cosd(teta_2);
                          step_a_2=a_2/100;
                          step_b_2=b_2/100;
                          draw_a_2=[a_1:step_a_2:(a_2+a_1)];
                          draw_b_2=[b_1:step_b_2:(b_2+b_1)];
                          hold on
                          plot(draw_a_1,draw_b_1)
                          plot(draw_a_2,draw_b_2)
                          طول خط رو ثابت فرض کردم با مقدار 10 که دلخواه هست.

دیدگاه

سلام مجدد.
                            دوستان یه سوال دیگه!!
                            میخوام یه شکل موج مثلثی رسم کنم.ماتریسی دارم که فقط یک سطر داره و به شکل عددی بر اساس یه رابطه ی تقریبا خطی، اعدادش شروع به زیاد شدن میکنه.مثلا اینطوری
                            [X=[1 1.2 1.4 1.6 1.8 2
                            البته ناگفته نماند،طول این ماتریس به ازای هر ورودی کاربر، تغییر میکنه.یعنی ممکنه 5 تا عدد داشته باشه،ممکنه 20 تا داشته باشه.
                            محورY هم بر اساس طول این ماتریس،تقسیم بندی میشه.مثلا به ازای این X، برای Y خواهیم داشت:
                            [1 2 3 4 5 6]
                            حالا سوالم اینه که من این ماتریس X رو دارم، میخوام اون رو رسمش کنم و یه شکلی مثل شکل موج مثلثی دربیارم.چطور میشه اینکار رو کرد؟
                            ممنون میشم راهنماییم کنین. :rolleyes:

دیدگاه

سلام

ابتدا در نرم افزار متلب یک سیگنال سینوسی پیش فرض رسم میکنم *//
                              کد:
                              x = -pi:0.01:pi;
                              plot(x,sin(x)), grid on
                              که برای پردازش روی این سیگنال در ابتدا دو تا سوال دارم

سوال اول :

دقیقاً چگونه میتونم مقدار Fs (فرکانس نمونه برداری) این سیگنال را بدست بیارم؟

سوال دوم:
                              چگونه میتونم مقدار فرکانس نمونه برداری سیگنالِ پیش فرض را تغییر بدم؟
                              Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                              // - - - - - - - - - -
                              برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                              // - - - - - - - - - -
                              اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                              // - - - - - - - - - -

دیدگاه

1- اگه بازه زمانی رو بر حسب ثانیه فرض کنیم، هر 0.01 ثانیه یک نمونه داری پس فرکانس نمونه گیری میشه 100 هرتز.
                                2- رک 1.
                                لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                                لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                                با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                                اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                                یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X