اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جنگ بین ویندوزی ها و لینوکسی ها! (به همراه نظر سنجی).

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جنگ بین ویندوزی ها و لینوکسی ها! (به همراه نظر سنجی).

دکتر sadid ، حرف بنده مقایسه بین لینوکس و ویندوز نبود ! فقط و فقط یه سری Tip در مورد ویندوز ! .

من کل تاپیک و مطالعه نکردم ، اصلا حوصله متن های دراز رو ندارم

--

۱)ویندوز توی سالهای آخر دههٔ نود و اوایل قرن حاضر اومد که سری توی سرای سیستم عاملهای سرور در بیاره و اینکار رو با ویندوز NT انجام داد که از اسمش معلومه و سیستم فایل به اصطلاح پیشرفته (اینم ازون تبلیغات مایکروسافت هست) از همین موقع پا به میدان گذاشت بعد هم که ویندوز ۲۰۰۰ اومد و در نهایت هم مایکروسافت سرافکنده ازین میدان خارج شد (شما در ارائه نسخه های جدید نسخه سرور به اون معنی نداره) و واسه همین هست که الان مایکروسافت از سرورهای یونیکسی استفاده میکنه
    به خاطر اینکه لینوکسها و یونیکسها رو توی سرور استفاده میکردن خیلی سیستم فایلهائی خیلی پیشرفته تر از ویندوز دارن مثلا توی سال ۹۵ (با ویندوز مقایسه کنید) خاصیت ژورنالینگ توی سیستم فایلهای اینا مهیا بوده (یعنی نیاز به دیفرگ و چک بعد از قطع برق یا ریستارت ندارندو...) و یا توی لینوس شما راحت میتونین کل هارد رو رمزنگاری کنید....چرا چون لینوکس از حوزه هائی مثل سرورها به دسکتاپ اومده و کلا بسیاری از خاصیت های خانوادهٔآ‌ یونیکسها رو به عرصهٔ دسکتاپ آوردهآ‌(البته خیلی دیرتر از ویندوز)
    کاملا درست ، کسی خلاف این نگفت ولی از انجایی که مقایسه ما مربوط به سال 2009 است ، پس کاری نداریم که کدوم اول بودند ! مهم این است در حال حاظر هردو سیستم عامل این خواصیت رو دارند ؛ ولو ویندوز NT بیشتر . ( من هم قبول دارم ویندوز خیلی کپی برداری داره ! بقول یکی از دوستان ویندوز کپی مکینتاش با هلوگرام مایکروسافته ! ).

بحث امنیت در لینوکس و کل خانوادهٔ یونیکسها به خاطر برخی مسائل ساختاری هست نه یه پدیت ساده یا فایروال این مسئله خیلی ریشه ای تر ازین حرفهاست اصوالا اگر ویروسی هم لینوکس رو آلوده بکنه نمیتونه بیشتر از پوشهٔ خانگی کاربر فعلی رو آسیب بزنه مگه اینکه کاربری کاملا تازه کار (در حد چند هفته) با مجوز ریشه وارد سیستم شده باشه
    حتی توی ساختار فایل لینوکس به راحتی میشه حملات DoS توسط هکرها رو رد کرد ولی سرورهای ویندوزی نمیتونن
    مسئله به این سادگی ها که شما میگین نیست اصولا اگر من میخواستم به سیستمی نفوذ کنم ترجیح میدام یه سرور باشه به خصوص یه سرور بانک اما چرا هنوز که هنوزه آنتی ویروسی که واسه لینوکس هست ClamAV وظیفه ش یافتن ویروسهای ویندوزی هست چون کاربرد سرور داره یعنی سرور لینوکس میاد با این آنتی ویروس سعی میکنه ویروسهائی توی سیستم رو (از نوع ویندوزی) پاک کنه (البته این ClamAV رایگان هست وگرنه ورژن پولی معروفها هم استفاده میشه) خوب چرا واسه لینوکس آنتی ویروس نداره؟
    من گفتم ویندوز رو با اپدیت نگه داشتن میشه امن کرد ! نه اینکه تعریف امینت در لینوکس چیست ! اگر شما هم در ویندوز با اکانت های Administrator وارد نشوید ؛ دقیقا همون چیزی که در لینوکس اتفاق می افتد !

حتی توی ساختار فایل لینوکس به راحتی میشه حملات DoS توسط هکرها رو رد کرد ولی سرورهای ویندوزی نمیتونن
    !!!

صورش واسه ممکن نیست که مثلا فلان بانک بین المللی سرورهاش ویندوزی باشه
    خوب بحث ما دسکتاپ هست ولی همین سیستم عاملهای سرورها هستن که طی چند سال اخیر با تغییرات کم یا زیاد به دسکتاپ هم کشیده شدن پس بحث امنیت خیلی پیچیده تر ازون چیزی است که شما میگین
    بارها این حرف گفته شده که امنیت در لینوکس به این خاطر هست که کاربراش کمه ولی ویندوز اکثر کاربرای دسکتاپ رو داره ولی نه اینطور نیست البته اینم فاکتوری هست ولی اگر برعکس هم میشد یعنی کاربرها زیاد میشد .... بله حملات به لینوکس زیاد میشد ولی بنا به دلایلی که گفتم نمیتونست اینجوری باشه
    اصولا سیستم های کد بسته نمیتونن ادعای امنیت بکنن
    لول!! سرور های بانک ملت همه ویندوز اند !!! یعنی برنامه هاشون هم همینطور ! قبلانا با FoxPro بود ! الان نمیدونم چیه ! دیتابیس هاشون همه مایکروسافتیه ! فیلم های حک شدن سرور های وب شون رو ندید !؟

یه ضحنیت بدی نسبت به ویندوز سرور بوجود اومده ! من خودم شخصا لینوکس رو برای سرور بیشتر می پسندم ! وب سایت خودم رو یه سرور لینوکسه !!

ولی بارها گفتم ! ویندوز هم اگر درست کانفیگ بشه امینتش چیزی از لینوکس کم ندره !! امنیت هم فقط پچ و اپدیت و فایروال نیست !

اقای سدید خودتون هم میدونید چی میگم. والا من حوصله تایپ اصلا ندارم ( شما چه جوری اینهمه تایپ میکنی ؟! )

۱)در مورد مسئله لوکال و بومی سازی خیلی جلوتر از ویندوزه توی همین فروم یکی سوالش این بود که چه جوری فایلهای pdf و zip که آدرسش فارسی هست رو توی ویندوز باز کنه در حالیکه شما توی لینوکس با همون برنامهٔ Adobe Acrobat با اسم فارسی pdf باز میکنین ضمن اینکه با یک کلیک محیط فارسی/آذری/کردی/گیلگی میشه...
    دوستی داشتم که به مادرش که سواد انگلیسی خوبی نداشت لینوکس یاد داد....خیلی راحت یادگرفت.....میگفت درون حد نیست که سیسمتشون خودش کانفیک یا نصب کنه ولی راحت وارد اینترنت میشه با ابزارهای مختلف و.. کار میکنه کلا کار دستش اومده (خودش توی ترجمه محیط گنوم هم کمک میکرد) چرا چون اصلا ویندوز بلد نبود واسه همین خیلی راحت از باسوادتر هساش در حد رفع نیاز لینوکس رو یاد گرفته بود خیلی اصولی تر ویندوزیای ایندستی که فرق مرورگر وبی مثل IE رو با گوگل و اینترنت نمیدونن.....
    اصلا درست نیست ! ویندوز اساسش بر سادگی هست ! خوب این دلیل بر این نیست که ویندوز کاربرا رو بی سواد بار میاره !

از یک کاربری که تازه یکی دو ساله با کامپیوتر اشنا شده نمیشه انتظار داشت برای پخش کردن موزیک ! بره کدک دانلود کنه ! اصلا براش معنی نداره ! چون این مساله رو نمیتونه درک کنه که چرا تو توضیع های لینوکس همچین چیزایی پیشفرض نیست !

لینوکس اساسش بر سادگی نیست ! پس کاربر لینوکس باید خیلی سوادش بیشتر از کاربر ویندوز باشه تا بتونه خودش !! ( نه اینکه یک تکنیکال ساپرتر داشته باشه ) از لینوکس مثل ویندوز کار بکشه .

)اگر اینطور نبود پروژه فارسی سازی لینوکس از طرف دولت حمایت نمیشد و دولت به سمت استفاده از یه سیستم عامل به اسم کارآمد (یا لینوکس شریف نمیآ‌رفت) اما نمیتونستن چون اکثر کارمندای ایرانی به همونائی بودن که فرق IE رو با اینترنت نمیدونستن و فرق Explorer رو با سیستم عامل یادم نمیره که یکی از دوستان که توی آموزشگاه درس میداد میگفت که کارمندای فلان شرکت که آفیس فکر کنم ۲۰۰۱ یاهمچین چیزی رو بلد بودن واسه ورژن جدید افیس یعنی ۲۰۰۳ کلاس گذاشتن واسه شون لابد یدگه با ۲۰۰۷ هنگ کردن....
    شما میگید از طرف دولت حمایت میشه ! خیلی خوبه که دولت فهمیده که لینوکس چیه ! اما فکر نمیکنید همین حامی هم جزو اون دسته ای هستند که فرق IE رو با اینترنت نمیدونن !!
    این به خاطر ویندوز نیست به خاطر اون نحوهٔ تکفر حاکم هست بر این مسائل مشکل هم از کارمندا نیست ..تا حدودی البته
    خوب این کابوسی بود واسه دولت و همینطور خودشون که سوئیچ کنن در حالیکه شرکت شریف لینوکس کلی دندون تیز کرده بود که پشتیبانی کنه...
    مگه الان کارمندانی که با ویندوز سروکار دارن جز نرم افزاری که باهش کار میکنند چیز دیگری ازش میدونند !؟ نهایتا اینکه فایل و فولدر چیه و چندتا برنامه دیگه !!

اونا فقط کلیک میکنن ! تایپ میکنن ! پرینت میگرن و .... که همه اینها در قالب نرم افزار اتوماسیون شون انجام میشه !!

عملا فرقی براشون نداره که سیستم عامل لینوکس باشه یا ویندوز ! یه دکمه روشن خاموش رو فقط باید بزنن و بعد .... قرار نیست بدونن root چیه و ....

۳)نه همگی ولی اکثر نرم افزارهای تخصصی نسخهٔ لینوکسی هم دارن به خصوص وقتی جدی تر میشن واسه برخی دیگه که فقط روی لینوکس اجرا میشن (تحت شبکه هم هستن معمولا) ولی هست نرم افزارهای که نسخهٔ لینوکس هم ندارن ولی تعدادشون زیاد نیست (بخصوص با احتساب سیستم WINE مثلا من خودم اورکد رو که نسخهٔ لینوکسی داره ولی تحت واین نسخهٔ ویندوزش رو اجرا کردم)
    خیلی خوبه که نرم افزار ها نسخه Native لینوکسی دارن !

درمورد Wine ! چیز خیلی خوبیه و هیچ ایرادی بهش نیست !

ضمنا من فکر نمیکنم ویندوز بدون آنتی ویریس حتی پدیت شده هم توی اینترنت ۱۰ دقیقه دوم بیاره مگه اینکه دیگه خیلی آسته برین ، آسته بیان...یا فریز کنین.....
    دلیلی هم دارین ؟! نمونه بارزش خودمم . خیلیای دیگه ای هم هستن ! من رو سیستم انتی ویروس ندارم ! راستش خوشم نمیاد 50 درصد پرفورمنس سیستم رو واسه ویروسی که روسیستمم وجود نداره هدر بدم !

استه برین ، استه بیاین یعنی چی !؟ شما میگید که 10 دقیقه هم دوم نمیاره ! میشه مثال بزنید !؟

توی دوستان هم سراغ ندارم کسی رو که ویندوزش بعد سه یا در موارد نادری ۶ ماه دوم اورده باشه و نیاز به نصب مجدد پیدا نکرده باشه خوب به نظرتون اگر دست همین کاربرا لینوپکس بدم بازم اونطوری میشه که میگید.
    ویندوز رو تقریبا 1 سالو خورده ای پیش نصب کردم . راستش اصلا حوصله تعویض ندارم . برای همین همیشه خودم همه جاشو تعمیر میکنم ! هرچندوقت یکبار رجیستری رو تمیز میکنم خاکو خولش رو میگیرم !

دستی به سروروی هارد میکشم ( دیفرگ ، میدونم شما تو لینوکس دیفرگ نمیکنی ) . و الان مثل بنز کار میکنه .

کرش تقریبا نداره ... خلی کمه.... فقط کرش کرنل میتونه کل سیستم هنگ کنه به خاطر ساختار مولفه ای سیستم عامل ولی توی ویندوز کافیه برنامهٔ غیر مایکروسافتی هم کرش کنه
    نرم افزار هم والا نمیدنم اگه روی ویندوز چیزی حدود ۴۵۹۰ تا پکیج مثل لینوکس نصب بشه اصلا بالا میاد (حتی مقادیر بیشترش هم اگر نصب کنم بازم نگران کند شدن سیستم عامل نیستم؟
    ویندوز هم کرش نداره ! تعریف شما از کرش ! کرش سیستم عامل هست یا برنامه ! توی ویندوز بیشتر کرش ها مربوط به برنامه هاست ! اگر مشکل از برنامه باشه که لینوکس و ویندوز نداره ! بافراورفلاو و امثالهم ، هم تو ویندوز هست هم لینوکس .

توی ویندوز وقتی یه برنامه کرش میکنه به راحتی میتونید اون برنامه رو kill کنید !

---

درمورد پکیج حرف شما درست ، ولی اگر شما روی ویندوز هم برنامه هایی که مثل pakage ها تو لینوکس هستند نصب کنید ، 4500 تا سحله ! به توان 100 تاشم مشکلی ایجاد نمیکنه ولو اینکه نیازی به نصب هم ندارن ! چون اصلا دلیلی نداره که ایجاد کنه !

پکیج رو با برنامه یکی قرار ندید ! توی ویندوز هر برنامه ای میاد موقع نصبش هزار تا کی تو رجیستری ایجاد میکنه ! که تعدد اینها باعث کند شدن سیستم میشه . این مربوط به برنامه هاست . نه سیستم عامل .

ولی ویندوز توی یه چیز خوبه و اون اینکه مشکلات کمتری توی initial داره یعنی راحت جای خودش رو روی pc میگیره و این یکی از تمایزهای مهم مایکروسافت نسبت به لینوکس هست که البته بخش قابل توجهیش بر میگرده به مسائل مادی و انحصارگری مایکروسافت در مورد سخت افزار و ...
    همینطور مایکروسافت مفهوم کاربر خانگی رو جا انداخت حالا کاری به بحث تاریخیش نداریم و اینکه چی بود و چی باعث شد و.... ولی این مایکروساتف بود که این مسئله رو جا انداخت و گسترش داد و بهتره بگیم متحول کرد
    خدارو شکر به این واقفید که اگر چنین چیزی اتفاق نمی افتاد الان شما تو لینوکس KDE و گنوم به پیشرفته گی امروز نداشتید و شاید هنوز داشتید دستور می نوشتید .

مایکروسافت در عرسهٔ دسکتاپ قدیمترین هست (بعد از مکینتاش فکر کنم که محدود بود و سیستم هاش گران بود) و خیلی قبل تر از لینوکس وارد دسکتاپ شده و واسه همین به اصطلاح توی دسکتاپ حق آب و گل داره این یه مسئلهّ جدی هست.
    خیلی ها مایکروسافت رو مدیون اپل میدونن ! بخاطر همین قضیه پنجره های گرافیکی و کپی برداریش ها ولی درواقع اپل مدیون مایکروسافت هست !

چون هیچ کاربر خونگی حاظر نمیشد تو دهه 90 برای یک کامپیوتر شخصی 10 هزار دلار بپردازه ! پیشرفت پرشیب صنعت کامپیوتر چه سخت افزار و چه نرم افزار مدیون فراگیر شدن کامپیوتر در دنیا هست ! اگر قرار بود مثل دهه 80 فقط افرادی مثل لینوس و بیلی و استیو دسترسی به کامپیوتر داشتن ! امروز باید با کومودور 64 تو IRC باهم چت میکردیم ! :mrgreen: نه تو فروم و محیط گرافیکی ! تقاضا باعث این پیشرفت های بزرگ شده ! ( البطه تنها عامل نیست ولی مهمترین هست ) .

اووف چقدر تایپ کردم ! اقا من تسلیمم ! لینوکس خیلی خوبه ! ولی ویندوزم اینجور که میگین اشغال نیست ! فقط خواهشا کوت و کوت کاری نشه که من حال ندارم . :angry:
    فتو بلاگ من
    کاردستی ها :
    روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
    فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
    کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

دوست عزیزم با اکثر حرفهائی که گفتین موافقم و درست بود منم تقریبا همونها رو گفتم
      البته قبول دارم زیادی تایپ میکنم (در واقع حرف میزنم) ...این رو به عنوان یه مشکل از طرف خودم میآ‌پذیرم...سعی میکنم برطرفش کنم....توی نوشته هام ازین نقطه چین ها زیاد میزارم و توضیحات داخل پرانتز هم زیاد میزنم که سوتفاهم نشه ولی در نهایت میشه باید این روند رو تغییر بدم.
      الان حوصله ش رو ندارم که یک یک نظراتتون جواب بدم (اونم منظم) ولی خیلی از چیزهائی که گفتین درسته من هم تقریبا همونها رو گفتم ولی ما از دو چهت به یه واقعیت نگاه میکنیم ...
      اما خلاصه اجازه بدین چند ازونهائی که الان مد نظرم هست رو بگم
      ۱)لینوکس به خاطر اینکه توی سرورها استفاده میشه (و خیلی نقاط حساس دیگه) کرش خیلی کمتر میکنه. مسئله به ساختار سیستم عامل برمیگرده که از بوت میکروکرنل تا کرنل و ... شروع میشه که اینجا جاش نیست...و در این موضوع فرق مهمی با ویندوز وجود داره
      ۲)نمی تونم قبول کنم Linux و Windows در مسئلهٔ Stability در یه حد باشن....
      ۳)نمی تونم هیچ جوری قانع بشم که لینوکس و ویندوز توی مسئلهٔ امنیت اصولا در یه حد باشن که بخوایم مقایسه شون کنیم
      اینکه بانک ملت از ویندوز استفاده میکنه...و احتمالا وزارت اطلاعات و سازمان انرژی اتمی و سپاه (سپاه رو که تقریبا خودم دیدم) واقعا مایه تاسف و شرمندگی....ما توی هر رشته ای خوب باشیم به نظر میرسه توی علوم کامپیوتر خیلی خیلی عقبیم
      البته دلیل ایکه بانکهای ایرانی میتونن همچین ریسکی بکنن اینه که ما تجارت الکترونیک به اون معنی نداریم....خوشبختانه خودتون گفتین که هک هم شده (اینو نمیدونستم من میدونستم که بانک پارسیان از سرورهای یونیکسی استفاده میکنه...البته تقریبا شنیدم)
      ۴)منم هیچ وقت نگفتم که ویندوز آشغاله توی پست بعد هم اینو گفتم ویندوز هم مزایائی داره که لینوکس نداره که به مهمترین هاش توی پست قبلی یه اشاره ای کردم کاربر بنا به نیاز و تا حدی سلیقهٔ خودش میتونه با هرکدوم که رحتتره و کارشو راه میندازه کار کنه ولی نمیتونیم به راحتی مثلا بگیم ویندوز امنه...اونم در حد لینوکس.........ولی ویندوز به هیچ وجه آشغال نیست و ...
      ۵)بله پکیجها درسته ولی اینم به ساختار سیستم عامل برمیگرده اگه ۱۰۰ هزار برنامه هم نصب بشن فقط باعث اشغال هارد دیسک میشه (البت سرعت به سرعت هارد وابسته میشه...) ولی بالا اومدن و سرعت لینوکس تغییر نمیکنه این به خاطر اون ساختار مولفه ای هست که قراره احتمالا توی ویندوز ۷ تا حدی پیاده بشن (کامل نمیتونن) به خاطر همین ساختار مولفه ای هست که کاربر میتونه زبان مورد نظرشو قبل از لاگین انتخاب کنه ولی ویندوز فارسی باید از اول نصب بشه درسته؟ حالا اگه روی ایکس پی ۱۰۰ برنامه نصب کردین و ویندوز خفه نشد....
      ۶)من قبلا توی فروم گفتم ولی خواهشن شل لینوکس رو با Command Prompt و DOS مقایسه نکنین :angry:
      ۷)منم حالشو ندارم :biggrin: امنیت ایندو قابل مقایسه نیست نمیدونم شما چیکار میکنن ولی من توی کاربرای حرفه ایش هم ندیدم بدون هیچ گونه آنتی ویروسی بتونن در مقابل همین ویروسهائی که با کول دیسک از دانشگاه ترویج میشه مقابله کنن....بهرحال اینکه امنیت در لینوکس و ویندوز یکیه واسه من خیلی سنگینه

در آخر هم اینو بگم خیلی از نکاتی که گفتین درست بود توی پست قبلیتون که گفتین امنیت ویندوز هم در حد لینوکسه فکر کردم یه کاربر خیلی ساده انگار هستین احتمالا با مدرک MSCE...ولی اینطوری نیست بهرحال باشه امنیت ویندوز و لینوکس در یه حده
      وای بازم کلی تایپ کردم......... :angry:

دیدگاه

راستی مسئلهٔ ارزانی دسکتاپ ربطی به مایکروسافت نداره اون مسئلهٔ PC هست و ابداع IBM نگونبخت :mrgreen:
        ضمنا گفته بودین ویدوز NT به عنوان سرور خاصیتهای بیشتری داره
        راجع به اینکه یه کاربر limited هم اگر ویروسی بشه چیزی سر سیستم عاملش نمیاد اشتباه میکنید واین احتمالا به خاطر اینه که از ساختار فایل توی unix-base ها رو یا اطلاعی ندارین یا جدی نمیگیرین همینطور مطلب permission management رو... توی لینوکس این امکان وجود نداره ولی توی ویندوز آلوده شدن کاربر محدود با آلوده شدن کل سیستم عامل فرقی نداره......
        اومدیم مثلا یه پست کوتاه بدیم :angry: :angry: :angry: :angry: :mrgreen:

دیدگاه

۲)نمی تونم قبول کنم Linux و Windows در مسئلهٔ Stability در یه حد باشن....
          اینو منم تا حدودی قبول دارم ! ولی stability فقط این نیست که مثلا یکی بگه سرور لینوکس من 1 ماه روشنه اونیکی بگه ویندوز من دو هفته . من خودم سه تا سرور ویندوز زیر دستم هست . هر یه ماه یهبار شاید نیاز به ریست داشته باشن . یکیشون میل سرور و بقیه سرور اینترنت هستن ! میل سرور یه وقتایی کند میشه ! ( ایراد از MDeamon هست که مموری منیجمنت خوبی نداره ! ) ولی سرورای اینترنت مثل بنز کار میکنن .

)منم حالشو ندارم icon_biggrin امنیت ایندو قابل مقایسه نیست نمیدونم شما چیکار میکنن ولی من توی کاربرای حرفه ایش هم ندیدم بدون هیچ گونه آنتی ویروسی بتونن در مقابل همین ویروسهائی که با کول دیسک از دانشگاه ترویج میشه مقابله کنن....بهرحال اینکه امنیت در لینوکس و ویندوز یکیه واسه من خیلی سنگینه
          امنیت ابعاد مختلفی داره ! چیزی که شما اشاره کردین بیشتر جنبه لوکال داره وگرنه کسی نمیاد به سرور کول دیسک وصل کنه و مثلا دسکتاپ باهاش برخورد کنه ( حالا یه ناخلفی اینکارو میکنه ، بعد سرورش حک میشه اون وقت میگن ویندوز نا امنه ! )

این چیزی هم که شما گفتید راه داره . اتفاقا من یه برنامه خیلی ساده ای رو نوشتم و واسه چندجا کارگزاشتم که دیگه این ویروس های کول دیسکی هیچ تاثیری رو سیستم نمیزارن ! شما هر کول دیسکی رو دوست داشتی بزار تو دستگاه با انواع اقسام ویروس ها ! اگه اتوران هم نباشه و کاربر عمدا هم روی ویروس دبل کلیک کنه و بخواد اونو باز کنه سیستم نمیزاره !! و حتما پرمیشن میخواد ! ( ویستا اینجوری هست ، ولی بقول دوستان شعور کمی داره ! واسه هرچیزی اجازه میخواد !! )

غیر از اون برنامه ای که من نوشتم ! با تنظیمات خود ویندوز هم میشه چنین کاری انجام داد !

نتیجه اخلاقیش اینه که من بدون هیچ گونه نگرانی و هیچگونه انتی ویروس فلش هارو به سیستمم وصل میکنم !

ضمنا گفته بودین ویدوز NT به عنوان سرور خاصیتهای بیشتری داره icon_confused
          راجع به اینکه یه کاربر limited هم اگر ویروسی بشه چیزی سر سیستم عاملش نمیاد اشتباه میکنید واین احتمالا به خاطر اینه که از ساختار فایل توی unix-base ها رو یا اطلاعی ندارین یا جدی نمیگیرین همینطور مطلب permission management رو... توی لینوکس این امکان وجود نداره ولی توی ویندوز آلوده شدن کاربر محدود با آلوده شدن کل سیستم عامل فرقی نداره......
          چرا سرور !؟ همین دسکتاپشم داره ! شما در XP در Explorer در منوی Tools>folder option>view>simple file sharing رو انچک کنید و اپلای !

حالا برید توی یک درایو NTFS ( گفتم به فایل سیستم ربط داره نه سیستم عامل ) و روی یکی از پوشه ها یا خود درایو کلیک راست ، پروپرتیس بزنید و با تب Security حال کنید ! البطه این فقط تو XP نا پیدا هست و در نسخه های سرور پیدا .

---

شما میتونید در خود درایو با یک کلیک Write پرمیشن رو از غیر Admin ها بگیرید ! حالا دیگه یوزری لیمیت یا غیر ادمین اگر برنامه ای رو باز کنه ! اون برنامه پرمیشنی برای Write کردن در پوشه های پروتکت شده نداره .

قبول دارم یه خورده دنگو فنگ داره ولی از اونجای که کاربر ویندوز در بدو تولد با مفاهیم سکوریتی اشنا نیست ، پس بهتره که تب سکوریتی رو نبینه !
          در آخر هم اینو بگم خیلی از نکاتی که گفتین درست بود توی پست قبلیتون که گفتین امنیت ویندوز هم در حد لینوکسه فکر کردم یه کاربر خیلی ساده انگار هستین احتمالا با مدرک MSCE...ولی اینطوری نیست بهرحال باشه امنیت ویندوز و لینوکس در یه حده
          تیکه میندازی ؟! :rolleyes: من فقط یه دیپلم پیش دانشگاهی دارم ! ( چه مدرکی !!! )
          فتو بلاگ من
          کاردستی ها :

دیدگاه

راستی در مورد اینکه کجا ها تو کشور لینوکس رو واسه سرور استفاده میکنن ! شاید کمتر از 1%. اونم جاهای مهم که نیاز باشه .

وگرنه 99% ویندوزسرور 2003 ! خلاص .
            فتو بلاگ من
            کاردستی ها :

دیدگاه

نه بابا من کی تیکه میندازم من حاضرم دکترای افتخاری خودم رو به شکل غنی شده (پروفسور) بهتون تقدیم کنم :biggrin:
              نمیخوام بیش ازین مطلب رو کش بدم (اگه جوری دیگه ترجیح میدین که هیچی) خیلی از چیزهائی که شما گفتین فاکتور برتری نیست فاکتور برتری رو در حالت کلی بررسی میکنن نمیشه به روی استثنائات قضاوت کرد چطوره که واسه لینوکس همه بحث general میکنن ولی حالا همه چیcase based شده....
              آقای جهاندار ما مخلصیم...ویندوز هم حرف اول رو توی امنیت و پایداری و سرور میزنه...قبول کردم :nerd:

===============================================
              به خاطر گل روی این عزیز محترم ( :rolleyes که شرم حضورش در پست پائین اجازهٔ پائین اومدن نمیده، در بست حرفهاتون رو قبول کردم ما نه فقط مخلصیم بلکه مخ-لس شما هم هستیم :bye

دیدگاه

اخریه :rolleyes:
                ویندوز هم حرف اول رو توی امنیت و پایداری و سرور میزنه
                نه حرف اول رو نمیزنه ولی اگر درست مدیریت بشه هیچی از لینوکس کم نداره . وسلام .
                فتو بلاگ من
                کاردستی ها :

دیدگاه

با سلام

نوشته اصلی توسط ابراهیم جهاندار
                  نه حرف اول رو نمیزنه ولی اگر درست مدیریت بشه هیچی از لینوکس کم نداره . وسلام .
                  به نظرم شما درباره امنیت ویندوز برای کاربران کامپیوتر به نوعی متتاقض صحبت کردهآ‌اید. از یک طرف تمام صحبت و بحث این است که ویندوز سیستمآ‌عامل سادهآ‌ای است و برای کاربران تازه کار و یا دارای دانش فنی کم راحت است. از طرف دیگر میآ‌گویید که کاربر باید خودش حواسش جمع باشد تا ویروس نگیرد. تازه به نظرم کاربران با دانش فنی کم حتی با وجود آنتی ویروسآ‌های مختلف هم سیستم خود را آلوده میآ‌کنند. موضوع کول دیسک هم که دقیقا نقض گفتهآ‌های خودتان هست چون شما خودتان میآ‌گویید که برنامهآ‌ نوشتم و تغییراتی دادم که سیستمم آلوده نشود. پس کاربر ساده بدبخت به سرعت سیستمآ‌ش آلوده خواهد شد در حالی که لینوکس این اتفاق برای همان کاربر ساده هم نمیآ‌افتد.

در مورد نصب نرمآ‌افزار و ... هم که بعد از مدتی سیستم را کند میآ‌کند میآ‌گویید که سیستم من مدتآ‌ها پایدار است ولی از طرف دیگر چند وقت یک دفعه به رجیستری ور میآ‌روید! یعنی اگر روی ویندوز چندین برنامه نصب شود به رجیستری هم ور نرویم (کاری که اکثر کاربران ساده هم انجام نمیآ‌دهند) سیستم کمآ‌کم کند میآ‌شود و نیاز به نصب مجدد پیدا میآ‌کند!

البته بحث در مورد امنیت و پایداری چیزآ‌های خیلی ساده نیستند که ما بتوانیم به سادگی در مورد آنها صحبت کنیم حالا له یا علیه سیستمآ‌عامل مورد نظرمان. ولی به نظرم میآ‌توان از دیدگاهآ‌های دیگر هم برای مقایسه نگاه کرد:

جدای از دلایل شغلی مانند استفاده از یک نرمآ‌افزار تخصصی خاص و یا حتی در دسترس نبود لینوکس در محل کار ....، انتخاب یک سیستمآ‌عامل و انجام کارآ‌های روزمره در آن، تا حدودی بستگی به علایق و شخصیت هم دارد. به نظرم میآ‌توان به این دو صورت تشبیه کرد:

۱. کاربری که دوست دارد مانند یک کارمند ساده همه چیز به شکل مشخص و معمول کار کند او دوست ندارد مسئلهآ‌ی خاصی را حل کند و یا خارج از وقت روی چیزی کار کند شاید مهمترین چیز برای او این است که ساعت ۴ وقت اداری تمام شود و به خانه برگردد.
                  ۲. در سمت دیگر مهندسین و افراد خلاق قرار دارند که علاقه ندارند کارآ‌ها را لزوما از روشآ‌های روزمره حل کنند. این جماعت به جزئیات وارد هستند و همیشه اولین راه حل را برای حل یک مسئله انتخاب نمیآ‌کنند. این جماعت ممکن است خارج از وقت اداری و یا حتی به صورت مجانی روی یک مسئله کار کنند چون برای آنها حل مسئله جذابیت دارد.

البته نمیآ‌توان گفت که تمام کاربران ویندوز در دسته اول قرار میآ‌گیرند ولی میآ‌توان گفت تقریبا اکثر کاربران پایدار لینوکس جزو دسته دوم هستند. حالا دیگر این انتخاب با شما است اگر خود را نزدیک به دسته اول میآ‌بینید شک نکنید که ویندوز سیستمآ‌عامل خوبی برای شما است. ولی اگر دسته دوم برای شما جذابآ‌تر است، پیشنهاد میآ‌کنم به لینوکس هم فکر کنید!
                  من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

به نظرم شما درباره امنیت ویندوز برای کاربران کامپیوتر به نوعی متتاقض صحبت کردهآ‌اید. از یک طرف تمام صحبت و بحث این است که ویندوز سیستمآ‌عامل سادهآ‌ای است و برای کاربران تازه کار و یا دارای دانش فنی کم راحت است. از طرف دیگر میآ‌گویید که کاربر باید خودش حواسش جمع باشد تا ویروس نگیرد. تازه به نظرم کاربران با دانش فنی کم حتی با وجود آنتی ویروسآ‌های مختلف هم سیستم خود را آلوده میآ‌کنند. موضوع کول دیسک هم که دقیقا نقض گفتهآ‌های خودتان هست چون شما خودتان میآ‌گویید که برنامهآ‌ نوشتم و تغییراتی دادم که سیستمم آلوده نشود. پس کاربر ساده بدبخت به سرعت سیستمآ‌ش آلوده خواهد شد در حالی که لینوکس این اتفاق برای همان کاربر ساده هم نمیآ‌افتد.
                    ببینید ! شما یه ویروس مینویسید واسه لینوکس ! میایید رو سیستم خودتون و با اکانت root عمدا اجراش میکنید ! چه اتفاقی می افته ؟! ایا لینوکس جلوی فعالیتشو میگیره ؟!

حالا یه کاربر ویندوز میاد با اکانت ادمین ، وبدون هیچگونه تنظیمات امنیتی ! یه فلش رو میزاره تو دستگاهش ! ایا ویندوز باید اختار بده که این فایل ویروسه ، این نیست ؟!

قبوله ، لینوکس با تنظیمات دیفالت امن تره ! یعنی اگر یک fresh install داشته انجام بدید ، لینوکس امن تر از ویندوز هست ! ولی به راحتی میتوان ویندوز رو هم به امنی لینوکس تبدیل کرد .

درمورد نرم افزار هم ....!!
                    غیر از اون برنامه ای که من نوشتم ! با تنظیمات خود ویندوز هم میشه چنین کاری انجام داد !

در مورد نصب نرمآ‌افزار و ... هم که بعد از مدتی سیستم را کند میآ‌کند میآ‌گویید که سیستم من مدتآ‌ها پایدار است ولی از طرف دیگر چند وقت یک دفعه به رجیستری ور میآ‌روید! یعنی اگر روی ویندوز چندین برنامه نصب شود به رجیستری هم ور نرویم (کاری که اکثر کاربران ساده هم انجام نمیآ‌دهند) سیستم کمآ‌کم کند میآ‌شود و نیاز به نصب مجدد پیدا میآ‌کند!
                    نمی خواهید بگوید که از اولین باری که لینوکس نصب کرده اید تاحالا دستی به سرو روش نکشیده اید ؟! و همونو دارید ؟!
                    --
                    در هر حال پایداری سیستم عامل ، غیر از فاکتور های خود سیستم عامل ، بیشتر مربوطه به نحوه استفاده و کاربری اون میشه.

و موردی هم که گفت شد مربوط به شخص من بود ! شاید برای دیگران که استفاده های معمول تری دارند نیاز نباشه .

به خاطر گل روی این عزیز محترم ( icon_rolleyes) که شرم حضورش در پست پائین اجازهٔ پائین اومدن نمیده، در بست حرفهاتون رو قبول کردم whistling ما نه فقط مخلصیم بلکه مخ-لس شما هم هستیم bye
                    ما مخلص تمام دوستان لینوکسی هستیم! چه فرقی داره اصلا ! مهم اینه که هستیم . سدید جان قرار نیست که حرفامون رو تو مخ هم دیگه بزور فرو کنیم و ... بحث فرومی کلا یعنی همین !
                    فتو بلاگ من
                    کاردستی ها :

دیدگاه

ولی به راحتی میتوان ویندوز رو هم به امنی لینوکس تبدیل کرد .
                      ببخشید از متن قبلی ویرایش شد.

میشود لطفا مثال بزنید چطوری میشه به این درجه امنیت با ویندوز رسید.

دیدگاه

دوست عزیز آقای جهاندار من توی کل این بحث یک ذره هم به فکر این نبودم که بحث حالت جزمی به خودش بگیره و همواره نگران این بودم که برداشت از پستها بد تلقی بشه و بحث تبدیل به یه طرفداری بی بنیادی مثل استقلال-پرسپولیس بشه (از جهت علمی گفتم) و دقیقا فروم همینی هست که شما گفتین و من هم آمادهٔ نظرات شما هستم اما حالا که دیگه نتونستم جلوی خودم رو بگیرم اینو بگم که توی مطالبی که گفتین همونطوری که مانیان هم گفت پایهٔ محکم و یکنواختی ندارید یه جا کلی بحث میکنین یه جا بر اساس یه مورد خاص نتیجه گیری میکنید کلا به حالت توجیه شبیه شده
                        من به پستهای قبلی اشاره نمیکنم (بازم پستهام میره تا نمیدونی تا کجا میره) ولی توی همین پست اخیر اومدین اجرای ویروس در اکانت ادمین ویندوز را با روت لینوکس مقایسه کردین خوب این یعنی اینکه شما با ساختارهای یونیکس آشنائی ندارین ایندو در یه حد نیستن یعنی به لحاظ کاربردی هم نمیشه با هم مقایسه شون کرد برداشت من از پستهای شما اینه که شما یا اصلا تجربه این با این سیستم عاملها نداشتین یا اگر هم داشتین بسیار کوتاه بوده این استدلالی که آوردین درست نیست دوست من اولا اینکه کاربر limited ویندوز هم میتونه کل سیستم عامل رو برباد بده و فقط کاربر ادمین نیست دوم اینکه شما در ویندوز مجبورین به مقدار زیاد از کاربر ادمین استفاده کنید (همون نکتهٔ اول کافیه و اینم خودش یه فرق اساسیه) ولی توی لینوکس اصلا نیازی به استفاده از روت نیست یعنی شما در ۱۰ سال تجربه با لینوکس هم لزومی نداره حتی یه بار بعنوان روت لاگین کنید....مبحث اجازهٔ دسترسی و نصب برنامه رو دادن و ... با لاگین فرق داره مثال بارزیش خود من که از وقتی که با لینوکس آشنا شدم فکر نمیکنم ۳ بار بیشتر وارد کاربر ریشه شده باشم پس این خیلی فرق میکنه با ویندوز....شما اصلا به ساختارهای سیستم عامل توجه نمیکنید.
                        دوم گفتین: «پایداری مربوط به نحوهٔ استفاده و کاربری اون میشه»، خوب بله یه خانهٔ جوبی یا حصیری هم خیلی هم در کاربرد خودش پایدار هست ولی کسی اونرو به عنوان یه سیستم پایدار نمیشناسه چرا چون بحث پایداری در حالت کلی یه بحث کلی هست البته شما میاین میگین ویندوز در کاربردهائی خاص توسط نه هر فردی البته، پایداری به اندازهٔ لینوکس دارد در نتیجه لینوکس و ویندوز هر دو در یه حد پایدارند.(اشکال این استدلال معلومه)
                        مسئلهٔ سوم گفتین که یعنی شما تا حالا دستی سر و روی سیستم عاملتون نکشیدید؟......من شده که سیستم عامل لینوکسم رو کامل پاک کردم و توزیع دیگه ای رو نصب کردم....تنها باری که لینوکسم مشکل پیدا کرد و اون موقع هم یکسالی نبود که با لینوکس آشنا شدم و طبق عادت ویندوزی عوض حل مشکلاتش رفتم یه توزیع متفاوت و جدیدتر رو انتخاب کردم :نسخهٔ بتای FC1 بود یعنی اولین نسخهٔ یه توزیع تازه-کار اونم آزمایشی، بعدش چی؟
                        سه بار لینوکسم رو عوض کردم وقتی از فدورا کور اومدم به اوبونتو دوم وقتی اوبونتو رو حذف کردم، دبیان نصب کردم، و سوم وقتی دبیان رو حذف کردم و فدورا نصب کردم خوب حالا :
                        توی این مدت فقط یه بار به اون دلیلی که گفتم لینوکس رو به خاطر مشکلش حذف کردم بقیه کنجاوی برای امتحان توزیع نو و جدیدتر بوده (البته مثلا وقتی دبیان رو حذف کردم یه توزیع به اسم سوزی رو هم نصب کردم بعد اوبونتو رو هم نصب کردم توی یه روز چون فکر کردم شاید این بهتر باشه بهرحال مهم اون نصب و بعد کانفیک و راه افتادن با توزیع جدید هست دورهٔ گذارش حساب نیست)
                        خب دبیان رو ۲ سال و نیم روی کامپیوترم داشتم و چون اینترنت دایال پ داشتم هر از چندگاه از طریق دیسک های تکمیلی پدیتشم میکردم
                        اوبونتو رو هم یه سالی داشتم و دو بار پدیتش کردم
                        فدورا رو از فدورای ۹ داشتم الان ۱۰ و ۱۱ هم داره میاد و ازین بابت هیچ نگرانی ندارم یعنی بهتون قول میدم میتونم روی خط فدورا ۱۰ سال هم بدون اینکه حتی یه بار لینوکسم رو پاک کنم ادامه بدم....اینو واسه تون تضمین میکنم در مقایسه با ویندوز که کاربرها مگر با فریز شدن بتونن بیشتر از ۶ ماه دوم بیارن یا اینکه شما کاربرش باشین
                        توی این مدت هم دستی سرو روی سیستم عاملم نکشیدم چون نه سیستم مزخرفی به اسم ریجیستری داره (البته ریجیستری هم تا وقتی ویندوز بسته هست سخته ور داشتنش به مقابله با کرک هم کمک میکنه تا حدی...) و نه نیاز به دیفرگ و ... اصولا دستی سر و روی سیستم عامل کشیدن توی لینوکس معنائی نداره مسئلهٔ پدیت هم یه چیز جدا هست کما اینکه پدیت ویندوز هم توی این مقوله نیست.
                        یعنی خیلی ساده این مسئله رو گرفتین توی این مورد من تجربهٔ هر دو سیستم عامل رو دارم و راحت میتونم بگم اگر از مشکلات سخت افزاری مثل خراب شدن مادربورد و .. بگذریم لینوکس میتونه همیشه باشه و این ربطی به وارد یا ناوارد بودن کاربر نداره هیچ جوری نمیتونم قبول کنم که ویندوز توی این مسئله حتی بتونه ادعائی به زبان بیاره ....

ضمنا آقای جهاندار من از بحث کردن با شما لذت میبرم و یاد میگیرم و گفتم دوست دارم بحث هم پیش بره به شکل سازنده ولی به نظرم شما در مقابل نظراتی که مطرح میشه یه جورائی یه استدلال کلی رو مثلا با یه مثال جزئی جواب میدین و موارد دیگه بهرحال دوست نداشتم ازین جهت بحث کش پیدا کنه....
                        در آخر هم یه ایراد به شما بگیرم اینم اینکه شما به نظر من آشنائی چندانی با لینوکس ندارین و این باعث میشه نه همه ولی برخی از قضاوتها مثل نمونه های بالائی یکجانبه باشه

بازم نتیجه گیری من اینه که لینوکس توی امنیت/پایداری/انعطاف پذیری و آزادی کاربر/interoperability/پشتیبانی از معماریهای متنوع/بومی سازی/قابلیت توسعه در جهات گوناگون مثل موارد زیر (ولی بالقوه است نه بالفعل)و... به مقدار بسیار زیادی بهتر از ویندوز هست
                        و البته ویندوز هم در مسئلهٔ سادگی، بازیهای کامپیوتری، نرم افزارهای خاص (اینم چالش برانگیز هست توی بعضی زمینه ها خیلی بهتره توی برخی دیگه نه) و فراهم آوردن پلتفرمی برای برنامه نویسی ساده تر و سریعآ‌تر و البته انحصاریآ‌تر (ونه کاراتر و حرفه ایآ‌تر)/و مقبولیت عام و مزایای این امر و.... به مراتب بهتر از لینوکس هست
                        خوب وقتی میگم این بهتره باز معنای کلی مورد نظر هست وگرنه یه کاربر ماهر میتونه مثلا در مسئلهٔ انعطاف پذیری تا حدی پیش بره ولی حداقل بسته بودن سیستم عامل نمیزاده که کاربر به اون حد لازم برسه....حالا اصولا ساختار مایکروسافت هم جوری هست که به سادگی اهمیت میده در مقابل مثلا مسئلهٔ سادگی میآ‌تونم لینوکس Xandros رو مثال بزنم که پولی هست وپشتیبانی میشه و خیلی هم ساده است ولی گفتم بحث کلی میکنیم.
                        در آخر هم هر دوی ایندو سیستم عامل مزایائی دارند که کاربران هر کدوم به سمت یکی ازیندو میره مشکل ما با اون بخشهای امنیتی و پایداری و ... هست که ادعا میشه در یه حد هستند وگرنه به قول خودتون ویندوز نه فقط آشغال نیست بلکه در کاربردهای خودش خیلی هم خوب هست تازه نباید از سیستم عاملهای دیگه هم غافل شد مثلا OSX از وقتی به خانوادهٔآ‌ یونیکسها پیوست (و برخی از خصوصیات مکینتاش رو هم به ارث برد) خیلی از مزایای خانوادهٔ یونیکسها رو داره و خیلی از مزایای سیستم عاملی مثل ویندوز رو. خوب این سیستم عامل قدرتمند هم اگر وارد محاسبات بشه بسیاری از مسائل روشن تر میشه.

بازم زیاد شد....ببخشید دیگه :angry:

دیدگاه

آها یه چیزی باز نگین دیفرگ خاصیت سیستم فایل هست .. درسته ولی ویندوز فقط از FAT و NTFS پشتیبانی میکنه که در مقابل سیستم فایلهای پیشرفتهٔ امروز هیچی واسه گفتن ندارن حتی نتونست پروژهٔ WinFS رو کامل کنه که حرفی واسه گفتن داشته باشه توی این زمینه اما لینوکس از :
                          علاوه بر ایندوتا از Ext2,3,4 و ReiserFS و XFS و HFS و JFS
                          adfs, affs, autofs, cifs, coda, coherent, cramfs,
                          debugfs, devpts, efs, ext, ext2, ext3, hfs, hfsplus, hpfs,
                          iso9660, jfs, minix, msdos, ncpfs, nfs, nfs4, ntfs, proc, qnx4,
                          ramfs, reiserfs, romfs, smbfs, sysv, tmpfs, udf, ufs, umsdos
                          (اینا رو کپی کردم به اضافهٔآ‌یه چندتای دیگه که چندین نوع سیتم فایل دیسکها و ابزارهای خاص مربوطه میشه
                          به اضافه proc راستی توی ویندوز میتونین محتوای RAM رو به هرجائی که خواستین مونت کنین
                          یا هر ماژولی که خواستین بچپونین توی کرنل سیستم عامل یا بعد ازن نصب هر چیزی نیازی به ریستارت نباشه و خروجی تقریبا هر قطعهٔ سخت افزاری رو که مادربورد اجزا میده توی یه لولهٔ استاندارد برزین هر جائی که خواستین اعم از یه دیوایس دیگه بریزین، وصل کنید و... میشه توی ویندوز مثلا بهش بگین که ۵۱۲ بایت اول این پارتیشن نه فقط پاک کن بلکه با صفر پاک کن .... اصولا چرا در لینوکس مفاهیمی مثل Virtual Drive معنی پیدا نمیکنه یا ایمیج گرفتن و خیلی کارای دیگه رو میشه با یه دستور سادهٔ ولی به شدت قدرتمند dd انجام داد یا کلی مفهوم جدید مطرح میشه مثل لینک نرم و لینک سخت که توی ساختار ویندوز معنی پیدا نمیکنه و یا چه جوری میشه ویندوز رو به شکل بلادرنگ استفاده کرد؟ میشه واسه ویندوز چندین هسته رو همزمان کامپایل کرد تا وقتی که بوت میکنین همونجا انتخاب کنید میل دارین سیستم عامل با کدوم هسته بالا بیاد....راحت ماژولهائی که الان کرنل سیستم عامل داره استفاده میکنیدرو بفهمین که چیه و احتمالا دلیل فلان مشکل چیه و....
                          راستی چرا نمیشه ویندوز رو روی پارتیشن logical نصب کرد؟
                          اینا شواهدی بر اون مسئلهٔ انعطاف پذیری و آزادی کاربر هست شاید حداقل روی این توافق داشتیم که لینوکس واسه کاربری که بخواد قدرت بسیار بسیار پیشتری نسبت به ویندوز میده و اصولا کاربرهای لینوکس دست و پا بسته نیستن چون سیستم عامل کد باز هست اونا در جریان اصل مشکل قرار میگیرن د رحالیکه در ویندوز کاربر ماهر هم گاهی به واقع نمیدونه مشکل دقیقا از کجاست.
                          توی لینوکس شما اگر بتونین خیلی قدرت پیدا میکنین ولی توی ویندوز اصولا واسه همچین چیزی طراحی نشده و مسائل تجاری هم مانع میشه....
                          اینم یکی از مسائلی هست که توی پست قبلی مطرح شد و امیدوارم حداقل روی این توافق داشته باشیم چون شواهدش خیلی زیاد هست

دیدگاه

اینم یکی از مسائلی هست که توی پست قبلی مطرح شد و امیدوارم حداقل روی این توافق داشته باشیم چون شواهدش خیلی زیاد هست
                            من همه حرف های پست اخر شما رو قبول دارم ، اول هم که اومدم تو این تاپیک ، قصدم کمی دفاع از ویندوز بود ، نه مقایسه کلی و ... ! ولی خوب کار به مسائل جزئی کشده شد .

ما حرفمون یکیه ! ولی من دربیان حرفم مشکل دارم . دلیلش هم اینکه اینجور بحثا حوصله بسیار قویی میخواد .
                            فتو بلاگ من
                            کاردستی ها :

دیدگاه

بحث امنیت و پایداری و ... بحث جزئی نیست..کلیه و هدف ما هم همین بود که در حالت کلی راجع به این بحث کنیم نه موارد خاص.

دیدگاه

با سلام خدمت همه.

دوستان برای من یک سوالی پیش اومده.

با اینکه لینوکس اپن سورس هست و بازه پس هکر ها میتون به هسته لینوکس حمله کنند و امنیت لینوکس را پایین بیارند و به نقاط حساس امنیتی دست پیدا کنند و اون را تغییر بدنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X