اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جنگ بین ویندوزی ها و لینوکسی ها! (به همراه نظر سنجی).

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جنگ بین ویندوزی ها و لینوکسی ها! (به همراه نظر سنجی).

نوشته اصلی توسط ams
    دوست عزیز درسته که هکرها یا هر کس دیگه ای اگر برنامه نویسی و kernal خونی رو بلد باشن میتونن تغییرات دلخواهشون رو روی لینوکس اجرا کنند، اما نمیتونن اون رو به طور رسمی جایی پخش کنن و اصلا جزو توزیع لینوکس قرار نمیگیره و برای پخش اون باید یه نسخه به شرکت توزیع کننده (Debian -Gnu ,..) بفرستند و پس از بررسی کارشناسی اون شرکت، در صورت تمایل هر دو طرف و لزوم کار، اون نسخه دست کاری شده لینوکس رو به صورت توزیع جدید و یا ورژن بهینه شده ارائه میدن. (اگر اسم شرکت ها رو اشتباه نوشتم پوزش میخوام).

> اگر هم منظورت این هستش که موقع اتصال به شبکه و اینترنت، هکرها وارد سیستم بشن و...، پاسخ منفی هستش، چون دسترسی به سورس لینوکس فقط از داخل خود لینوکس و آن هم توسط Development های برنامه نویسی خاص میسر هستش، و بالعکس امنیت لینوکس به مراتب بالاتر از ویندوز می باشد.
    منظور من چیزه دیگه ای غیر از نسخه جدید دادن و توزیع جدید دادن بود. حالا بگذریم هکر چطوری به سیستم راه پیدا میکنه .

پس میتونن تغییرات دلخواهشون را در لینوکس اجرا کنند و کسی هم نفهمه {مبتدی ها}
    نمیتونن تغییرات دلخواهشون رو در توزیعها اجرا کنن و کسی نفمه..ناسلامتی اپن سورس هست و کلی maintainer و developer داره اپن سورس به این معنی نیست که توسعهٔ کد بی قانون باشه
    اما به نظرم این امکان وجود داره که یه فردی بیاد یه توزیعی رو بگیره و تغییرات :twisted: خودشو بسته به میزان توانائیش درش پیاده کنه و به اسم توزیعی جدید بیرون بده...
    ما این نه جامعهٔ لینوکس رو تهدید میکنه و نه دوامی خواهد داشت یعنی خیلی زود گندش درمیاد چون بررسی میشه و خیلی راحت میشه change log ها رو بررسی کرد....
    اما میتونه هکر خودش بره و توزیعشو به چند نفر بده تا ازشون استفاده کنه....ولی هیچی پوشیده نیست همه چیز شفاف هست اون هکر چندی بعد باید جوابگو باشه و احتمالا آب خنک بخوره :mrgreen:

دیدگاه

نه چیز جدیدی نیست ، از 2000 تاحالا بوده . البطه یک قسمت کوچیکش هم GUI داره و میشه از توی group policy تنظیمش کرد .

---

اول اینکه مسئلهٔ اجرا در لینوکس و ... مسئله ای مربوط به ساختار درونی سیستم عامل هست نه یک اشانتیونی که کاربر بخواد فعالش کنه یا نه اصلا ایندو در یه سطح نیستند...من چنین ساختاری روی توی روند اجرای ویندوز ندیدم (حالا بماند به همونشم شک دارم)
      خوب ندیدی که همش میگی در یک سطح نیست ....

RUN -> gpedit.msc -> Local Policy -> Computer Configuration - > Security Settings

حالا یه خورده اینجا گشت بزنی همه چی دستت میاد . ( البطه بازم میگم این یه بخشش هست ! بقیش متسفانه دستوریه ! )

--

در مورد md5 ، یک نوع از انواع الگوریتم های کدگذاری هست ، و برگشت پذیر هم نیست , از سال 1991 تا الان گفته میشد که هیچ دو رشته ی نامساوی ای md5 مساوی ندارن ! ولی پارسال کشف شد که چطور میتوان دو استرینگ نا برابر و با md5 های مساوی تولید کرد ! در لینوکس و کلا خیلی از نرم افزار های گنو از md5 بطور گسترده ای استفاده شده ! ....

خوب ، حالا تو ویندوزشما میتونید برای security agent تعریف کنید که برنامه فلان با md5 بهمان روی سیستم اجرا نشه ! یا اینکه دسترسی اجرا رو disallow کنید و فقط به یک برنامه خواص مجوز اجرا بدید !

و این چک کردن ها هم در سطح کرنل انجام می پذیره نه یوزر مود . و چیز 3rdparty هم نیست ، فقط نیاز به تنظیم داره .

---
      گفتین میشه تعیین کرد فایل اجرائی مسیر x y z رو دقیقا بره....
      یعنی اینکه شما تایین کنید که برنامه ها مثلا ، فقط ! در C:\windows اجرا بشن ! یعنی هیچ برنامه ای که در این مسیر نبود اجرا نمیشه . ( اینهم در کرنل مود هست ) .

فتو بلاگ من
      کاردستی ها :
      روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
      فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
      کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

خوب ندیدی که همش میگی در یک سطح نیست ....

RUN -> gpedit.msc -> Local Policy -> Computer Configuration - > Security Settings

حالا یه خورده اینجا گشت بزنی همه چی دستت میاد . ( البطه بازم میگم این یه بخشش هست ! بقیش متسفانه دستوریه ! )
        اینو باید ریستارت کنم....البته اینورا گشت زدم ولی هدفمند به این منظور نبوده باید بررسی کنم قبلا بیشتر از کنترل سرویسهاش استفاده میکردم ولی کلا باید ببینم هرچند بعیده (به خاطر مفاهیم سیستم عامل بحث خیلی بنیادی تر ازین حرفهاست اما سعی میکنم مستدل نظرم رو راجع بهش بگم.)....
        در مورد md5 ، یک نوع از انواع الگوریتم های کدگذاری هست ، و برگشت پذیر هم نیست , از سال 1991 تا الان گفته میشد که هیچ دو رشته ی نامساوی ای md5 مساوی ندارن ! ولی پارسال کشف شد که چطور میتوان دو استرینگ نا برابر و با md5 های مساوی تولید کرد ! در لینوکس و کلا خیلی از نرم افزار های گنو از md5 بطور گسترده ای استفاده شده ! ....
        خوب که چی؟ ببینین دارین یه جانبه توجیه میکنین هدف ازین چی بود؟ خوب بله من اولش رو نمیدونم چی گفتن ولی از اولی که با این آشنا شدم تا اونجائی که من میدونم کسی ادعا نکرده بود که امکانی نداره (صحبت ۴ سال پیش رو میکنم) ولی میگفتن بسیار بسیار کمه...
        تازه هدف ازین پاراگراف چی بود :mrgreen: خوب توی لینوکس مثل آب خوردن ازش استفاده میشه ولی در ویندوز اصلا درین حد نیست یعنی استفاده نمیشه و جایگزینی هم واسه ش ندادن که بگین خوب ویندوز از این استفاده میکنه.....پس ازین جهت ۱-۰ به نفع لینوکس هست با اجازهآ‌ تون
        خوب ، حالا تو ویندوزشما میتونید برای security agent تعریف کنید که برنامه فلان با md5 بهمان روی سیستم اجرا نشه ! یا اینکه دسترسی اجرا رو disallow کنید و فقط به یک برنامه خواص مجوز اجرا بدید !

و این چک کردن ها هم در سطح کرنل انجام می پذیره نه یوزر مود . و چیز 3rdparty هم نیست ، فقط نیاز به تنظیم داره .
        درسته حرفم رو راجع به اینکه 3rd party هست پس میگیرم ولی هنوز هم میگم این با مسئلهٔ لینوکس فرق میکنه شما درینجا دارین به سیسم عامل میگین که فلان برنامه با md5 فلان اجرا نشه و الخ...
        این با یه روند اجرای کلی بدون دخالت کاربر فرق میکنه دیگه توی یونیکس اساسا مسئلهٔ اجرا و پرمیشن فرق میکنه اینو قبول ندارم که با اون مسئله در لینوکس هم تراز بدونین (منظورم سطح پیاده سازی هست)
        توی یونیکسها استانداردی هست به اسم POSIX که توسط IEEE داده میشه این مسئله به نظرم در اون حد هست....کلا وارد نیست :NO: (رفتم قاضی شدم :redface
        یعنی اینکه شما تایین کنید که برنامه ها مثلا ، فقط ! در C:\windows اجرا بشن ! یعنی هیچ برنامه ای که در این مسیر نبود اجرا نمیشه . ( اینهم در کرنل مود هست
        )
        خوب اینکه معلومه.....اگر برین توی این مد که یه چیزی میشه مثل safe mode ...با اینم موافق نیستم
        انصاف بدین آخه این با اون چیزی که توی یونیکسها هست یکی هست؟ :eek:

راستی به یه چیز دقت کنید مفهوم هسته توی ویندوز و لینوکس باهم فرق میکنه توی یونیکس به هر چیزی کرنل نمیگن....

دیدگاه

نمیتونن تغییرات دلخواهشون رو در توزیعها اجرا کنن و کسی نفمه..ناسلامتی اپن سورس هست و کلی maintainer و developer داره اپن سورس به این معنی نیست که توسعهٔ کد بی قانون باشه
          فکر کنم بتونن تغیراتت دلخواهشون را در سیستم مورد نظر انجام بدن اما کسی که کار بلد نیست که نمیفهمه.

نمیخواستم مثال بزنم اما همینجوری میگیم دیگه :redface: فکر کنید مثلا کامپیوتر کاربرانی یا کاربری در یک شرکت مشکلی پیدا کنه و کسی رو بفرستند برای حل مشکل خوب این فرد الان پشت سیستمه پسورد..همه رو داره{که فکر نکنم کامپیوتر های سازمان پسورد داشته باشند}. خوب معمولا کاربران شرکتی دولتی مهارت کافی ندارند {فکر نکنم اصلا بدونن هک چیه یا چطوری میشه لینوکس را هک کرد }اینترنت هم فکر نکنم باشد و اگر هم باشند به کارای دولتی..میپردازند تا لینوکسو اشنایی... ببخشش ولی من در اون متن قبلی گفته بودم مبتدی ها نمیفهمند.

اپن سورس به این معنی نیست که توسعهٔ کد بی قانون باشه
          ببخشید منظورتون چی بود؟چه ربطی به بحث داشت؟

دیدگاه

بالاخره فرصتی دست داد تا ریستارتی انجام شود و اون مسئله ای رو که آقای جهاندار گفتن رو یه بررسی بکنیم.. عموما من بیشتر با mmc یا همون Management Console آشنا بودم (البته خودش چیز خاصی نیست) و مثل خیلی از کاربران مسائلی مثل یوزرها و گروهها و سرویسها (در کنار msconfig) باهاش انجام میدم (میدادم بهتره) سعی میکنم زیاد بسطش ندم در ضمن اینکه چون آخرهای شب است در حین بررسی و جلو رفتن توی تنظیمات سعی میکنم همونجا نظریاتم رو هم بگم در آخر هم اگه تونستم یه جمع بندی میکنم بهرحال اگر بینظم بود ببخشید:

خوب در مورد بخش Account Policies این امکانات وجود داره:
            تعیین زمان پسورد و تعیین حداقل و حداکثر طول پسورد و ...
            یکی دیگه از از خاصیتها اینه که اکانت نتونه برای مدت معینی unbloack بشه.(امکانات مشابهی هم توی قسمت گروهها و یوزرها هست که جدای این بخش هست)

خوب حالا میریم سراغ Local Policies
            بخش اول بخش سیاست بازبینی است یعنی اینکه اتفاقاتی که تعیین میکنید به اطلاع شما برسه این امکان در صورتی که سیستم فایل NTFS باشه و این بخش هم فعال باشه ممکن هست و شامل موارد زیر هست (موارد از پیش مشخص):
            بازرسی لاگینهای اکانت/بازرسی مدیریت اکانتها/بازرسی دسترسی به دایرکتوری سرویس/بازرسی مواردی مثل یه پوشه و یا پرینتر و یا چاپگر و بازرسی تغییر همین سیاستها و .... که کلا 9 نوع بازرسی تعریف شده
            (هدف این امکان معلوم هست واسه چیه)

اما بخش دیگه این قسمت User Rights هست که شامل موارد مثل:
            دسترسی به همین کامپیوتر از طریق شبکه (که مشخص میکنید کاربر ادمین باشه یا محدود و...) و البته مایکروسافت یه اخطار گنده داده که اگر این قسمت رو ویرایش کنید احتمالا برخی از کلاینت ها (چون ای بخشها در سرور کاربرد داره کلا) و یا اپلیکیشنها تحت تاثیر قرار بگیرند.
            مواردی مثل اضافه کردن ایستگاه کاری به دامین...اجازه لاگین از طریق ترمینال...اجازه پشتیبان گیری به کاربر (که خوب میدونید این مانعی نمیشه که شما بخواین بک پ بگیرین یا نه فقط نرم افزار بک پ خود ویندوز رو میبنده)...امکان تغییر دادن ساعت به یک کاربر...امکان شات داون و مسائلی ازین قبیل که هر چند تنظیمشون میتونه امنیت رو بهبود ببخشه ولی این مسئله کماکان اون مسئله ساختاری در یونیکس نیست

بخش مرتبط تر بعدی به مسئله امنیت قسمت Security Options هست از امکانات این بخش:
            توانائی فعال یا غیرفعال کردن اکانتهائی مثل مهمان یا Administrative یا قابلیت تغییر اسم ایندو و بازهم امکانات بخشهای قبل یعنی گاهی یافتن کاربر از تغییرات بخشهای مختلف..اجازه فرمت ادواتی مثل کول دیسکها اجازه دادن یا ندادن به نصب درایورهای ساین نشده (که همه شون تقریبا ساین نشده هستند) و کنترلهای مربوط به دامین در شبکه مسائلی مربوط به لاگینکردن و امکاناتی که مربوط به سرور و شبکه است باید بگم که این تنظیماتی که تا حالا دیدم باعث تقویت سیستم عامل در حالت لوکال برای دسترسی های لوکال خواهد شد ولی تا اینجا تنظیمی که باعث بشه که یک برنامه مخرب از کارش بازداشته بشه یا مانع تکثیرش بشه ندیدم
            بخش سیاست های انکریپشن باز هم وجود داره که خیلی ربط پیدا نمیکنه (البته اینجا کلیدهای مربوط به انکریپشن سیستم فایل رو مدیریت میکنه نه خود انکریپشن رو)
            یه قسمت مهم دیگه Software Restriction هست که به شکل دیفالت میاکروسافت اخطار میده که در صورت ایجاد سیاستهای parent یا والد هم از بین میرن (کار پیچیده تر میشه)
            توی این قسمت مایکروسافت امکان رو میده که نرم افزار نتونه خارج از محدودیتهای کاربر کاری رو انجام بده (یعنی اگر کاربر اجازه تغییر ساعت بهش داده نشده این برنامه هم نمیتونه این کار رو بکنه)
            دقت کنید که اولا Rights ها اینجا محدود هستند و دوم ویندوز این امکان رو داره که نرم افزار بدون رعایت حقوق دسترسی کاربر دست به کارهائی بزنه که اساسا کاربر اجازه شو نداره ضمن اینکه شما وقتی این ایتم رو کلیک میکنید عملا آنچنان انعطافی ندارین (لزومی به عکس نست خودتون امتحان کنید ببینید چقدر انعطاف در مقابل شماست ...حیرت زده میشین از این همه پشن) در واقع شما فقط میتونین کل این سیاست رو پیشفرض برای تمام نرم افزارها به اجرا بزارید یا بیخیال قضیه شوید.... ایندو نقص نقصهای اساسی هستند که باید بهشون توجه بشه که مسئله به این سادگی ها نیست یعنی نقص این امکانات رو درعمل می بینید.

سیاستهای مربوط به IP هم که خیلی مربوط نیست.
            بخشی هم هست که مایکروسافت Template هائی رو به شکل پیش ساخته فراهم کرده که البته بر همین اساس امکاناتش هست واسه کمی ساده کردن کار...

نتیجه گیری:
            این امکانات در صورتی که توسط کاربر ماهر و از روی گاهی تنظیم شوند میتواند در عین اینکه مشکلات جدی در کل روند سیستم عامل و اپلیکشنهای نصب شده بوجود نیاورد باعث بالا رفتن امنیت به خصوص در جهت لوکال و مسائلی مثل هک و نفوذ از شبکه و همچنین جلوگیری از کاهش امنیت ناشی از اقدامات شخصی کاربران (درحالت سرور بیشتر منظور هست) شود.
            دوم اینکه این تنظیمات بیشتر ناظر به مسائل مربوط به سرور هست یعنی این تنظیمات باید بعنوان امکانات یک ادمین سرور با امکانات مشابه در یونیکس مقایسه بشه نه تدابیر امنیتی در کرنل
            سوم هیچکدام ازین تنظیمات سبب جلوگیری از آلوده شدن سیستم به ویروس و همچنین جلوگیری از انتشار آن نخواهد شد
            چهارم همانگونه که در قسمت دوم گفته و در بحثهای قبلی هم آمد این مسئله ای نیست که با مکانیسم اجرا در یونیکس مقایسه شود که ناشی از تفاوت اساس سیستم عامل..تفاوت عمیق در نحوه نگاه و مدیریت فایل (نه فایل سیستم منظورم نیست ساختار درختی فایل در یونیکس و دسته بندی سخت افزار و مدیریت دسترسی و...) است.
            آقای جهاندار این تنظیمات بهیچ وچه هم ارز این مسئله نیست (به قسمت دوم مراجعه شود..)

نکته آخر از مسیری که آقای جهاندار گفتن یا از مسیر ساده تر زیر:
            Control Panel>Performance & Maintenance>Administrative Tools>Local Security Policy

یا اجرای mmc که تقریبا همه امکانات ممکن مدیریتی رو یه جا جمع کرده میتونین تمام این مطالب رو انجام بدین و ببینین که میتونین باعث عدم گسترش ویروس یا آلوده شدن به اون بشین (عمیقا شک دارم)

دیدگاه

:applause:
              نوشته اصلی توسط sadid

منظور من چیزه دیگه ای غیر از نسخه جدید دادن و توزیع جدید دادن بود. حالا بگذریم هکر چطوری به سیستم راه پیدا میکنه .

پس میتونن تغییرات دلخواهشون را در لینوکس اجرا کنند و کسی هم نفهمه {مبتدی ها}
              اما به نظرم این امکان وجود داره که یه فردی بیاد یه توزیعی رو بگیره و تغییرات :twisted: خودشو بسته به میزان توانائیش درش پیاده کنه و به اسم توزیعی جدید بیرون بده...
              ما این نه جامعهٔ لینوکس رو تهدید میکنه و نه دوامی خواهد داشت یعنی خیلی زود گندش درمیاد چون بررسی میشه و خیلی راحت میشه change log ها رو بررسی کرد....
              اما میتونه هکر خودش بره و توزیعشو به چند نفر بده تا ازشون استفاده کنه....ولی هیچی پوشیده نیست همه چیز شفاف هست اون هکر چندی بعد باید جوابگو باشه و احتمالا آب خنک بخوره :mrgreen:
              [/quote]

نوشته اصلی توسط ams
              فکر کنم بتونن تغیراتت دلخواهشون را در سیستم مورد نظر انجام بدن اما کسی که کار بلد نیست که نمیفهمه.

نمیخواستم مثال بزنم اما همینجوری میگیم دیگه :redface: فکر کنید مثلا کامپیوتر کاربرانی یا کاربری در یک شرکت مشکلی پیدا کنه و کسی رو بفرستند برای حل مشکل خوب این فرد الان پشت سیستمه پسورد..همه رو داره{که فکر نکنم کامپیوتر های سازمان پسورد داشته باشند}. خوب معمولا کاربران شرکتی دولتی مهارت کافی ندارند {فکر نکنم اصلا بدونن هک چیه یا چطوری میشه لینوکس را هک کرد }اینترنت هم فکر نکنم باشد و اگر هم باشند به کارای دولتی..میپردازند تا لینوکسو اشنایی... ببخشش ولی من در اون متن قبلی گفته بودم مبتدی ها نمیفهمند.

اپن سورس به این معنی نیست که توسعهٔ کد بی قانون باشه
              ببخشید منظورتون چی بود؟چه ربطی به بحث داشت؟
              دوست عزیزم توی همون پست قبلی جوابتون رو دادم نمیدونم .. برداشت من اینه که شما قسمتهائی رو که دوست ندارین چشم پوشی میکنیدو دوباره سوال رو مطرح میکنید
              جواب کلی سوالاتون رو در پست قبلی دادم (همینطور پست آقای منفرد) دوباره به اونا مراجعه کنید

دوما افراد کار بلد زیادند (توی کل دنیای کامپیوتر)

اما راجع به اینکه اگر کسی دسترسی محلی داشته باشه (یعنی پسورد و همه چیز مثل اینکه کامپیوتر خودشه اصلا) خوب این دیگه چه سوالیه و ربطش به یه سیستم عامل خاص چیه من نمیگیرم اگر منظورتون این باشه اون تعمیرکار :twisted: یا هرچی بیاد یه بدافزار که میخواد هر چی باشه روی سیستم نصب کنه که مسلم هست بله واین ربطی به این یا اون نداره

اما اگه منظورتون این هست که چون اپن سورس هست اون یارو :twisted: بیاد و در کد تغییر بده چند مسئله هست:
              ۱) کدباز بودن به معنی این نیست که حتما سورس توی توزیع باشه مثل خیلی از توزیعهای معمول که سورس کد رو جدا دارین
              ۲) اگر هم تغییری در سورس کد بده (که یه فایل متنی هست ) خوب باید کامپایل کنه دیگه...تا اون عامل مخرب جزئی از سیستم عامل بشه
              ۳) پس اون کار :twisted: محدود به این سیست هست و قرار نیست چون اوبونتوی مدرسهٔ علامه صوفی تغییر کرده تمام توزیع اوبونتو تحت تاثیر قرار بگیره!!!!!!

راجع به ربط اینکه توسعهٔ کد بی قانون نیست کاملا مرتبط به سوالاتتون بد بی ربطیشو نمیآ‌فهمم...

دیدگاه

خوب این مطلب رو دوباره میگم که یه جوری اصطلاحا مسئله روشن بشه:
                اول اینکه اعتقاد ندارم که ویندوز سیستم عامل بدی هست یا بدرد نخور هست
                دوم معتقد نیستم که لینوکس واسه هر کابری خوبه (در حالت کلی) (من در طول آشنائیم که چند سالی میشه فقط لینوکس رو شخصا به ۷-۸ نفر معرفی کردم)
                سوم سیستم عامل Mac OSX یک سیستم عامل کاملا شایسته است که هم خواص خانوادهٔ یونیکس رو پیدا کرده و هم خاصیتهای ویندوز رو داره (دو اشکالش به نظرم من یکی گرون بودن و دیگری بومی سازی ضعیف تر هست) و این سیستم عامل خوب درین تاپیک مغفول مونده
                چهارم لینوکس ویندوز هر کدوم خواصی دارن که در یکی از پستهای قبل با تفصیل بیشتری سعی کردم اسمشو ببرم.

کلا هم میگم دلیل ادامه پیدا کردن بحث این هست که لینوکس به لحاظ امنیت در حالت کلی (البته که این جور مسائل در حالت کلی بررسی میشه) شاخصهای بهتری نسبت به ویندوز داره (همینطور مسئلهٔ پایداری که باز جزء مسائل مورد مناقشه بود )

دیدگاه

خوب این یه گزارش کامل و مستند راجع به امنیت در لینوکس RedHat Enterpirse 3.0 و Microsoft Windows Server 2003 هست که فقط ۳۰ صفحه هست و ۲۰۰ کیلو هم حجم داره
                  واسه اکثر ادعاها و بحثهائی که دراینجا مطرح شد هم توضیحاتی داره توصیه میکنم دوستانی که دلایل بنیادی قضیه رو به خاطر عدم تجربه با لینوکس نمیدونن این ۳۰ صفحه ناقابل رو بخونن
                  فکر کنم به بحث امنیت پایان بده:

http://regmedia.co.uk/2004/10/22/security_report_windows_vs_linux.pdf

دیدگاه

اما راجع به اینکه اگر کسی دسترسی محلی داشته باشه (یعنی پسورد و همه چیز مثل اینکه کامپیوتر خودشه اصلا) خوب این دیگه چه سوالیه و ربطش به یه سیستم عامل خاص
                    سوال نبود منظور این بود که فرد پسود روت را داره.۞

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ams
                      اما راجع به اینکه اگر کسی دسترسی محلی داشته باشه (یعنی پسورد و همه چیز مثل اینکه کامپیوتر خودشه اصلا) خوب این دیگه چه سوالیه و ربطش به یه سیستم عامل خاص
                      سوال نبود منظور این بود که فرد پسود روت را داره.۞

سوالات شما مثل امواج الکترومغناطیسی میمونه
                      خوب فرقی نمیکنه بازم همون چواب قبلی رو مطالعه کنید.

دیدگاه

همون طور که از بررسی مطالب مشخص میشه "لینوکس برنده است".منطقیش هم همینه. :applause:یک سری از طرفداران ویندوز به یکسری اشکالات لینوکس اشاره کردن،خب نباید انتظار داشته باشیم که حرفاشون درست باشه(احتمالا هم خیلی هاش درست نیست) جون اونا با محدود کردن خودشون به ویندوز،خیلی به لینوکس وارد نیستن.
                        مایکروسافت یه شرکت انحصار طلبه و همین سیاست باعث شده که خیلی ها فکرکنن که مجبورن از ویندوز استفاده کنن،جون سیاست انحصارطلبی باعث میشه اجازه ندن خیلی از برنامه ها یا تعدادی از سخت افزارها با سیستم عاملی غیر از ویندوز کار کنه.البته باید گفت که لینوکس، به لطف متن باز بودن خیلی از این سیاست هارو خنثی کرده(چون به تعداد افراد روی زمین وروی غیر زمین، ادم هست که بتونه لینوکس رو کامل کنه).
                        من که خودم یه طرفدار لینوکسم، حرفای ضد لینوکسی تاثیری در عقیده ام نداره، چون برای هر حرف ضد لینوکسی ، جوابی وجود داره

دیدگاه

سلام به همه دوستان.

بعد از مدت ها غیبت تو ECA ، جزو برنامه هام بود که بیام این تاپیک رو کامل بخونم و این کار رو کردم، پست اولم رو که خوندم سرخ و سفید شدم!!!! :redface: :redface: :redface: حرف هایی رو طی چند تا پست زدم که کاملا مشخصه هیچی اون موقع از لینوکس سر در نمیاوردم!!! و برخلاف تصورم فکر میکردم چون ویندوز رو 10 ساله که کار میکردم کاربر با تجربه ای تو بحث کامپیوتر به حساب می آم، در صورتی که بعدا فهمیدم بحث Desktop و جزئی تر ویندوز یه بخش کوچیکی از این دنیاست و من هنوز 1% هم نمیدونم...... و رسما بابت اون حرفای.... از همه معذرت خواهی می کنم و از اینکه بدون سند و مدرک و با بی تجربگی! حرف های نا مستند و غیر قابل قبولی رو در مورد لینوکس زدم از هوادارای لینوکس که خودمم دیگه جزوشونم پوزش می خوام .

البته اون موقع ها حق داشتم چون زیاد از لینوکس سر در نمیاوردم ولی کنجکاو بودم و دوست داشتم یه جوری با لینوکس آشنا بشم که همه چیزش برام باز بشه و در درجه اول ببینم میتونم نیازهای اصلیم رو باهاش برطرف کنم و خوشبختانه دیدم علاوه بر اونها قدرت ها و دیدی تو لینوکس وجود داره و انگار تو ویندوز کور بودم!!!! و اساتید اینجا جوری با حوصله پاسخ و توضیح دادند که منو نه تنها علاقه مند بلکه عاشق لینوکس کردند.... :nerd:

الان هم مدت هاست دارم با اوبونتو هم زندگی هم کیف! می کنم و تقریبا غیر از بازی کردن Game های معروف PC اونم سالی یکی دو بار سیستم خونه رو که روش Win 7 نصبه روشن نمی کنم!

و در نهایت اصلا ویندوز ابزار جنگیدن با لینوکس رو نداره که بخواد..... بله لینوکس برنده است! :applause:

دیدگاه

وقتی قرار باشه یک شرکت یه سیستم عامل برای خودش بنویسه دو راه داره ! بره از سطح سخت افزاری برنامه های بوت +درایورها و... رو بنویسه که هزینه ی خیلی زیادی داره یا بره روی هسته ی لینوکس کار کنه و اونو اونجور که می خواد سفارش سازی کنه و در نهایت حتی نرم افزار خصوصی ازش در بیاره . که این موضوع علت ایجاد خیلی از این چند صد انتشارات لینوکسه .
                            حالا یه شرکت مثل گوگل آندروید رو ازش در میاره برای گوشی های همراه یا یه شرکت میاد یه سیستم عامل برای دستگاه های تحلیل شبکش ازش در میاره یا مثلا توی یه پروژه حساس (نظامی باشه یا امنیتی یا ...) میان یه نرم افزار تخصص یافته ازش در میارند .در مورد آخر که اصلا عاقلانه نیست در یک کاربرد حساس بیان از نرم افزاری استفاده کنند که به تمام قسمت ها و قابلیت ها و (روند های اجرای برنامه ها) دسترسی ندارند.
                            Gracias A La Vida
                            [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                            http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                            زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

ای بمیری لینوکس خاک بر سرت که ما رو کشتی ای خدا بگم چیکارت کنه ...........................

دیدگاه

اقایون ایحیانا شما استفاده از لینوکس را در مدارات الکترونیکی با استفاده از لینوکس در کامپیوتر اشتباه نگرفتید؟استفاده از این سیستم عامل در مدارات و پروژه های الکترونیکی یکی از بهترین راهکارهاست که اگه دور ور خودتون رو ببینید خیلی از وسایل با این سیستم عامل کار میکنند.مثل بهترین رسیورهای و dvr هاو....
                                حالا شما اومدید لینوکس رو با ویندوز که در این زمینه زیاد ربطی به هم ندارن مقایسه میکنید.جای تعجبه
                                اگه لینوکس خوبه برای ساخت پروزه های الکترونیکی خوبه نه اینکه بیاید بریزیذ روی لپتاپ بازی نصب کنید و کارای روزمره رو باهاش انجام بدید.البته من دو صفحه اول این تاپیک رو خوندم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X