اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

میتونید مداری که دقیقا الان بستید ( با تغییرات ) رو اینجا قرار بدید ؟
    الان با این همه تغییرات به سختی میشه متوجه شد که چی به چی هست و...
    درود
    متاسفانه دسترسی به سیستم ندارم
    ولی شماتیک آخری رو که قرار دادید به اضافه محدود کننده جریان

در تصویر اول c3 و در تصویر دوم c9، حذف شدن(در آزمون و خطا بهتر جواب داد)

دیدگاه

میتونید مداری که دقیقا الان بستید ( با تغییرات ) رو اینجا قرار بدید ؟
      الان با این همه تغییرات به سختی میشه متوجه شد که چی به چی هست و...
      درود
      ممنون میشم اگر پیشنهاد یا ایده ای دارید بفرمایید
      چون میخوام دیگه هر چه هست،مدار رو جمع کنم و استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود
        متاسفانه دسترسی به سیستم ندارم
        ولی شماتیک آخری رو که قرار دادید به اضافه محدود کننده جریان

در تصویر اول c3 و در تصویر دوم c9، حذف شدن(در آزمون و خطا بهتر جواب داد)
        همینا هم خوب هست.
        اصولا با این ترکیب مداری نباید تداخلی بین محدود کننده جریان و تنظیم ولتاژ باشه مگر اینکه از طریق پایه ۳ به ۱۵ باشه.
        بین پایه ۳ و ۱۵ احیانا مقاومتی چیزی وجود داره؟
        احتمال زیاد اگر محدود کننده جریان به آپ امپ خارجی منتقل بشه این مشکلات حل بشه.

دیدگاه

همینا هم خوب هست.
          اصولا با این ترکیب مداری نباید تداخلی بین محدود کننده جریان و تنظیم ولتاژ باشه مگر اینکه از طریق پایه ۳ به ۱۵ باشه.
          سپاس
          بین پایه ۳و۱۵ چیزی نیست و چه با آپ امپ داخلی و چه خارجی تست کردم
          البته این رو بگم که بدون محدود کننده هم ، همچنان بعضی جاها ترانس صدا داره ، فقط با وجود محدود کننده ، دامنه بزرگتری از ولتاژ و جریان ، ترانس به سر و صدا میفته

مثلا بدون محدود کننده در ۴۰ ولت و ۲ آمپر جریان کشی اوکی هست
          ۴۰ ولت و محدوده بین ۳تا۴ امپر ترانس جیغ میکشه
          ۴۰ و ۴ امپر به بعد حتی تا ۶ امپر هم عادی هست و سر وصدایی نیست
          شاید ریشه این مشکل مربوط به محدود کننده جریان نیست
          نمیدونم
          فرکانس رو هم از ۴۰ تا ۱۰۰ مگا هرتز تست کردم
          //////
          مسئله ای هم که از ابتدای کار و جدای از همه مسائل وجود داشت و داره اینه که در هر ولتاژ و جریانی وقتی بار به مدار وصل میشه بین ۳ تا ۸ دهم ولت ، افت ولتاژ هست

دیدگاه

سپاس
            بین پایه ۳و۱۵ چیزی نیست و چه با آپ امپ داخلی و چه خارجی تست کردم
            البته این رو بگم که بدون محدود کننده هم ، همچنان بعضی جاها ترانس صدا داره ، فقط با وجود محدود کننده ، دامنه بزرگتری از ولتاژ و جریان ، ترانس به سر و صدا میفته

مثلا بدون محدود کننده در ۴۰ ولت و ۲ آمپر جریان کشی اوکی هست
            ۴۰ ولت و محدوده بین ۳تا۴ امپر ترانس جیغ میکشه
            ۴۰ و ۴ امپر به بعد حتی تا ۶ امپر هم عادی هست و سر وصدایی نیست
            شاید ریشه این مشکل مربوط به محدود کننده جریان نیست
            نمیدونم
            فرکانس رو هم از ۴۰ تا ۱۰۰ مگا هرتز تست کردم
            //////
            مسئله ای هم که از ابتدای کار و جدای از همه مسائل وجود داشت و داره اینه که در هر ولتاژ و جریانی وقتی بار به مدار وصل میشه بین ۳ تا ۸ دهم ولت ، افت ولتاژ هست
            مثل اینکه مقاومتی که باید بین پایه ۳ و ۱۵ باشه رو اتفاقی حذف کردید و باعث مشکل مدار محدود کننده جریان شده.

دیدگاه

مثل اینکه مقاومتی که باید بین پایه ۳ و ۱۵ باشه رو اتفاقی حذف کردید و باعث مشکل مدار محدود کننده جریان شده.
              درود و سپاس
              مقاومت بین پایه ۳ و ۱۵ از اول نبود و بعدا اضافه کردید که من هم رنج های مختلف رو براش امتحان کردم
              حالا یک سوال و یک خواهش
              سوال اینکه ، در صورت استفاده از آپ امپ خارجی ، همچنان باید مقاومت بین ۳ و ۱۵ شده؟

خواهش اینکه یکبار دیگه رنج قابل تست مقاومت های بین ۲ و ۳ و همچنین ۳ و ۱۵ رو بفرمایید تا امتحان کنم

متشکرم

دیدگاه

درود و سپاس
                مقاومت بین پایه ۳ و ۱۵ از اول نبود و بعدا اضافه کردید که من هم رنج های مختلف رو براش امتحان کردم
                حالا یک سوال و یک خواهش
                سوال اینکه ، در صورت استفاده از آپ امپ خارجی ، همچنان باید مقاومت بین ۳ و ۱۵ شده؟

خواهش اینکه یکبار دیگه رنج قابل تست مقاومت های بین ۲ و ۳ و همچنین ۳ و ۱۵ رو بفرمایید تا امتحان کنم

متشکرم
                در صورت استفاده از آپ-امپ خارجی نیازی به مقاومت بین پایه ۱۵ و ۳ نیست و باید در آپ امپ خارجی پیاده سازی بشه.
                وقتی که تنظیم ولتاژ ( منظور بدون بخش محدود کننده جریان ) مشکلی نداره نیازی به تغییر مقاومت بین پایه ۲ و ۳ ندارید.
                مقاومت بین پایه ۱۵ و ۳ بین ۳۳ کیلو اهم تا ۱ مگااهم.

دیدگاه

در صورت استفاده از آپ-امپ خارجی نیازی به مقاومت بین پایه ۱۵ و ۳ نیست و باید در آپ امپ خارجی پیاده سازی بشه.
                  وقتی که تنظیم ولتاژ ( منظور بدون بخش محدود کننده جریان ) مشکلی نداره نیازی به تغییر مقاومت بین پایه ۲ و ۳ ندارید.
                  مقاومت بین پایه ۱۵ و ۳ بین ۳۳ کیلو اهم تا ۱ مگااهم.
                  درود
                  یک سوال متفرقه(البته بی ربط به همین پروژه نیست)
                  اگر آیسی منبع تغذیه ای KA7500 باشه و بسوزه،میشه بدون تغییر در مدار به جای اون ، tl494 انداخت؟

دیدگاه

درود
                    یک سوال متفرقه(البته بی ربط به همین پروژه نیست)
                    اگر آیسی منبع تغذیه ای KA7500 باشه و بسوزه،میشه بدون تغییر در مدار به جای اون ، tl494 انداخت؟
                    بله امکان جایگزینی TL494 با KA7500 هست ، مهم ترین تفاوتشون در تحمل جریان کلکتور ( ترانزیستور درونی ) هست که TL494 بهتر هست.

دیدگاه

بله میتونید از آپ امپ خارجی هم برای محدود کننده جریان استفاده کنید به طوریکه :
                      ۱- ورودی منفی آپ امپ رو معادل پایه ۱۵ آیسی ۴۹۴ در نظر بگیرید
                      ۲- ورودی مثبت آپ امپ رو معادل پایه ۱۶ آیسی ۴۹۴ در نظر بگیرید
                      ۳- خروجی آپ امپ رو به آند یک دیود شاتکی ( مثل 1N5819 ) وصل کنید و پایه کاتد هم به پایه ۳ آیسی ۴۹۴ .
                      درود
                      در اینجا نحوه استفاده از آپ امپ خارجی به عنوان محدود کننده جریان رو فرمودید
                      و در جای دیگری اشاره کردید که در صورت استفاده از آپ آمپ خارجی به عنوان محدود کننده باید یک مقاومت حدود ۴۷ اهم با پایه امیتر Q5 سری بشه
                      آیا برای استفاده از آپ امپ خارجی برای محدود کننده جریان باید مقاومت ۴۷ اهم باشه؟
                      و دیگر اینکه همچنان در صورت استفاده از آپ امپ خارجی به عنوان محدود کننده،مقاومت بین ولوم تنظیم جریان و پایه ۱۴ آیسی باید ۴۷۰ کیلو باشه؟

​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.a.IRAN نمایش پست ها

درود
                        در اینجا نحوه استفاده از آپ امپ خارجی به عنوان محدود کننده جریان رو فرمودید
                        و در جای دیگری اشاره کردید که در صورت استفاده از آپ آمپ خارجی به عنوان محدود کننده باید یک مقاومت حدود ۴۷ اهم با پایه امیتر Q5 سری بشه
                        آیا برای استفاده از آپ امپ خارجی برای محدود کننده جریان باید مقاومت ۴۷ اهم باشه؟
                        و دیگر اینکه همچنان در صورت استفاده از آپ امپ خارجی به عنوان محدود کننده،مقاومت بین ولوم تنظیم جریان و پایه ۱۴ آیسی باید ۴۷۰ کیلو باشه؟

​​​
                        با سلام و خسته نباشید ،
                        مقاومت ۴۷ اهم یک مقدار حدودی هست و میتونه مثلا ۶۸ اهم هم باشه.
                        در صورت استفاده از آپ امپ خارجی ، مقاومت ۴۷۰ کیلو اهم یا باید حذف بشه ، یا ترجیحا منتقل بشه به آپ امپ خارجی.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید ،
                          مقاومت ۴۷ اهم یک مقدار حدودی هست و میتونه مثلا ۶۸ اهم هم باشه.
                          در صورت استفاده از آپ امپ خارجی ، مقاومت ۴۷۰ کیلو اهم یا باید حذف بشه ، یا ترجیحا منتقل بشه به آپ امپ خارجی.

متشکرم واقعا
                          جدیدترین ویرایش توسط S.a.IRAN; ۱۷:۰۶ ۱۴۰۳/۰۹/۲۰.

دیدگاه

همینا هم خوب هست.
                            درود
                            متاسفانه اطلاعات حسابم از دست رفت و هر چه ایمیل فراموشی رمز زدم ، هیچ ایمیلی دریافت نکردم
                            حتی به مدیریت هم ایمیل زدم ولی خبری نشد
                            بگذریم
                            ​​​​​​ده روز گذشته دائماً در حال تلاش برای حذف سر و صدای ترانس بودم
                            نهایتاً با سری کردن خازن و مقاومت بین پایه ۲ و ۳ همانطور که در شماتیک اولیه بود و به صورت زیر به نتیجه رسیدم
                            دوخازن ۱و۴.۷(یک خازن ۵.۷ تکی جواب نداد) نانو به صورت موازی و مقاومت ۵۷۰ کیلو اهم
                            الان قریبا ۹۰ درصد مشکل حل شده و فقط در بعضی جاها صدای خیلی کمی از ترانس شنیده می‌شه و مهم‌تر اینکه ماسفت‌ها در موقع صدای ترانس گرمای نرمال دارن
                            #######
                            لطفاً بفرمایید آیا میشه به پایه یک آیسی tl494 یک دیود زنر متصل کرد تا در صورت خرابی ولوم و یا اشکال در اتصالات آن ولتاژ خیلی بالا نره؟
                            اگر روش متداول تری هست لطفاً راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam2 نمایش پست ها

درود
                              متاسفانه اطلاعات حسابم از دست رفت و هر چه ایمیل فراموشی رمز زدم ، هیچ ایمیلی دریافت نکردم
                              حتی به مدیریت هم ایمیل زدم ولی خبری نشد
                              بگذریم
                              ​​​​​​ده روز گذشته دائماً در حال تلاش برای حذف سر و صدای ترانس بودم
                              نهایتاً با سری کردن خازن و مقاومت بین پایه ۲ و ۳ همانطور که در شماتیک اولیه بود و به صورت زیر به نتیجه رسیدم
                              دوخازن ۱و۴.۷(یک خازن ۵.۷ تکی جواب نداد) نانو به صورت موازی و مقاومت ۵۷۰ کیلو اهم
                              الان قریبا ۹۰ درصد مشکل حل شده و فقط در بعضی جاها صدای خیلی کمی از ترانس شنیده می‌شه و مهم‌تر اینکه ماسفت‌ها در موقع صدای ترانس گرمای نرمال دارن
                              #######
                              لطفاً بفرمایید آیا میشه به پایه یک آیسی tl494 یک دیود زنر متصل کرد تا در صورت خرابی ولوم و یا اشکال در اتصالات آن ولتاژ خیلی بالا نره؟
                              اگر روش متداول تری هست لطفاً راهنمایی کنید

با سلام مجدد ، بابت از دست رفتن حساب کاربریتون متاسفم.
                              اینکه فقط با موازی کردن ۲ خازن مشکلتون حل شده و با ۱ خازن معادل جواب نداده ، از عجایب هست.
                              بله میتونید بین خروجی و پایه ۱ دیود زنر بذارید که ساده ترین راه هست.
                              مقدار ولتاژ شکست دیود زنر از حداکثر ولتاژ خروجی بین ۱۰ الی ۱۵ درصد بیشتر باشه.

دیدگاه

با سلام مجدد ، بابت از دست رفتن حساب کاربریتون متاسفم.
                                اینکه فقط با موازی کردن ۲ خازن مشکلتون حل شده و با ۱ خازن معادل جواب نداده ، از عجایب هست.
                                بله میتونید بین خروجی و پایه ۱ دیود زنر بذارید که ساده ترین راه هست.
                                مقدار ولتاژ شکست دیود زنر از حداکثر ولتاژ خروجی بین ۱۰ الی ۱۵ درصد بیشتر باشه.
                                درود و سپاس
                                نمیدونم چرا ایمیل فراموشی رمز نمیاد
                                #
                                در مورد خازن پایه ۲و۳ و خازن و مقاومتش هم واقعا دیگه سر در نمیارم و فقط شکر خدا که حل شد ، انقدر پایین و بالا و کم و زیاد کردم که .....
                                ##
                                من زنر ۵.۵ ولت دارم ، اشکالی ایجاد میکنه ؟(حداکثر خروجی مدار ۵۳ ولت هست)
                                بخوام بخرم ، طول میکشه بدستم برسه
                                جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam2; ۱۲:۱۴ ۱۴۰۳/۰۹/۲۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X