اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

سلام خدمت همه ی دوستان
    جندسال پیش یه پاور داشتم که خراب شد عوضش کردم حال تصمیم گرفتم تعمیرش کنم یعنی بهش احتیاج ضروری پیدا کردم چند تا از خازن هاش(1000میکرو) را عوض کردم و قتی پین سبز ومشکی را اتصال میکنم روشن میشه تمام ولتاژها هم فیکس هستند فقط وقتی روی مادربورد سوارش میکنم با کلید پاور روشن نمیشه روی دوتا مادربورد امتحان کردم همینطوره . از مهندس های عزیز یاری می طلبم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid632005
      سلام خدمت همه ی دوستان
      جندسال پیش یه پاور داشتم که خراب شد عوضش کردم حال تصمیم گرفتم تعمیرش کنم یعنی بهش احتیاج ضروری پیدا کردم چند تا از خازن هاش(1000میکرو) را عوض کردم و قتی پین سبز ومشکی را اتصال میکنم روشن میشه تمام ولتاژها هم فیکس هستند فقط وقتی روی مادربورد سوارش میکنم با کلید پاور روشن نمیشه روی دوتا مادربورد امتحان کردم همینطوره . از مهندس های عزیز یاری می طلبم .
      قبل از روسن کردن پاور ولتاژ سیم بنفش ( 5vsb ) و سبز رو نسبت به زمین بگیرید ببینید چقدره ...
      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام.ولتاژ هر دوشون حدود4.75ولت است

دیدگاه

سیم بنفش وقتی پاور روشنه باید همین مقدار ولتاژ داشته باشه اگه نبود مشکلی از اینه
          مقاومت های load رو چک کنید ( سر راه خروجی )
          ترانزیستوری که برق پایه 4 ای سی رو هم میگیره در حین اعمال پروتکشن رو هم چک کنید
          دیود شیشه ای ها رو هم چک کنید ( اکثرا اگه بسوزه سیاه میشه )
          اگه مقدوره پاور رو بدون وادر برد روشن کنید بار روش بزارید ببینید تا چند آمپر میتونید خروجی بگیرید ؟ مثلا لامپ گازی ماشین گزینه خوبیه ... البیه حتما اول روشن کنید بعد وصل کنید وگرنه روشن نمیشه و پروتکشن قطع میکنه ( بنده خدا فک میکنه میخوایم بکشیمش :mrgreen: )
          جاتون خالی دیروز یه پاور ترکوندم ماسفت ها پا در اوردن رفتن نون بگیرن بیان

دیدگاه

از استن بای (بنفش) جریان بکش ببین چقدره ؟
            وقتی وصل کردی به مادربرد ببین استن بای چقدره ؟
            احتمال داره خازن های روی استن بای خراب شده باشن باد هم نکرده باشن ببین داغ میشن ؟
            یه دونه هم tl431 به بعضی از پاور ها وصله که که ولتاژ رو نزار بیشتر از حد مجاز بشه اونم چک کن ؟
            وقتی به مادر برد وصل میکنی مادربرد روشن خاموش نمیشه ؟ ببین چیپ های مادربرد داغ نمی کنن معمولا جنوبی ؟
            دیود استن بای رو چک کن ؟
            صدای صوت نمی اد ؟

دیدگاه

سلام بچه ها خواهشا کمک کنید که بدون کامپیوتر خیلی سخته!!!
              دیروز وقتی خواستم سیستممو روشن کنم یه صدایی از پاور اومد و منفجر شد! oo:
              پاورو آوردم بیرون و درشو باز کردم دو تا از ترانزیستوراش ترکیده بود.
              اینم عکسش :

البته اینم دوتای سالم اون طرفی:

خوب حالا به نظرتون چیکارش میشه کرد؟
              راستی اصلا اون بزرگه که منفجر شده چیه؟ ترانزیستوره؟ یا دوتا دیوده که کاتد مشترک به هم وصل کردن؟؟؟
              ینی تعویضشون کنم درست میشه یا مشکل از جایی دیگس؟ (چون قبلا هم یه مدار شارژ باتری داشتم حدودا همینجوری شده بود تعویض کردم درست شد!)

دیدگاه

فک کنم ترانزیستور +5 مال Standby باشه که ترکیده البته اون ترانزیستور کوچیکه. بزرگه شاید ترانزیستور باشه. شماره قطعش مگه معلوم نیست؟.
                دنبال اتصال کوناه توی مسیر جریان بگرد . ببین فن هم درست کار میکنه یا شفت گشاد کرده و فقط یکمی میچرخه. چون حرارت هم میتونه باعث این موضوع بشه.

دیدگاه

سلام
                  شما اول یه پاور بخر بعد برو این رو تعمیر کن چون این فقط به سوختن این ترانزیستور خلاصه نمیشه و احتمالا بعضی دیود ها هم سوختن
                  اون ترانزیستور بزرگه هم تو بعضی پاور ها چینشش فرق میکنه یا مال اگزیلاری هست یا مال هسته اصلی اگه مال هسته اصلی باشه که نیست شماره اش با بغل دستیش یکیه احتمالا مال اگزیلاری هست
                  اروین این ترانس این پاوره یه سیم پیچ کم نداره؟! اون که از رو سرش میاد بیرون؟؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا

اروین این ترانس این پاوره یه سیم پیچ کم نداره؟! اون که از رو سرش میاد بیرون؟؟ oo:
                    شاید از جای دیگه ردش کرده باید داشته باشه

دیدگاه

ممنون دوستان ولی نگفتید اون بزرگه که ترکیده چیه؟ ترایاکه؟ توی بازار گشتم ولی کسی نداشتش! نمیشه با چیز دیگه ای جایگزینش کرد؟ (شمارش هم همون طور که توی عکس هم میبینید S20C40C )

دیدگاه

من چند تا پاور دارم که نصفه و نیمه سوختن. یعنی ولتاژ 5 ولت استندبای رو دارن ولی وقتی روشنش میکنم انگار اتصالی داره. این پاورها رو من رو دستگاه می بندم و واسه اینکه همیشه روشن باشه پایه PS_ON رو گراند میکنم. ولی بعضی جاها که نوسان برق دارن اینطوری میشه. اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

دیدگاه

سلام دوستان. من دو تا پاور دارم که بیشتر از یک آمپر نمیشه از 12v کشید و پاور خاموش میشه. مشکل از کجاست؟ ماسفت ه و ترانزیستور ها؟
                          ممنون.

دیدگاه

سلام خدمت اساتید محترم...
                            من یه پاور دارم که همینطور در شکل می بینید مقاومتی رو که دورش خط کشیدم قبلا جزغاله شده بود و از طریق نقشه های پاور تشخیص دادم که مقاومت 22 اهمی هستش و یک مقاومت 22 اهمی جایگزینش کردم اما بعد از اینکه پائر رو روشن کردم شرو کرد به دود کردن و فوری خاموشش کردم....می خواستم از استادید بپرسم که دلیلش چیه...!!!؟؟؟
                            این طور که من نقشه های پاور فهمیدم این مقاومت متصل به پایه یکی از ترناس کوچیکا و تغایه ای سی C494P رو تامین می کنه...ولتاژ 5 ولت دو سر سیم VSB وجود داره...اما وقتی سیم سبز رو ئصل میکنم به زمین هیچ ولتاژی ندارم عملا...خازن ها و بقیه مدار سالم هستن از نظر ظاهری البته...دوستان چه پیشنهادی دارن برای درست شدن این پاور؟؟؟؟

http://s5.picofile.com/file/8113051700/power.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armay
                              سلام بچه ها خواهشا کمک کنید که بدون کامپیوتر خیلی سخته!!!
                              دیروز وقتی خواستم سیستممو روشن کنم یه صدایی از پاور اومد و منفجر شد! oo:
                              پاورو آوردم بیرون و درشو باز کردم دو تا از ترانزیستوراش ترکیده بود.
                              اینم عکسش :

البته اینم دوتای سالم اون طرفی:

خوب حالا به نظرتون چیکارش میشه کرد؟
                              راستی اصلا اون بزرگه که منفجر شده چیه؟ ترانزیستوره؟ یا دوتا دیوده که کاتد مشترک به هم وصل کردن؟؟؟
                              ینی تعویضشون کنم درست میشه یا مشکل از جایی دیگس؟ (چون قبلا هم یه مدار شارژ باتری داشتم حدودا همینجوری شده بود تعویض کردم درست شد!)
                              اون مال استن بای هست باید ماسفت باشه توای اکثر پاور ها 2N60 می تونه باشه ترانزیستور کوچیکه هم C945 باید باشه وقتی که این اتفاق می افته پل دیود ها میسوزن همون چهارتا دیود فیوز و یه مقاومت با مقدار کم مثلا 1.8 2W وصل شده به یکی از پایه های ماسفت که سوخته روی هیت سینک هست میسوزه خیلی کم هم دیدم اپتوکوپتر بسوزه مقاومت های اون روهم چک کن باید 560OHM 1/8W باشه

دیدگاه

بچه ها سلام
                                یه مشکل پیش اومده واسم
                                یه پاور رو تعمیر کردم قسمت های ولتاژ درست شد و برق 5 ولت سیم بنفش رو اورد حالا وقتی دستور روشن شدن میدیم بهش یه لحظه روشن میشه بعد انگار زمانی که اتصال کوتاه شده فورا قطع میکنه ( همه این ها تو 1 ثانیه اتفاث می افته ها )
                                حالا کار هایی که من اینور مدار انجام دادم :
                                1-تست دیود های خروجی
                                2-تست خازن ها و تعویض انها
                                3-تست ترانزیستور های c945 و ...
                                دیگه چه کار کنم ؟! اقا بگید تست کنم الان 6 تا پاور دارم همه همین ایراد روشن نشدن رو دارن چه باید بکنم ؟!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X