اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید(بجز صوتی وتصویری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید(بجز صوتی وتصویری)

نوشته اصلی توسط pishraft
    سلام
    اگه مودم هم جزء لوازم خانگی محسوب میشه !!!
    ی مودم d link داریم ک ال ای دی مربوط ب خط تلفنش روشن نمیشه،ال ای دی مربوط ب پاور و لنش روشن میشه.وارد تنطیمات مودم هم نمیشه.
    ی راهنمایی کنید 70-80 تومن زنده بشه
    سلام
    من هیچ اطلاعاتی در مورد مودم ندارم
    ولی مودم خود من هم این مشکل رو داشت
    یه بار با دکمه ی پشتش ریستش کردم , چراغاش درست شد
    در ضمن از دوستان هم شنیدم که برای بعضی از isp ها کلا چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه , ولی اینترنت هست !!!

موفق باشی ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pishraft

ممنونم حمید جان
      میگم میشه در مورد اجزا, داخلی مودم ها کمی توضیح بدی؟کنجکاو شدم.
      چیپ اصلیشون چیه؟
      دوست عزیز اگه بلد بودم که می رفتم یکی بهتر از D LINK می ساختم کلا این آیسی ها رو هم همین جوری گفتم چون زمانی که شما تو تنظیمات مشکل داری یعنی مموری مودمت درست کار نمی کنه پس باید یک ایسیت خراب باشه
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

سلام
        اگه مودم هم جزء لوازم خانگی محسوب میشه !!!
        ی مودم d link داریم ک ال ای دی مربوط ب خط تلفنش روشن نمیشه،ال ای دی مربوط ب پاور و لنش روشن میشه.وارد تنطیمات مودم هم نمیشه.
        ی راهنمایی کنید 70-80 تومن زنده بشه
        سلام
        تو یوتیوب سرچ کنید ADSL modem repair
        قبلا یه ویدئو در این رابطه دیده بودم دقیقا مشکل شما رو داشت ولی اون led شبکه روشن نمیشد که با تعویض خازن مشکلش حل شده بود.

دیدگاه

و اما مشکل خودم

یه پنکه رومیزی داشتم که فیوز حرارتیش سوخته بود.
          اومدم اونو برداشتم ولی وقتی می خواستم پنکه رو سرهم کنم و ببندم چند تا رشته سیم از سیم پیچ های موتور زخمی شد و به هم اتصالی کرد.(یه رشته هم کلا پاره شد)
          رشته ها خیلی نازک هستند :angry:
          چطوری میشه مشکل رو برطرف کرد؟
          آیا امکان داره یا باید دوباره سیم پیچی بشه؟

دیدگاه

باسلام
            من یه کولر آبی کوچیک دارم میخوام یه کاری انجام بدم که خودش بصورت هوشمند هر 20 دقیقه یکبار به مدت 5 دقیقه خاموش بشه
            آیا این شدنیه اگه اره ممنون میشم راهنماییی کنید
            من از الکترونیک خیلی سرم نمیشه پس خواهشا با زبان ساده منو راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
              و اما مشکل خودم

اومدم اونو برداشتم ولی وقتی می خواستم پنکه رو سرهم کنم و ببندم چند تا رشته سیم از سیم پیچ های موتور زخمی شد و به هم اتصالی کرد.(یه رشته هم کلا پاره شد)
              سیم هایی که زخمی شدن رو با سوزن از هم فاصله بدید. اون سمی هم که قطع شده رو با تیغ کمی از لاکش رو بخراشید و لحیکم کنید. بعد طوری قرارش بدید که به بقیه سیم ها نخوره. اگه میتونید دورش رو با چسب برق بپبچید
              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

تشکر از شما
                ولی روی سیم ها شارلاک زده شده و انقد هم نازکه که اصلا نمیشه بهش دست زد تا دست یزنی یه رشته دیگه هم پاره میشه :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mosafer1375
                  باسلام
                  من یه کولر آبی کوچیک دارم میخوام یه کاری انجام بدم که خودش بصورت هوشمند هر 20 دقیقه یکبار به مدت 5 دقیقه خاموش بشه
                  آیا این شدنیه اگه اره ممنون میشم راهنماییی کنید
                  من از الکترونیک خیلی سرم نمیشه پس خواهشا با زبان ساده منو راهنمایی کنید
                  با سلام یا باید از تایمر های موجود تو بازار استفاده کنی اما به نظر من راهترین راه استفاده از یه میکرو چون تایمری که این کار را بکنه گرون
                  دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                  بانک اطلاعاتی سنسورها
                  ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                  تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                  [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                    و اما مشکل خودم

اقا در این مورد باید دوباره سیم پیچی کنی (البته اگه نتونی سیم ها را بهم وصل کنی) اگه اخرین کلاف باشه که میشه بازش کرد و دوباره پیچید اما در غیر این صورت :cry: باید کلا سیم پیچی کنی
                    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                    بانک اطلاعاتی سنسورها
                    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                      با سلام یا باید از تایمر های موجود تو بازار استفاده کنی اما به نظر من راهترین راه استفاده از یه میکرو چون تایمری که این کار را بکنه گرون

سلام ممنون بابت راهنمایی
                      من می خوام چیزی باشه که حدالامکان خودم بتونم درسش کنم و خی لی هم برام هزینه نداشته باشه
                      ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
                      با تشکر

دیدگاه

سلام من یک سوال دارم یک دستگاه دارم که برای روشن شدنش به برق وصل میشه و ادابتور داره
                        پشت دستگاه نوشته power 12v.. حالا من میخوام این دستگاه بدون برق شهری روشن کن باتری روشن کنم یعنی اگه بگیم هر باتری 1.5 ولت هست باید 8 تا باتری بخرم بزنم سر هم دستگاه با باتری روشن میگه ؟؟؟ در کل یک دستگاه که برق روشن میشه چطوری میشه با باتری معمولی روشن کرد مثلا به فرض مثال یک لامپ باید چیکار کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezatop
                          سلام من یک سوال دارم یک دستگاه دارم که برای روشن شدنش به برق وصل میشه و ادابتور داره
                          پشت دستگاه نوشته power 12v.. حالا من میخوام این دستگاه بدون برق شهری روشن کن باتری روشن کنم یعنی اگه بگیم هر باتری 1.5 ولت هست باید 8 تا باتری بخرم بزنم سر هم دستگاه با باتری روشن میگه ؟؟؟ در کل یک دستگاه که برق روشن میشه چطوری میشه با باتری معمولی روشن کرد مثلا به فرض مثال یک لامپ باید چیکار کرد؟
                          اولا باید ببینی که اون 12 ولتی که نوشته DC هست یا AC ؟
                          اگر DC باشه میشه با باتری روشنش کرد
                          حالا از کجا میشه نوعش رو فهمید ؟
                          از روی خود دستگاه و یا از روی آداپتورش
                          برای دی سی یه خط صاف میکشن که سه تا خط صاف کوتاهتر بالاشه
                          برای ای سی یه خط مواج میکشن
                          که البته آداپتور های موجود در 90 درصد مواقع دی سی هستن

حالا برای باتری
                          یه مسئله برای اینکار وجود داره و اون توان دستگاهتونه
                          که برابر است با ولتاژ (اینجا 12 ولت) ضرب در جریانی که دستگاهتون میکشه
                          درسته که 8 تا باتری قلمی جمعا 12 ولت تولید میکنه , اما نمیتونه اون جریانی که دستگاهتون لازم داره رو تامین کنه

چاره ی کار استفاده از یه باتریه که بتونه این جریان رو تامین کنه , مثل باتری ماشین (12v / 60Ah)
                          که اون هم چون ولتاژش دقیق 12 ولت نیست (کم و زیاد داره) باید با رگولاتور مناسب ازش استفاده کرد
                          در کل اگر دستگاهتون گران قیمت و ظریفه , من توصیه نمیکنم که بدون اطلاعات کافی این کار رو بکنید

موفق باشید :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mosafer1375

سلام ممنون بابت راهنمایی
                            من می خوام چیزی باشه که حدالامکان خودم بتونم درسش کنم و خی لی هم برام هزینه نداشته باشه
                            ممنون میشم بیشتر توضیح بدین
                            با تشکر
                            با استفاده از میکرو , نهایتا با 10 الی 15 هزار تومن میشه اینکار رو انجام داد
                            اما نیاز به شناخت کامل از
                            1. الکترونیک
                            2. اصول میکرو
                            3. برنامه نویسی و مشخصا برنامه نویسی میکرو
                            4. نحوه ی اجرای PCB و لحیمکاری و ...
                            دارید

اگر از اینها اطلاعاتی هرچند اندک دارید , که میتونه ساخت این وسیله براتون هم سرگرمی داشته باشه و هم سود !

در غیر اینصورت ...

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezatop
                              دوست عزیز 12 ولت چند آمپر؟
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

سلام
                                اقای ریاحی ،یه سشوار دارم که اول کلا به زور میچرخید وقتی روشن میشد بوی سوختگی میداد ولی الان ( یعنی بازش کردم و چون از سیمپیچیش سر در نمیاوردم 2باره بستمش) کلا روشن نمیشه موندم ایرادش از کجاس
                                در ضمن وقتی به برق میزنم و چه رو دور سرد یا گرم میزارمش کلا بوی بد سوختگی میده میشه راهنمایی کنین ، ممنون
                                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X