پاسخ : تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید(بجز صوتی وتصویری)
سلام به جناب ریاحی عزیز
حال شما خوبه؟
آقو ما یه چرخ گوشت خیلی قدیمی داریم از این ناسیونالها
موتورش سوخته
رو موتورش هم زده ساخت ژاپن :cry:
میخواستم ببینم موتورش کامل گیر میاد یا همینو بدیم بپیچن؟
چون آخرین بار که دریلمون رو دادیم پیچیدن قد قیمت یه دریل نو پول گرفتن oo:
نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
سلام به جناب ریاحی عزیز
حال شما خوبه؟
آقو ما یه چرخ گوشت خیلی قدیمی داریم از این ناسیونالها
موتورش سوخته
رو موتورش هم زده ساخت ژاپن :cry:
میخواستم ببینم موتورش کامل گیر میاد یا همینو بدیم بپیچن؟
چون آخرین بار که دریلمون رو دادیم پیچیدن قد قیمت یه دریل نو پول گرفتن oo:
با سلام به دوست عزیز
معمولا موتور هاش تو بازار هست ولی در صورت نبود فقط سیم پیچی میمونه ولی معمولا قیمت سیم پیچی از نصف قیمت موتور تجاوز نمیکنه
سلام
لباسشویی کنوود اف1013 داریم سالمه فقط موقع خشک کردن تکون میخوره البته راه میره تراز کردم بازم نتونستم نگه دارم الان پایه هاشو به زمین پیچ کردم
بالای 400 دور صداش خیلی زیاد میشه البته منظورم از صدا ضربه هایی که موقع چرخش خشککن میزنه.یک بار پتو انداختیم اینجوری شده.الان موندم از لاستیک دور درب هست یا از فنرهای تعادل مخزن هست؟میتونم خودم درست کنم؟
نوشته اصلی توسط reza_asd22
سلام
لباسشویی کنوود اف1013 داریم سالمه فقط موقع خشک کردن تکون میخوره البته راه میره تراز کردم بازم نتونستم نگه دارم الان پایه هاشو به زمین پیچ کردم
بالای 400 دور صداش خیلی زیاد میشه البته منظورم از صدا ضربه هایی که موقع چرخش خشککن میزنه.یک بار پتو انداختیم اینجوری شده.الان موندم از لاستیک دور درب هست یا از فنرهای تعادل مخزن هست؟میتونم خودم درست کنم؟
سلام دوست عزیز
اگه تراز هست پس احتمال زیاد مشکل از فنرهای تعادل دیگ و جک های دیگ هست
البته ممکن هست خشک کن داخلی(همون که استیل هست و دور میزنه) پشتش یه سه نظام داره ممکن هست شکسته باشه
هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
دیدگاه