اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید(بجز صوتی وتصویری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید(بجز صوتی وتصویری)

سلام
    دوستان ما یه پمپ آب داریم که چند ماهیه از دور شفتش آب میزنه
    میخواستم فیبر و فنرش رو عوض کنم ولی نتونستم بازش کنم
    یه صفحه پشت پره داره که توی قاب جلویی قفل شده و در نمیاد!
    کسی تا حالا کار کرده؟
    اگه لازمه عکس ازش بذارم
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      سلام
      دوستان ما یه پمپ آب داریم که چند ماهیه از دور شفتش آب میزنه
      میخواستم فیبر و فنرش رو عوض کنم ولی نتونستم بازش کنم
      یه صفحه پشت پره داره که توی قاب جلویی قفل شده و در نمیاد!
      کسی تا حالا کار کرده؟
      اگه لازمه عکس ازش بذارم
      سلام دوست عزیز
      نوع پمپ را بگید
      اگه عکس بزارید شما را راهنمایی میکنم
      هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanarn
        سلام دوست عزیز
        نوع پمپ را بگید
        اگه عکس بزارید شما را راهنمایی میکنم
        سلام
        ممنون از لطفتون
        مشخصات دقیق پمپ رو الان دسترسی ندارم
        اما از این مدل هست:

توی عکس زیر قطعه شماره 5 که یک ورق نازک هست داخل قطعه شماره 1 گیر کرده:

نمیدونم باید گرمش کنم یا نه؟ چون ممکنه اورینگ آسیب ببینه
        من میخوام 1 و 2 رو دربیارم تا بتونم فیبر و فنر(شماره 4) رو عوش کنم
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلامن دوست عزیز
          شما بعد از باز کردن 4 تا پیچ پشت قسمت 6 کله پمپ جدا میشه(کافی هست با دو تا پیچ گوشتی از دو طرف اهرم کنید و اگه نیاز بود یه ضربه با چکش بزنید راحت جدا میشه)
          از حرارت استفاده نکنید
          محافظ پروانه خنک کننده (15)پشت موتور را در بیارید و پروانه خنک کننده(14) را جدا کنید و شفت موتور را با یه انبر قفلی نگه دارید و اب پخش کن(2) را به یه چار یا بکس 17 با احتیاط باز کنید(پروانه نشکنه)
          حالا دسترسی به فیبر و فنر دارید و میتونید تعویض کنید
          گریس زدن یادتون نره

بعد هم دقت کنید قسمت 5 پلاستیکی هست در بعضی مواقع ترک کرده و باید تعویض بشه

مطمئن بشید که اب از وسط شافت موتور میده یا اطراف قطعه 5

هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soora73
            نبووووووووووووووووووووووود کسی جواب بده کاهش مکش جارو برقی
            د
            با سلام دلایل مختلفی داره
            1 شاید کیسه پر یا کثیف شده باشه
            2کیسه مناسب استفائه نکرده باشی
            3-داخل لوله چیزی گیر کرده باشه یا سوراخ یا اتصالش درست نباشه
            4- فیلتر داخلی مخزن کیسه کثیف شده
            5-مشکل موتوری مکانیکی یا برقی ذر صورتی که صدای موتور کمتر و دورش کمتر شده باشه
            6-شاید هم برد تعویض دور ایراد داشته باشه
            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
            بانک اطلاعاتی سنسورها
            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

سلام.لباسشویی کندی مدل cn40t ایرادی پیدا کرده ک امیدوارم دوستان راهنمایی کنند. هیدرو استات لباسشویی دو حالته است وقتی لباسشویی را روشن وشروع ب امدن اب ب داخل مخزن میشود در مرحله اول یک صدا از هیدرواستات شنیده میشود ک کنتاکتهای داخلی قطع میشود اما اب همچنان وارد مخزن میشود اما در مرحله دوم با شنیدن صدای هیدرو استات امدن اب درون دیگ قطع میشو د ولی شروع ب تخلیه اب میکند وهمینکه مخزن ب نیمه رسید دوباره شیر برقی باز واب وارد مخزن میشود واین چرخه ابگیری وتخلیه ادامه پیدا میکند. مشکل از چیست؟

دیدگاه

سلام. دوستان مایکروفر خونه نمیدونم چی شده که ولومش کار نمیکنه . همه چی درسته ولی چون ولوم کار نمیکنه واسه همین نمیشه تنظیمش کرد
                شکلش که عین ولومه و سه پایه هم داره و کلا از هر طرف مثل ولوم بینهایت ولی پله پله ای می گرده ; یه تعمیر کار میگفت این ولوم نیست این شکلش شبیه ولومه و در واقع یه کلید الاکنگیه ( کلید کلنگی نه ها )
                پایه وسط زمینه و دو پایه دیگه با یه مقاومت 22 کیلو به پایه میکرو متصل میشه و فکر کنم حین گردش برای یه لحظه پایه میکرو رو از طریق 22 کیلو به زمین متصل میکنه یعنی پایه رو صفر میکنه
                عملکرد ولوم و برنامه نمیدونم چطوره که با وجود اینکه دستی یکی از پایه ها رو به پایه وسط متصل میکنم با این حال عدد روی نمایشگر کم یا زیاد نمیشه !!!
                اختلاف وتاژ بین پایه وسط و دو پایه دیگه 4.6 ولته و اتصالات کاملا درست و برقراره

دوستان نظری دارین ؟
                *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa
                  سلام. دوستان مایکروفر خونه نمیدونم چی شده که ولومش کار نمیکنه . همه چی درسته ولی چون ولوم کار نمیکنه واسه همین نمیشه تنظیمش کرد
                  شکلش که عین ولومه و سه پایه هم داره و کلا از هر طرف مثل ولوم بینهایت ولی پله پله ای می گرده ; یه تعمیر کار میگفت این ولوم نیست این شکلش شبیه ولومه و در واقع یه کلید الاکنگیه ( کلید کلنگی نه ها )
                  پایه وسط زمینه و دو پایه دیگه با یه مقاومت 22 کیلو به پایه میکرو متصل میشه و فکر کنم حین گردش برای یه لحظه پایه میکرو رو از طریق 22 کیلو به زمین متصل میکنه یعنی پایه رو صفر میکنه
                  عملکرد ولوم و برنامه نمیدونم چطوره که با وجود اینکه دستی یکی از پایه ها رو به پایه وسط متصل میکنم با این حال عدد روی نمایشگر کم یا زیاد نمیشه !!!
                  اختلاف وتاژ بین پایه وسط و دو پایه دیگه 4.6 ولته و اتصالات کاملا درست و برقراره

دوستان نظری دارین ؟
                  بهشون میگن کلید روتاری خیلی هم پر کابرد هستن برای راه اندازی شونم ی مدار داره که خروجی هاش با مقاومت سری شدن و قبل مقاومت ها هم ی خازن هست که دیبانس کلید رو بگیره
                  کلیدش رو تست کن ببین درسته یا خراب خراب باشه برو سر مدارات بعدیش که خازن و مقاومتا ان
                  http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                    بهشون میگن کلید روتاری خیلی هم پر کابرد هستن برای راه اندازی شونم ی مدار داره که خروجی هاش با مقاومت سری شدن و قبل مقاومت ها هم ی خازن هست که دیبانس کلید رو بگیره
                    کلیدش رو تست کن ببین درسته یا خراب خراب باشه برو سر مدارات بعدیش که خازن و مقاومتا ان
                    Ok
                    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

سلام
                      یه یخچال سامسونگ rs720csw داریم هر چند ماه رادیاتور داخل یخچالش برفک میگیره تا حدیکه فنش هم یخ میزنه و هی قرقر میکنه.هیترش هم سالمه و روشن میشه ولی انگار زورش به برفکا نمیرسه.هیترش در قسمت پایینه ولی فن در بالا و هیتر یخ بالا را نمیتونه آب کنه! مشکل دیگه اینه که سوراخی که آب برفک را میبره بیرون یخ میزنه و میگیره. به نظر من اصلا طراحیش ایراد داره! اینم از جنس خارجی! :angry: :angry:
                      چندبار بازش کردم تا حالا ولی دیگه رو اعصابه!چیکارش کنم؟ :angry:
                      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام در مورد پمپ کولر ابی کسی میتونه هم فقط قطعاتشو نام ببره/
                        موتور کولر هم کسی اطلاعاتی داره بگه خوبه.فقط لطفا با تصویر نام قطعه رو مشخص کنین بهتره
                        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

درود
                          یکی از پره های سشوار شکسته و دو سه تاش نصفه نیمه ترک خورده .. همه قسمت ها سالمه ولی چون پره ها شکسته صدای خیلی بدی میده و به احتمال قوی پره های دیگه هم بمرور میشکنه و ...
                          تبریز کجا میشه پره های مناسب برای این نوع سشوار پیدا کرد؟ منظورم کل قسمت پلاستیکیه ..
                          درآوردنشم سخته من یکم زور زدم ولی انگار نه انگار ترسیدم شفت موتور صدمه ببینه و چون جایگزین هم نداشتم زیاد پیگیر نشدم که فعلا کار کنه.. .. باید قسمت فلزی رو گرم کرد یا ..؟؟ چجوری در میاد؟
                          زندگی پر ز وجود است ولی ..
                          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام
                            یه مدار جارو برقی هست که کنترل مکشش کار نمیکنه، تریاکش سوخته بود تعویض کردم ولی بازم درست نشد،نمیتونم بفهمم مشکل کجاس ممنون میشم کمک کنید.

دیدگاه

[IMG]2020-03-14_21-38-23.jpg[/IMG]
                              جدیدترین ویرایش توسط Mohammareza; ۲۳:۲۵ ۱۳۹۸/۱۲/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammareza نمایش پست ها
                                [IMG]2020-03-14_21-38-23.jpg[/IMG]
                                اگر تریاک رو از برد خارج کنید جارو نباید روشن بشه..
                                اگر بدون تریاک جارو کار میکنه ممکنه از پشت برد یکسره شده باشه
                                اگر با تریاک کار نمیکنه.. با ولتمتر ولتاژ پایه های تریاک رو بگیرید
                                ببینید روی پایه گیت ولتاژ هست یا نه ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X