اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
    در مورد روش سویچینگ هم فکر کنم از spwm استفاده کرده چون تو پایه های خروجی ها pwm نوشته و هست
    با مراجعه به جزئیات دیتاشیت این IC مشاهده کردم که مطابق توضیحات داده شده، روش تولید خروجی همان PWM با اضافه کردن هارمونیک سوم است.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام

بالاخره من نتونستم راش بندام !
      نمیدونم چی کار کنم!

میگم این ir2130 چه جوری ایزوله میکنه زمین هارو؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط درود
        با سلام

بالاخره من نتونستم راش بندام !
        نمیدونم چی کار کنم!

میگم این ir2130 چه جوری ایزوله میکنه زمین هارو؟
        مشکلت چیه؟

دیدگاه

مشکل نمی دونم کجاست
          فقط میدونم که جواب نمیده
          هر دو ایسی میسوزه

حتی مدار قدرتو از برد شما بستم ولی ... :(

دیدگاه

توی pcb من دو تا اشکال بود که تو شماتیک اصلاح شده بود پول پ mc3phac را باید به 5 ولت وصل کنید چه مشکلی پیش میاد که آی سی ها میسوزه؟

دیدگاه

در پی سی بی فقط قسمت خروجی های پالس ها رو اصلاح کردم

نمی دونم که چی میشه

دیدگاه

پول پ mc3phac را باید به 5 ولت وصل کنید
                این را چک کنید

دیدگاه

سلام مدارات اولیه درایورهای سه فاز تقریبا به صورت مجتمع موجودند و هیچگونه مشگلی درساخت انها نیست .
                  مشگل در درایو کردن IJBT POWERMOSFET هاست .
                  اگر شما اصول انرا بدانید نیازی به ای سی درایور ندارید واگر اصول انرا ندانید بزرگترین ای سی ها هم کمکی نمیکنند و قطعات قدرت میسوزند.
                  برای درایو کردن شما به اطلاعات زیادی نیاز دارید از جمله مشخصات موتور ولت منبع ولت نامی موتور نوع وشماره قطعه
                  درایو کردن IJBT POWERMOSFET فرق چندانی ندارد اما IJBT به علت سرعت زیاد در مداراتی که سرعت سوچینگ برای خاموش کردن بالاست نیاز به ولت منفی دارد
                  بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

بیشتر توضیح میدی؟
                    من دیگه پول ندارم برای igbt و ir بدم

دیدگاه

شما چند IJBT دارید یکی دوتا چهارتا یا ششتا در هر صورت برای تعدادی از انها که امیترشان به یکدیگر متصل نیست نیاز به تغذیه ایزوله دارید.
                      چه کسی گفته که ir2130 نیاز به تغذیه دوبل ندارد این قطعه فقط مانند یک یک اپتوکوپلر عمل میکند ورودی دجیتال را از خروجی انالوگ ایزوله میکند.
                      البته در هر خروجی دارای یک جفت ماسفت است که میتوانند قطعه ( MOSFET یا IJBT ) به سرعت خاموش یا روشن کنند.
                      ولی اگر امیترهای ( MOSFET یا IJBT ) مشترک نیست باید به هرسمت خروجی IR2130 یک ولت ایزوله بدهید.
                      بعد هم ( MOSFET یا IJBT ) چند آمپر آیاا IR2130 توان راه اندازی انها را دارد.
                      ولتز چقدراست و بار شماچیست؟
                      در بارهای سلفی اگر سرعت خاموش کردن ( MOSFET یا IJBT ) کم باشد منجر به زیاد شدن تلفات و سوختن ( MOSFET یا IJBT ) میشود واین خود باعث سوزاندن درایورها میشود.
                      حال اگر سرعت را بالا ببریم باعث ایجاد اسپایک های شدید و نهایتا سوختن ( MOSFET یا IJBT ) میشود U=L dI/dT

لطفا نوع بار حداکثر جریان در مدار و نوع سوختن قطعه را بفرماعید.

دیدگاه

مقاومت 10کیلو که روی گیت سورس یا بقول دوستمون بیس امیتر (در مورد IGBT) قرار داده میشه هیچ نقشی در کارکرد عادی نداره
                        معمولا قطعه قدرت در قسمت دیگری از مدار قرار گرفته : پس اگر به هر دلیلی ارتباط قطعه قدرت با قسمت درایور آن قطع شد (مثلا قطع یک سیم یا سوختن درایور IGBT یا سوختن در مدارات اولیه و........) این مقاومت از روشن شدن بی علت IGBT جلوگیری میکنه

دیدگاه

سلام جناب کشت پور
                          جسارتا IR2130 اصلا کار اپتو رو انجام نمیده و فقط یک LEVEL SHIFTER هست تا نیاز به تغذیه های ایزوله جهت درایو گیت ها نباشه ( ترانزیستور بالایی)
                          در ضمن فقط در صورتی که ورودی گیت ها پالس باشند ( PWM یا غیر PWM فرقی نمی کنه) احتیاج به تغذیه ایزوله نداره حالا فرق نمی کنه که سورس و درین ترانزیستور ها به هم وصل باشه یا نباشه.

دیدگاه

سلام شما رو به خدا قسم میدم به جای دراوردن ایراد از الفاظ به کار رفته مطلب رو بگیرین
                            من کی گفتم این قطعه اپتو کوپلر گفتم مثل اپتوکوپلر طبقه دجیتال را از انالوگ جدا میکنه واونارو ایزوله میکنه
                            HALF-BRIDGE GATE DRIVER IC
                            با اندکی دقت روی دیتاشیت این قطعه
                            VOFFSET
                            600 V or
                            1200 V max.
                            IO+/- (min) 1.0 A / 1.5 A
                            VOUT 10.4 V – 20 V
                            Deadtime matching (max) 75 ns
                            Deadtime (typ) 330 ns
                            Desat blanking time (typ) 3 μs
                            DSH, DSL input voltage
                            threshold (typ)
                            8.0 V
                            Soft shutdown time (typ) 9.25 μs

با کمی توجه میشین که میتونه 1.5امپر در خروجی سویچ کنه میشه بفرمائید در کدام قسمت ای سی این ولت تولید میشه
                            شما برای قطعات کم قدرت میتونید ازیک تغذیه استفاده کنید ولی برای قطعهای که نیاز به 1.5 امر جریان لحظه ای دارند چطور؟

میشه بفرماعید هدف کارخانه سازنده از پینهای VB-HO-VS و VCC-LO-COM چی بوده ؟
                            شاید میخواسته دو تا ولت خروجی هم بهمون بده.خوب نمیشه

دیدگاه

البته فقط در حالتی که ما VCC را از طریق اند یک دیود فست به VB متصل کنیم واز VB یک خازن به VS بدهیم فقط و فقط در حالتی که نیم پل استفاده شود شما میتوانید ازیک تغذیه استفاده کنید انهم به این دلیل که هنگام روشن شدن ترانزیستور پاین خازن شارز و ولت درایو بالا راتهیه میکند
                              این یک ترفند مداری و ربطی به IR2130 یا LEVEL SHIFTER و شما حتی با سری اپتوکوپلرهای TLP هم میتونین از این ترفند استفاده کنید
                              ولی فقط در نیم پل ...............
                              فرض کنید میخواهید با مدار تمام پل یک دینام را با فواصل زمانی زیاد چپگرد و راستگرد کنید ممکنه که خازن دشارز بشه و....

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                                یادتون باشه اینجا قرار نیست از هم غلط املایی بگیریم بلکه سعی می کنیم تجربیاتمون رو با دیگرون در میون بذاریم .
                                من از ابتدا عرض کردم که فقط در صورتی که از پالس در ورودی گیت ها استفاده بشه احتیاج به تغذیه ایزوله نداره و منافاتی با فرمایشات شما نداره فقط عرض کردم که عمل ایزولاسیون رو انجام نمیده و LEVEL SHIFTER هستش که در دیتا شیت هم موجوده
                                حالا ممکن دیتا شیتی که من دیدم اشتباه باشه " skory.gylcomp.hu/alkatresz/IR2130.pdf "
                                چون تو این که اینجوری نوشته و جریان های خروجیش هم 200ma/420ma قید شده و دقیقا با همون مدار دیودی و بدون تغذیه جداگانه ایزوله ، میتونه سه فاز رو (3 تا نیم پل) رو درایو می کنه.
                                دیگه گناهش پای سازندش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X