اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریست شدن میکرو هنگام روشن شدن رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریست شدن میکرو هنگام روشن شدن رله

سلام دوست عزیز من دقیقا همین مشکل شما رو داشتم و فقط یه راه حل داره
    اگه این همه کاری که دوستان گفتن رو انجام دادید و باز نشد پس احتمالا تغذیه مشکل نداره
    شما یه کار کنید. باید میکرو رو کاملا از رله ایزوله کنید
    2 تا راه دارید که راه دوم رو تست کردم و اولی رو نمیدونم کار کنه
    اول اینکه یه اوپتو ترانزیستور بزارید بین رله و میکرو تون به جای ای سی ای استفاده کردید
    و دوم اینکه استفاده از آی سی TC4427 هستش این رو من گزاشتم به خوبی جواب داد مداری که هر چی بگید رو روش تست کردم و جواب نداد
    این ای سی 2 تا بافر هستش که از نوع مسفت هستش و خیلی خیلی ای سی خوبیه
    هر کدوم از این ها 2 تا از رله ها تون رو درایو میکنه فقط یه مشکلی داره اینه که یکم گرونه دونه ای 3500 هستش و نمیدونم که تو شهرستان که شما فرمودین موجود هست یا نه
    ولی خیلی خوب جواب میده
    از لحاظ جریان دهی هم خیلی خوبه و مشکلی نداره
    یه ای سی 8 پایه هستش
    http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/26028/TELCOM/TC4427.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash068

شما یه کار کنید. باید میکرو رو کاملا از رله ایزوله کنید
      2 تا راه دارید که راه دوم رو تست کردم و اولی رو نمیدونم کار کنه
      اول اینکه یه اوپتو ترانزیستور بزارید بین رله و میکرو تون به جای ای سی ای استفاده کردید
      و دوم اینکه استفاده از آی سی TC4427 هستش این رو من گزاشتم به خوبی جواب داد مداری که هر چی بگید رو روش تست کردم و جواب نداد
      این ای سی 2 تا بافر هستش که از نوع مسفت هستش و خیلی خیلی ای سی خوبیه
      هر کدوم از این ها 2 تا از رله ها تون رو درایو میکنه فقط یه مشکلی داره اینه که یکم گرونه دونه ای 3500 هستش و نمیدونم که تو شهرستان که شما فرمودین موجود هست یا نه
      از شما خیلی سپاسگزار هستم
      ولی من متوجه نمیشم بافر چکار می تونه انجام بده ؟؟؟
      یکی از دوستان گفتند که از اپتوکوپلر استفاده کن و من الان دارم روش تحقیق می کنم (چون قبلا نمی دونستم چیه !!! ) و دیدم که شاید بشه ازش جواب گرفت چون ارتباط رو کاملا قطع می کنه
      و اگر از طرف رله نویزی منتشر بشه به میکرو نمیرسه چون ارتباط از طریق نور برقرار میشه
      ولی بافر چطور میتونه این کار رو انجام بده ؟؟؟
      درسته که وقتی دارن بافر رو در ای سی درست می کنن از ترانزیستور استفاده می کنن و مسیر برگشت مسدود میشه ولی ترانزیستور ها هم یک جریان نشتی دارن که مشکل ایجاد می کنه

تا جایی که من میدونم برای ای سی بافر انواع دیگه ای هم داریم میشه از اونها هم استفاده کرد ؟؟ برای مثال 7406 و یا سری های دیگه ttl البته اینها نوع ترانزیستور داخلیشون با ای سی ای که شما معرفی کردید فرق داره

ولی در کل بعد از ظهر باید برم ببینم می تونم این ای سی رو تو شهرمون پیدا کنم یا نه بالاخره امکانات محدوده :sad:

دیدگاه

وضعیت فیوز بیت های boden و bodlevel رو بگو...
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
          وضعیت فیوز بیت های boden و bodlevel رو بگو...

هر دو یک هستند یعنی من برنامه ریزیشون نکردم
          من متوجه نمیشم کاهش ولتاژ کاری میکرو چطور میتونه اثر نویز رو کم کنه ؟؟؟؟
          ممکنه در این باره بیشتر توضیح بدید
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sr.morteza
            ممکنه در این باره بیشتر توضیح بدید ؟
            ممنون
            boden رو 0 کن و بعد امتحان کن!(bodlevel هم 1 بمونه.)
            ممکنه در این باره بیشتر توضیح بدید ؟
            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

از شما خیلی سپاسگزار هستم
              ولی من متوجه نمیشم بافر چکار می تونه انجام بده ؟؟؟
              یکی از دوستان گفتند که از اپتوکوپلر استفاده کن و من الان دارم روش تحقیق می کنم (چون قبلا نمی دونستم چیه !!! ) و دیدم که شاید بشه ازش جواب گرفت چون ارتباط رو کاملا قطع می کنه
              و اگر از طرف رله نویزی منتشر بشه به میکرو نمیرسه چون ارتباط از طریق نور برقرار میشه
              ولی بافر چطور میتونه این کار رو انجام بده ؟؟؟
              درسته که وقتی دارن بافر رو در ای سی درست می کنن از ترانزیستور استفاده می کنن و مسیر برگشت مسدود میشه ولی ترانزیستور ها هم یک جریان نشتی دارن که مشکل ایجاد می کنه

تا جایی که من میدونم برای ای سی بافر انواع دیگه ای هم داریم میشه از اونها هم استفاده کرد ؟؟ برای مثال 7406 و یا سری های دیگه ttl البته اینها نوع ترانزیستور داخلیشون با ای سی ای که شما معرفی کردید فرق داره

ولی در کل بعد از ظهر باید برم ببینم می تونم این ای سی رو تو شهرمون پیدا کنم یا نه بالاخره امکانات محدوده :sad:

بافر هم همون طور که میدونید همون کار ایزولاتور رو میکنه یه جورایی خوبی این قطعه اینه که ماسفته و مشکلاته بی جی تی رو نداره
              هم قدرتش بالاست و میتونید جریانه زیادی رو باهاش کار کنید
              مداری که من استفاده میکردم با اپتو کوپلر جواب نداد ولی با این جواب داد
              ولی شما اول همون اوپتوترانزیستور رو ببندید
              دارید قطعه میگیرید این ها اگه گیرتون اومد بگیرید 4n25 تا 4n35 همشون اوپتو ترانزیستور اند خوب هم جواب میدند
              اگه نبود اوپتو تریاک هم میتونید بگیرید moc3021
              اگر هم 4427 گیرتون اومد حتما بگیرد خیلی خوبه
              شما وقتی اوپتوکوپلر میذارید خروجی تون به 100 تا چیز بستگی داره و کلی چیز هست که روش تاثیر میزاره
              این ای سی اصلا این چیزا حالیش نیست بهش 1 بدید خروجی 1 میده و اگه 0 بشه خروجی 0 ه کاری به هیچی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash068

بافر هم همون طور که میدونید همون کار ایزولاتور رو میکنه یه جورایی خوبی این قطعه اینه که ماسفته و مشکلاته بی جی تی رو نداره
                دارید قطعه میگیرید این ها اگه گیرتون اومد بگیرید 4n25 تا 4n35 همشون اوپتو ترانزیستور اند خوب هم جواب میدند
                شما وقتی اوپتوکوپلر میذارید خروجی تون به 100 تا چیز بستگی داره و کلی چیز هست که روش تاثیر میزاره
                این ای سی اصلا این چیزا حالیش نیست بهش 1 بدید خروجی 1 میده و اگه 0 بشه خروجی 0 ه کاری به هیچی نداره
                آقای آرش، میشه بگید رو چه حسابی MOC3021 رو به ایشون پیشنهاد میدید؟

بالفرض ایشون با MOC3021 رله رو روشن کنه.... بعد چه طور قراره خاموشش کنه؟

در مورد استفاده از TC4427 هم فکر میکنم اصلا نیازی نباشه. اصلا این آی سی که میگید درایور گیته! برای راه اندازی رله نیازی به این حرفا نیست!

لطفا راهنمایی های درست بفرمایید.
                خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
                  آقای آرش، میشه بگید رو چه حسابی MOC3021 رو به ایشون پیشنهاد میدید؟

بالفرض ایشون با MOC3021 رله رو روشن کنه.... بعد چه طور قراره خاموشش کنه؟

در مورد استفاده از TC4427 هم فکر میکنم اصلا نیازی نباشه. اصلا این آی سی که میگید درایور گیته! برای راه اندازی رله نیازی به این حرفا نیست!

لطفا راهنمایی های درست بفرمایید.
                  وقتی هر راهی که گفتن نشده پس ایراد از جایی دیگست
                  من راهی رو که امتحان کردم رو گفتم
                  در ضمن برای خاموش کردن 3021 کاری نداره که ایشون دارند با میکرو درایو میکنند و فقط باید 2 خط کد بنویسن و یه ترانزیستور بزارند
                  بعدشم این کارا ماله تسته که بفهمن ایراد از کجاست ایشون مدارشون رو برد برده و قرار هم نیست اتفاق خاصی بیوفته فقط با این کار مطمئن میشن که ایراد چیه
                  در مورده 4427 هم یه راهه قطعیه برای این کار که رله کامل از میکرو ایزوله بشه
                  حالا چون درایوره ماسفته یعنی نباید جای دیگه ازش استفاده کرد ؟
                  راه اندازی رله هم بله درسته کاری نداره راه انداختنش میشه مستقیم به میکرو هم متصل کرد ولی اینجا داره مشکل ایجاد میکنه و این همه راه رو رفتند و نشده پس یه راه حل اساسی میخوان
                  درضمن همیشه درست ترین راه کوتاه ترین راه نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash068

منظورتون از اپتو ترانزیستور همون اپتوکوپلر هست؟ چون توی دیتاشیت 4n25 که نوشته اپتوکوپلر. اگر نه تفاوتشون چی هست؟
                    در ضمن بافر و ایزولاتور دو مفهوم متفاوت دارند. موفق باشید.

دیدگاه

اپتوکوپلر ها یک تقسیم بندی کلی هستن که شامل قطعات مختلف که توسط نور کار کوپلینگ رو انجام میدن میشن
                      مثلا اپتو تریاک یا اپتو ترانزیستور از زیر شاخه های اپتو کوپلر ها محسوب میشن
                      و بله 4n25 اوپتو ترانزیستوره که جز اوپتوکوپلر ها حساب میشه اگه به شماتیک داخلیش هم نگاه کنید ترانزیستور رو میبینید

دیدگاه

ممکنه در این باره بیشتر توضیح بدید
                        ممنون
                        سلام
                        در رابطه با اون فیوز بیتا یه ولتاژ 2.7 ولت هست و یه ولتاژ 4 اگه فیوز بیت 4 رو فعال کنی این باعث میشه که ولتاژ در صورتی که از اون حد پایین باشه حتی نزدیک 4 ولت باشه میکرو ریست شه
                        ولی در صورتی که فیوز بیت 2.7 رو فعال کنی میکرو یه جورایی مقابل ریست شدن مقاوم میشه
                        درباره رله های 24 ولتی هم مشکلی نداره ولی اگه از یه ترانس استفاده می کنی شاید برای تغذیه میکرو نتونی ازش استفاده کنی و زیادی بالا باشه ولی اگه دو تا تغذیه مجزا داری که این خیلی بهتره ولی برای سوئیچ 24 ولت از سوئیچ هایی استفاده کن که نسوزند واقعا ترانس سوئیچینگ و ترانس معمولی رو جدی بگیر یا لاقل اگه از سوئیچینگ استفاده می کنی یه دوتا خازن مناسب با ظرفیت بالا و ولتاژ بالا رو خروجی رگولاتور تغذیه میکرو قرار بده
                        اگر هم خواستی پی سی بی براش بزنی سعی کن زمین مدار رو به کل برد گسترش بدی که این برای رفع نویز مفیده
                        برد جوجه کشی:
                        مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                        این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                        برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

برای کمتر شدن نویز کریستال ، اول فیوزبیت CKOPT رو 0 کنید بعد خازن هارو هم بردارید و بعد بدنه کریستال را زمین کنید.
                          هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...

درباره رله های 24 ولتی هم مشکلی نداره ولی اگه از یه ترانس استفاده می کنی شاید برای تغذیه میکرو نتونی ازش استفاده کنی و زیادی بالا باشه ولی اگه دو تا تغذیه مجزا داری که این خیلی بهتره ولی برای سوئیچ 24 ولت از سوئیچ هایی استفاده کن که نسوزند واقعا ترانس سوئیچینگ و ترانس معمولی رو جدی بگیر یا لاقل اگه از سوئیچینگ استفاده می کنی یه دوتا خازن مناسب با ظرفیت بالا و ولتاژ بالا رو خروجی رگولاتور تغذیه میکرو قرار بده
                            اگر هم خواستی پی سی بی براش بزنی سعی کن زمین مدار رو به کل برد گسترش بدی که این برای رفع نویز مفیده
                            از پاسخ شما خیلی متشکر هستم
                            مدار که یک تغذیه داره و امکان استفاده از دو تا ترانس وجود نداره
                            با این حال شما چی رو پیشنهاد می دید ؟؟ من دیدم که باید رله رو عوض کنم گفتم چون ولتاژ 24 دارم از رله 24 هم استفاده کنم

از اقای حامد سازگاران و arash068 بسیار سپاسگزار هستم
                            من بعدازظهر رفتم و 3021 و 4n26 رو گرفتم ولی هنوز وقت نکردم که تستشون کنم
                            در کل من الان با این بحث گیج شدم
                            ایا استفاده از این دو ای سی مفید هست یا خیر ؟؟؟
                            لطفا یک دلیل منطقی هم ذکر کنید تا من مطلب رو درک کنم

در کل فکر کنم اگر بشه از اپتوکوپلر استفاده کرد به دلیل اینکه ارتباط از طریق نور انجام میشه مفید باشه و یک جورایی این دو قسمت از هم جدا هستن و نویز امکان انتشار نداره
                            البته ممکنه در استفاده از این ای سی ها مشکلات دیگه ای هم بوجود بیاد

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                            برای کمتر شدن نویز کریستال ، اول فیوزبیت CKOPT رو 0 کنید بعد خازن هارو هم بردارید و بعد بدنه کریستال را زمین کنید.
                            با تغییر فیوز بیتها مشکلی ندارم و حتما این کار رو انجام میدم زمین کردن بدنه کریستال هم بسیار خوبه اما چرا خازنها رو باید برداشت ؟؟؟ من دلیلش رو نمی فهمم ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟

دیدگاه

با تغییر فیوز بیتها مشکلی ندارم و حتما این کار رو انجام میدم زمین کردن بدنه کریستال هم بسیار خوبه اما چرا خازنها رو باید برداشت ؟؟؟ من دلیلش رو نمی فهمم ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟
                              فیوزبیت ckopt خازن های داخلی رو فعال میکنه. (استفاده از خازن های داخلی = نویز کمتر)
                              اول کابل پروگرام رو وصل کن بعد ckopt رو 0 کن ، بعد کابل پرگرام رو بکش و بعد خازن هارو بردار. بعد تغذیه رو بزن و تست کن
                              هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

با سلام به همه دوستان
                                من یک مدار بستم که باید با رله 5 ولت و یک کنتاکتور 24 ولت یک موتور را روشن و خاموش کنم
                                در ریز شماتیک مدار را قرار می دهم
                                مشکل اینجاست که وقتی رله روشن میشه میکرو نویز می گیره و ریست میشه و دوباره رله قطع میشه درصورتی که نباید قطع بشه
                                وقتی کنتاکتور رو قطع می کنم و بجاش یک led می گذارم درست کار می کنه
                                این نشون میده که نویز ناشی از بوبین کونتاکتور روی میکرو اثر می گذاره
                                برای تغذیه از یک اداپتور 24 ولت 2 امپر سوئیچینگ استفاده می کنم و با lm2576 5 ولت رو می سازم
                                لطفا در مورد خازنهایی که باید سر راه رله ها بگذارم کمک کنید و البته اگر چیز دیگری هم لازم هست ذکر کنید

پیشاپیش از همه شما بخاطر وقتی که می گذارید متشکرم

سلام
                                دوست عزیز لطف کن به من بگو قبل از اینکه روی برد بورد مدار رو ببندی با نرم افزاری عملکرد مدار رو چک کردی یا نه؟ در صورت چک کردن با نرم افزار عملکرد مدار چگونه بود؟ممنون میشم بگی
                                think big .act big. be big

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X