اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

سلام ببخشید این state کارش دقیقا چیه میشه توضیح بدید؟؟
    به نظر من همه باید برنامه نویسی را یاد بگیرند زیرا برنامه نویسی طریقه ی فکر کردن را به شما یاد میدهد.
    @@@@@@@@@@*بیل گیتس*@@@@@@@@@@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط liamplm1382
      سلام ببخشید این state کارش دقیقا چیه میشه توضیح بدید؟؟
      من در این حد میدونم که وقتی صفر هست یعنی هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده.در گیرنده هر وقت یک شد یعنی یه اطلاعاتی براش ارسال شده و شما میتونید اطلاعات را از payload ها بردارید.
      اما خوب دیگه نمیدونم اگه 2 و 3 و 4 بشه یعنی چی.
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

این [1]payload و[2]payload و غیره چه فرقی میکنن
        به نظر من همه باید برنامه نویسی را یاد بگیرند زیرا برنامه نویسی طریقه ی فکر کردن را به شما یاد میدهد.

دیدگاه

دوستان یکی به دادمون برسه!!!
          من با این ماژول زیاد کار کردم.ی پروژه داشتم که رو برد سوراخدار پیادش کردم و جواب میده حالا pcb زدم و جواب نمیداد اول بعدش ی خازن 100 نانو گذاشتم روی ورودی رگولاتور 3.3 ولت و روی خود ماژول هم خازن 10 میکرو تا 220 میکرو را تست کردم...تا بلاخره جواب داد و دیتا اومد.حالا مشکل اینه وقتی اون برد سوراخداره که ب نظرم نویز هم زیاد داره و این pcb را روشن میکنم و دیتا میفرستم گاهی اونی که روی pcb زدم دیتا رو نمیگیره!
          مشکل از چیه؟ایا مربوط به رگولاتور های 3.3 ولت هست؟هیچ مدار خاصی هم ندارم فقط ماژول و میکرو و led برای نمایش رسیدن دیتا...
          کمممممممک :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

این [1]payload و[2]payload و غیره چه فرقی میکنن
            این ماژول در هر بار ارسال میتونه 32 بایت را همزمان بفرسته.payload یک تا 32 مربوط به همین قضیه است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hero.seller17
              دوستان یکی به دادمون برسه!!!
              من با این ماژول زیاد کار کردم.ی پروژه داشتم که رو برد سوراخدار پیادش کردم و جواب میده حالا pcb زدم و جواب نمیداد اول بعدش ی خازن 100 نانو گذاشتم روی ورودی رگولاتور 3.3 ولت و روی خود ماژول هم خازن 10 میکرو تا 220 میکرو را تست کردم...تا بلاخره جواب داد و دیتا اومد.حالا مشکل اینه وقتی اون برد سوراخداره که ب نظرم نویز هم زیاد داره و این pcb را روشن میکنم و دیتا میفرستم گاهی اونی که روی pcb زدم دیتا رو نمیگیره!
              مشکل از چیه؟ایا مربوط به رگولاتور های 3.3 ولت هست؟هیچ مدار خاصی هم ندارم فقط ماژول و میکرو و led برای نمایش رسیدن دیتا...
              کمممممممک :angry: :angry: :angry: :angry:
              یه ایرادی که این مثال آماده داره اینه که پایه های CE و CSN را خروجی نکردند.پس خودتون برید توی تابع nrf_config و این پایه ها را خروجی کنید.

دیدگاه

سلام .من با یکی از بوردها جواب میگیرم با یکی دیگش ن!
                مشکلم ب نظر خودم از تغذیه 3.3 ولتی هست !جالبتر اینکه با گذاشتن ی خازن اضافی روی رگولاتور h1117 کلا ماژولم دیتا نمیگیره!!!!! اونو ک برمیدارم دیتا میگیره!
                مشکل کجاست!!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                  این ماژول در هر بار ارسال میتونه 32 بایت را همزمان بفرسته.payload یک تا 32 مربوط به همین قضیه است.
                  میشه بیشتر توضیح بدید :nerd: :question: :applause: :read:

دیدگاه

یه ایرادی که این مثال آماده داره اینه که پایه های CE و CSN را خروجی نکردند.پس خودتون برید توی تابع nrf_config و این پایه ها را خروجی کنید.
                    بهتر نیست یه پیام خصوصی بدید آقای ایمانی فر و ازش بخوایید سورس برنامه رو درست کنه؟

دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدید :nerd: :question: :applause: :read:
                      نمیدونم تو کدوم قسمتش مشکل دارید.اگه بخواید بیشتر از یک بایت بفرستید:
                      در سمت فرستنده:
                      یه آرایه از نوع unsigned char ایجاد میکنید که تعداد اعضائش کمتر یا مساوی 32 باشه.بعد آدرس اولین خونش را به همراه تعداد بایت هایی که میخواید بفرستید را به عوان ورودی تابع send_data استفاده میکنید.
                      کد:
                      unsigned char data[31];
                      data[0]=123;
                      data[1]=32;
                      data[2]=22;
                      ....
                      data[31]=26;
                      Send_Data(32 , &data[0]);
                      or
                      Send_Data(32 , data);
                      در سمت گیرنده هم خیلی راحت همین اطلاعات را از payload ها به همون ترتیب فرستنده بر میدارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                        بهتر نیست یه پیام خصوصی بدید آقای ایمانی فر و ازش بخوایید سورس برنامه رو درست کنه؟
                        بهشون پیام دادم. :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                          نمیدونم تو کدوم قسمتش مشکل دارید.اگه بخواید بیشتر از یک بایت بفرستید:
                          در سمت فرستنده:
                          یه آرایه از نوع unsigned char ایجاد میکنید که تعداد اعضائش کمتر یا مساوی 32 باشه.بعد آدرس اولین خونش را به همراه تعداد بایت هایی که میخواید بفرستید را به عوان ورودی تابع send_data استفاده میکنید.
                          کد:
                          unsigned char data[31];
                          data[0]=123;
                          data[1]=32;
                          data[2]=22;
                          ....
                          data[31]=26;
                          Send_Data(32 , &data[0]);
                          or
                          Send_Data(32 , data);
                          در سمت گیرنده هم خیلی راحت همین اطلاعات را از payload ها به همون ترتیب فرستنده بر میدارید.
                          یعنی اگه ما بخوایم قسمت 30 یک متغیر رو بخونیم باید از[payload [30 استفاده کنیم؟؟ :question: :sad:

دیدگاه

یعنی اگه ما بخوایم قسمت 30 یک متغیر رو بخونیم باید از[payload [30 استفاده کنیم؟؟ :question: :sad:
                            بله.در واقع سی امین عضو آرایه data که در فرستنده تعریف کردید یعنی data[29] میره داخل payload[30] گیرنده.

دیدگاه

برای تغیر سرعت باید از چه تابعی استفاده کنیم.
                              ببخشید سولام زیاد شد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
                                با سلام

دیدم این سوال , سوال اکثریت استفاده کنندگان از این ماژول می باشد لذا سعی کردم تا برای اولین بار به این سوال تا جایی که از دیتا شیت این ماژول فهمیدم پاسخ بدهم امیدوارم که مفید باشد
                                در ریجیستر RF_SETUP دو بیت شماره 1 و 2 توان سیگنال (RF_PWR) ارسالی از فرستنده را تنظیم می کنند
                                کد:
                                ( '00'_18dBm , '01'_12dBm , '10'_6dBm , '11'_0dBm )
                                با استفاده از ترکیب دو بیتی از بیت های شماره 3 "RF_DR_HIGH"(به عنوان بیت پرارزش) و بیت شماره 5 "RF_DR_LOW" (به عنوان بیت کم ارزش ) DR_RF (نرخ بیت ارسالی) تشکیل می شود با استفاده از این دو بیت می توان نرخ بیت های ارسالی " Air Data Rate" (سرعت تبادل اطلاعات) را تغییر داد
                                کد:
                                 ('00' _1Mbps , '01' _2Mbps , '10' _250Kbps )
                                با توجه به موارد ذکر شده در بالا مقدار rf_setup در هر یک از نرخ های تبادل اطلاعات در زیر ذکر میشود
                                کد:
                                rf_setup =0x26;		 // ( set speed to 250Kbps and output power 0dBm )
                                rf_setup =0x06;		 // ( set speed to 1Mbps and output power 0dBm )
                                rf_setup =0x0E;		 // ( set speed to 2Mbps and output power 0dBm )
                                لازم به یاد آوری می باشد که مقادیر در زبان برنامه نویسی ( بیسکام , کدویژن , AtmelStudio , WinAVR ) هیچ فرقی نمیکند
                                موفق و پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X