اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    همه کارشو دیگه
    هم پیکربندی هم اینکه شما بعد از کانفیک به هر ماژول یه آدرس میدی تموم
    بعد که روشن کردی از سرور میگی ماژول شماره فلان ، این دیتا رو بگیر و دیتای خودتو بده همین
    کل بسته بندی ، ارسال داده ، دریافت Ack و همه کارای ماژول و شبکه برعهده این IC درایور هست
    شما فقط باید تنظیماتی رو که نیاز دارید توی نرم افزار تیک بزنید و بزنید کانفیگ خودش همه ریجیستراش تنظیم میشه
    بعد راحت باش کار میکنید
    سلام میشه بگید از چه آی سی برای این کار استفاده میکنید.
    ممنون :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

سلام
      من سعی کردم با این ماژول صوت ارسال کنم. کیفیت صوت دریافتی خیلی پایین بود. البته نیازی هم به کیفیت بالا نداشتم ولی در حد متوسط هم نتونستم جواب بگیرم. اولش تنظیم کردم که هر دیتا رو فقط یکبار بفرست و ack رو غیرفعال کردم. دفعه ی بعد تکرار ارسال دیتا رو روی 4 بار تنظیم کردم و ack رو فعال کردم باز هم همون طور بود. فاصله ی فرستنده و گیرنده هم خیلی کم هست، حدود 20 سانت. کیفیت صوت نمونه برداری شده رو قبل از ارسال بر روی بلندگو پخش کردم خوب بود. کسی از دوستان اگر میتونه راهنمایی کنه. راهنمایی کوتاه هم میتونه راهگشا باشه. ممنون

دیدگاه

یکی از دوستان برای صدا nrf24z رو استفاده کرده اون مخصوص صدا هست من امروز صبح دیدم
        گاهی نمی شود که نمی شود
        گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
        گاهی گدای گدایی و چاره چیست
        گاهی تمام شهر گدای تو میشود
        ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

سلام

من به یه مشکلی با spi برخورد کردم که لطف شما رو می طلبه. اومدم یه بار از صوت با نرخ 20 کیلو سمپل نمونه برداری کردم و نمونه ها رو میفرستادم روی یکی از پورت های میکرو. حالا با مبدل دیجیتال به آنالوگ مقاومتی صدا را رو پخش کردم و کیفیتش مناسب بود. بعد اومدم بین دو تا میکرو ارتباط spi رو برقرار کردم و همین دیتای نمونه برداری شده رو با استفاده از spi میفرستادم به یه میکرو دیگه که اون میکرو صدا رو پخش کنه. اما دیدم که کیفیت افت کرده. دلیلش چی میتونه باشه؟

دیدگاه

باسلام خدمت همه ی دوستان عزیز
            کدهای پیوست شده کدهای avrوarmبرای راه اندازی nrf24هست که متاسفانه احتمالا فرکانس های کاریش باهم تنظیم نیست ومن نتونستم این هارا سنکرون کنم استادید اگرکمک کنند ممنون می شم
            فرستنده

http://s7.picofile.com/file/8246566700/2_4G_SEND.rar.html

گیرنده

http://s6.picofile.com/file/8246566718/My_R.rar.html
            مشکل من اینه که نمی دونم چی باید عوض کنم تااین هابتوانند باهم ارتباط برقرار کنند؟
            Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

مشکل من اینه که نمی دونم چی باید عوض کنم تااین هابتوانند باهم ارتباط برقرار کنند؟
              ماژول nrf فرکانس کاریش بین 2400MHz تا 2525MHz هست .
              مطابق دیتاشیت اگر شما باودریت 250 کیلو بیت و 1 مگابیت رو داشته باشید پهنای باند شما 1mhz و برای باود ریت 2 مگابیت پهنای باند شما 2mhz هست

برنامه avr که گذاشتید باود ریت روی 1مگابیت بر ثانیه تنظیم شده مطابق این تنظیمات
              Command_Reg=0x06;
              Set_Reg(0x26);
              بنابر این در سمت arm هم باید دقت کنید که همین باود ریت انتخاب بشه
              همچنین فرکانس روی 2401mhz تنظیم شده مطابق :

کد:
              Command_Reg = 0x01; 
              Set_Reg(0x25);
              که باید در سمت arm هم به همین ترتیب باشه
              مورد دیگه ای که باید در نظر گرفت مقادیر

کد:
              flash unsigned char Base_Addrs[5]={0x00,0x01,0x03,0x07,0x00};
              unsigned char Temp_Addrs[5]={0x00,0x01,0x03,0x07,0x00};
              که باید در هر دو طرف برابر باشند . در صورتی که اینها رو رعایت کنید فکر میکنم به نتیجه برسید
              ================================================== =========
              متاسفانه با arm تا الان کار نکردم تا کد های اون قسمت رو ببینم - موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                ماژول nrf فرکانس کاریش بین 2400MHz تا 2525MHz هست .
                مطابق دیتاشیت اگر شما باودریت 250 کیلو بیت و 1 مگابیت رو داشته باشید پهنای باند شما 1mhz و برای باود ریت 2 مگابیت پهنای باند شما 2mhz هست

برنامه avr که گذاشتید باود ریت روی 1مگابیت بر ثانیه تنظیم شده مطابق این تنظیمات بنابر این در سمت arm هم باید دقت کنید که همین باود ریت انتخاب بشه
                همچنین فرکانس روی 2401mhz تنظیم شده مطابق :

کد:
                Command_Reg = 0x01; 
                Set_Reg(0x25);
                که باید در سمت arm هم به همین ترتیب باشه
                مورد دیگه ای که باید در نظر گرفت مقادیر

کد:
                flash unsigned char Base_Addrs[5]={0x00,0x01,0x03,0x07,0x00};
                unsigned char Temp_Addrs[5]={0x00,0x01,0x03,0x07,0x00};
                که باید در هر دو طرف برابر باشند . در صورتی که اینها رو رعایت کنید فکر میکنم به نتیجه برسید
                ================================================== =========
                متاسفانه با arm تا الان کار نکردم تا کد های اون قسمت رو ببینم - موفق باشید
                سلام دوست عزیز
                کاراول وسوم که فرمودید کردم ولی نشد....
                متاسفانه نتونستم بفهمم کجای برنامه آرم داره فرکانس تنظیم می کنه!

دیدگاه

سلام دوستان

من این کتابخونرو پیدا کردم و البته با موفقیت راه اندازی شد.خیلی عالیه.امیدوارم بدردتون بخوره

http://foroum.narmgostaran.com/topic...%8C%DB%8C-nrf/
                  ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

سلام کسی نمیدونه چطوری میشه با این ماژول به صورت دو طرفه اطلاعات ارسال و دریافت کرد؟

دیدگاه

سلام
                      چندتا سوال داشتم
                      1-برای دریافت Ack باید فرستنده برگرده به حالت گیرنده تا بتونه ack رو دریافت کنه؟
                      من یه مقدار رو می فرستم سمت گیرنده هم در یافت میکنه ولی داخل ریجیستر stuse بیت پنجم ack دریافت نمی کنم
                      کتابخانه همین فروم رو که اول صفحه اش هست رو دارم استفاده میکنم
                      2- با این ماژول با چه سرعتی میشه مقدادیر رو به صورت مداوم(چند دقیقه)فرستاد؟بدون گم شدن یک پک اطلاعات
                      3-بین هر ارسال بسته باید 130میکرو ثانیه تاخیر داشته باشیم(گفته دیتا شیت) که میشه ماکزیمم 240 کیلو بایت در ثانیه اگه اشتباه نکنم
                      کسی از دوستان ماژولی بهتر از این با همین فاصله ارسال و ذریافت (حداقل 100 متر) سراغ نداره که سرعتش بالا تر از این باشه چه ایران چه جای دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hzohani
                        سلام دوستان

من این کتابخونرو پیدا کردم و البته با موفقیت راه اندازی شد.خیلی عالیه.امیدوارم بدردتون بخوره

http://foroum.narmgostaran.com/topic...%8C%DB%8C-nrf/
                        سلام دوست عزیزم کتابخونه ی خیلی خوبه می شه نمونه کدی که راه انداختید بگذارید هم فرستنده هم گیرنده پروژه اش اپلود کنید؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط mostafa moradmoghadam
                          سلام
                          چندتا سوال داشتم
                          1-برای دریافت Ack باید فرستنده برگرده به حالت گیرنده تا بتونه ack رو دریافت کنه؟
                          من یه مقدار رو می فرستم سمت گیرنده هم در یافت میکنه ولی داخل ریجیستر stuse بیت پنجم ack دریافت نمی کنم
                          کتابخانه همین فروم رو که اول صفحه اش هست رو دارم استفاده میکنم
                          2- با این ماژول با چه سرعتی میشه مقدادیر رو به صورت مداوم(چند دقیقه)فرستاد؟بدون گم شدن یک پک اطلاعات
                          3-بین هر ارسال بسته باید 130میکرو ثانیه تاخیر داشته باشیم(گفته دیتا شیت) که میشه ماکزیمم 240 کیلو بایت در ثانیه اگه اشتباه نکنم
                          کسی از دوستان ماژولی بهتر از این با همین فاصله ارسال و ذریافت (حداقل 100 متر) سراغ نداره که سرعتش بالا تر از این باشه چه ایران چه جای دیگه
                          1- نیازی نیست کارخاصی بکنید . اگر تنظیمات رو مطابق برنامه انجام داده باشید ، با هر بار ارسال پکت ماژول ارسال کننده خودش آماده دریافت ack میشه و در صورتی که دریافت نشه تا حداکثر 15 بار ارسال رو دوباره انجام میده (مطابق تنظیمات).
                          2- منظور از سرعت چی هست ؟ در مورد مداوم بودن هم منظورتون روشن نیست . هر پکتی که گم بشه دوباره ارسال خواهد شد و این کار مداوم هست
                          3- سوال 3 نمیدونم واقعا سواله یا نه ولی 240 kbps حجم دیتا هست منظور شما از سرعت چیه؟ شما با این تنظیمات میتونی 250 کیلوبیت بر ثانیه ارسال دیتا داشته باشید که البته تا 2mbps قابل افزایش هست

دیدگاه

درایور شبکه و nRF24L01
                            درایور شبکه و nRF24L01
                            کاتالوگ محصولات
                            کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                            شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                            فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام من میخواستم دما رو اندازه بگیرم و از طریق این ماژول بفرستم به میکرو دیگه و رو lecنمایش بده اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babakll
                                سلام من میخواستم دما رو اندازه بگیرم و از طریق این ماژول بفرستم به میکرو دیگه و رو lecنمایش بده اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه
                                از این درایور میتونید استفاده کنید و راحت اطلاعات رو ارسال کنید
                                به لینک بالا مراجعه کنید
                                درایور شبکه و nRF24L01
                                کاتالوگ محصولات
                                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X