اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

سلام
    من با میکروهای pic18f کار میکنم چطوری میتونم از این کتابخونه استفاده کنم؟!
    یه کتابخونه پیدا کردم مخصوص pic ولی اونم نمیفهمم چی به چیه و کسی هم راهنماییم نکرد تو انجمن pic (این تاپیک)
    مخصوصا نمیفهمم هرکدوم از پایه های nrf رو به کدوم یکی از پایه های میکرو وصل کنم؟(میکروهای 4550 و 452 )
    اگر کسی اینجا راهنماییم کنه ممنونش میشم.
    یا علی(ع)

دیدگاه

ای سی های pt2262 , pt2272 واسه رباط جالب نیستند.فقط واسه یک کانال به صورت لحظه ای یا 6 کانال به صورت latch مناسب است.چون نمیتوان همزمان چند کانال را کنترل کرد.با استفاده از میکرو و nrf به راحتی این کار را خیلی حرفه ای میتونید انجام دهید.فقط مشکلی که هست و من هم هنوز نتونستم راه کاری واسش پیدا کنم این بوده که قابلیت کد گذاری یا همون انکودر و دیکودر واسه این ماژول و مدار را نمیدونم چه کار باید کرد.دوستان اگر کسی بلده راهنمایی کنه

دیدگاه

سلام دوستان
        من میخوام nrf24l01 رو روی پایه های به غیر از spi سخت افزاری میکرو انجام بدم . کسی لایبراری یا برنامه ای داره که من بتونم این کار رو تو کدویژن انجام بدم؟

دیدگاه

سلام دوستانی که تجربه استفاده از این ماژولو دارند استفاده از ماژول nrf رو برای پروژه صنعتی پیشنهاد میکنید؟
          پروژه من ساخت ریموت برای جرثقیل سقفیه. و اینکه برای پروژه صنعتی راه اندازی این ماژول رو با avr پیشنهاد میکنید یا arm ؟
          ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

دیدگاه

با سلام خدمت آقای ایمانی فر
            من با برنامه atmel studio کار می کنم و در موقع تعریف کتابخانه nrf که شما در ابتدا قرار داده بودین به مشکل برخوردم
            اول اینکه در این کتابخانه، یک کتابخانه تعریف شده ، به نام spi.h که این کتابخانه رو من ندارم و دوم اینکه در کتابخانه از دستوری به نام() spi استفاده شده. ممنون میشم اگه در این دو مورد کمکم کنید

دیدگاه

سلام دوستان.با این همه گفت و گو هایی که شده چطور میشه مثلا ۸۰۰ متر انتقال دیتا داد باnrf.کدها چه تغییر ی باید بکنه و ماژول چطوری باید تنظیم بشه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
                برای روشن و خاموش کردن رله بهترین ماژول ASK هست. به کمک ماژول ASK و ترکیب با PT2262-PT2272 میتونید به سادگی اینکارو بکنید . راه اندازی با NRF با وجو اینکه راه اسونی هست و با کتابخانه موجود هم قابل راه اندازیه ولی کار منطقی به حساب نمیاد. درست مثل اینکه شما برای ارسال یک بسته درون شهری بجای استفاده از پیک موتوری بخواهید از یک آئودی R8 (که عشق منه ) بخواید استفاده کنید.
                اون وقت کافیه من با ریموت پیکان م (که با pt2262 کار میکنه) بیام تو سالن مسابقات تا R8 شما رو خاموش کنم.

جمله بالا یه حقیقت داره با یه طنز بی نمک اما منم دنبال همین هستم که با NRF یه ریموت برای ربات تهیه کنم. حقیقت اینه که اگر از ماژول های ASK بخوایم تو اون محیط استفاده کنیم خطر از دست رفتن ارتباط زیاده. حتی اگر از دیکودر آماده مثله 2262 استفاده نکنیم و خودمون با برنامه نویسی یه دیتای مثلا 128 بیتی برایامنیت بالا بدیم. کافیه یه ریموتی چیزی با فرکانس کریر ما تو اون محیط فعال باشه. بعدش همه زحمتا میشه کشک. برای همین استفاده از ماژولی که کانفیگ بشه خیلی بهتره (البته به نظر این حقیر)
                دو عدد ماژول از سایت تهیه کردم
                بردشون رو هم امروز فردا میزنم و الانم که دارم 81 صفحه مطالعه میکنم تا برنامه ها رو بنویسم اما هنوز سر در نیاوردم.
                جدیدترین ویرایش توسط saeid_k68; ۱۹:۴۶ ۱۳۹۶/۰۴/۲۴.

دیدگاه

سلام دوستان
                  اخرین باری که در مسابقات شرکت کردم سال 94 بود و در اون سال طراحی فرستنده و گیرنده یکی از ربات ها به عهده من بود. دقیقا از همین NRF استفاده کردم و با کد کردن دیتا بدون هیچ مشکلی تا اخرین نفس ربات دووم اورد و تنها رباتی بود که از لحاظ سخت افزار الکترونیکی بدون ایراد موند. البته بحث تعریف نیست شواهد موجوده

کلا دور ASK رو برای این محیط ها خط بکشید. احیانا موردی هست بفرمایید راهنمایی کنم.

موفق باشید
                  چرا ناراحتی پاتریک!
                  + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                  - از دیدنش ناراحت شدی؟
                  + نه
                  پس چی ناراحتت کرده
                  + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  محصولات

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط Ali-8701533 نمایش پست ها
                    سلام
                    اینم از برنامه تست شده برای مگا 8
                    این برنامه برای فرستنده هست. تنظمات فیوز بیت به صورت 8 مگاهرتز داخلی هست
                    پایه ها هم به صورت زیر است
                    IRQ --> PD2
                    MISO --> PB4
                    SCK --> PB5
                    MOSI --> PB3
                    CE --> PB1
                    CSN --> PB2

گیرندم مگا32 بود

در ضمن هدری که کنار برنامه هست بر اساس ATmega8 هست
                    فقط جونه هر کی دوست دارین یه نفر جواب بگیره بیاد اعلام کنه دیگه دارم به خودم شک میکنم :angry: هی میگم نکنه من اشتباهی فک میکنم درسته برنامم
                    درسته که 4 سال از این پست میگذره ولی خواستم جهت اطلاع دوستانی که مثل من عمده کار هاشون با مگا 8 هست بگم فایل ضمیمه شده در پست 38 این تاپیک جواب می دهد
                    کتابخانه NRF24L01+ برای ATmega8
                    باش یه ریموت درست کردم اما بردش تو ساختمون یه کوچولو کم بود از این بدون آنتن هاست و از سایت خریدم
                    خودم اول تغییر دادم به مگا8 جواب نداد اما فایل موجود در سایت جواب میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_k68 نمایش پست ها
                      اون وقت کافیه من با ریموت پیکان م (که با pt2262 کار میکنه) بیام تو سالن مسابقات تا R8 شما رو خاموش کنم.

جمله بالا یه حقیقت داره با یه طنز بی نمک اما منم دنبال همین هستم که با NRF یه ریموت برای ربات تهیه کنم. حقیقت اینه که اگر از ماژول های ASK بخوایم تو اون محیط استفاده کنیم خطر از دست رفتن ارتباط زیاده. حتی اگر از دیکودر آماده مثله 2262 استفاده نکنیم و خودمون با برنامه نویسی یه دیتای مثلا 128 بیتی برایامنیت بالا بدیم. کافیه یه ریموتی چیزی با فرکانس کریر ما تو اون محیط فعال باشه. بعدش همه زحمتا میشه کشک. برای همین استفاده از ماژولی که کانفیگ بشه خیلی بهتره (البته به نظر این حقیر)
                      دو عدد ماژول از سایت تهیه کردم
                      بردشون رو هم امروز فردا میزنم و الانم که دارم 81 صفحه مطالعه میکنم تا برنامه ها رو بنویسم اما هنوز سر در نیاوردم.
                      بعد از مدتها اومدم به انجمن این نقل قول رفیقمونو دیدم حس کردم نیازه یه توضیحی بدم
                      اینکه nrf قابل قیاس با ماژول ask نیست که توضیح واضحاته . من هم با nrf و هم با ask کار کردم اتفاقا با nrf شاید هفته ها سر و کله زدم تا بفهمم کتابخونه هایی که براش نوشته شده چطور کار میکنن. اصولا به کپی کردن و استفاده کردن از کتابخونه ای دیگرا ن بدون فهمیدنشون هم هیچ علاقه ای ندارم . این دوستمون میخواسته 6 تا رله رو کنترل کنه . که راحت ترین و سریع ترین راه همون ماژول ask هست من با شرایط مسابقات رباتیک آشنا نیستم . اینطور که معلومه نوعی جنگ الکترونیک هم اونجا هست که دوستان با ریموت های پیکانشون میان رباتهایی که با ask کار میکنن رو ناک اوت میکنن !! اگر اینطوریه که آره باید از حتی از ماژول های قوی تری نسبت به nrf استفاده کرد . چیزی در حد صنایع نظامی آمریکا
                      ولی اگر قضیه فقط مسابقات رباتیک هست و نه بیشتر اونوقت دیگه کسی با ریموت پیکانش از اینکارا نمیکنه .
                      یک نکته دیگه :
                      من آدم طنازی نیستم و قصدم هم طنز پردازی نیست اصولا توان خندوندن دیگران کار هر کسی نیست ولی شما اگه از درون وجودت خیال خندیدن نداشته باشی با طنز به قول شما بی نمک من که هیچ ، خود چارلی چاپلی مرحوم نمیتونه شما رو بخندونه . عزت زیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
                        بعد از مدتها اومدم به انجمن این نقل قول رفیقمونو دیدم حس کردم نیازه یه توضیحی بدم
                        اینکه nrf قابل قیاس با ماژول ask نیست که توضیح واضحاته . من هم با nrf و هم با ask کار کردم اتفاقا با nrf شاید هفته ها سر و کله زدم تا بفهمم کتابخونه هایی که براش نوشته شده چطور کار میکنن. اصولا به کپی کردن و استفاده کردن از کتابخونه ای دیگرا ن بدون فهمیدنشون هم هیچ علاقه ای ندارم . این دوستمون میخواسته 6 تا رله رو کنترل کنه . که راحت ترین و سریع ترین راه همون ماژول ask هست من با شرایط مسابقات رباتیک آشنا نیستم . اینطور که معلومه نوعی جنگ الکترونیک هم اونجا هست که دوستان با ریموت های پیکانشون میان رباتهایی که با ask کار میکنن رو ناک اوت میکنن !! اگر اینطوریه که آره باید از حتی از ماژول های قوی تری نسبت به nrf استفاده کرد . چیزی در حد صنایع نظامی آمریکا
                        ولی اگر قضیه فقط مسابقات رباتیک هست و نه بیشتر اونوقت دیگه کسی با ریموت پیکانش از اینکارا نمیکنه .
                        یک نکته دیگه :
                        من آدم طنازی نیستم و قصدم هم طنز پردازی نیست اصولا توان خندوندن دیگران کار هر کسی نیست ولی شما اگه از درون وجودت خیال خندیدن نداشته باشی با طنز به قول شما بی نمک من که هیچ ، خود چارلی چاپلی مرحوم نمیتونه شما رو بخندونه . عزت زیاد
                        عذر میخوام اگر ناراحت شدید
                        اما جو مسابقات جنگجو. بله هم جنگ الکترونیک هست و هم جنگ مکانیک و هم جنگ روانی و هم خنگ خلاقیت چون من شرکت کردم در حد جنگال نیست که صنایع نظامی آمریکا رو پیش کشیدید ولی صحنه مسابقات جنگجو، صحنه بروز خلاقیت شرکت کننده ها و خنثی کردن ترفند های حریف هست و مهیج ترین مسابقات رباتیک مربوط به این رشته ست
                        باز معذرت میخوام

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید.
                          اقا من ماژول nrf24l01+ را راه اندازی کرده ام. داده ها را خوب انتقال می دهد. فقط در یک پروژه دارم از ان استفاده می کنم که در کنار ان چند تا موتور هست. وقتی موتور ها روشن می شود بعضی از داده های که در سمت گیرنده دریافت می شود نا مفهوم هست. ایا کاری می توانم انجام دهم؟ البته لازم به ذکر هست که بر روی تغذیه ی nrf یک خازن 470 میکرو فاراد قرار دادم و داده های نا مفهوم کم تر شده اند. ایا می شود کاری کرد که داده های نا مفهوم از بین بروند؟ الان مثلا در هر 1000 تا داده که انتقال پیدا می کند، 5 الی10 تا ان نامفهوم است و بقیه همه درست هستند.
                          ماژول دریافت کننده من انتن دار هست و ماژول فرستنده من از نوع انتن بر روی pcb تقویت شده است. فاصله ی انها هم فعلا کم هست.
                          لطفا در صورت امکان حتی اگر یک کلمه شده، راهنمایی ام بفرمایید.
                          واقعا گیر کرده ام.
                          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط smsm69 نمایش پست ها
                            با سلام و عرض خسته نباشید.
                            اقا من ماژول nrf24l01+ را راه اندازی کرده ام. داده ها را خوب انتقال می دهد. فقط در یک پروژه دارم از ان استفاده می کنم که در کنار ان چند تا موتور هست. وقتی موتور ها روشن می شود بعضی از داده های که در سمت گیرنده دریافت می شود نا مفهوم هست. ایا کاری می توانم انجام دهم؟ البته لازم به ذکر هست که بر روی تغذیه ی nrf یک خازن 470 میکرو فاراد قرار دادم و داده های نا مفهوم کم تر شده اند. ایا می شود کاری کرد که داده های نا مفهوم از بین بروند؟ الان مثلا در هر 1000 تا داده که انتقال پیدا می کند، 5 الی10 تا ان نامفهوم است و بقیه همه درست هستند.
                            ماژول دریافت کننده من انتن دار هست و ماژول فرستنده من از نوع انتن بر روی pcb تقویت شده است. فاصله ی انها هم فعلا کم هست.
                            لطفا در صورت امکان حتی اگر یک کلمه شده، راهنمایی ام بفرمایید.
                            واقعا گیر کرده ام.
                            با تشکر
                            سلام
                            می تونید برای حذف داده های نامفهمو با ارسال هاتون چک سام بفرستید و اگر داده درست دریافت نشد از فرستنده درخواست ارسال مجدد بشه.
                            حتما به همراه خازن 470 یه خازن 100 نانو هم موازی کنید هم عدسی هم مولتی لایر و تا می تونید به بخش تغذیه برسین و در نهایت خطوط تغذیه رو با اسکوپ چک کنید.
                            چرا ناراحتی پاتریک!
                            - از دیدنش ناراحت شدی؟
                            + نه
                            پس چی ناراحتت کرده
                            محصولات

دیدگاه

ممنون از پاسختان اقای اراسته. خیلی لطف فرمودید.
                              "حتما به همراه خازن 470 یه خازن 100 نانو هم موازی کنید هم عدسی هم مولتی لایر"
                              در این قسمت منظورتان این هست که هم یه خازن 100 نانو عدسی و هم یه خازن 100 نانو مولتی لایر، را با خازن 470 موازی کنم؟ یا فقط یکی از انها هم کافی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط smsm69 نمایش پست ها
                                ممنون از پاسختان اقای اراسته. خیلی لطف فرمودید.
                                "حتما به همراه خازن 470 یه خازن 100 نانو هم موازی کنید هم عدسی هم مولتی لایر"
                                در این قسمت منظورتان این هست که هم یه خازن 100 نانو عدسی و هم یه خازن 100 نانو مولتی لایر، را با خازن 470 موازی کنم؟ یا فقط یکی از انها هم کافی هست؟
                                منظور اینکه روی تغذیه هر سه اینها رو داشته باشین و در اخرین قسمت و چسپیده به NRF یه 100 نانو عدسی +10 میکرو بزارید.

در مدارات میکروکنترلری که دوستان ادها می کنن نویز م یگیره 80 درصد مربوط به عدم داشتن تغذیه مناسبه.

بازم موردی بود بنده در خدمتم.

موفق باشید
                                چرا ناراحتی پاتریک!
                                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                                + نه
                                پس چی ناراحتت کرده
                                محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X