اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

با سلام احتمالا این ماژول درست لحیم نشده شاید لحیم سردی یا ازاین مشکلات داره

دیدگاه

سلام

مموری SD-MMC رو چطور میشه همراه با NRF به SPI میکرو اتصال داد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad_2007
        سلام دوستان

من 3 تا ماژول از فروشگاه گرفتم و اولی به صورت فقط گیرنده ، دومی به صورت فقط فرستنده و سومی هم فرستنده و هم گیرندست به طوریکه داده رو ارسال میکنه 20ms میره به حالت گیرنده و باز برمیگرده به مد فرستنده

حالا مشکل اینجاست که برد شماره 3 تا قبل از اینکه به مود گیرنده بره خیلی خوب ارسال میکنه و مشکلی هم نیست ولی تا به مد گیرنده میره ( خیلی هم سخت داده رو دریافت میکنه و میشه گفت معمولا دربافت نمیکنه !!! ) و داده رو میگیره و دویاره بر میگرده به مد فرستنده دیگه نمیتونه چیزی ارسال کنه !!!!!!! :cry2: :cry:
        و عجیب اینجاست که تا دستم رو روی پایه هاش میذارم به خوبی ارسال میکنه و تا دستمو بر میدارم دیگه ارسال نمیکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کارهایی که انجام دادم و بازهم جوابی نگرفتم : :angry:

1-ماژولهارو جا ب جا کردم و همشون به خوبی کار میکنند
        2-میکروهارو عوض کردم و همشون به خوبی کار میکنند
        3-وقتی سویچ کردن از گیرنده به فرستنده و بلعکس برد سوم رو غیر فعال کردم به خوبی کار میکرد (چه فقط در مود فرستنده و چه فقط مود گیرنده ) ! اما وقتی سویچ کردن فعال میشه باز... !!!!!

دوستان به نظرتون چطوری میتونم عمل سوئیچ کردن بین مود فرستنده و گیرنده رو به درستی انجام یدم؟؟؟

وسوالی که خیلی ذهنمو مشغول کرده اینکه چرا وقتی دستمو مبذارم رو پایه های ماژول کار میکنه ؟؟؟؟؟!

پیشاپیش ازتون ممنونم
        دوستان نظر خاصی ندارید ؟!

دیدگاه

دوستان نظر خاصی ندارید ؟!
          اول اینکه نحوه سوییچ کردن را بگین.
          دوم اینکه بین سوییچ کردن مد نیاز هست یک تاخیر مطلوب در حد 200میکروثانیه بزارین. تجربی بدست میاد.
          سوم اینکه توی مدی کار کنید که خودش همزمان فرستنده گیرنده بشه یعنی توی حالت گیرنده برای کسی جواب بفرسته یا توی حالت فرستنده منتظر جواب بمونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
            دوم اینکه بین سوییچ کردن مد نیاز هست یک تاخیر مطلوب در حد 200میکروثانیه بزارین. تجربی بدست میاد.
            سوم اینکه توی مدی کار کنید که خودش همزمان فرستنده گیرنده بشه یعنی توی حالت گیرنده برای کسی جواب بفرسته یا توی حالت فرستنده منتظر جواب بمونه
            ممنون از پاسختون
            در جواب مورد اول و دوم باید بگم که با این کد دارم سوئیچ میکنم ( از هدر مهندش ایمانی فر استفاده میکنم )
            کد:
                      time=1;
                       while(time>0)
                         {

nRF_Config(1);
                          delay_ms(1);

if(State == 1)
                            {
                             a1= payload[1];
                             za1=payload[2];
                             b1= payload[3];
                             zb1=payload[4];
                             State = 0;
                             }

}nRF_Config(0);delay_ms(5);
            که متغیر time از طریق تایمر که روی یک ثانیه تنظیم شده کلاک میخوره ( یعنی این حلقه به مدت یک ثانیه پابرجاست.

در جواب مورد سوم : منظورتون رو درست متوجه نشدم دوست عزیز ، آیا همچین مدی هست که همزمان هم فرستنده و هم گیرنده باشه ؟؟!
            چطور باید به این مد رفت ؟ کمی توضیح بدید لطفا

دیدگاه

درود دوستان ،
              برنامه ای برای اینکه تست کنیم ببینیم یک تک ماژول سوخته یا سالمه ندارید ؟ مثلا یه رجیستر رو بخوونه اگه تونست بخونه یعنی چیپ سالمه .

دیدگاه

سلام
                میخام 8تا ماژول ر با هم شبکه کنم و امکان استفاده از این تعداد برای تکنولوژوی مربوط پایپ لاین نیست.
                چطور باید رجیسترها را تنظیم کنم و در چه رجیستری باید دیتا را بنویسم و بخوانم(منظورم بدون استفاده از تنظیمات پایپ لاینه :eek
                :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sudn125
                  سلام
                  میخام 8تا ماژول ر با هم شبکه کنم و امکان استفاده از این تعداد برای تکنولوژوی مربوط پایپ لاین نیست.
                  چطور باید رجیسترها را تنظیم کنم و در چه رجیستری باید دیتا را بنویسم و بخوانم(منظورم بدون استفاده از تنظیمات پایپ لاینه :eek
                  :nerd:
                  سلام
                  اگر میخواید یک داده رو همیشه یه همه ارسال کنید که نیازی به کار خاصی نیست و فقط کافیه بفرستید
                  ولی اگر میخواید داده خاصی رو برای ماژول خاصی بفرستید کافیه باخودتون قرارداد کنید که [payload[1 باشه رمز ماژولی که میخواید باهاش کار کنید.
                  و برای هر ماژول رمز خاصی رو اختصاص یدید و بگید وقتی داده دریافت شد [payload[1 رو چک کنه اگر رمز مربوط به خودش بود پس یعنی داده ها برای اونه
                  به همین سادگی !
                  موفق یاشید

دیدگاه

سلام
                    اگر میخواید یک داده رو همیشه یه همه ارسال کنید که نیازی به کار خاصی نیست و فقط کافیه بفرستید
                    ولی اگر میخواید داده خاصی رو برای ماژول خاصی بفرستید کافیه باخودتون قرارداد کنید که [payload[1 باشه رمز ماژولی که میخواید باهاش کار کنید.
                    و برای هر ماژول رمز خاصی رو اختصاص یدید و بگید وقتی داده دریافت شد [payload[1 رو چک کنه اگر رمز مربوط به خودش بود پس یعنی داده ها برای اونه
                    به همین سادگی !
                    موفق یاشید
                    ممنونم
                    من می خوام این 8تا ماژول ر در حالت گیرنده و فرستنده استفاده کنم. به این صورت که همه در حالت گیرنده هستند و فقط زمانی که می خوان چیزی ارسال کنن به حالت فرستنده می رن و بعدش دوباره گیرنده میشن. من در حالتی که رجیسترهای پایپ لاین ر مقداردهی کرده باشم قبلا این ماژول ر راه اندازی کردم. اما حالا که تعداد بیشتر شده امکان استفاده از پایپ لاین نیست.
                    حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که حالت عادی و بدون استفاده از پایپ لاین چطور فرستنده گیرنده هام ر آدرس دهی کنم و چطور باید ارسال و دریافت داشته باشم و اینکه آیا دیگه از payload و ack و crc نمی تونم استفاده کنم؟(دیتاشیت ر خوندم اما برام ابهام داشت و نتونستم به جواب سوالام برسم)
                    با تشکر از همه دوستان فعال در فروم :applause:

دیدگاه

کمک !

دوستان کسی نمیخواد کمکی بکنه ؟؟؟!!

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
                      ممنون از پاسختون
                      در جواب مورد اول و دوم باید بگم که با این کد دارم سوئیچ میکنم ( از هدر مهندش ایمانی فر استفاده میکنم )
                      کد:
                                time=1;
                                 while(time>0)
                                   {

nRF_Config(1);
                                    delay_ms(1);

if(State == 1)
                                      {
                                       a1= payload[1];
                                       za1=payload[2];
                                       b1= payload[3];
                                       zb1=payload[4];
                                       State = 0;
                                       }

}nRF_Config(0);delay_ms(5);
                      که متغیر time از طریق تایمر که روی یک ثانیه تنظیم شده کلاک میخوره ( یعنی این حلقه به مدت یک ثانیه پابرجاست.

در جواب مورد سوم : منظورتون رو درست متوجه نشدم دوست عزیز ، آیا همچین مدی هست که همزمان هم فرستنده و هم گیرنده باشه ؟؟!
                      چطور باید به این مد رفت ؟ کمی توضیح بدید لطفا

دیدگاه

نظری ندارید دوستان؟

دیدگاه

با برنامه آقای ایمانی،خازن،اتصال با سیم مستقیم به میکرو هم کار نکرد،
                          آخرین راه PCB رو تست میکنم،دوستان اگر کسی مشکل منو داشته خدا خیرش بده کمک کنه
                          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شریف شریف زاده
                            با برنامه آقای ایمانی،خازن،اتصال با سیم مستقیم به میکرو هم کار نکرد،
                            آخرین راه PCB رو تست میکنم،دوستان اگر کسی مشکل منو داشته خدا خیرش بده کمک کنه
                            اگه ماژول را میخوای با کدویژن راه بندازی این خوبه:
                            http://eca.ir/sharing/uploads/14005099951.rar

توی این قسمت هست:
                            http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%86%DB%8C.html

جایی توی اون کد سوال داشتی میتونم جوابت را بدم. چون با همون ماژول که لینک بالاست تست کردم و اوکی هست

دیدگاه

ممنونم؛تا شنبه تست میکنم،ایشالا که جواب بده
                              انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                              فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

سلام خدمت همه ی دوستان
                                اقا منم با برنامه ای که تو سایت MCS برا بسکام گذاشته بودو تست کردم، با ماژول انتن داره بردش بزور به 80 متر رسید(با ولتاژ 3.3 ولت و سرعت 2Mbps)
                                هر چی سرعت پایین بیاد برد بیشتر میشه، چند جا نوشته بود که 256kbps کمترین مقدارش هست
                                ولی تو رجیستر RF_setup فقط یک بیت RF_DR هست که اگه 1 باشه 2Mbps و اگه 0 باشه 1Mbps هستش جایی رو تو رجیستر ها ندیدم که 256 رو کانفیگ کرده باشه، کسی با 256 کار کرده؟؟؟!!!!
                                و اینکه رو 2Mbps نوشته بود که بردش 550 متر هستش،امکانش هست که ماژول من مشکل داشته باشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X