اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

سلام
    البته اینم بگم که لزومی نداره حتما از این ترانزیستور استفاده کنی .میتونی از ترانزیستور هایی مثل mje13001 هم استفاده کنی و یا از ماسفت هاایی مثل irf840 .مهم اینه که اون ترانزیستور و یا ماسفت برای ولتاژ زیاد طراحی شده باشه
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام دوستان
      من به یه مشکلی برخوردم.
      میخام تریاک رو با اوپتو تریاک MOC3021 راه اندازی کنم ولی وقتی ولتاژ 220 رو وصل میکنم تریاک بدون توجه به اوپتوتریاک خروجی میده!
      اصلا انگار نه انگار اوپتو تحریک بشه یا نشه!
      کلا خروجی ثابت 220 میده!
      مداری که ازش استفاده کردم اینه:(همون مداری که جناب نوربخش استفاده کرده بودن)
      قسمت قدرت و Zero Cross رو دقیقا مثل همین مدار بستم...

لطفا راهنمایی بفرمایید...
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
        سلام دوستان
        من به یه مشکلی برخوردم.
        میخام تریاک رو با اوپتو تریاک MOC3021 راه اندازی کنم ولی وقتی ولتاژ 220 رو وصل میکنم تریاک بدون توجه به اوپتوتریاک خروجی میده!
        اصلا انگار نه انگار اوپتو تحریک بشه یا نشه!
        کلا خروجی ثابت 220 میده!
        مداری که ازش استفاده کردم اینه:(همون مداری که جناب نوربخش استفاده کرده بودن)
        قسمت قدرت و Zero Cross رو دقیقا مثل همین مدار بستم...

لطفا راهنمایی بفرمایید...
        شماتیک مدارت درسته احتمالا در بستن مدار ایرا داری .یه عکس واضح ار مدارت بزار
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
          شماتیک مدارت درسته احتمالا در بستن مدار ایرا داری .یه عکس واضح ار مدارت بزار
          عکسو میزارم ولی فک نکنم زیاد واضح باشه...خیلی سیم تو سیم شده!

حالا بازم خودم دوباره از نو میبندمش ببینم میتونم مشکلو پیدا کنم یا نه...ممنون از لطفتون...

www.intelart.ir

دیدگاه

دوستان پیشنهاد می کنم که یه نگاهی به دیتاشیت آی سی tca785 بندازید یه آی س دیمر کامل که قابلیت ارسال زاویه آتش تعیین شده توسط ولتاژ ورودی DC بهش وجود داره. من با میکرو بهش از طریق pwm دیتا فرستادم و اونم دقیقا مثل یک دیمر عمل کرده.
            میخوام عکس پروژه را بگذارم ولی نمیتونم. کسی از دوستان میشه بگه چطوری میشه عکس اینجا پلود کرد؟ :question:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

عکسو میزارم ولی فک نکنم زیاد واضح باشه...خیلی سیم تو سیم شده!

حالا بازم خودم دوباره از نو میبندمش ببینم میتونم مشکلو پیدا کنم یا نه...ممنون از لطفتون...
              با سلام،معمولا توی برد برد این مشکلات پیش میاد، شاید از اول ببندی درست بشه، به احتمال زیاد مشکل از درست بسته نشدن مداره، اگه حل نشد هم اپتوترایاک رو عوض کن و هم ترایاک رو، مطمئنن مشکل از یکی از اون دوتاست، پایه های اپتوترایاک رو ببین درست بستی یا نه، در ضمن در مورد مدار زرو کراسینگی که گذاشتی یکم توضیح بده
              با تشکر، راستی اون مدار آخری که من گذاشتمو شما هم تست کنین ببینین چطوره، البته همونطور که دوستمون گفتن با اپتو کوپلر، یه ترانزیستور قدرت رو سویچ کن و امیتر و کلکتور ترانزیستور قدرت رو وصل کن بین خازن و زمین مدار ببین خروجی چطوره، البته یه pwm که با یه 330 اهم سری شده باید به دیود اپتو کوپلر بدی تا روشن بشه، ممنونم ازت، من چون هر روز از محل کار موضوع رو پیگیری میکنم، نمیرسم ترانزیستور بخرم تست کنم و شب هم که میرسم خونه یه راست میام اینجا :sad:
              تا من چند روز دیگه از یکی از دوستان یه سری ترانزیستور قرض بگیرم شما یه زحمت بکش اینی که گفتمو تست کن، ممنون :agree:، اگه متوجه نشدی چجوری ببندی بگو عکس بزارم
              می تو :rolleyes:
              انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAKHORSANDI
                دوستان پیشنهاد می کنم که یه نگاهی به دیتاشیت آی سی tca785 بندازید یه آی س دیمر کامل که قابلیت ارسال زاویه آتش تعیین شده توسط ولتاژ ورودی DC بهش وجود داره. من با میکرو بهش از طریق pwm دیتا فرستادم و اونم دقیقا مثل یک دیمر عمل کرده.
                میخوام عکس پروژه را بگذارم ولی نمیتونم. کسی از دوستان میشه بگه چطوری میشه عکس اینجا پلود کرد؟ :question:
                خیلی راحت
                1.توی این سایت عکستونو پلود کنید: http://up.iranxm.com/
                2. بعدش 3 تا آدرس به شما میده، سومی رو کپی کنین.
                3. سپس وقتی مطلب مینویسین از توی ابزارهای بالای اون، گزینه اضافه کردن عکس رو بزنید.
                4. اون آدرسی که کپی کرده بودین رو بین اون دوتا تگ (که بعد از زدن دکمه افزودن عکس اضافه شد) پیست کنید
                5. تمام :biggrin:
                6. منتظریم...

دیدگاه

این چیزیه که من پیدا کردم:
                  آی سی TCA785P محصول شرکت SIEMENS می باشد که بعنوان آی سی کنترل فاز شناخته می شود. این آی سی امکان تغییر زاویه اتش رو از 0 تا 180 درجه در هر نیم سیکل میدهد.برای روشن کردن ترایاک یا تریستور از ای سی TCA785P استفاده می شود.
                  توی دیتا شیت هم یه مدار گذاشته که فک کنم یکم راه اندازیش نکته دار باشه oo:
                  دوستی که میگه اونو راه اندازی کرده : آقای MAKHORSANDI
                  میشه یکم توضیح بدین و یا یه عکس بذارین؟ آی سی نسبتا گرونی هم هست
                  اینم از دیتا شیت:
                  http://roboeq.ir/files/id/289/name/TCA785P.pdf

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط hamedtaran
                    با سلام،معمولا توی برد برد این مشکلات پیش میاد، شاید از اول ببندی درست بشه، به احتمال زیاد مشکل از درست بسته نشدن مداره، اگه حل نشد هم اپتوترایاک رو عوض کن و هم ترایاک رو، مطمئنن مشکل از یکی از اون دوتاست، پایه های اپتوترایاک رو ببین درست بستی یا نه، در ضمن در مورد مدار زرو کراسینگی که گذاشتی یکم توضیح بده
                    با تشکر، راستی اون مدار آخری که من گذاشتمو شما هم تست کنین ببینین چطوره، البته همونطور که دوستمون گفتن با اپتو کوپلر، یه ترانزیستور قدرت رو سویچ کن و امیتر و کلکتور ترانزیستور قدرت رو وصل کن بین خازن و زمین مدار ببین خروجی چطوره، البته یه pwm که با یه 330 اهم سری شده باید به دیود اپتو کوپلر بدی تا روشن بشه، ممنونم ازت، من چون هر روز از محل کار موضوع رو پیگیری میکنم، نمیرسم ترانزیستور بخرم تست کنم و شب هم که میرسم خونه یه راست میام اینجا :sad:
                    تا من چند روز دیگه از یکی از دوستان یه سری ترانزیستور قرض بگیرم شما یه زحمت بکش اینی که گفتمو تست کن، ممنون :agree:، اگه متوجه نشدی چجوری ببندی بگو عکس بزارم
                    می تو :rolleyes:
                    سلام
                    سه بار عوضش کردم دوست من...
                    نمیدونم چرا درست کار نمیکنه...
                    با پروتئوس ک تست میکنم خیلی عالی جواب میده...البته نه خود تریاک...پالس ورودی به تریاک رو عرض میکنم...
                    دیگه اعصابمو ریخته به هم...این همه مدار بستم ولی هنو نمیتونم با تریاک کار کنم...
                    دوباره هم بستم بازم درست نشد که نشد...وقتی خازن پلی استر رو برمیدارم خروجی افت میکنه روی 140ولت...نمیدونم قضیه ش چیه!!!
                    شما تجربه ای در این زمینه ندارید؟
                    خروجی میکرو رو هم اینجا میذارم تا ببینید...دومی خود PWM تولیدی هستش و اولی هم پالس سوزنی که قراره به اوپتو فرستاده بشه...
                    با تشکر

www.intelart.ir

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

سلام
                      سه بار عوضش کردم دوست من...
                      نمیدونم چرا درست کار نمیکنه...
                      با پروتئوس ک تست میکنم خیلی عالی جواب میده...البته نه خود تریاک...پالس ورودی به تریاک رو عرض میکنم...
                      دیگه اعصابمو ریخته به هم...این همه مدار بستم ولی هنو نمیتونم با تریاک کار کنم...
                      دوباره هم بستم بازم درست نشد که نشد...وقتی خازن پلی استر رو برمیدارم خروجی افت میکنه روی 140ولت...نمیدونم قضیه ش چیه!!!
                      شما تجربه ای در این زمینه ندارید؟
                      خروجی میکرو رو هم اینجا میذارم تا ببینید...دومی خود PWM تولیدی هستش و اولی هم پالس سوزنی که قراره به اوپتو فرستاده بشه...
                      با تشکر

شما این اتصالو قطع کن ببین بازم خروجی همون 220 هستش؟

دیدگاه

شما این اتصالو قطع کن ببین بازم خروجی همون 220 هستش؟
                        نخیر..الان که قطعش میکنم دیگه 220 نمیده...
                        فک کنم تریاک سالم باشه..تازه هم خریدمش...
                        ممکنه از اوپتو تریاک باشه؟

www.intelart.ir

دیدگاه

نخیر..الان که قطعش میکنم دیگه 220 نمیده...
                          فک کنم تریاک سالم باشه..تازه هم خریدمش...
                          ممکنه از اوپتو تریاک باشه؟
                          من که از اولشم گفتم، اگه ترایاک سالمه پس به احتمال اپتو اتصال کوتاه هستش،
                          یه پیشنهاد:
                          اگه با تعویض اپتو ترایاک درست نشد،
                          توکه همه المان هارو داری، قسمت قدرت مدار رو، مثل اون مداری که توی اولین پست توی صفحه 1 ببند ببین کارت راه میفته یا نه، چون خودم روی برد برد ازش جواب گرفتم و کاملا مطمئنه، 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بستنش :nice: فک کنم فایل پروتئوسش رو داشته باشی، اگه نداری پ کردم، بهتره همینو دانلود کنی، تغییرات کوچیکی توش دادم:
                          http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...0993bbbf8dec54

دیدگاه

من که از اولشم گفتم، اگه ترایاک سالمه پس به احتمال اپتو اتصال کوتاه هستش،
                            یه پیشنهاد:
                            اگه با تعویض اپتو ترایاک درست نشد،
                            توکه همه المان هارو داری، قسمت قدرت مدار رو، مثل اون مداری که توی اولین پست توی صفحه 1 ببند ببین کارت راه میفته یا نه، چون خودم روی برد برد ازش جواب گرفتم و کاملا مطمئنه، 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه بستنش :nice: فک کنم فایل پروتئوسش رو داشته باشی، اگه نداری پ کردم، بهتره همینو دانلود کنی، تغییرات کوچیکی توش دادم:
                            http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...0993bbbf8dec54
                            خیلی ممنونم ...زحمت کشیدید...اونو هم تست میکنم..ولی الان اوپتو دیگه ای ندارم که تستش کنم..فقط همین یکی رو دارم...راهی واسه تست اوپتوتریاک هستش؟

www.intelart.ir

دیدگاه

خیلی ممنونم ...زحمت کشیدید...اونو هم تست میکنم..ولی الان اوپتو دیگه ای ندارم که تستش کنم..فقط همین یکی رو دارم...راهی واسه تست اوپتوتریاک هستش؟
                              شما بفرما چه راهی واسه تست نیستش :biggrin:
                              خیلی ساده، از مدار درش بیار و ببین دوسر ترایاک اتصال کوتاهه یا نه، اگه اتصال کوتاهه، یعنی اگه جریان میده که معلومه پرواز کرده، اگه نه، ببین با روشن کردن دیودش (که با یه ولتاژ کمتر از 5 میتونی روشنش کنی) ترایاک را میفته یا نه، همین

دیدگاه

آقای punisher.x64 اگه زحمتی نیست مدار پیشنهادی منم ببندین ببینین چطوره، فقط ترانزیستور قدرت فراموش نشه، اگه موافقین بگین شماتیک کلی بذارم، خیلی سادست، فقط با یه pwm کارش راه میفته :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X