اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    نوع ماسفتت رو با توجه به مدار پیدا کنید....جریان بالا .... ولتاژ حداقل 60ولت....سوئیچ زنی حداقل 1.6مگ
    آقا مهران نظرت راجع به ماسفت IRFP264 چیه؟ هم جریان بالا ، هم ولتاژ بالا ، فرکانس سویچینگش هم 3.6 مگاهرتزه. :eek: :eek:

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

تشکر فراوان از اقای چمنی برای اموزش کاملشون
      چند سوال برام پیش اومده در این خصوص
      1- از این روش میشه برای تمیزکردن طلا و فلزات دیگر هم استفاده کرد؟ یا سنسور پیزوی از نوع دیگری میخواد.
      2- سنسوری که در فروشگاه سایت هست برای اینکار چطوره؟
      3- از لحاظ مضر بودن چقدر برای انسان و محیط زیست خطرناک خواهد بود.
      مهم نیست چه مدرکى دارید
      مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط kasaee
        آقا مهران نظرت راجع به ماسفت IRFP264 چیه؟ هم جریان بالا ، هم ولتاژ بالا ، فرکانس سویچینگش هم 3.6 مگاهرتزه. :eek: :eek:
        ولی به نظرم اون ماسفتی که شما پیشنهاد دادین باید قیمتش خیلی بیشتر از ترانزیستوری 3500تومانی باشه که در این مدار استفاده شده !
        درست نمیگم؟

نوشته اصلی توسط میثم عزیزی
        تشکر فراوان از اقای چمنی برای اموزش کاملشون
        چند سوال برام پیش اومده در این خصوص
        1- از این روش میشه برای تمیزکردن طلا و فلزات دیگر هم استفاده کرد؟ یا سنسور پیزوی از نوع دیگری میخواد.
        2- سنسوری که در فروشگاه سایت هست برای اینکار چطوره؟
        3- از لحاظ مضر بودن چقدر برای انسان و محیط زیست خطرناک خواهد بود.
        خواهش میکنم. خوشحالم که مورد رضایت شماهم قرار گرفته
        1-راستش مدل های مخصوصی که برای تمیز کردن استفاده میشه زیاد تفاوتی با این نداره...فقط بخار رو باید از یک لوله باریک خارج کنید.
        2-بله پیزویی که در همین سایت فروخته میشه و در تصویرش 3عدد کنار هم هست...درسته...همون هست
        3-فرکانسش اونقدری نیست که بشه گفت مضر هست ! در جد امواج رادیویی هست...ولی از نظر استفاده از قطعات الکترونیکی خوب میشه گفت مضر هست
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
          برابچ یک چیز عجیــــــب !!!
          فوبا جان گفتن در یک فروشگاه داره کیت این محصول فروش میره !
          منم سر سزدم دیدم که بعله !

اصلا عکس گرفتن ازش تا خودتون ببینید :

در این مدار هم از 2SD1047 استفاده شده !!
          از این ترانزیستور برای دستگاه بخار سرد فقط و قط در این سایت استفاده شده بود...

حالا کمی این مدار رو تغییر دادن و پتانسیمتر گذاتن...همین !
          تروخدا میبینی!!!
          ایرانیها هم دست چین رو از پشت بستند !
          این کبت رو من ساختم... اصلش مال تقریبا 8 سال پیشه که برای اولین بار در جهان کیت پروژه می بستم ... اوون موقع ترانزیستور c3835 تو بازار بوود وقتی کمیاب شد .. از کتاب مشابهات 2sd1047 رو جاش گذاشتم و جواب داد... این مدار مال خیلی سال پیشه... اما تو سایت نگذاشته بودم.. قیمتی هم نداره .. حدود 12 هزار تومانه که برای آموزش کار با پیزو الکتریک تو جهان کیت می فروشیمش... اساس کار من و تمامی همکارانم بر جنبه آموزشی این کیت بوده .. همانطور هم که می بینید توضیحات و نقشه مدار رو بدون پاک کردن حتی یک قطعه گداشته ام .. ولی نمی دونم چرا باز هم کسانی پیدا می شوند و ادعای ساخت این مدار رو می کنن.. نمونه اصلی این مدار که حدود 8 سال پیش در جهان کیت بوده هنوزز موجود هست و در آرشیو نگهداری می شود. اگر دوست داشتید می گدارم روی سایت ....

دیدگاه

باسلام به همه دوستان
            من این مدارو درست کردم خیلی باحاله دستتون درد نکنه :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad48
              باسلام به همه دوستان
              من این مدارو درست کردم خیلی باحاله دستتون درد نکنه :wow:
              این که اومدی ای دی درست کردی و تشکر کردی خیلی برای ما ارزش داره به جمع ما خوش اومدی.

اگر دوست داشتی یه چند تا عکس هم بزار از مدارت

دیدگاه

باسلامی دوباره خدمت دوستان و استاد بزرگ
                اینم یه عکس از مدار البته دارم روش کار میکنم سعی میکنم عکس مراحل بعدی راهم براتون بزارم :applause:
                http://sic.web44.net/up/307fec2cef6a.jpg

دیدگاه

سلام اقا خسته نباشی من میتونم بدونم چطوری میتونم مسقیم با سازنده این مدار صحبت کنم خیلی واجبه کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amt110
                    سلام اقا خسته نباشی من میتونم بدونم چطوری میتونم مسقیم با سازنده این مدار صحبت کنم خیلی واجبه کمکم کنید
                    کسی که اولین بار این مدار رو توی سایت گزاشت ای دیش اینه HI Voltage ما هم اینجا یهکم تغییرش دادیم که بهتر کار کنه.

دیدگاه

با سلام به دوستان. من هم به تیم شما پیوستم.عصر قطعات را خریدم و شروع به کار کردم.امیدوارم نتیجه بخش باشه
                      انسان در زندگی گاهی میبد و گاهی چیز یاد میگیرد.چیزی به نام شکست وجود ندارد

دیدگاه

طرح درایور جدید برای پیزو-نیاز به بهینه ساز&#

با سلام و خسته نباشید...
                        خوب طبق معمول مدارهای درایوری که دوستان برای راه اندازی پیزو گذاشته بودن -که جا دارد تشکری داشته باشم از طراحان عزیز- نمونه هایی زا ساختم...کم و بیش دارای مشکلاتی بود که خود دوستان در تاپیک مطرح کرده بودند، طی این موضوع پدرم با وجود گرفتاری هایی که داشتند طراح درایوری را با توجه به ارائه های قبلی دوستان انجام دادند که در تئوری عملی به نظر میرسید... حال پس از ساخت مدار پیزو راه اندازی می شود و تولید سیگنال هم صورت میگیرد...حتی در داخل ظرف آب سبب ایجاد بخار نیز می شود،ولی این میزان ارتعاش و تولید بخار بسیار کمتر از آن چیز هایی است که سایر طراحان ساخته بودند.
                        حال طرح مدار را اینجا قرار میدهم تا هم سایر دوستان استفاده کنند و هم با توجه به گرفتاری های کاری پدرم،لطف کنند و مدار را در جهت بهینه تر شدن مورد بررسی قرار دهند...
                        تصویر شماتیک مدار:

توضیحات:
                        • [li]در طرح مدار فوق از یک پتانسیومتر جهت بهینه سازی جریان ورودی بیس ترانزیستور استفاده شده است.
                          ترانزیستور TIP 41 ترجیحا با پسوند C (سری C تا 100 ولت را تحمل میکند)
                          نوسان سازی با خود پیزو صورت میگیرد
                          منبع تغذیه مدار از ترکیب و موازی سازی 2 ترانس دوبل ولتاژ 12 ولتی میباشد.
                          قیمت تمام شده مدار درایور (بدون پیزو و منبع تغذیه) 5000 تومان میباشد.[/li]
                          [li][/li]

منتظر پاسخ های اساتید محترم جهت بهینه سازی مدار هستم.
                        با تشکر
                        فخرآبادی

دیدگاه

با سلام و تشکر از همه دوستان مخصوصا آقای چمنی عزیز

من مدار رو با 30 ولت راه انداختم و کمتر از یک آمپر میکشید و بخار مناسبی هم داشت البته دوتا خازن 1.5 نانو با هم موازی گذاشتم که 3 نانو شد. با المانهایی که من بسته بودم بخار خوبی داد.

اینم فیلمش :

http://s3.picofile.com/file/7832883010/ms1003_.mkv.html

چون با مدارهای رادیویی خیلی کار کردم اینو میگم : مدار های رادیویی با کوچکترین سهل انگاری در مقادیر خازن و سلفها یا ایجاد خاصیتهای سلفی یا خازنی ناخواسته درست کار نمیکنن و برای تنظیمشون فرکانس متر یا حداقل یه رادیو لازمه!

بازم از مهران بابت زحماتی که در ایجاد تاپیک کشیدن تشکر میکنم تجربه خوبی بود.

دیدگاه

یه سوال : میگم به نظرتون برای داغ نکردن ترانزیستور نمیشه رادیاتورش رو توی همون آب بذاریم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms1003
                              یه سوال : میگم به نظرتون برای داغ نکردن ترانزیستور نمیشه رادیاتورش رو توی همون آب بذاریم؟
                              من اینکارو کردم ولی بعد از یه مدت که اون اب هم گرم بشه چی؟ :NO:

دیدگاه

سلاام دوستای گلم!منم گرفتار این بخار سرد شدم و رفتم تو نخش که بسازم ولی خب به مشکل برخوردم :( اطلاعات الکترونیکیم خیلی کمه و فقط در حد همون نینی جیش و دزدگیر نوریه اول رفتم سراغ اون مدار جناب "های ولتاژ" که از همه ساده تر بود اما 313گیرم نیومد و 406بستم که جواب نداد :( حالا رفتم که این مدارو ببندم باز 1047گیرم نیومد فروشنده گفت C5198 بگیر مشابهشه مام گرفتیم دیگه ولی خب هنو نبسته فک نمیکنم جواب بده با توجه به اینکه فرکانس کاریش بالاتر از 1047ه .حالا چنتا سوال دارم.اول اینکه اصلآ من با این5198تست بکنم مدارو یا اگه نمیشه یا بازدهش قراره کمتر باشه تا دست بهش نزدم بیخیال شم و برم 1047بگیرم؟؟دوم اینکه این لیستی که نوشتم و رفتم گرفتم انگار با این عکسایی که شما از بردهاتون گذاشتین فرق داره!!من رو شماتیک صفحه1 قطعاتو گرفتم که ایناس:1-مقاومت47 2-سلف مقاومتی100میکرو(فک کنم اشتباهی گرفتم اینو!!) 3-خازن سرامیکی 10نانو(سبز رنگ!!!!)(2J103J) سرامیکی8.2(3B682J-اینم سبزه ) سرامیکی1.5 (2A152J اینم سبزه و کوچیک تر!) دیودم4004داشتم جواب میده ینی؟! حالا شک دارم چون دیدم تو عکسا خازن الکترولیتی دارن دوستان ولی ماله ما همش سرامیکی شد! بعلاوه تو عکسای صفحه1 سلف ها انگار مقاومتی نبودن...حالا راهنمایی کنین که چیکار کنم من!لیست قطعاتو در حد بچه ابتدایی یکی برام بگه شاید بتونم گیر بیارم درضمن خعلی خوشم اومد که 26صفحه تاپیک و تا امروز هنوز داره رو پیشرفت همین مدار پیش میره و خاطرخوا زیاد داره زیاد حرف زدم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X