اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط pooyan66
    سلام دوست عزیز
    اینجا تمام مدارایی که بچه ها دادن کار نمیکنه هر کی هم که بر فرض تونسته رابندازه فوت کارشو نمیگه

من همشو درست کردم با چند تا از دوستا بعد از کلی هزینه کردن و گشتن دنبال قطعات نامشخصشون

اصلا کار نکرد
    همون مدار چینی به هزار تا کلک و نامردی مدارای ایرانی شرف داره از رو همونا درست کن

اینا از این کارا بلد بودن اینجا نبودن که!!میتونی به یکی از بچه های الکترونیک دانشگاهتونم بگی 3سوت برات مدارشو طراحی میکنه میده
    دوستان کار نابلد ما تجربی ان
    موفق باشی
    من که هرچی بلد بودم گفتم .اینقدر روک حرف زدن بده.
    حالا بهر حال اینارو انجام بده:>
    سلف 500 رو دور یه مداد بپیچ.
    فست دیود بذار.
    ترتیب پایه های ترانزیستور رو رعایت کن.
    ترانس 48 بگیر.
    پیزو سالم باشه.آب به پشتش نخوره.
    جای سلف 100 رو که به پایه منفی ترانس وصله با 330 عوض کن.
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
    ...
    از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
    ...
    به امید پیروزی...........

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام دوستان
      من فرصت نداشتم تمام این 25 صفحه را مرور کنم ولی مطلبی به ذهنم رسید اینکه آیا می شود نوسانات این پیزو را با استفاده از یک مدار میکرو کنترولی مثلا PIC بسازیم تا بتوان کنترل بهتری روی اجزای آن داشت. همچنین برای سنسور محافظ آن نیز فکر کرد؟ از دوستان خواهش می کنم اگر کسی نقشه مداری در این زمینه دارد ارائه کند.

دیدگاه

به نظر من بهترین راه برای اینکار استفاده از یک نوسان ساز جدا هست که بشه با اون دقیقا فرکانس رزونانس پیزو رو ایجاد کرد.
        منم دنبالشم ولی نمی دونم چطور میشه یه ولتاژ سینوسی با توان بالا رو از یه PWM که سیگنال فرمان هست ایجاد کرد؟!! :cry2:
        آخه فکر میکنم باید یک ولتاژ سینوسی یا مربعی باشه که نصفش مثبت باشه و نصف دیگه اش هم منفی!!! تا بشه از توان پیزو بصورت کامل استفاده کرد.
        ولی اگر بخوایم نیم موجش رو بسازیم(مثل PWM) با ولتاژ بالا نیاز هست که یک نوسان ساز با فرکانس حدود 2MHz داشته باشیم.
        L298 و اینام فکر نکنم جواب بده چون فرکانس ورودیش نمیتونه درحد مگاهرتز باشه!! پس فکرکنم باید از یه ترانزیستور استفاده کرد.
        هرکس که اطلاعات داره اگه میشه در مورد این قطعات راهنمایی بکنه :icon_razz:
        1-نوسان ساز با فرکانس خروجی 0-2MHz
        2-ترانزیستور
        البته اگر بشه ولتاژ کامل سینوسی(که نصفش مثبته و نصفش منفی)با ترانزیستور ایجاد کرد که دیگه محشره ولی نمیدونم چطوری؟!!
        گریزانم از این مردم که با من
        به ظاهر همدم و یکرنگ هستند
        ولی در باطن از فرط حقارت
        به دامانم دوصد پیرایه بستند

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
          سلام مهران جان
          من می‌خوام از پیزو برای تولید بخار و افزایش رطوبت یه سالن پرورش قارچ استفاده کنم.
          با توجه به این که زیاد با اینا سرو کله زدی می خواستم راهنمایی کنی که این پیزو های آماده‌ای که توی بازار هستن(از تک پیزو تا 5تایی) جواب گو کار من هستن؟
          سلام مهندس
          صندوق پیامت پر بود مجبور شدم اینجا پاسخ بدم

بله کاملا جوابگو هستند

پیشنهاد من اینه که یک دیسکیش رو بگیری
          و بالاسر هر کیسه پرورش قارچ قرار بدی

قویتر از اون دیگه کاملا قارچ رو خیس میکنه و از ایجاد رطوبتی که نیاز داری فراتر میشه

راه دوم هم اینه که قویش رو بگیری و همراه با فن رطوبت رو در محیط پرورش قارچ تزریق کنی....اما توجه داشته باش که هوای محیط چندین درجه سردتر میشه
          موفق باشید
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

من یه مدار دارم میخواستم ببینم کار میکنه یا نه؟! اگه مشکل داره مشکلش چیه و چطور برطرفش بکنم!!
            مرسی از جوابتون
            البته این مدار قدیمی یکی از بچه های eca هست. قراره یه چیزی شبیه پالسهای مثبت و منفی بده!
            یعنی اگه بهش موتور وصل بکنیم هی چپ پرد،راست گرد میشه و نوسان میکنه!!
            ولی در باطن از فرط حقارت

دیدگاه

سلام!!!
              یکی یه کمکی به من بیچاره نمایید :cry: :cry: :cry:
              من مدارو اول با tip3055 بستم اب رو میلرزونه البته خیلی کم بعد با کلی دردسر و گشتن و پیدا کردن 1047 بازم همین مشکل رو دارم! :angry: :angry:
              فقط یه نکته :mrgreen: ترانس من یه دوبل 24 ولت است که 48 ولت ac را با یک پل بدون خازن یکسو میکنم میدم به مدار اصلا هم ترانزیستور ها هیچکدوم داغ نمیکنند.
              به نظرتون مشکل از منه مشکل از مداره :agree: یا مشکل از دشمن؟؟؟؟؟
              ممنون

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط alifardin1
                سلام!!!
                یکی یه کمکی به من بیچاره نمایید :cry: :cry: :cry:
                من مدارو اول با tip3055 بستم اب رو میلرزونه البته خیلی کم بعد با کلی دردسر و گشتن و پیدا کردن 1047 بازم همین مشکل رو دارم! :angry: :angry:
                فقط یه نکته :mrgreen: ترانس من یه دوبل 24 ولت است که 48 ولت ac را با یک پل بدون خازن یکسو میکنم میدم به مدار اصلا هم ترانزیستور ها هیچکدوم داغ نمیکنند.
                به نظرتون مشکل از منه مشکل از مداره :agree: یا مشکل از دشمن؟؟؟؟؟
                ممنون
                مشگل از سلف هاتون میتونه باشه
                مشگل دوم میتونه از مقدار قطعاتتون باشه شاید در مقادیر اشتباه کردین...یه چک بکیند دوباره
                سومیش اینه که شاید حریان ترانستون پایینه....یک آمپر بده توی 48ولت خوبه
                چهارمیش هم بله حتما کار دشمناست
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                  مشگل از سلف هاتون میتونه باشه
                  مشگل دوم میتونه از مقدار قطعاتتون باشه شاید در مقادیر اشتباه کردین...یه چک بکیند دوباره
                  سومیش اینه که شاید حریان ترانستون پایینه....یک آمپر بده توی 48ولت خوبه
                  چهارمیش هم بله حتما کار دشمناست
                  تشکرات فراوان از این که زود جواب امت و ملت همیشه در صحنه رو میدید :rolleyes:
                  سلف ها رو اماده خریدم و قطعاتم درسته البته راستش یه کم کم حوصله ام و وقت خم خیلی کم دارم و الا وقت اساسی میذاشتم حلش میکردم.
                  فقط خازن ها از نوع عدسی معمولی هستن به نظرت میتونه از اینا باشه ؟؟؟؟
                  ترانس هم 3 آمپره فقط پل استفاده شده 1 امپره.
                  یه نکته وقتی تغذیه رو وصل میکنم اب یه چند ثانیه ای میلرزه و بعد لرزشش تموم میشه اینگار که نوسان ساز موج میرا درست کرده :eek: :eek: به نظرت با این تفاسیر مشکل از کجاست اســـــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــ ــاد؟!؟!؟! :redface: :redface: :question: :question:

دیدگاه

تو سایت به این بزرگی یه نفر نیست بتونه دوتا ماسفت رو راه بندازه!!!
                    تو هر تاپیکی که اسم پیزو اومد من مطرح کردم !! در حالی که راه صنعتی و حرفه ای راه اندازی هم همین هست هیچکس راجع بهش نمیتونه نظر بده؟!! :eek:
                    برام جالبه!!
                    حیف که اسیلوسکوپ و منبع تغذیه ندارم برای تست وگرنه وقتم رو اینجا تلف نمی کردم. oo:
                    موفق باشید
                    بای بای :biggrin:
                    ولی در باطن از فرط حقارت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alifardin1
                      تشکرات فراوان از این که زود جواب امت و ملت همیشه در صحنه رو میدید :rolleyes:
                      سلف ها رو اماده خریدم و قطعاتم درسته البته راستش یه کم کم حوصله ام و وقت خم خیلی کم دارم و الا وقت اساسی میذاشتم حلش میکردم.
                      فقط خازن ها از نوع عدسی معمولی هستن به نظرت میتونه از اینا باشه ؟؟؟؟
                      ترانس هم 3 آمپره فقط پل استفاده شده 1 امپره.
                      یه نکته وقتی تغذیه رو وصل میکنم اب یه چند ثانیه ای میلرزه و بعد لرزشش تموم میشه اینگار که نوسان ساز موج میرا درست کرده :eek: :eek: به نظرت با این تفاسیر مشکل از کجاست اســـــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــ ــاد؟!؟!؟! :redface: :redface: :question: :question:
                      اون سلف 500 رو خودتون بپیچید . کاری نداره 15 دور سیم لاکی دور یه مداد
                      خازناتونم پلی استر بهتره
                      پل 4 آمپر وصل کنید.1 کم میاره.
                      پشت پیزو به آب نخوره.
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
                      ...
                      از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
                      ...
                      به امید پیروزی...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nooria
                        اون سلف 500 رو خودتون بپیچید . کاری نداره 15 دور سیم لاکی دور یه مداد
                        خازناتونم پلی استر بهتره
                        پل 4 آمپر وصل کنید.1 کم میاره.
                        پشت پیزو به آب نخوره.
                        خازن پلی استر اینجا بهتر عمل خواهد کرد. چون در فرکانس های بالا بهتر پاسخگو هست
                        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                          خوب اینم از ساده ترین شماتیکی که میتونید پیزو رو به کار بندازید

پایه اصلی این نقشه شماتیک آقا نوید بود که از ترانزیستور 2sd998 استفاده کره بود
                          این ترانزیستور 300تومن گرونتر از 1047 هست و همچنین نایاب تر !
                          سپس جناب آروین جان نقشه رو یکم تغییر دادن ....
                          باز نقشه جناب آروین هم یکم تغییراتی توش دادم و مدار ساده تر شد
                          الان خودم از همین شماتیک 3تا روی برد بورد بستم و خیالتون هم راحت....جواب داد :smile:
                          پس از درستی و صحت نقشه خیالتون راحت باشه :nerd:

اینم نتیجش....عکس هم گرفتم ببینید
                          البته این میزان بخار فقط با استفاده از یک پیزو هست

راستی....این مدار دیگه اصلا امکان نداره بسوزه....اینقدر سیخش کردم ولی خوشبختانه خیلی مقاومه
                          البته این مدار در آینده نیز بهینه تر حواهد شد و هت افزایش مقدار بخار

قیمت ترانس هم پرسیدم 45ولت 2آمپر رو یجا گفت 28تومن oo: یجا دیگه گفت 40تومن
                          قیمت کل مدار رقص نورش به دلیل وجود آیسی tiny 13 میشه 5000تومن

فعلا تا دارم قاب اون پیزوهای سه قلو رو آب بندی و سیمکشی میکنم شما سوالی دارید بفرمایید در خدمیتم
                          سلام مهران جان خسته نباشید

فقط یه زحمت بکش این شماتیک که گذاشتی اسم قطعاتش هم بنویس منظورم اینه که خیلی ها از جمله خود من نمیدونند "L" یا "Q" چی میشه
                          بابت اطلاعاتی که در اختیار مون میگذاری ممنوتم :redface:
                          زندگی شما وقتی زیبا و شیرین خواهد شد
                          که پندارتان،کردارتان و گفتارتان نیک باشد

"زرتشت"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin nike
                            سلام مهران جان خسته نباشید

فقط یه زحمت بکش این شماتیک که گذاشتی اسم قطعاتش هم بنویس منظورم اینه که خیلی ها از جمله خود من نمیدونند "L" یا "Q" چی میشه
                            بابت اطلاعاتی که در اختیار مون میگذاری ممنوتم :redface:
                            با اجازه مهران عزیز

Q علامت ترانزیستور هست
                            L علامت سیم پیچ و سلف یا همون COIL
                            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              این کدی که من برای attiny15 مینویسم مشکلی داره؟ قاعدتا باید خروجی 1.6mhz بده. :sad:

کد:
                              $regfile = "attiny15.dat"
                              $crystal = 1600000
                              Config Portb.0 = Output
                              Do
                              Toggle Portb.0
                              Loop
                              end 'end program
                              خیلی وقته از این سوال گذشته و هنوز همه ی صفحات رو نخوندم ولی ..
                              این اررور به دلیل پشته هستش
                              شما این رو بنویسید
                              $regfile = "attiny15.dat"
                              $crystal = 1600000
                              $hwstack = 5
                              $swstack = 5
                              $framesize = 20
                              Config Portb.0 = Output
                              Do
                              Toggle Portb.0
                              Loop
                              end 'end prog
                              f با این کار مشکلت حل میشه ..
                              ولی نمیتونی این فرکانس با این درست کنی ...

ولی ارور میده out of sram space

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط PLASMA
                                تنها راه نوشتن برنامه با C یا اسمبلی هست.
                                با C هم نمیشه . تایمر رو در کد ویژن رو CTC تنظیم کنی هم نصف فرکانس اسیلاتور رو می تونه روی پین تولید کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X