اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط nooria
    در پاسخ به آقا لئو یا آقا سام بود که پرسید ما یه سیم به جای سلف 500 استفاده کردیم.

کارت غلطه ( ببخشید اینقدر روک گفتم)
    میدونی چرا؟
    اولش برا منم کار نمی کرد.
    چند تا مشکل داشت تا اینکه کار کرد:
    1-حتما حتما حتما قبل از استفاده از پیزو اون رو ضد آب کنید.(من یه تخم مرغ شانسی رو برداشتم /درش رو وا کردم /توشو نگاه کردم /جایزه بود /اونو خودم ورداشتم/ قوطیشو دادم به پیزو /پیزو برام بخار ساخت /یه بخار باحال ساخت /:biggrin: :icon_razzحالا جدا از شوخی اونو ورداشتم تهش رو ساچمه ریختم بعد با چسب دوقلو اونو آب بندی کردم .یکم بیریخت شد ولی یه گواش ورداشتم مشقامو خوب نوشتم با اون گواش میخوام رنگش کنم.تهش رو هم سوراخ و سیم شیلد دار رد کردم.

2- دیود رو uf4007 بذارید.تاثیر داره ...به جون تو....

3-باید سلف بذارید حالا اگه میخواهید بخارش بیشتر بشه یا قطر سیمو نازک تر بگیرید(منظور لاکی) یا نازک تر بپیچید یا تعداد دور هارو کمتر و اونا رو بهم نزدیک کنید.

4- یه هیت سینک خوب برا ترانزیستور بذارید . فن یادتون نره*

5- من ترانس 48 ولت 1آمپر گرفتم .با پل دیود 4 آمپر و خازن 1000 میکرو 63 ولت ازش استفاده کردم.

6-پیزو سالم باشد.

7-خازنارو پلی استر بگیرید.

8-بسم الله بگید

نکته ای نمونده ولی حتما سلف 500 رو بپیچید و از جامپر استفاده نکنید...

ببخشید یکم طولانی شد... :icon_razz:
    هرچی تو زندگیم بلد بودم گفتم...

صلوات
    درود بر تو

داداشی همه این کارهایی که لطف کردی و گفتی انجام دادیم ولی هیچ اتفاقی جز رقص بی وقفه آب توسط پیزو اتفاق نیفتاد

حالا فقط مونده همون 2 سلف 100 میکرو که مهران جان گفت آمپرشون پایینه این ها رو تهیه کنیم ببینیم چی میشه
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام به همگی

من هم مثل بقیه علاقمند به الکترونیک و راه اندازی المانهای مختلف توسط مداراتی هستم که خودم و یا با کمک بقیه اونارو ساختم . :job:
      خلاصه واسه ساخت یه پروژه تفننی رفته بودم امجد میکرو با چند تا ال ای دی هفت رنگ بگیرم که با PWM درایوشون کنم دیدم از این پیزوهای زد آب هم داره :twisted: گفتم ایول میام با PWM اینو هم درایو میکنم ، ولی الان که اومدم اینجا دیدم که هیچ کس با میکرو و برنامه نویسی این کارو نکرده :question: ، حالا سوالم اینه که به خاطر سادگی موضوع از برنامه نویسی میکرو استفاده نشده یا اینکه این کار با pwm میکرو شدنی نیست ؟
      راستی اینو هم بگم که من نرم افزار خوندم :nerd:و از بچگی با هویه بزرگ شدم ! :mrgreen: تا دلتون هم بخواد نرم افزار و سخت افزار مربوط به الکترونیک نوشتم و سرهم کردم ، پس مشگلی تو این کار ندارم ، فقط آقایون مهندس الکترونیک چون رشتشون همینه خیلی عمقی تر به موضوع نگاه میکنن واسه همین هم خوشحال می شم همیشه از راهنمایی هاشون استفاده کنم.

پس لطفاً یکی در مورد ساخت این دستگاه جالب که همیشه تو فکرش بودم با استفاده از میکرو منو راهنمایی کنه؟
      مرسی

دیدگاه

شما با pwm یه موج 1.6مگاهرتزی تولید کن باهاش یه ترانزیستورو راه بنداز پیزو رو هم وصل کن به ترانزیستور همین! :nice:

دیدگاه

سینا جان مرسی که جواب دادی.
          پس با این اوساف که میگی با ترانزیستور راه اندازیش کنم ، دقیقاً شد یه چیزی مثل راه اندازی موتور DC ، راستی من یه L293 هم واسه موتور دارم به نظرت بجای ترانزیستور همونو بزنم بهش ؟
          موتور DC هم وقتی می خواد راه بیوفته یه سری سر و صداهایی شبیه همین پیزو ها از خودش در میاره !
          فکر کنم بشه با مدار درایو کردن موتور DC یه پیزو رو هم راه انداخت ؟؟؟؟؟!!!!!

لطفاً کسی نخنده فقط دارم راه حلهای مختلف و بررسی میکنم ، بازم اگر کسی فکری به ذهنش میرسه و همچنین در مورد ایده بالا منو راهنمایی کنه .

دیدگاه

من خودمم خیلی دنبال این بودم که یه طور دیگه این پیزو رو راه اندازی کنم چون این مدار دایم کار نیست فشار خیلی زیادی هم روی پیزو و هم روی ترانزیستور درایورش هست.
            در مورد درایور موتور هم نمیدونم چون تاحالا باهاشون کارنکردم ولی اگه بتونی 24ولت بهش بدی و به صورت فرکانسی تحویلش بگیری شاید بشه. :agree:

دیدگاه

اسیلاتور هم در این مدار خود پیزو هست
              با توجّه به جمله ی بالا امکان استفاده از میکرو نیست!

دیدگاه

اسیلاتور هم در این مدار خود پیزو هست
                نوشته اصلی توسط PLASMA
                با توجّه به جمله ی بالا امکان استفاده از میکرو نیست!
                مشگل اصلی میزان گرم شدن عجیب و نامتعارف ترانزیستور هم همین هست.

اگه تنها بتونیم از IC دیگه بجای اسیلاتور استفاده کینم و پیزو رو از بیس به کلکتور ترانزیستور انتقال بدیم
                تولید حرارت به جداقل میرسه و ترانزیستور ارزون تر و کوچکتری هم میتونیم استفاده کنیم.

پس استفاده از میکرو یا هر نوسان ساز دیگه بهترین کار برای پایداری و افزایش عمر مدار هست
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

اگه تنها بتونیم از IC دیگه بجای اسیلاتور استفاده کینم و پیزو رو از بیس به کلکتور ترانزیستور انتقال بدیم
                  تولید حرارت به جداقل میرسه و ترانزیستور ارزون تر و کوچکتری هم میتونیم استفاده کنیم.
                  مثل این که شما با 555 مثیخواستین این کارو کنین. امتحان کردین؟

دیدگاه

بچه ها من یکم وقتم آزاد بشه این موضوع را با میکرو یه تست میزنم فقط تا اون موقع یکم باید اطلاعات خودمو در مورد این مدار زیاد کنم که بتونم بهتر باهاش کار کنم.

الان چیزی که ذهن منو مشغول کرده ولتاژ زیاد مداری هست که دوستان درست کردن ، میشه یکی توضیح بده که چرا این پیزو همچشن ولتاژی احتیاج داره ؟ خوب همونجور که خودتون میدونید میکرو با ولتاژ 5 ولت تولید موج مربعی با فرکانسهای مختلف میکنه . آیا این خروجی فرکانس به درد کار ما نمیخوره ؟ من قبلاً با پیزو و میکرو کلی نت آهنگ و بوق تولید کردم ولی همشون با همون 5 ولت بود !!!

آخه 48 ولت چرا ؟ :eek: :question:

دیدگاه

اقا من که نتونستم درستش کنم. سلفمم مقاومتی بود. عوض کردم جریان بالا گرفتم. ترازیستورمم عوض کردم درست نشد. دیگه خستم کرده. اخه مدار من با شما چه فرقی داره که دوتا قطرم بخار نمیکنه؟ :cry2:
                      خداااااااااا به دااااادم برس :cry2:

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                        اینجا تمام مدارایی که بچه ها دادن کار نمیکنه هر کی هم که بر فرض تونسته رابندازه فوت کارشو نمیگه

من همشو درست کردم با چند تا از دوستا بعد از کلی هزینه کردن و گشتن دنبال قطعات نامشخصشون

اصلا کار نکرد
                        همون مدار چینی به هزار تا کلک و نامردی مدارای ایرانی شرف داره از رو همونا درست کن

اینا از این کارا بلد بودن اینجا نبودن که!!میتونی به یکی از بچه های الکترونیک دانشگاهتونم بگی 3سوت برات مدارشو طراحی میکنه میده
                        دوستان کار نابلد ما تجربی ان
                        موفق باشی

دیدگاه

اگه این طوری باشه که خیلی نامردیه. ولی من ساختم بخار میکرد اما با یه قطره اب جواب می داد اگه تو 50cc اب بره اب یکنواخت مشاهده میکنی

باید یه عکس بزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الماسی
                            بخار میکرد اما با یه قطره اب جواب می داد اگه تو 50cc اب بره اب یکنواخت مشاهده میکنی
                            شما به احتمال زیاد مشکلتون از سلف500نانوتون هست از اول بپیچیدش درست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan66
                              سلام دوست عزیز
                              اینجا تمام مدارایی که بچه ها دادن کار نمیکنه هر کی هم که بر فرض تونسته رابندازه فوت کارشو نمیگه

من همشو درست کردم با چند تا از دوستا بعد از کلی هزینه کردن و گشتن دنبال قطعات نامشخصشون

اصلا کار نکرد
                              همون مدار چینی به هزار تا کلک و نامردی مدارای ایرانی شرف داره از رو همونا درست کن

اینا از این کارا بلد بودن اینجا نبودن که!!میتونی به یکی از بچه های الکترونیک دانشگاهتونم بگی 3سوت برات مدارشو طراحی میکنه میده
                              دوستان کار نابلد ما تجربی ان
                              موفق باشی
                              روک حرف زدید منم روک حرفم رو میگم
                              حرفتون خیلی نامردیه
                              من این مدار رو بستم و جواب گرفتم و در آخر با دقیق ترین نکات به همراه دقیق ترین تصاویر به همه آموزش دادم .
                              تا صفحه 5 فکر کنم طول کشید و بعد از اون فقط پرسش و پاسخ بوده
                              هیچ فوت و فن خاصی هم نداره...چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
                              این مدار 100%عملی هست...احتیاج به هیچ دست کاری هم نداره....حالا جواب نگرفتن شما از این مدار بر میگرده به میزان توانایی خودتون
                              دلیل نمیشه چون شما جواب نگرفتین اشکال کار از ما باشه !
                              ماکه مرض نداریم بیایم ملت رو سرکار بزاریم و به ناراحتی و زحمت های هدر رفتشون بخنیدم
                              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام دوستان!
                                من یک آزمایش دقیقا برعکس این تاپیک انجام دادم.(البته فقط در حد یک آزمایش بود چون یکسری نکات توش رعایت نشده بود)
                                اومدم و از طریق میکرو و یک فرکانس خیلی پایین (در حد هرتز) تولید کردم بعد اونو از طریق یک ترانزیستور دادم به یک بلندگو(12ولت) و یکم رو آب ریختم (پیشنهاد میکنم این کارو نکنید چون من بلندگومو نیاز نداشتم! و مهم نبود خراب بشه)
                                وقتی روشن کردم آب رو به بالا میپاشید(قطره قطره)
                                حالا میخوام فرکانس رو ببرم بالا و از پیزو استفاده کنم.
                                (

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X