اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم بلندگوهای کامل(سوال)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیستم بلندگوهای کامل(سوال)

نوشته اصلی توسط kazemcom
    با سلام میخواستم بدونم بهترین فرکانس کار میدرنج،تیوتر و ووفر چیه.در جایی خوندم که بهترین بیس نرم در فرکانسهای پایین مثلا 50 هرتز زده میشه.و فرکانس کاری میدرنج بین 500 تا 4000 هرتز ست.حالا میخوام بدونم اگه ما ووفر رو با کراس اوور در 50 هرتز کات آف کنیم تکلیف این فرکانسهای ما بین 50 تا 400 چی میشه؟آیا حذف شدنشون اهمیتی نداره؟
    سلام
    فرکانس ها اینطوری تقسیم میشه
    ساب ووفر بین 20 تا 80 هرتز
    مید بیس بین 80 تا 250 هرتز
    میدرنج 250 تا 7 کیلو هرتز
    و تیوتر بین 7 کیلو تا 22 کیلو (ک 5 کیلوهرتز اخر رو نمیشنویم یعنی تقریبااز 18 کیلو به بعد قابل شنیدن نیست ولی خب بعضیا میشنوند)
    میشه از مید بیس استفاده نکرد وفرکانس مید بیس رو هم به ساب بدیم ولی باید ساب بتونه اجرا کنه
    البته باید ببینی تیوتر یا مید رنج یا ساب میتونه اون فرکانس ها رو اجرا کنه مثلا بعضی تیوتور ها زیر 11 کیلو رو نمیتونه اجرا کنه
    موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
      سلام
      فرکانس ها اینطوری تقسیم میشه
      ساب ووفر بین 20 تا 80 هرتز
      مید بیس بین 80 تا 250 هرتز
      میدرنج 250 تا 7 کیلو هرتز
      و تیوتر بین 7 کیلو تا 22 کیلو (ک 5 کیلوهرتز اخر رو نمیشنویم یعنی تقریبااز 18 کیلو به بعد قابل شنیدن نیست ولی خب بعضیا میشنوند)
      میشه از مید بیس استفاده نکرد وفرکانس مید بیس رو هم به ساب بدیم ولی باید ساب بتونه اجرا کنه
      البته باید ببینی تیوتر یا مید رنج یا ساب میتونه اون فرکانس ها رو اجرا کنه مثلا بعضی تیوتور ها زیر 11 کیلو رو نمیتونه اجرا کنه
      موفق باشی

باتشکر اگر بخوام بیس نرم بگیرم(بعضی بیسها خیلی خشک و آزار دهنده هستند )پیشنهادتون برای فرکانس کات آف
      چیه؟

دیدگاه

بیس نرم ؟؟؟
        چیزی به اسم بیس نرم یا بیس خوشک نداریم اون کیفیت ی بانده ک میتونه تجربه خوب یا بد رو از ی فرکانس برای شما بسازه
        بهتره اینطوری بگیم ک بیس ویبره ای و کوبشی
        بیس ویبره ای میشه بیس رپ های خارجی (بیس فرکانس پایین و کشیده)
        بیس کوبشی میشه اهنگ های پاپ فارسی (بیس های فرکانس بالا)
        ک هر کدوم هم طرف دار های خوش رو داره
        شما کدوم مول مد نظرتونه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
          بیس نرم ؟؟؟
          چیزی به اسم بیس نرم یا بیس خوشک نداریم اون کیفیت ی بانده ک میتونه تجربه خوب یا بد رو از ی فرکانس برای شما بسازه
          بهتره اینطوری بگیم ک بیس ویبره ای و کوبشی
          بیس ویبره ای میشه بیس رپ های خارجی (بیس فرکانس پایین و کشیده)
          بیس کوبشی میشه اهنگ های پاپ فارسی (بیس های فرکانس بالا)
          ک هر کدوم هم طرف دار های خوش رو داره
          شما کدوم مول مد نظرتونه؟؟؟
          فرکانس های پایین مد نظرمه .بهترین فرکانس که حسابی ووفر رو تکون بده.ووفر هام هم جنس خوبی دارن و فرکانس های پایین رو اجرا میکنند .البته فک نکنم دیگه زیر 50 رو اجرا کنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemcom
            فرکانس های پایین مد نظرمه .بهترین فرکانس که حسابی ووفر رو تکون بده.ووفر هام هم جنس خوبی دارن و فرکانس های پایین رو اجرا میکنند .البته فک نکنم دیگه زیر 50 رو اجرا کنن.
            خب اگه فرکانس پایین مد نظرتونه باید زیر 50 هرتز رو اجرا کنه
            بیس ویبره ای از 20 شروع میشه تا نزدیک 45 50 هرتز این واسه ماشینه
            واسه خونه بیس ویبره ای اصلا خوب نیس برا همین باید بالا تر 50 شروع بشه
            برا ماشین LPF باید رو 80 تا 100 باشه و ساب سونیک هم ک رو 20 باید باشه (البته بسته به نوع ساب)
            برا خونه ساب سونیک بهتره 45 50 باشه و LPF هم روی 200 تا 250 هرتز
            موفق باشی

دیدگاه

سلام
              بیس نرم و خشک داریم البته اینا اصطلاح هستن...!

بیس خشک به بیس های تقه ای گفته میشه که بصورت لحظه هستن و فرکانسهای بالا مثلا 60 تا 80 هرتز هستن که این جور بیسی پرتاب صدای بالایی داره و ولوم بالاش مساوی با سر درد و...

و نوع بعدی بیس که ویبره و لوبیس هست که این نوع باس ممتد هستش و تقریبا مثل فرکانس ثابت میمونه و معمولا همونطور که اقا امیر گفت از 20 هرتز و حتی کمتر!!شروع میشه و تا حدود 45 و 50 میرسه...

و نوع بعدی بیس دیپ بیس هست که ما بین بیس های بالاست یعنی بیس کمی کشیده تر از کوبشی هست...ولی مثل لوبیس ممتد نیست و فرکانسشم ما بین فرکانس بیسهای بالایی هست..
              DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir h.
                سلام
                بیس نرم و خشک داریم البته اینا اصطلاح هستن...!

بیس خشک به بیس های تقه ای گفته میشه که بصورت لحظه هستن و فرکانسهای بالا مثلا 60 تا 80 هرتز هستن که این جور بیسی پرتاب صدای بالایی داره و ولوم بالاش مساوی با سر درد و...

و نوع بعدی بیس که ویبره و لوبیس هست که این نوع باس ممتد هستش و تقریبا مثل فرکانس ثابت میمونه و معمولا همونطور که اقا امیر گفت از 20 هرتز و حتی کمتر!!شروع میشه و تا حدود 45 و 50 میرسه...

و نوع بعدی بیس دیپ بیس هست که ما بین بیس های بالاست یعنی بیس کمی کشیده تر از کوبشی هست...ولی مثل لوبیس ممتد نیست و فرکانسشم ما بین فرکانس بیسهای بالایی هست..
                سلام
                خب دیگه همه رو استاد گفتن
                فقط لو بیس واقعا از کجا شروع میشه ؟؟؟ مثلا من خودم 16 17 هرتز رو هم شنیدم ولی پایین ترش گوش هام ی جالی می شد مثل این ک از کوه بریم به سطح دریا حالت گرفتگی
                زیر 10 هرتز رو هم ی بار به مدت نیم ساعت با ساب 15 اینچ با توان ..( عدد توانشو نمیگم هرجا عدد توان گفتم شر شده )با توان بالا تست کردم ک باعث شد همه اهل خونه حالت تحو پیدا کنن (البته همه گفتن از غذا بوده ولی من 3 بار دیگه تست کردم و نتیجه همون بود ) و کویل ساب به شدت گرم شده بود ولی سابه تجمل اجرای اون فرکانس رو داشت طبق دیتا شیتش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                  سلام
                  خب دیگه همه رو استاد گفتن
                  فقط لو بیس واقعا از کجا شروع میشه ؟؟؟ مثلا من خودم 16 17 هرتز رو هم شنیدم ولی پایین ترش گوش هام ی جالی می شد مثل این ک از کوه بریم به سطح دریا حالت گرفتگی
                  زیر 10 هرتز رو هم ی بار به مدت نیم ساعت با ساب 15 اینچ با توان ..( عدد توانشو نمیگم هرجا عدد توان گفتم شر شده )با توان بالا تست کردم ک باعث شد همه اهل خونه حالت تحو پیدا کنن (البته همه گفتن از غذا بوده ولی من 3 بار دیگه تست کردم و نتیجه همون بود ) و کویل ساب به شدت گرم شده بود ولی سابه تجمل اجرای اون فرکانس رو داشت طبق دیتا شیتش
                  سلام

استاد!!!

اره دقیقا, یکی از اثرات فرکانس پایین با شدت زیاد حالت تهوه هست.و اثرات دیگه هم داره ...

اون گرم شدنم بخاطر اینه که برای تولید این فرکانسها باید جریان زیادی از کویل بگذره

ولی من بشخصه با تمام این چیزها فرکانسهای پایین رو دوست دارم.

DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                    برا خونه ساب سونیک بهتره 45 50 باشه و LPF هم روی 200 تا 250 هرتز
                    موفق باشی
                    سلام ببخشید lpf اگه رو 250 هرتز باشه و ساب سونیک روی 50 (فرضا)اونوقت فرکانسهای بین 50 تا 250 حذف میشن.آیا حذفشون مشکل نداره؟
                    2-این خازن های مخصوص کراس اوور رو کجا میشه گیر آورد.منظورم سایته.چون کرمانشاه هستم و راهم دوره.اگر سایتی میشناسید که میفروشه لطفا معرفی کنید.

دیدگاه

بزار من ی بار کار فیلتر ها رو برات بگم
                      hpf مخفف hi pass filter یعنی فیلتر بالا گزر یعنی از هر عددی براش تایین کنی از اون به بعد رو از خودش عبو رمیده (ببخشید اگه انگلی سی هاشو اشتباه نوشتم)
                      lpf مخفف low pass filter یعنی فیلتر پایین گزر ک از هر عددی براش تایین کنی قبل از اونو رد میکنه و بالا تر از اون رو فیلتر میکنه
                      ساب سونیک هم ک یعنی زیر از شنوایی دقیقا مثل hpf میشه یعنی از هر فرکانسی ک براش تایین کنی از اون به بعد رو عبو
                      حالا شما ساب سونیک روو گزاشتی رو 50 و lpf رو گزاشتی روی 250 این یعنی این ک ساب سونیک بالا تر 50 رو عبور میده و lpf پایین تر از 250 رو پس بین 50 تا 250رو سابت اجرا میکنه نه این ک حذف کنه
                      اگه واسه خونه میخوای این برا ساب خوبه البته ساب سونیک رو بیار پایین تر مثلا 35 (چون فیلتر با شیب فیلتر میکنه پس اگه بزاری روی 35 از 40 به بعد رو داری و از 50 به بعد رو کامل داری)
                      اگه واسه ماشین میخوای ساب سونیک روی 15 باید باشه
                      موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                        بزار من ی بار کار فیلتر ها رو برات بگم
                        hpf مخفف hi pass filter یعنی فیلتر بالا گزر یعنی از هر عددی براش تایین کنی از اون به بعد رو از خودش عبو رمیده (ببخشید اگه انگلی سی هاشو اشتباه نوشتم)
                        lpf مخفف low pass filter یعنی فیلتر پایین گزر ک از هر عددی براش تایین کنی قبل از اونو رد میکنه و بالا تر از اون رو فیلتر میکنه
                        ساب سونیک هم ک یعنی زیر از شنوایی دقیقا مثل hpf میشه یعنی از هر فرکانسی ک براش تایین کنی از اون به بعد رو عبو
                        حالا شما ساب سونیک روو گزاشتی رو 50 و lpf رو گزاشتی روی 250 این یعنی این ک ساب سونیک بالا تر 50 رو عبور میده و lpf پایین تر از 250 رو پس بین 50 تا 250رو سابت اجرا میکنه نه این ک حذف کنه
                        اگه واسه خونه میخوای این برا ساب خوبه البته ساب سونیک رو بیار پایین تر مثلا 35 (چون فیلتر با شیب فیلتر میکنه پس اگه بزاری روی 35 از 40 به بعد رو داری و از 50 به بعد رو کامل داری)
                        اگه واسه ماشین میخوای ساب سونیک روی 15 باید باشه
                        موفق باشی
                        ممنون من فکر کردم منظورتون اینه که ساب سونیک زیر 50 رو عبور بده.ببخشید میدونین خازن مخصوص کراس اور رو کدوم سایت میفروشه .متاسفانه تهران نیستم کرمانشاهم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemcom
                          ممنون من فکر کردم منظورتون اینه که ساب سونیک زیر 50 رو عبور بده.ببخشید میدونین خازن مخصوص کراس اور رو کدوم سایت میفروشه .متاسفانه تهران نیستم کرمانشاهم.
                          سلام
                          خازن مخصوص کراس اور رو من بلد نیستم اسم علمیش رو ولی بهش خازن زرد میگن از بی پلار ولتاژبالاهممیتونیاستفاده کنی

دیدگاه

سلام دوستان بنده مشغول ساخت یک جفت بلندگوی پنج مسیره برای اتاق خودم هستم
                            که شامل ساب ووفر ووفر میدرنج توئیتر و سوپر توئیتر میباشد
                            الان در مرحله منتاژ کراساوورش هستم عکساژ را در اولین فرصت پلود میکنم

دیدگاه

سلام دوستان اینم عکس بورد کراس اوور باند راست
                              http://s3.picofile.com/file/8228325650/IMG_20151216_080214.jpg
                              http://s3.picofile.com/file/8228325750/IMG_20151216_080232.jpg
                              http://s3.picofile.com/file/8228325868/IMG_20151216_080247.jpg

دیدگاه

سلام اینم عکسای آمپلیفایری که برای خودم ساختم
                                بیسش ضبط پایونره که چهارتا خروجیش میشه چهارتا بلندگوی سروند برای گوشه های اتاقم
                                دو تا بورد آمپلیفایر 300 وات با یه ترانس خیلی قویم توش گذاشتم برای باند های بزرگ اصلی
                                تغذیه ضبط و مدار محافظ بلنگوها را هم از یه بورد پاور کامپیوتر گرفتم
                                http://s1.picofile.com/file/8228326468/IMG_20151216_080553.jpg
                                http://s3.picofile.com/file/8228326568/IMG_20151216_080425.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X