اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم بلندگوهای کامل(سوال)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیستم بلندگوهای کامل(سوال)

نوشته اصلی توسط user890
    ببینید بلندگوها از نظر کارایی بوسیله معیار db@1w/1m طبقه بندی میشن. یعنی اینکه یه بلندگو با یک وات توان در یک متری چند دسی بل صدا ایجاد میکنه. خب مشخصه که هرچه بلندگو تکنولوژی ساخت دقیق تر و بهتری داشته باشه، اتلاف انرژی توش کمتره و صدای بیشتر رو با 1 وات (و متعاقب اون در قدرت های بیشتر) ایجاد میکنه.
    یه مثال میزنم که براتون روشن بشه. فرض کنید یه آمپلی فایر مرجع داریم با هارمونیک دیستورشن 3% با حداکثر قدرت خروجی 100 وات روی 8 اهم. خب. این یعنی چی؟ یعنی اینکه اگه این آمپلی فایر رو تا حداکثر 100 وات ولوم بدیم، میزان اعواج یا شکستگی یا دیستورشن صدا در خروجی برابر با 1% خواهد بود (به طور مثال... برای جا افتادن مطلب)... حالا دوتا بلندگو داریم. حساسیت یک بلندگو 85 دسی بل و حساسیت یه بلندگوی دیگه 110 دسی بل (نزدیک به ایده آل) هست.
    فرض کنید ما میزان 120 دسی بل صدا نیاز داریم برای فضای مورد نظر (با فرض اینکه هر دو این بلندگوها قادر به رسیدن به spl 120 db باشند)
    بلندگوی 85 دسی بلی با 1 وات > 85 دسی بل... با 2 وات87 دسی بل... با 3 وات 90 دسی بل... >>>> و نهایتا با 11.6 وات به 120 دسی بل میرسه. ولی بلندگوی دیگه که حساسیت 110 دسی بل رو داره، با 1 وات 110 دسی بل... با 2 وات 113 دسی بل، با 3 وات 116 دسی بل، با 4 وات 119 دسی بل و با حدود 4.3 وات به 120 وات میرسه! یعنی تقریبا 2.5 برابر کمتر از بلندگوی قبلی... حالا این چه مزایایی داره بماند (که خیلی طولانی میشه توضیحاتش ولی اگه خواستی میگم) نکته مهم اینجاست که با 11.4 وات ولوم دادن به آمپ 100 واتی که توتال هارمونیک دیستورشن 3% داره، در واقع ما 0.342 درصد دیستورشن یا اعواج صوتی در صدا خواهیم داشت که مقدار زیادیه ولی در بلندگوی دیگه به دلیل اینکه میزان خروجی آمپلی فایر کمتر بوده دیستورشن کمتر خواهد بود.
    افتاد آقا افتاد
    مرسی

نوشته اصلی توسط user890
    ببینید شما دارید گام اشباه بر میدارید. اصلا شما حرف منم گوش نکنید. قبل از خرید هر چیزی جستجو کنید. ساب در دنیای های-فای جایی نداره، مگر در سیستم هایی که فاقد ووفر هستند که اون هم ساب ووفرهای مخصوص که بصورت اختصاصی برای های-فای طراحی شدند. (شما الان میگی من ساب ماشین نمیخوام استفاده کنم، مگه تو ایران ساب دیگه ای هم سراغ دارید که مختص های فیدلیتی باشه؟!! اگه هست بگید ما هم بخریم استفاده کنیم!)
    من غلط بکنم حرف گوش نکنم oo:
    من که گفتم ناشی هستم
    فکر کردم ساب هم مثل نخود لوبیا تو بقالی پیدا میشه(ببخشید) :redface:

نوشته اصلی توسط user890
    کاملا درسته. فول رنج ها بسیار کم هستند در ایران، ولی خودم شخصا فول رنج فیلیپسی رو از طریق دوستی بدست آوردم که با برندهای خیلی گرونتر از خودش رقابت میکنه. لینک مقایسه اش رو تو پست قبلی گذاشتم. مطالعه کنید. حساسیت 95 دسی بل. در ساختار هورن حدود 100 دسی بل خواهد شد. این یعنی فوق العاده. رنج فرکانسی 70 هرتز الی 20،000 هرتز! که برای یه فول رنج 5 اینچی فوق العادست. این فول رنج اونقدر خوب بود که من در ابتدا یه هورن back loaded horn براش ساختم که حساسیتش 95 دسی بل بود:

بعد هورن گرد tractrix بهش اضافه کردم که حساسیت رو به حدود 100 دسی بل افزایش داد. صدای این سیستم واقعا عالی شد. صدا کاملا حالت مایع و ایری داره، موزیکال و گرم. باید بشنوید. تازه این سیستم فاقد هرگونه ووفره، بصورت فول رنج (تک درایو) رنج فرکانسی 50 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو پوشش میده:
    آره رفتم دیدم

نوشته اصلی توسط user890
    ببینید شما اول تصمیم به ساخت بگیرید تا من بگم قیمتش چقدره. اول مطالعه کنید، تحقیق کنید. یکم با گاهی جلو برید که پولتون بیهوده نشه.
    فول رنجی فیلیپسی که یکی از دوستان لطف کردند و در اختیارمون قرار دادند قیمتش جفتی 200 هزار تومن بود که البته دیگه ایشون حاضر نیستند این لطف رو در حقمون بکنند و بهمون بازم ازین بلندگوی خیلی عالی بدهند، توی پی سی ورد هم گفتم به دوستان که دیگه این فول رنج در اختیار نیست. نمونه های مشابه فاستکس میشه که باید اینترنتی خرید کنید که مدلهای 5 اینچ با این وضعیت دلار حدود 400-500 هزار یا بیشتر میشه برای یک جفت. ولی یک جفت ازین به یکی از دوستان داده بودم، قصد ساخت داشت ولی الان وقتش رو نداره، فول رنج هارو بمن عودت داده اگه بخواید فقط و فقط همین یک جفت هست... دوستان پی سی ورلد میدونن
    مطمئن باشید من عجله نمیکنم
    فرض کنیم من این دوتا فول رنج رو از شما خریدم
    ووفر از کجا بیارم؟ همونطور که گفتم من به بازار درست و حسابی دسترسی ندارم
    اصلا اگه بخوام همون 3 راهه رو هم درست کنم قصد دارم ب جای میدرنج فول رنج بذارم!
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

میشه چندتا فروشگاه اینترنتی معرفی کنید؟
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
        افتاد آقا افتاد
        مرسی

من غلط بکنم حرف گوش نکنم oo:
        من که گفتم ناشی هستم
        فکر کردم ساب هم مثل نخود لوبیا تو بقالی پیدا میشه(ببخشید) :redface:
        آره رفتم دیدم

مطمئن باشید من عجله نمیکنم
        فرض کنیم من این دوتا فول رنج رو از شما خریدم
        ووفر از کجا بیارم؟ همونطور که گفتم من به بازار درست و حسابی دسترسی ندارم
        اصلا اگه بخوام همون 3 راهه رو هم درست کنم قصد دارم ب جای میدرنج فول رنج بذارم!
        ببینید شما اگه بخواید از یه فول رنجی استفاده کنید که تا 20،000 هرتز رو پوشش میده، عملا نیازی به تویتر ندارید. یعنی فول رنج خودش کار ووفر (تا حدی) + میدرنج + تویتر رو انجام میده. فقط فول رنج ها در لو فرکانسی کمی ضعیف هستند ولی این فول رنج از 70 هرتز لوفرکانسی رو بازافرینی میکنه که وقتی در جعبه قرار میگیره تا حدود 50 هرتز هم میشه. حالا اینکه تویتر نیاز ندارید چند مزیت هم داره:

1- هزینه تویتر رو پرداخت نمیکند
        2- فالو و پیوستگی بین میدرنج و تویتر خیلی کمک میکنه به ایمیجینگ بهتر و ساند استیج قوی تر چون میدرنج + تویتر از یک نقطه در فضا (از صفحه بلندگوی فول رنج) به محیط دیشپاشن و انتشار پیدا میکنه و از این لحاظ صدا یک پیوستگی بهتری داره.

نکته: در بلندگوهای چند راهه، از به هم پیوستگی صدای یونیت های مختلف (ووفر + میدرنج + تویتر) یک صدای واحد به وجود میاد. محل قرارگیری و فاصله یونیت ها نسبت به هم در صدای نهایی تاثیر خیلی زیادی داره، ولی خوبی فول رنج ها اینه که کل صدا از یک نقطه ایجاد میشه. این اثر در ووفر کمتره چون صدای بم بی جهته (جهت صدای بم کمتر اثر داره واسه همینه که تو یه کانفیگ سینمای خانگی زیاد مهم نیست که ساب وفر کجا باشه)
        ولی پیوستگی در میدرنج و تویتر خیلی مهمه چون ووکال (صدای خواننده = رنج فرکانس صوت انسان) در دامنه میدرنج + تویتر قرار میگیره و به هم پیوستگی در نتیجه نهایی خیلی موثره
        3- تویترها غالبا بخاطر ساختار ظریفی که دارند، در ولوم های بالا همیشه ریسک آسیب دیدن و سوختن کویل وجود داره، ولی در فول رنج ها دیگه کویل ظریف نازک نارجی تویتر وجود نداره! :wow: تا پیک پاور فول رنج بهش ولوم بدین و نگران سوختن تویتر نباشید

با در نظر گرفتن این موارد شما اگه بخوای از فول رنج استفاده کنی، اگه بک لود باشه (مثل عکسی که گذاشتم) اصلا نیازی به ووفر ندارید، ولی اگه بخواید رنج فرکانس پایین (بیس) عمیق تر و محکم تری داشته باشید میتونید فول رنج رو با ووفر ست کنید. نتیجه عالی میشه. حالا اگه ووفرهای کوچک بخواید پیرلس عالیه. ولی به نظر من اگه میتونید ووفرهای 12 یا 15 اینچ تهیه کنید که دیگه خیالتون از بیس راحته، فول رنج هم که رنج خودش رو به خوبی پخش میکنه، یه سیستم عالی میشه. اگه ووفر اضافه کنید یه اپشن خوب هم دارید که میتونید ووفر رو مجزا اکتیو کنید و فول رنج رو با یه آمپ کم وات تر. یا اینکه مثل همه بلندگوها با یه امپلی فایر تغذیه اش کنید
        ووفر خوب 15 اینچ یکی از دوستانم داره که بسیار ووفر خوب و عالیه. اگه خواستید مشخصاتش رو میدم. قیمتش واقعا عالیه (تقریبا نصف قیمت اصلی بین المملی تازه بدون هزینه پست و گمرکی و ...)

در ضمن یه مطلبی نوشتم درباره مزایا و معایب فول رنج ها با بلندگوهای چند راهه که میتونید مطالعه کنید:
        http://forum.p30world.com/showthread.php?t=525865&p=6707696&viewfull =1#post6707696
        <a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های
        فای و های اند، لامپ های خلاء، هدفون و سیستم های استودیویی و DIY صوتی...

</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user890
          ببینید شما اگه بخواید از یه فول رنجی استفاده کنید که تا 20،000 هرتز رو پوشش میده، عملا نیازی به تویتر ندارید. یعنی فول رنج خودش کار ووفر (تا حدی) + میدرنج + تویتر رو انجام میده. فقط فول رنج ها در لو فرکانسی کمی ضعیف هستند ولی این فول رنج از 70 هرتز لوفرکانسی رو بازافرینی میکنه که وقتی در جعبه قرار میگیره تا حدود 50 هرتز هم میشه. حالا اینکه تویتر نیاز ندارید چند مزیت هم داره:

1- هزینه تویتر رو پرداخت نمیکند
          2- فالو و پیوستگی بین میدرنج و تویتر خیلی کمک میکنه به ایمیجینگ بهتر و ساند استیج قوی تر چون میدرنج + تویتر از یک نقطه در فضا (از صفحه بلندگوی فول رنج) به محیط دیشپاشن و انتشار پیدا میکنه و از این لحاظ صدا یک پیوستگی بهتری داره.

نکته: در بلندگوهای چند راهه، از به هم پیوستگی صدای یونیت های مختلف (ووفر + میدرنج + تویتر) یک صدای واحد به وجود میاد. محل قرارگیری و فاصله یونیت ها نسبت به هم در صدای نهایی تاثیر خیلی زیادی داره، ولی خوبی فول رنج ها اینه که کل صدا از یک نقطه ایجاد میشه. این اثر در ووفر کمتره چون صدای بم بی جهته (جهت صدای بم کمتر اثر داره واسه همینه که تو یه کانفیگ سینمای خانگی زیاد مهم نیست که ساب وفر کجا باشه)
          ولی پیوستگی در میدرنج و تویتر خیلی مهمه چون ووکال (صدای خواننده = رنج فرکانس صوت انسان) در دامنه میدرنج + تویتر قرار میگیره و به هم پیوستگی در نتیجه نهایی خیلی موثره
          3- تویترها غالبا بخاطر ساختار ظریفی که دارند، در ولوم های بالا همیشه ریسک آسیب دیدن و سوختن کویل وجود داره، ولی در فول رنج ها دیگه کویل ظریف نازک نارجی تویتر وجود نداره! :wow: تا پیک پاور فول رنج بهش ولوم بدین و نگران سوختن تویتر نباشید

با در نظر گرفتن این موارد شما اگه بخوای از فول رنج استفاده کنی، اگه بک لود باشه (مثل عکسی که گذاشتم) اصلا نیازی به ووفر ندارید، ولی اگه بخواید رنج فرکانس پایین (بیس) عمیق تر و محکم تری داشته باشید میتونید فول رنج رو با ووفر ست کنید. نتیجه عالی میشه. حالا اگه ووفرهای کوچک بخواید پیرلس عالیه. ولی به نظر من اگه میتونید ووفرهای 12 یا 15 اینچ تهیه کنید که دیگه خیالتون از بیس راحته، فول رنج هم که رنج خودش رو به خوبی پخش میکنه، یه سیستم عالی میشه. اگه ووفر اضافه کنید یه اپشن خوب هم دارید که میتونید ووفر رو مجزا اکتیو کنید و فول رنج رو با یه آمپ کم وات تر. یا اینکه مثل همه بلندگوها با یه امپلی فایر تغذیه اش کنید
          ووفر خوب 15 اینچ یکی از دوستانم داره که بسیار ووفر خوب و عالیه. اگه خواستید مشخصاتش رو میدم. قیمتش واقعا عالیه (تقریبا نصف قیمت اصلی بین المملی تازه بدون هزینه پست و گمرکی و ...)

در ضمن یه مطلبی نوشتم درباره مزایا و معایب فول رنج ها با بلندگوهای چند راهه که میتونید مطالعه کنید:
          http://forum.p30world.com/showthread.php?t=525865&p=6707696&viewfull =1#post6707696
          خیلی ممنون
          ولی من هر چی بالا پایین میکنم نمیتونم تصور کنم چطور دوتا بلندگوی 5 اینچی میتونه حجم و توان و کیفیت 6 تا بلندگوی 10 و 8 و 3 اینچی رو تولید کنه:-?
          نمدونم والا
          آقا تایم اوت :-t

دیدگاه

خیلی ممنون
            ولی من هر چی بالا پایین میکنم نمیتونم تصور کنم چطور دوتا بلندگوی 5 اینچی میتونه حجم و توان و کیفیت 6 تا بلندگوی 10 و 8 و 3 اینچی رو تولید کنه:-?
            نمدونم والا
            آقا تایم اوت :-t
            خب ببینید تمام این ابهامات پاسخ داره.
            در حالت فول رنج تک (بدون ووفر) این فول رنج فیلیپس حداکثر 15 وات بصورت مداوم میتونه موسیقی رو براتون به ارمغان بیاره. یعنی اگه از 70 (در جعبه 50) هرتز تا 20 کیلوهرتز ازش بخوایم، تا 15 وات جواب میده (که برای خیلی ها زیاد هم هست... با 5 وات فضای یه اتاق 15 متری رو پر میکنه با 10 وات تا یه اتاق 30 متری یا بزرگتر هم جواب میده) ولی وقتی در حالت دو راهه با یه وفر گردن کلفت 15 اینچ همراه میشه، و وقتی مثلا ما حدود 200 یا 300 هرتز کراس اور براش میزاریم، در واقع بار فرکانس پایین 70 هرتز رو از دوشش برمیداریم به همین دلیل قدرت فول رنج بیشتر میشه. راحت تر کار میکنه. میتونه از 300 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو تا 50-60 وات هم پخش کنه بدون اینکه دچار مشکل بشه چون بیشتر مشکل بلندگوها توی فرکانس پایینه. و بار اضافه رو ووفر 15 اینچ گردن میگیره. حالا این ووفر تا پیک 800 وات کشش داره که حجم صدای خیلی خیلی زیادی ایجاد میکنه. نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه
            <a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های

</a>

دیدگاه

اینجوری که بوش میاد با این قیمتهای کزایی من حتی پول خریدن بلندگو رو ندارم چه برسه به آمپ و...
              میدونستم گرونه
              ولی فکر نمیکردم دیگه اینقدر گرون باشه
              ... :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

اینجوری که بوش میاد با این قیمتهای کزایی من حتی پول خریدن بلندگو رو ندارم چه برسه به آمپ و...
                میدونستم گرونه
                ولی فکر نمیکردم دیگه اینقدر گرون باشه
                ... :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                میشه بگی چقدر بودجه برای کل سیستم در نظر گرفتی؟ منظورم از کل سیستم بلندگو + کراس اور + ساخت جعبه + آمپلی فایر هست. بگو شاید چیزی به ذهنم برسه فرجی بشه یه طرحی باشه که خوب باشه بتونی با بودجه ت جمع کنی :read:

</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user890
                  میشه بگی چقدر بودجه برای کل سیستم در نظر گرفتی؟ منظورم از کل سیستم بلندگو + کراس اور + ساخت جعبه + آمپلی فایر هست. بگو شاید چیزی به ذهنم برسه فرجی بشه یه طرحی باشه که خوب باشه بتونی با بودجه ت جمع کنی :read:
                  300 داشتم
                  گفتم 50-100 تای دیگه هم از اینور اونور کش میرم میشه 400
                  ولی قیمتی که الان دارم یه ووفر 8 اینچی 100 وات(که معلوم نیست بتونه راضیم کنه یا ن!!!) 100تومن قیمتشه :cry2: :cry2: :cry2:
                  شیطونه میگه بپاشم برم از خود آقای خارج یه کامیون قطعه بخرم بیارم!!!!!!! :eek:

ATmega8 اصل تایوان رو تو گرونیه چند سال پیش میخریدم 1350
                  اما الان همون با کیفیت افتضاح...
                  مگه من کلا چند ساله دارم AVR کار میکنم؟ :cry2:
                  همش 4 ساله

دیدگاه

=)) =)) =))
                    دیگه شما باید بین سطح توقعاتتون و بودجتون یه تعادل ایجاد کنید!! افرادی مثل ما که تفاوت زیادی بین صداها حس نمیکنن یا به قول معروف گوش هاشون تربیت شده نیست لازم نیست که هزینه های گزاف برای یه سیستم بکنن!!
                    با یه سیستم معمولی خوب هم میشه به خواستتون برسید :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      =)) =)) =))
                      دیگه شما باید بین سطح توقعاتتون و بودجتون یه تعادل ایجاد کنید!! افرادی مثل ما که تفاوت زیادی بین صداها حس نمیکنن یا به قول معروف گوش هاشون تربیت شده نیست لازم نیست که هزینه های گزاف برای یه سیستم بکنن!!
                      با یه سیستم معمولی خوب هم میشه به خواستتون برسید :agree:

:cry2:
                      خب اگه یه بدبختی بود که گوشش اون تفاوتها رو حس کرد(سود تفاوت نشه؛ خودمو نمیگم ) پولم نداشت چه گلی به سرش بگیره؟

آقای user890 نگفتن آخرش این دو تا فول رنج رو چند حساب میکنن اگه بخوام بردارم؟

دیدگاه

:cry2:
                        خب اگه یه بدبختی بود که گوشش اون تفاوتها رو حس کرد(سود تفاوت نشه؛ خودمو نمیگم ) پولم نداشت چه گلی به سرش بگیره؟

آقای user890 نگفتن آخرش این دو تا فول رنج رو چند حساب میکنن اگه بخوام بردارم؟
                        قیمت فول رنج ها که جفتی 200 تومن هست که از یکی از دوستانم گرفتم. 100% هم آکبند هستند.
                        خب من میتونم بهتون پیشنهاد کنم که از فول رنج استفاده کنید در یه ساختار back loaded horn بسیار بزرگ. یعنی تا جاییکه فضا بهتون امکانش رو میده هورن بزرگتری بسازید که لوفرکانسی بیشتری بهتون بده. البته با ساخت فول رنج این امکان رو به خودتون میدین که بعدا اگه پول دستتون اومد با اضافه کردن یه ساب وفر (مخصوص های-فای) سیستم رو کاملتر کنید. البته من میترم فول رنج رو به هرکسی پیشنهاد بدم، به نظر من فول رنج ها برای افرادی خوبه که گوششون با صدا آشناست و ارزش صدای یه فول رنج رو درک می کنند، از جهتی چند بار سیستم های بسیار خوبی به چند نفر پیشنهاد دادم که بعدا متوجه شدن که سیستم برای دیسکو میخواستن و فروختن رفتن اکو چنگ خریدن!
                        ولی خب این فول رنج در یه هورن خیلی بزرگ نتیجه ماورای تصور داره. البته در باکس های کوچکتر هم که ساخته شده نتیجه بسیار عالی بوده ولی در یه هورن خیلی بزرگ لوفرکانسی بیشتر خواهیم داشت. منظورم از بزرگ یعنی خیلی بزرگ... مثل اینا:

این میتونه انتخاب بسیار عالی باشه و شاید با بودجه شما بشه ساختش. این بلندگو با یه آمپ لامپی بسیار عالی میشه. البته با آمپ های ترانزیستوری ارزون قیمت هم میتونید صدای مناسب بگیرید ازش. البته اگه بعد از بردن چنین شی چوبی بزرگی به منزل، خودت رو نندازن بیرون چون اینجور بلندگوها WAF بدی دارند و اصلا خانم پسند نیستند :NO:

</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user890
                          قیمت فول رنج ها که جفتی 200 تومن هست که از یکی از دوستانم گرفتم. 100% هم آکبند هستند.
                          خب من میتونم بهتون پیشنهاد کنم که از فول رنج استفاده کنید در یه ساختار back loaded horn بسیار بزرگ. یعنی تا جاییکه فضا بهتون امکانش رو میده هورن بزرگتری بسازید که لوفرکانسی بیشتری بهتون بده. البته با ساخت فول رنج این امکان رو به خودتون میدین که بعدا اگه پول دستتون اومد با اضافه کردن یه ساب وفر (مخصوص های-فای) سیستم رو کاملتر کنید. البته من میترم فول رنج رو به هرکسی پیشنهاد بدم، به نظر من فول رنج ها برای افرادی خوبه که گوششون با صدا آشناست و ارزش صدای یه فول رنج رو درک می کنند، از جهتی چند بار سیستم های بسیار خوبی به چند نفر پیشنهاد دادم که بعدا متوجه شدن که سیستم برای دیسکو میخواستن و فروختن رفتن اکو چنگ خریدن!
                          ولی خب این فول رنج در یه هورن خیلی بزرگ نتیجه ماورای تصور داره. البته در باکس های کوچکتر هم که ساخته شده نتیجه بسیار عالی بوده ولی در یه هورن خیلی بزرگ لوفرکانسی بیشتر خواهیم داشت. منظورم از بزرگ یعنی خیلی بزرگ... مثل اینا:

این میتونه انتخاب بسیار عالی باشه و شاید با بودجه شما بشه ساختش. این بلندگو با یه آمپ لامپی بسیار عالی میشه. البته با آمپ های ترانزیستوری ارزون قیمت هم میتونید صدای مناسب بگیرید ازش. البته اگه بعد از بردن چنین شی چوبی بزرگی به منزل، خودت رو نندازن بیرون چون اینجور بلندگوها WAF بدی دارند و اصلا خانم پسند نیستند :NO:
                          خب یه چیزی کم کن قربونت برم؛ بردارم همینا رو دیگه
                          بذار یادگاری بمونه و از این حرفا

ولی میدونین چقدر باید پول MDF بدم؟
                          اینا خیلی گندن

کاش میشد صدای سیستم خودتونو میشنیدم
                          من ی سیستم میخوام ک صدای طبیعی برام تولید کنه

داداش خوشبختانه من زن ندارم، چه گیریه دادی به این خانوم پسند نبودن؟ ننه بیچارمم که سالی یه بارم تو اتام نمیاد

دیدگاه

خب یه چیزی کم کن قربونت برم؛ بردارم همینا رو دیگه
                            بذار یادگاری بمونه و از این حرفا

ولی میدونین چقدر باید پول MDF بدم؟
                            اینا خیلی گندن

داداش خوشبختانه من زن ندارم، چه گیریه دادی به این خانوم پسند نبودن؟ ننه بیچارمم که سالی یه بارم تو اتام نمیاد
                            چیز قابل داری نیست ولی حقیقتش من که کاسب نیستم اینارو خریده باشم که بفروشم 2زار روش سود کنم، اصلا چیزی نیست که ارزش دلالی داشته باشه، اینا هم جفت آخر هستند، داده بودم به دوستی که میخواست نمونه همین هورن هارو بسازه که بخاطر همون عامل wife acceptance factor و اینکه همسرش مجوز ورود براشون صادر نکرد، منصرف شد از ساخت من خودم یک جفت برای خودم نگه داشته بودم، اینا هم که برگشت قصد داشتم برای خودم نگهدارم یا بدم یه شخصی که واقعا ارزششون رو بدونه. الانم برای همین به شما پیشنهاد دادم. این یه جفت هم بره دیگه این فول رنج در دسترس نیست و مشابه اش میشه مدلهای 5-6 اینچ فاستکس که بالای 500 هزار تومن میشه. یعنی این یه جفت اضافه رو بدم بره اون یه جفتی که برای خودمه رو اگه کسی 500 هزار تومن هم بده نمیفروشم چون صدای این فیلیپس خیلی جادوئیه. من خیلی صداشو دوست دارم.

ساخت باکس هم اگه خواستید میتونم براتون انجام بدم و من با کمترین هزینه میتونم براتون بسازم چون امکاناتش رو در اختیار دارم و تجربه ساختش هم دارم. شما بدی نجار برات بسازه اصلا چیزی نمیشه که انتظارش رو داری ولی یه نفر که خودش صداباز هم هست بسازه فرق میکنه.

اگه برای اتاق خودت میخوای و موزیکالیتی و لطافت صدا برات مهمه، واقعا این فول رنج میتونه بهترین انتخاب باشه. حساسیت بالاش هم این اجازه رو میده که با رنج وسیعی از آمپلی فایرهای مختلف استفاده کنی.

</a>

دیدگاه

خب باید پول داشته باشه دوباره یا یه قلک بزرگ بزاره پول تو جیبیاش رو جمع کنه برای سیستم =))
                              ببینید بازم میگم اگه شما توی بحث صدا تخصص ندارید (حداقل الان مثل من) سعی نکنید که یه سیستم های فای ببندید
                              چون این تفاوتی که جناب user 890 میگن در مورد صدا گوش های منو شما نمیتونه اونقدر حس کنه که فکر کنید ازش میتونید نهایت لذت رو ببرید :NO: این تفاوت هارو کسانی مثل جناب user890 و بقیه که روی صدا تخصصی کار کردن میتونن خوب حس کنن!! هر جور میدونید ولی ممکنه کلی هزینه کنید و به اون چیزی که تو ذهنتون فکر میکردید نرسید و کلا مایوس بشین!!
                              لبته من میتونم فول رنج رو به هرکسی پیشنهاد بدم، به نظر من فول رنج ها برای افرادی خوبه که گوششون با صدا آشناست و ارزش صدای یه فول رنج رو درک می کنند، از جهتی چند بار سیستم های بسیار خوبی به چند نفر پیشنهاد دادم که بعدا متوجه شدن که سیستم برای دیسکو میخواستن و فروختن رفتن اکو چنگ خریدن!
                              مصداق بارز حرفم هم همین صحبت ایشونه!! ما سیستمی رو خوب و عالی میدونیم که بیس های قوی داشته باشه و کوپ کوپش :mrgreen: بتونه قلب و عروقمون رو باز کنه برعکس توی سیستم های های فای بیس زیاد جایگاهی نداره!!
                              در مورد این فول رنجی هم که ایشون گفتن یکی از بهترین فول رنج هایی هست که توی ایران پیدا شده!! اما شخص باید:
                              گوشش با صدا آشنا باشه و ارزش صدای یه فول رنج رو درک کنه
                              این ها صدایی بسیار شفاف دارن (برای کسایی که درک میکنن)اما پخش فرکانس پایینشون کمه برای همین همون طور که خودشون گفتن یه ووفر هم اکثرا کنارشون میزارن :agree:
                              این جعبه فول رنج چقدر هزینه ساختش میشه جناب user890؟؟
                              دادش با یه امپ خوب و اسپیکر های معمولی هم میتونی صدای خوب بگیری مثلا من الان خودم 2تا از این بلندگو هاس ایستاده سینمای خانواده با سابش رو اوردم تو اتاقم به امپ دستساز ماسفت که ساختم وصل کردم و صفا میکنم این الان برای من اندازه یه سیستم های انده!! به همین سادگی به همین....
                              حالا خود دانید!!
                              البته من به عنوان یه ادم عادی با گوش های تربییت نشده (همون بی تربییت خودمون ) نظرمو گفتم و اصلا حرف منو بالاتر از صحبت های جناب user890 ندونین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user890
                                چیز قابل داری نیست ولی حقیقتش من که کاسب نیستم اینارو خریده باشم که بفروشم 2زار روش سود کنم، اصلا چیزی نیست که ارزش دلالی داشته باشه، اینا هم جفت آخر هستند، داده بودم به دوستی که میخواست نمونه همین هورن هارو بسازه که بخاطر همون عامل wife acceptance factor و اینکه همسرش مجوز ورود براشون صادر نکرد، منصرف شد از ساخت من خودم یک جفت برای خودم نگه داشته بودم، اینا هم که برگشت قصد داشتم برای خودم نگهدارم یا بدم یه شخصی که واقعا ارزششون رو بدونه. الانم برای همین به شما پیشنهاد دادم. این یه جفت هم بره دیگه این فول رنج در دسترس نیست و مشابه اش میشه مدلهای 5-6 اینچ فاستکس که بالای 500 هزار تومن میشه. یعنی این یه جفت اضافه رو بدم بره اون یه جفتی که برای خودمه رو اگه کسی 500 هزار تومن هم بده نمیفروشم چون صدای این فیلیپس خیلی جادوئیه. من خیلی صداشو دوست دارم.

ساخت باکس هم اگه خواستید میتونم براتون انجام بدم و من با کمترین هزینه میتونم براتون بسازم چون امکاناتش رو در اختیار دارم و تجربه ساختش هم دارم. شما بدی نجار برات بسازه اصلا چیزی نمیشه که انتظارش رو داری ولی یه نفر که خودش صداباز هم هست بسازه فرق میکنه.

اگه برای اتاق خودت میخوای و موزیکالیتی و لطافت صدا برات مهمه، واقعا این فول رنج میتونه بهترین انتخاب باشه. حساسیت بالاش هم این اجازه رو میده که با رنج وسیعی از آمپلی فایرهای مختلف استفاده کنی.
                                میدونم شما دلال نیستی
                                ولی من ک اینقدر پول ندارم :cry2:
                                جون من یه چیزی کم کن من رو هم خوشحال کن :redface:
                                نجار چیه؟
                                بابا یه کارو خودم بلدم میخوام انجام بدم
                                نجاری نه ها
                                میدم CNC برام ببرن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...