اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم بلندگوهای کامل(سوال)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیستم بلندگوهای کامل(سوال)

نوشته اصلی توسط mahdi.7

خب باید پول داشته باشه دوباره یا یه قلک بزرگ بزاره پول تو جیبیاش رو جمع کنه برای سیستم =))
    ببینید بازم میگم اگه شما توی بحث صدا تخصص ندارید (حداقل الان مثل من) سعی نکنید که یه سیستم های فای ببندید
    چون این تفاوتی که جناب user 890 میگن در مورد صدا گوش های منو شما نمیتونه اونقدر حس کنه که فکر کنید ازش میتونید نهایت لذت رو ببرید :NO: این تفاوت هارو کسانی مثل جناب user890 و بقیه که روی صدا تخصصی کار کردن میتونن خوب حس کنن!! هر جور میدونید ولی ممکنه کلی هزینه کنید و به اون چیزی که تو ذهنتون فکر میکردید نرسید و کلا مایوس بشین!!مصداق بارز حرفم هم همین صحبت ایشونه!! ما سیستمی رو خوب و عالی میدونیم که بیس های قوی داشته باشه و کوپ کوپش :mrgreen: بتونه قلب و عروقمون رو باز کنه برعکس توی سیستم های های فای بیس زیاد جایگاهی نداره!!
    در مورد این فول رنجی هم که ایشون گفتن یکی از بهترین فول رنج هایی هست که توی ایران پیدا شده!! اما شخص باید:این ها صدایی بسیار شفاف دارن (برای کسایی که درک میکنن)اما پخش فرکانس پایینشون کمه برای همین همون طور که خودشون گفتن یه ووفر هم اکثرا کنارشون میزارن :agree:
    این جعبه فول رنج چقدر هزینه ساختش میشه جناب user890؟؟دادش با یه امپ خوب و اسپیکر های معمولی هم میتونی صدای خوب بگیری مثلا من الان خودم 2تا از این بلندگو هاس ایستاده سینمای خانواده با سابش رو اوردم تو اتاقم به امپ دستساز ماسفت که ساختم وصل کردم و صفا میکنم این الان برای من اندازه یه سیستم های انده!! به همین سادگی به همین....
    حالا خود دانید!!
    البته من به عنوان یه ادم عادی با گوش های تربییت نشده (همون بی تربییت خودمون ) نظرمو گفتم و اصلا حرف منو بالاتر از صحبت های جناب user890 ندونین

میدونم چی میگی داداش
    ولی طبق عادت من دوست دارم سنت شکنی کنم!!!!
    بدم نمیاد اینو امتحان کنم
    از طرفی هم میگم همین پولو نگه دارم تا سال دیگه هم یکم جمع کنم یه سیستم تووووپ جمع و جور کنم
    ای آقای user890 مگه میذاره؟ هی آدمو قلقلک میده
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

یعنی میگین من سیستم اکو چنگ میخوام خودم نمیدونم؟ oo:
      دیروز رفتم از تو انباری یه جفت Sony Xplod نو داشتیم درآوردم چه بانداییه خدا وکیلی

گفتم همینا رو میندازم تو باک استفاده میکنم فعلا :icon_razz:
      اما حیفم اومد؛ دلم نمیاد استفاده کنم؛ بلد نیستم میزنم خرابشون میکنم
      حالا هدف از همه این حرفا
      رو اینا نوشته:

6 x 9 3-Way Coaxial Speaker
      Peak Power: 300W
      Rated Input Power: 60W
      Frequency Response: 27Hz – 30kHz
      Sensitivity: 93dB/W/m
      Woofer: HOP Cone
      Woofer: Ferrite Magnet

من یه بعضی چیزاشو نفهمیدم
      مثلا خط دوم؛ خط آخر و یکی قبلش
      میشه بگین اینا یعنی چی؟
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

=))
        منم همینو میگم میتونین یه بودجه خوب جمع کنین تا بتونین بعدا یه سیستم خوب جور کنین...
        یعنی میگین من سیستم اکو چنگ میخوام خودم نمیدونم؟
        دیروز رفتم از تو انباری یه جفت Sony Xplod نو داشتیم درآوردم چه بانداییه خدا وکیلی
        خدا وکیلی این اکو هایی که تو بازار هست مثل چنگ و چیزای دیگه خیلی داغونن دیگه یه ادم معمولی هم که به صداشون گوش کنه تابلوئه چقدر افتضاحه!! انقدر افکت های مختلف رو صدا میزاره که دیگه یه چیز دیگه میشه!!
        ببینید دوباره :mrgreen: باند هایی که برای ماشین استفاده میشن طوری طراحی شدن که اصلا برای خونه (فضای باز)مناسب نیستند هزار و یه علت داره که توی تایپیک user890 توی سایت پیسی ورلد مفصل توضیح دادن میتونین برین بخونین :NO:
        این چند خط هم معنیشون اینه:
        Peak Power: 300W
        حداکثر توان 300 وات (البته بطور مداوم نیست 60 وات مداومه)
        Woofer: Ferrite Magnet
        یعنی جنس اهنربای ووفر فریت (اهنی یا کامل ترش هیدرواکسید اهن) هست
        Woofer: HOP Cone
        اینو نمیدونم :mrgreen: ولی فکر کنم یه نوعی از طراحی ووفر باشه!! معنیش اینه (ووفر: مخروطی HOP)

دیدگاه

از بلندگوی اتومبیل در منزل استفاده نکنید بهتره به دلایل مختلف

اگه واقعا دنبال این هستی که صدای خوب گوش کنی، باید از یه جا شروع کنی. به نظر من برای کسی که دنبال جنس صدا باشه فول رنج ها عالی هستند. یه جستجو بکن ببین. تقریبا 99% درصد بلندگوهای فول رنج بصورت DIY ساخته میشن. تو این لینک برو و انواع و اقسامش رو ببین که دوستان فروم ساختند:

http://www.diyaudio.com/forums/full-range/65061-full-range-speaker-photo-gallery-214.html

به نظر من شما یه آمپلی فایر ترانزیستوری یا بساز یا یه نمونه مناسب از اینایی که دوستان میسازند رو بخر. یه ولوم الپس بهت میدم. یه باکس براش بساز. یه هورن بزرگ هم برای فول رنج بساز من بهت فیلیپس هارو میدم اگه دوست داشتی. از پلی استیشن یا کامپیوتر هم بعنوان سورس استفاده کن. این به نظر من یه چیز حداقلی میشه که صدایی جادویی بهت میده.
          <a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های
          فای و های اند، لامپ های خلاء، هدفون و سیستم های استودیویی و DIY صوتی...

</a>

دیدگاه

یه چیز دیگه هم به نظرم رسید. شما میتونی از فول رنج استفاده کنی، از حدود 200 هرتز کراسش کنی. برای فرکانس های پایین از ساب-وفر 6 اینچ سونی استفاده کنی که قیمت مناسبی داره (دونه ای 22 هزار تومن) که میتونه از 35hz رو پخش کنه!!! :applause:

میشه یه سیستم دوراهه که از 35 هرتز تا 200 هرتز رو ساب-وفر پخش میکنه و از 200 تا 20،000 هرتز رو فول رنج. کراس اورش هم میتونم با اسلوب تقریبا عمود برات بسازم. اینجوری نیازی نیست باکس خیلی بزرگ بسازی چون فرکانس پایین رو ووفر ایجاد میکنه. یه باکس مناسب میشه ساخت

من برای خودم یک جفت فول رنج کنار گذاشتم که میخوام یه هورن شبیه اونی که صفحه قبل گذاشتم بسازم که میسازم وقتشو پیدا کنم. این یه جفت اضافه هم میخواستم همینجوری نگه دارم یا اینکه بدم به یه نفر که ارزشش رو بدونه، حالا به این فکر افتادم که اگه شما خواستی که هیچ، اگه نخواستی همین طرح ارزونی که خودم گفتم رو میسازم. با ووفر سونی + فول رنج :nice:
            <a href="logicaudio.ir">LogicAudio.ir | اولین مرجع جامع فارسی زبان درباره سیستم های استریو های

</a>

دیدگاه

ن گفتم که واسه خونه نمیذارم اونا رو

یعنی حرف مرد یکیه دیگه؟ از 200 تومن کم نمیکنین؟
              بحث فرکانسهای پایین و باکس و آمپ نیست
              من یکم تردید دارم برای خریدن اینا
              اگه یکم بزرگتر بودن یا یکم ارزونتر تصمیم گیری راحتتر بود
              میتونم حضوری ببینمشون؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                ن گفتم که واسه خونه نمیذارم اونا رو

یعنی حرف مرد یکیه دیگه؟ از 200 تومن کم نمیکنین؟
                بحث فرکانسهای پایین و باکس و آمپ نیست
                من یکم تردید دارم برای خریدن اینا
                اگه یکم بزرگتر بودن یا یکم ارزونتر تصمیم گیری راحتتر بود
                میتونم حضوری ببینمشون؟

من گفتم که من کاسب نیستم که اینارو 10،000 تومن خریده باشم بخوام به شما بدم 200 تومن. چیزیه که بابتش همینقدر پول دادم. در مورد سایزش هم خودتون باید جستجو کنید و مطالعه کنید. تا وقتی شما خودت به این نتیجه برسی که فول رنج نیاز داری یا نه، هیچکس نمیتونه متقاعدت کنه. من مقایسه این فول رنج با یه مدل دیگه رو گذاشتم که نزدیک 2 میلیون قیمتشه. به نظرت اونی که 2 میلیون قیمتشه نسبت به سایزش میارزه؟ نمیدونم... من دیگه هیچ توضیحی ندارم که بدم، شما خودت برو تحقیقت رو بکن، بررسی کنید، نقد و بررسی هارو بخون اگه اگه اگه اگه به این نتیجه رسیدی که این فول رنج ها بدردت میخوره بهم اطلاع بده اگه نه که هیچی

این تصاویر این فول رنج از وقتی که تو جعبه ست تا وقتی که ساخت تموم میشه:

http://www.diyaudio.com/forums/full-range/211407-philips-ad-5061-back-loaded-horn.html

</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user890

من گفتم که من کاسب نیستم که اینارو 10،000 تومن خریده باشم بخوام به شما بدم 200 تومن. چیزیه که بابتش همینقدر پول دادم. در مورد سایزش هم خودتون باید جستجو کنید و مطالعه کنید. تا وقتی شما خودت به این نتیجه برسی که فول رنج نیاز داری یا نه، هیچکس نمیتونه متقاعدت کنه. من مقایسه این فول رنج با یه مدل دیگه رو گذاشتم که نزدیک 2 میلیون قیمتشه. به نظرت اونی که 2 میلیون قیمتشه نسبت به سایزش میارزه؟ نمیدونم... من دیگه هیچ توضیحی ندارم که بدم، شما خودت برو تحقیقت رو بکن، بررسی کنید، نقد و بررسی هارو بخون اگه اگه اگه اگه به این نتیجه رسیدی که این فول رنج ها بدردت میخوره بهم اطلاع بده اگه نه که هیچی

این تصاویر این فول رنج از وقتی که تو جعبه ست تا وقتی که ساخت تموم میشه:

http://www.diyaudio.com/forums/full-range/211407-philips-ad-5061-back-loaded-horn.html

میدونم بابا چرا ناراحت میشی؟
                  خب منم باید چونمو بزنم یا ن؟ :icon_razz:
                  بهتون خبر میدم(ببینم خوبه اون دوتای خودتون رو هم به زور باید بدین :rolleyes
                  گفتین هر کدوم چند وات هستن؟

فقط این باکسها رو با جک جا به جا میکنین دیگه؟
                  چقدر چوب برده :eek:
                  ی چیز دیگه
                  نمیشه این باکسها رو با پلکسی گلس ساخت؟
                  سبک میشه

دیدگاه

میدونم بابا چرا ناراحت میشی؟
                    خب منم باید چونمو بزنم یا ن؟ :icon_razz:
                    بهتون خبر میدم(ببینم خوبه اون دوتای خودتون رو هم به زور باید بدین :rolleyes
                    گفتین هر کدوم چند وات هستن؟

فقط این باکسها رو با جک جا به جا میکنین دیگه؟
                    چقدر چوب برده :eek:
                    ی چیز دیگه
                    نمیشه این باکسها رو با پلکسی گلس ساخت؟
                    سبک میشه
                    نه فدات شم ناراحتی نداره که، منم ناراحت نشدم :bye
                    وزنش بستگی به سایزی داره که میسازی. مثلا به نظر من Frugel Horn MKIII میتونه انتخاب خوبی باشه. خیلی بزرگ و جاگیر نیست

با پلگسی گلس میشه ساخت ولی خیلی خیلی خیلی خیلی گرونتر از چوب یا ام دی اف میشه. قیمت پلگسی داری میلی چنده؟
                    شما اگه فول رنج استفاده کنی تا پیک 25 وات موزیک واقعی میده بهت. اگه بخوای تو ساختار چند راهه استفاده کنی مثلا حدود 200-300 هرتز کراسش کنی تا 50-60 وات هم مشکلی نداره

کمپانی فیلیپس و زیمنس از اولین ابداع کنندگان بلندگوهای فول رنج برای های-فای و های-اند بوده اند. فیلیپس با رنج وسیعی از فول رنج هایی که تولید میکرد از اولایل دهه 70 میلادی جزو اولین کمپانی های مبدع در این زمینه بوده و همچنین کمپانی زیمنس با فول رنج های Klangfilm وارد این عرصه شدند. همچنین کمپانی های دیگه ای مثل Lowther هم در این زمینه بسیار فعال بوده اند ولی قیمت محصولاتشون بصورت عمومی گرونتر از بقیه شرکت ها بود. یکی از محصولات شرکت Lowther که بسیار مورد توجه بوده است Lowther TP1 بوده است که یک هورن بک لود + فرانت لود بوده است (ساختار دوگانه)
                    Lowther TP1:

اکنون پس از گذشت چند دهه کمپانی های دیگری همچون Fostex, AER, Feastrex, Seas, Peerless, Lowther, Polk Audio, PAudio و چندیدن کمپانی دیگر هنوز در زمینه فول رنج ها فعالیت می کنند، به دلیل آنکه تمایلی چشمگیر در استفاده از فول رنج ها توسط شنوندگان متوسط و حرفه ای وجود دارد. متاسفانه در ایران فول رنج های مناسبی وجود نداره. گاهی کلانگفیلم های دست دوم که غالبا آکاردئون اونها آسیب دیده یا کویل خر خر میکنه. ولی وجود این فول رنج 5 اینچ فیلیپس بصورت 100% آکبند بسیار جای خوشوقتی داشت برای ما به دلیل مشخصات بسیار چشمگیری که داره.

مشخصات فیلیپس AD-5061 M4:

رنج فرکانسی: 70Kz - 20,000 KHz
                    رزونانس فرکانسی: 85Hz
                    Sensitivity: 96db@1w/1m طبق اندازه گیری خودم توسط Dayton Audio OmniMic V2 Precision Measurement System

با یه جستجوی سر انگشتی میتونی مشخصات این فول رنج 5 اینچ رو با فول رنج های 5 اینچ از برندهای دیگه با قیمت های دیگه مقایسه کنی:

چند مدل قابل رقابت:

http://www.madisoundspeakerstore.com...alnico-magnet/
                    http://www.decware.com/paper30.htm
                    http://www.lowtherloudspeakers.com/dx55DP.html

</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user890
                      نه فدات شم ناراحتی نداره که، منم ناراحت نشدم :bye
                      وزنش بستگی به سایزی داره که میسازی. مثلا به نظر من Frugel Horn MKIII میتونه انتخاب خوبی باشه. خیلی بزرگ و جاگیر نیست

با پلگسی گلس میشه ساخت ولی خیلی خیلی خیلی خیلی گرونتر از چوب یا ام دی اف میشه. قیمت پلگسی داری میلی چنده؟
                      شما اگه فول رنج استفاده کنی تا پیک 25 وات موزیک واقعی میده بهت. اگه بخوای تو ساختار چند راهه استفاده کنی مثلا حدود 200-300 هرتز کراسش کنی تا 50-60 وات هم مشکلی نداره

کمپانی فیلیپس و زیمنس از اولین ابداع کنندگان بلندگوهای فول رنج برای های-فای و های-اند بوده اند. فیلیپس با رنج وسیعی از فول رنج هایی که تولید میکرد از اولایل دهه 70 میلادی جزو اولین کمپانی های مبدع در این زمینه بوده و همچنین کمپانی زیمنس با فول رنج های Klangfilm وارد این عرصه شدند. همچنین کمپانی های دیگه ای مثل Lowther هم در این زمینه بسیار فعال بوده اند ولی قیمت محصولاتشون بصورت عمومی گرونتر از بقیه شرکت ها بود. یکی از محصولات شرکت Lowther که بسیار مورد توجه بوده است Lowther TP1 بوده است که یک هورن بک لود + فرانت لود بوده است (ساختار دوگانه)
                      Lowther TP1:

اکنون پس از گذشت چند دهه کمپانی های دیگری همچون Fostex, AER, Feastrex, Seas, Peerless, Lowther, Polk Audio, PAudio و چندیدن کمپانی دیگر هنوز در زمینه فول رنج ها فعالیت می کنند، به دلیل آنکه تمایلی چشمگیر در استفاده از فول رنج ها توسط شنوندگان متوسط و حرفه ای وجود دارد. متاسفانه در ایران فول رنج های مناسبی وجود نداره. گاهی کلانگفیلم های دست دوم که غالبا آکاردئون اونها آسیب دیده یا کویل خر خر میکنه. ولی وجود این فول رنج 5 اینچ فیلیپس بصورت 100% آکبند بسیار جای خوشوقتی داشت برای ما به دلیل مشخصات بسیار چشمگیری که داره.

مشخصات فیلیپس AD-5061 M4:
                      رنج فرکانسی: 70Kz - 20,000 KHz
                      رزونانس فرکانسی: 85Hz
                      Sensitivity: 96db@1w/1m طبق اندازه گیری خودم توسط Dayton Audio OmniMic V2 Precision Measurement System

با یه جستجوی سر انگشتی میتونی مشخصات این فول رنج 5 اینچ رو با فول رنج های 5 اینچ از برندهای دیگه با قیمت های دیگه مقایسه کنی:

چند مدل قابل رقابت:

http://www.madisoundspeakerstore.com...alnico-magnet/
                      http://www.decware.com/paper30.htm
                      http://www.lowtherloudspeakers.com/dx55DP.html
                      من چاکرتم داداش

حقیقتش پلکسی دو میل فکر کنم متر مربع 20 تومن بهم گفتن
                      یادم نیست دقیقا
                      همون دیگه میخواستم بدونم از MDF گرونتره؟

خب بذار حالا وقت رو قنیمت بشماریم و چندتا سوال اساسی بپرسم(منبع اطلاعات مجانی گیرم اومده! :wow
                      میشه توضیح بدین های-فای یا های-اند دقیقا یعنی چی و چه فرقی با هم و با سیستمهای معمولی دارند؟

دیدگاه

من چاکرتم داداش

حقیقتش پلکسی دو میل فکر کنم متر مربع 20 تومن بهم گفتن
                        یادم نیست دقیقا
                        همون دیگه میخواستم بدونم از MDF گرونتره؟

خب بذار حالا وقت رو قنیمت بشماریم و چندتا سوال اساسی بپرسم(منبع اطلاعات مجانی گیرم اومده! :wow
                        میشه توضیح بدین های-فای یا های-اند دقیقا یعنی چی و چه فرقی با هم و با سیستمهای معمولی دارند؟
                        در واقع در های-فای هدف اصلی بازآفرینی یک رکورد موسیقی به قدری واقعی و طبیعی ست که شنونده تصور کنه که جلوی استیج قرار داره و موسیقی داره بصورت زنده براش اجرا میشه. در واقع بازآفرینی صدا نزدیک به اجرای اصلی. یعنی شنیدن موسیقی و رکورهای مختلف در ایده آل ترین حالت ممکن که این میتونه لذت شنیدن موسیقی رو برای شنونده به ارمغان بیاره.
                        برخلاف سیستم های های-فیدلتی، در سیستم های معمولی نویز و اعواج صوتی زیادی وجود داره. صداها خیلی واقعی به نظر نمیرسند. ایمیجینگ ندارند. ترنسپرسی (تفکیک اصوات و اجزای موسیقی از هم) اصلا تو سیستم های لو فیدلیتی وجود نداره.

</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user890
                          در واقع در های-فای هدف اصلی بازآفرینی یک رکورد موسیقی به قدری واقعی و طبیعی ست که شنونده تصور کنه که جلوی استیج قرار داره و موسیقی داره بصورت زنده براش اجرا میشه. در واقع بازآفرینی صدا نزدیک به اجرای اصلی. یعنی شنیدن موسیقی و رکورهای مختلف در ایده آل ترین حالت ممکن که این میتونه لذت شنیدن موسیقی رو برای شنونده به ارمغان بیاره.
                          برخلاف سیستم های های-فیدلتی، در سیستم های معمولی نویز و اعواج صوتی زیادی وجود داره. صداها خیلی واقعی به نظر نمیرسند. ایمیجینگ ندارند. ترنسپرسی (تفکیک اصوات و اجزای موسیقی از هم) اصلا تو سیستم های لو فیدلیتی وجود نداره.
                          خب دمت گرم منم همینو میگم میخوام دیگه
                          تو استدیو های ضبط صدا همیشه میدیدم یه اسپیکر خیلی کوچیک با یه بلندگو دارن
                          با خودم فکر میکردم اینا باید خیلی با کیفیت باشن و صدا رو دقیقا همونطوری که هست پخش میکنن

دیدگاه

خب دمت گرم منم همینو میگم میخوام دیگه
                            تو استدیو های ضبط صدا همیشه میدیدم یه اسپیکر خیلی کوچیک با یه بلندگو دارن
                            با خودم فکر میکردم اینا باید خیلی با کیفیت باشن و صدا رو دقیقا همونطوری که هست پخش میکنن
                            به هرحال اگه یه وقت کاری داشتی یا خواستی حرکتی بزنی یا راهنمایی خواستی من هستم :bye

</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user890
                              به هرحال اگه یه وقت کاری داشتی یا خواستی حرکتی بزنی یا راهنمایی خواستی من هستم :bye
                              من چاکرتم
                              این پول لامصب نمیدونم چیه که دست من نمیمونه! :angry: :angry: :angry:
                              حتما مزاحم میشم
                              حتما حتما

دیدگاه

با سلام میخواستم بدونم بهترین فرکانس کار میدرنج،تیوتر و ووفر چیه.در جایی خوندم که بهترین بیس نرم در فرکانسهای پایین مثلا 50 هرتز زده میشه.و فرکانس کاری میدرنج بین 500 تا 4000 هرتز ست.حالا میخوام بدونم اگه ما ووفر رو با کراس اوور در 50 هرتز کات آف کنیم تکلیف این فرکانسهای ما بین 50 تا 400 چی میشه؟آیا حذف شدنشون اهمیتی نداره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X