اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم بلندگوهای کامل(سوال)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیستم بلندگوهای کامل(سوال)

نوشته اصلی توسط madar1
    سلام دوستان اینم عکس بورد کراس اوور باند راست
    http://s3.picofile.com/file/8228325650/IMG_20151216_080214.jpg
    http://s3.picofile.com/file/8228325750/IMG_20151216_080232.jpg
    http://s3.picofile.com/file/8228325868/IMG_20151216_080247.jpg
    سلام ببخشید داستان این همه مقاومت پر وات چیه.معمولا تو کراس اوور ها از مقاومت فقط برای کم کردن صدای تیوتر استفاده میشه.این سبک خاصیه.نتیجه گرفتید؟.خازن های قطب دار (خازن مشکیا)استفاده شده.نمیدونم مربوط به ووفر هست احتمالا.آیا مشکلی بوجود نمیاره.یعنی فرکانسهای بالا رو خوب حذف میکنه.صدای خواننده تو ووفر نمیاد؟
    سوال بعدی اینکه این خازن زردا رو از کجا گیر آوردی؟
    دست شما درد نکنه.

دیدگاه

سلام دوست من راستش آمپم خیلی قویه این مقاومت ها قدرت آمپلیفایر را روی توئیتر ها و میدرنج کاهش میده که تا زه امروز که آزمایشش کردم دیدم هنوز قدرت روی میدرنج زیاده به بلندگو فشار میاره
      در مورد خازنها هم هیچ مشکلی پیش نمیاد راستش کراس اوور فقط 6 دسیبل بر اکتاو هستش همینم هزینش خیلی شد اگه میخاستم 12 یا 24 دسیبل بر اکتاو باشه که صدای خانندا را کلا از مید ووفر و ساب ووفر حذف کنه هزینش خیلی میشد شاید هر بورد 200 تا 300 هزار تومن
      ولی همین بوردم امروز آزمایش کردم برای یه کار آماتوری خیلیم صداش خوب شده بود هم با مداحی امتحان کردم هم با آهنگ بیس دار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
        سلام دوست من راستش آمپم خیلی قویه این مقاومت ها قدرت آمپلیفایر را روی توئیتر ها و میدرنج کاهش میده که تا زه امروز که آزمایشش کردم دیدم هنوز قدرت روی میدرنج زیاده به بلندگو فشار میاره
        در مورد خازنها هم هیچ مشکلی پیش نمیاد راستش کراس اوور فقط 6 دسیبل بر اکتاو هستش همینم هزینش خیلی شد اگه میخاستم 12 یا 24 دسیبل بر اکتاو باشه که صدای خانندا را کلا از مید ووفر و ساب ووفر حذف کنه هزینش خیلی میشد شاید هر بورد 200 تا 300 هزار تومن
        ولی همین بوردم امروز آزمایش کردم برای یه کار آماتوری خیلیم صداش خوب شده بود هم با مداحی امتحان کردم هم با آهنگ بیس دار
        داداش این مقاومت هارو استفاده کردی ک از قدرت امپ کم کنی؟؟؟
        خب چ کاری تو ورودی مدار ورودی امپ مر تقسیم ولتاژ مقاومتی برا کم کردن صدا استفاده کن
        اینطوری هم پول مقاومت دادی
        هم داری ب امپ فشار میاری
        و هم داری از توان منبع تغزیه استفاده بیخودی میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
          داداش این مقاومت هارو استفاده کردی ک از قدرت امپ کم کنی؟؟؟
          خب چ کاری تو ورودی مدار ورودی امپ مر تقسیم ولتاژ مقاومتی برا کم کردن صدا استفاده کن
          اینطوری هم پول مقاومت دادی
          هم داری ب امپ فشار میاری
          و هم داری از توان منبع تغزیه استفاده بیخودی میکنی
          ممنون از راهنماییت ولی من میخاستم به ووفر و ساب قدرت بیشتری نسبت به میدرنج و توئیتر برسه
          نقشه ای که طراحی کردم را در اولین فرصت براتون میزارم تا منظورم را متوجه بشید
          ووفر و ساب ووفر مقاومت ندارند

دیدگاه

خازن فرکانسهای پایین رو حذف میکنه و برای ووفر اصلا نباید از خازن استفاده کرد فقط برای تیوتر و میدرنج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              خازن فرکانسهای پایین رو حذف میکنه و برای ووفر اصلا نباید از خازن استفاده کرد فقط برای تیوتر و میدرنج
              با نرم افزار طراحی کردم هردوتا بوردی که ساختم خوب جواب داد خازن مید ووفر فرکانس زیر ۸۰ هرتز را فیلتر میکند ولی ساب ووفر خازن ندارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                ممنون از راهنماییت ولی من میخاستم به ووفر و ساب قدرت بیشتری نسبت به میدرنج و توئیتر برسه
                نقشه ای که طراحی کردم را در اولین فرصت براتون میزارم تا منظورم را متوجه بشید
                ووفر و ساب ووفر مقاومت ندارند
                اهان ینی همه این باند ها با هم ی امپ داره برا همین این کارو کردی درسته؟؟؟
                خب من فکر کردم امپ های چند تا هست

ی سوال کسی نقشه عملی فیلتر اکتیو نداره من چمنتایی ساختم ولی چنگی به دل نمیزد

دیدگاه

سلام دوستان یه سایت پیدا کردم که کراس اوور سه راهه رو تا 36db بر اکتاو حساب میکنه.اما بدیش اینه که نقاط کراسینگش دلخواه نیست.شما سایتی نمیشناسید که هرجور دلت میخواد کراس کنی.مثلا من میخوام تیوتر رو رو 4000 های پس بذارم.اینجوری حجم مس کمتر میشه .خازن هم ارزونتر در میاد.تیوتر هم وظیفه خودشو انجام میده .یعنی فقط تیس تیس میکنه.این سایتشه.اگه طبق این پیش برم خیلی حجم خازن و سیماش میره بالا.
                  http://www.diyaudioandvideo.com/Calculator/ApcSpeakerCrossover

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                    اهان ینی همه این باند ها با هم ی امپ داره برا همین این کارو کردی درسته؟؟؟
                    خب من فکر کردم امپ های چند تا هست

ی سوال کسی نقشه عملی فیلتر اکتیو نداره من چمنتایی ساختم ولی چنگی به دل نمیزد
                    فک کنم اگه از ترکیب همین فیلتر اکتیو و یک کراس اور 12db/oct استفاده کنی نتیجه بگیرید.من خودم هنوز نساختم ولی تو فکرشم. به احتمال خیلی زیاد نتیجه میده.

دیدگاه

سلام من چهار تا سیم پیچ سفارش دادم شد شصت هزار تومن اگه تو فکر ساخت کراس اوور با سیم پیچ زیاد هستین باید حتما خودتون به فکر پیچیدنش باشین
                      در مورد توئیتر به نظر من همون فیلتر های پس rc یک طبقه هم خوب جواب میده دیگه سلف نمیخاد
                      اما برای مید رنج تا اونجا میتونین باید کاری کنین بیس داخلش نره

دیدگاه

سلام دوستان. ووفر ، مید رنج و تویتر رو کجا میشه خرید ؟؟؟ من حتی پاساژ امجد هم رفتم فقط یه مغازه طبقه ی پایین بود که اونم اکثر باند هاش بی کیفیت بودن .
                        مثلا ووفر باکس پورتد میخواد که طراحی باکسش باید دقیق باشه . من کجا میتونم ووفر مارک های معروف ( eminence,dayton,DAS, JBL , ... ) رو گیر بیارم که مشخصات مکانیکیش تو سایت باشه؟؟؟
                        خیلی ممنون .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keshtkarmohammad1995
                          سلام دوستان. ووفر ، مید رنج و تویتر رو کجا میشه خرید ؟؟؟ من حتی پاساژ امجد هم رفتم فقط یه مغازه طبقه ی پایین بود که اونم اکثر باند هاش بی کیفیت بودن .
                          مثلا ووفر باکس پورتد میخواد که طراحی باکسش باید دقیق باشه . من کجا میتونم ووفر مارک های معروف ( eminence,dayton,DAS, JBL , ... ) رو گیر بیارم که مشخصات مکانیکیش تو سایت باشه؟؟؟
                          خیلی ممنون .
                          سلام دوست عزیز .یه سایت به نام logicaudio.ir هست که بلندگوهای برند رو وارد میکنه .و صفحاتی که من ازش خوندم گویای اینه که مدیرش خیلی تو کار صدا تبحر داره.به این سایت سر بزن فک کنم حتی از این برندهایی که نام بردی هم بهترشو داشته باشه.

دیدگاه

من هر چی گشتم بلندگوی نو که اصلی باشه پیدا نکردم مجبور شدم از بلندگوهای ژاپنی کارکرده استفاده کنم
                            البته صدایی که الان ازشون گرفتم عمرا بلندگوی چینی نمیتونه تولید کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X